Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
[>koureni<] - Klikni zde pro originální téma
maslox
Gdyz jsem tag dneska koukal ze sedacky na rostlinky tag me tag napadlo zda jim koureni ve stejny mistnosti muze vadit. Podle me by jim to mohlo dokonce i prozpivat! Kytickam CO2 prozpiva a fkouri toho hude urcite hafo. Pag tam jsou este nejaky sracky ale ty teoreticky nemusej kyti dusit...:smoker:
Al-Ban
No tak to člověče rozhodně nedělej. Jeden člověk si dal tu práci a vědecky ověřil, že tabákový kouř kytkám rozhodně neprospívá. Já sám můžu jeho poznatky jen potvrdit, když jsem tam kytičkám hulil ganju a cigára ostošest a oni mi pak natáhly ráfy! Měly metr dvacet, nic moc košatý, aby je ztáhla dolů jejich hmotnost a normálně lehly jako by měly stonek z gumy. Zkoušel jsem je ještě podpořit provázky, ale už bohužel. Nemyslím tedy, že kouř z Marihuany jim bude prospívat. Nedělejme zas z téhle rostliny totální všelék na všechno:-) (Krom toho jsem tam ještě neměl zavedeno ani větrání).
Aloo
zdarec,

čoveče, v tom kouři toho bude fakt zanedbatelně, pouze to co vydechnou navíc tvoje plíce a ty sou schopny vylučovat tak 1/4 CO2 z objemu kyslíku co předtím vdechneš.

Myslím, že bude rozumnější si spíš od těch kytiček nechat vykouřit prdel.........to by močná toho ceeoočka bylo trochu vííc.)) Ale bacha, abys jim pak z toho nářezu nemusel kupovat filtry na ksichty.)))

Zdar a ať to roste !!!!



maslox
:(:(:(eeeeeeeh:(:(:(
tag to jsem si nemyslel ze by je to mohlo az taghle poskozovat. Sem si myslel ze je to zbalvi cerviku a svilusek atd.. a jeste prida CO2.
:(
:(:(:(mno asi se neda nic delat nez hulit jinde:(:(:(
viridis
Inu, zahul z vodnice a koukni, co tam zbylo za sracky: myslim, ze to kytku docela dobre 'zalepi'. Toho CO2 tam zase tolik nebude - odhadem 40gramu CO2 ma asi 20 litru za normalnich podminek... a tech 40 g musis nekde ziskat, tzn. musis mit cca 12g uhliku, coz je vic nez 12g hula !

(pro chemiky: cisla jsou ziskana kvalifikovanym odhadem / velmi pribliznym vypoctem, nemaji za ukol prinest precizni kvantitativni analyticky vysledek. ;))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma