Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
2.Indoor 250W WW - Klikni zde pro originální téma
Vyhulda
Tak po první nezdaru s indoorem jsem se rozhod že to zkusim znova a v lepším.V prvním indooru byl hlavní problém nepřípustnost vzduchu,genetika a slabý sluníčko.Tak tady je nákí info:

Skřín:
rozměry-58x46x72 Výška

Sluníčko:
250w son-t na růst i květ

Genetika:
1x White Widow z řízku

Vítr:
2x pc vetráčky jeden na odtah na stínítkem a druhej na přívod vzduchu.Ještě přibude pachovej filtr domácí výroby tak jsem zvědavej jak bude fungovat

Teplota:
Tak tu jsem musel vyřešit 4mm sklem pod výbojku protože nemůžu sehnat borosilikátvou trubici a nemám ani naní moc peněz ale teplota po hodině je 28 stupnů takže vklidu.

Hlína:
směs pro muškáty a trochu zahradnickýho substrátu a písku

Hnojiva:
Růst: ještě nevim
Květ: zatim OBM a pozdějc Alga Bloom od Plagronu

Akorát mám velkej problém když lapmu zapnu tak svítí pár minut a pak se vypne a po chvilce zas zapne poradte čím to může bít?lapmu jsem sehnal od kámoše je už stará ale výbojku budu mít novou,tlumivka vypadá z roku x.
To je zatim vše a snad brzo hodim nějaký fota.
Rád bych uvítal nějaký nápady,rady apod.
Zdar Vyhulda
Jeck Herer
Zdarec! to chceš mít pod tou 250dinou jenom jednu kytičku????? rozhodně bych jich tam napral víc,ale jak myslíš ,-) jinak to zhasínání výbojky je určo předřadníkem... jestli je ňákej z roku ''x'' jak řikáš tak by se určitě hodilo koupit novej,protože si myslim že to zhasínání tu kytičku bude dost stresovat! ať se daří!
metalsodik
Já mám taky jednu lampu 250W , ale neumím si představit tu výšku 70cm, to je prostě málo!! Problém s růstem a teplotou je jasný. Já mám plochu 60*60 cm na květ a pokud nechceš kytky jednopaličky v květináčích 10*10cm , tak tam dej 6-8 květináčů. Na tom prostoru ti to 250 w prosvítí super a palice budou celkem velké, jedna kytka je blbost, nejlepší jsou vrcholové palice a žádné spodní , nebo boční květy se jim nevyrovnají, jinak květu zdar.
Ježíš
zdar vyhuldo doufam ze ten rizek neni kradenej ;) ale budu hodnej, at ti to vyjde..
Vyhulda
Řízek kradenej nejni,každým dnem šekám na novou tlumivku tak pak dám vědět.Skoušel jsem dělat své řízky ale zatim to nevypadá nic moc jedná se o modely Ak-47 a IceQueen/ AfricanaDurbanPoison*skunk#1 tak se snad povedou už se nato tešim zatim zdar Vyhulda
very_hard
No ale s tym WW sa da daco robit necha trocha vyrast a spravy si dialsie klony :P zase ma napadlo daco zhuleneho a inak tych 72 cm je fakt dost maaaalo ale tak i tak pestu zdar :)
Vyhulda
Tak mám dobrou správu z 8 řízečků se jich chytlo 7,3xAk-47 a 4 IceQueen/ AfricanaDurbanPoison*skunk#1 takže jsem spokojenej,už jsem myslel že se nechytnou.Už by měla přijít tlumivka tak pak dám foto zdar Vyhulda


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma