Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
400W v kumbale - Klikni zde pro originální téma
kulo4
Nazdar s kamosom si chceme urobit "pjestirnu", zopar rad by sa zislo... Miestnost ma rozmery: podlaha-1,9x1,6 vyska 2,2m, a jedno hajzlove okienko 56x56 cm. To asi jedna 400watowka nevysvieti, ze? ak hej kolko rastlin sa tam zmesti? Chceme pestovat klasicky v kvetinacoch. A este nemame doriesene vetranie, zhruba aky velky ventilator potrebujeme(asi poriadnu turbinu, ze?).. Nezanesie sa tam nejaka infekcia ked v okne bude vetrak a pred nim iba sietka a ziadny filter? Plus mohli by ste poradit nieco na dezinfekciu miestnosti. Do skakavenia priatelia.
kulo4
Preco nikto nepise? TO mam tak dementne otazky?(Inac stava sa to casto:)) Ale mam druhu otazku...kupil som v Hornbachu nalepovaciu reflexnu foliu co sa dava za radiatory, ma to nejaky efekt na odraz?
zemi
Možná nikdo neodpovídá, protože je na groweru 17 000 lidí a ty mají třeba takové základní, znova a znova kladené otázky jako ty, a tak nikdo nestíhá odpovídat!! Chápeš..?? Od toho je tady, v pravém horním rohu HLEDANI a taky >FAQ<:faq:

Odpovím ti pouze na otázky, které bys obtížněji hledal. Takže infekce se bát nemusíš, protože filtr, kterej nejspíš mislíš je hlavně proti vůni Canna. Ta folie je nejspíš na nic.. Jestli je, jak píšeš za radiátory.. bude mít efektivní odraz, jenže na teplo..!!
Rudra
no tak ked vam bude stacit takych 150-200g mozno i viac z 400w tak 0,7m x 0,7m na 400w by malo stacit, vela zalezi od roznych faktorov, styl pestovania(bush, sog,scrog,mixing...), teplota,vlhkost, substrat, hnoj,EC,pH... to vsetko veliciny ovplyvnujuce vysledny matros-kvalita/kvantita.a tu foliu radsej nepouzi, budes urcite rosit a kurevsky rychlo sa zasere a bude aj tak matna.pre dalsie info skus pm a daco popismenkujeme. zatial vela zdaru a odvahy.mier

rudra
degezzz
Nazdar takze ty to ches pestovat v tej miestnosti s lampou na celu miesnost ? ziadna skryna? hure upenit lampu ? ... a na steny by si podl mna tu foliu nemal davat ona je urcena na odrazanie tepla a nie svetla .. a velke teplo je tvoj nepriatel ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma