Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Můj první pokus o in door - Klikni zde pro originální téma
Sronson
Zdravím Vás, tak kde by jsem začal. Asi tím, že pokec s kámošem a okolnosti dali tomu, že jsem se pokusil o svůj první pokus pěstování. Chtěl jsem pěstovat in door, ale po několika hodinách koukání a pátrání po zkušenostech jsem z toho opustil. K dispozici jsem měl jen 20W úsporku což je docela nevhodné světlo a vyroste to asi více jen za oknem. A také jsem neměl skříň no záčátky to byli opravdu špatné =) Pouze jsem jen přisvěcoval tím málem v noci, aby byla perioda 18/6. Ale k pěstování.

Osazenstvo: 1x řízek bohužel nevím model.

Hlína: pečlivý výběr z hnoje ze zahradky půda byla pěkně černá plus perlit. poměr 2:1

Přísvět: 20W úsporka Philips.

Hnojky: Kristalon- START a PLOD A KVĚT.
Sronson
Tak nejaké foto. Řízek jsem získal 30.5.06 přísvět jsem dělal opravdu hodně začátečnicky. K dispozici byla lampička 20W úsporkla a okolo na odraz světle karimatka =) Ale už na foto je to z 2.6.06
Sronson
Foto z 11.6.06 Přísvět 20W warm white + 18W cool white. Plus mikro větráček made in home motorek a vrtulka+ ohyb kytičky.
Sronson
Foto z 19.7.06 kytičku jsem si naohýbal. A je na jednu stranu což jsem chtěl. Aby šlo světlo co nejvíce na větvení. Na ohýbání používám drátky.
Sronson
Jinak k fotu z 19.7.06- trošku jsem protrhal listí, aby bylo více slunka i na spodní větvičky.

Tak 27.7 jsem musel kytičku přestěhovat na chvilku pryč z bytu. A byla asi týden venku na noc do místnosti proti zvěři a slinákům. Měla také malý květináček tak jsem jí přesadil hned se rozrostla o něco více.
Foto z 27.7.06 skoro 2 měsíce růstu. Omlouvám se za kvalitu...
Sronson
Vzal jsem to trošku šupem tak doufám, že mi to prominete. Další foto z asi 9 dnu květu 22.8.06 Už bez přísvětu začal jsem hnojit Krystalonem PLOD A KVĚT. Jinak právě plánuji. Stavbu skříně materiál už mám sehnaný. Ještě větráčky 1 asi určitě stačit nebude a lepší světlo. Nejspíš sodík. Jinak připomínky k pěstování rád přijmu a poučím se od ostatních growerů. Tady je foto z dnešního dne 22.8.06 + makro. Ještě otázka myslíte, že jí mám trochu protrhat listí a nebo to nechat a až na cca posledních 14 dní. A jaké máte zkušenosti z hnojením krystalonem- START a PLOD A KVĚT díky za odpovědi Mějte se.

Teď už to je jen za oknem a doufám, že jsem tento můj příspěvěk nedal špatně váhal jsem mezi indoor a outdoor. Kytka je více času za oknem tak je to spíše indoor (windoor) =)
kytka vypada pekne ale napadlo me ty ji chces porat svitit jenom tema usporkama? Na tak velkou kytku mi to pripada trocha malo!
Sronson
Ne už jsem zjistil, že úsporka je skoro k ničemu. Tak jsem se na to vykašlal. Mám to jen u okna a jde to docela pěkně. Jen nevím jestli mám trošku protrhat to lisít nebo až ke konci růstu.
Frutexx
cau
pjeknej to kerik - ja bych s otrhavanim listu pockal do kvetovy faze ;-) . . .a myslim ze u toho vokna to taky neni nejstastnejsi reseni - zkus poridit aspon naky zarivky treba TLDcka od philipse a uvidis jak krasne poroste . . .
Jinak na kvet chces pouzit co ? - pises sodik - ale jakou wataz? . . .
Ten kerik vypada uz dost velky tak by to mozna chtelo neco silnejsiho aby to vubec prosvitilo . . .
Napis jak to mash velky ;-)
zatim zdar a hodne uspechuuu ;-)
Sronson
Zdravím Tě, díky za radu počkám. Vím o tom, že to není nejlepší řešení za tím oknem, ale kytka už je opravdu moc velká(ŠxV)67x56. Právě si chci udělat skříňku už mám sehnaný materiál. Ještě scháním osvětlení,vlhkoměr a teploměr a budu kompletní. Zatím a ještě jednou díky za radu.
Sronson
Tak po delší době nejaká aktualizace. Hnojení pokračuje kristalon plod a květ. Momentálně hnojím 2x týdně. Hnojil jsem více, ale nedělalo to dobrotu.
1 foto můj sek =( ,když jsem si ráno před školou řekl,že to kytí do odpoledne vydřží. Vydržela, ale asi utrpěla menší šok tak jsem se jí poprávu omluvil a zalil a orosil a za 5 min. už byla svěží=)
Sronson
Mám tu poslední aktualizaci a to ze dne 8.10.06 kytka už se mi zdála zralá tak jsem jí skosil. Bylo z toho 42g suchého. Kouř je při první tahu trochu škrbavý, ale další už má chuť bez škrábání. Přikládám fotky... A díky všem za příspěvky a K+. Můj příští příspěvěk už by měl být opravdu na 100% indoor. Tak že ještě jednou díky všem!!!
Sronson
Mám tu poslední aktualizaci a to ze dne 8.10.06 kytka už se mi zdála zralá tak jsem jí říznul. Bylo z toho 42g suchého. Kouř je při první tahu trochu škrábavý, ale další už má chuť bez škrábání. Přikládám fotky... A díky všem za příspěvky a K+. Můj příští příspěvěk už by měl být opravdu na 100% indoor. Tak že ještě jednou díky všem!!!
pochopil jsi jako jeden z mala tak brzo:) K+ takhle by pod usporkama asi nevypadala!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma