Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Nehody - Klikni zde pro originální téma
Hanizek
Jenom by mě zajímalo, jaká je nejčastější příčina smrti nebo poškození rostlinek. Já měl letos smůlu s jednou rostlinkou, kterou mi dal kámoš (ůdajně brutální model). Nejdřív mi ji přejel traktor (měli byste někdy vidět, jak se tváří traktorista když mu vběhnete pod kola a utíkáte s květináčem pod paží pryč). Potom když už se z toho vzpamatovala, mi na políčko zavítaly srnky a moc z toho z ní nezbylo. Ale pořád se drží, i když je vysoká asi jenom půl metru. Jsem jenom já smolař??
hellfire
Určitě nejsi jedinej smolař :) . Já jsem si minulou sezonu vysadil kytku na místo kam sem si chodil za mlada hrát. Byl to malej lesík. A pár dnů na to se tam z nějakýho záhadnýho důvodu kácelo. Jen prostě vysekali uzkou cestu pres moji kytku. Nikdy předtím sem neviděl že by se tam kácelo. Když sem to zjistil tak sem ji hned valil hledat ale už bylo pozdě nezachránila by ji ani svěcená voda. Ale na výraz toho traktoristy bych se taky podíval :) .
Jinak nestává se mi to často ale když už tak mi to něco venku sežere. Popřípadě ukradne ale to sem asi nepatří.
Hanizek
To by chtělo se domluvit a uspořádat hon na myslivce! Co zatím čtu tak za všechno můžou myslivci nebo tamní JZD
Kolom&n
JZDaci jsou shit,ale maji dobry hnojiva na pole(ty kulicky bílí)
A jestli mate nekdo problem s srnkama tak se vychcijte u kytek,aa srnky jsou pryc
piiit
polovnici su svine mne vytrhli 2 kvetiny z najlepsieho fleku. odvtedy im tam chodim ochcavat krmelec. nebolo by odveci im zvrhnut aj ten posed a keby ta chitili tak sa vyhovorit na greenpeace :D
Lupus
me mamka prelila kyti co sem mel v kvetinacu na zahrade - 2M vysoka kytka ale nastesti se z toho vzpamatovala (s minimem listi) a roste dal - jeste nekvete.
Hanizek
Kolom&n: Tos tím chcaním fakt funguje??
Kolom&n
Hanizek:fakt FUNGUJE!!!!!!a jeste si tam muzes dat treba napr. hadr od psovych tlapek.
ja mel nestesti kdyz jsem ohybal WW tak mi pukla jedna vetvicka cela ale to je dlouuho
Heej muze mi nekdo poradit?Mam takove mensi poliicko a vyrostli tam hovada jak svet.Tak sem ke stonku privazal provazek a vsechny je mírne zohl do strany(tak pred mesícem)...Ted sem si ale vsiml ze jak kytky jeste porostli a zesílili jim stonky,tak se ten provaz nepříjemně zaryl dovnitr(rek bych ze stonek ten provaz uz pomalu obrůstá).Tak jetli se tim nak nepřiškrtí příjem živin,nebo tak neco?Kytkam to zatim nak nevadi,rostou porad dal.Ale jestli to nemuze mit nakej spatnej vliv na urodu?Priste to vsechno sundam.Tak doufam ze to neuskodi.
Ježíš
tak jim to jen povol, ale ohnuty bych to nechal-lepsi ohnuty kyti nez zadny kyti.
Hanizek
Free_tekk: Na tvůj problém existuje jednoduché řešení: Prostě tam dej hrubší provázek. Na stonek bude působit menším tlakem = nebude se tak fest zařezávat.
Blood_THC
Ja som xcel zatemnovat hrubym ciernym vrecom. Kamart oracuje vo firme kde vyrabaju vtrcia tak pre mna vyrobil velke vreco. Ked som ho dal na kvetinu na druhy den bola spalena. Teraz je uz v poriadku a dokonca je zdravsia silnejsia a hustejsia. :)
Symbio
Mě se zase při mých prvních pěstitelských pokusech stalo to, že při čekání na okamžik sklizně přijel kombík džejzetdý a sklidil za mě. Když sem přišel další den celý natěšený na kytky (ikdyž tehdy to nebyly zrovna origoše) a viděl že kukuřičný pole už tam není docela ve mě hrklo div sem se nerozbrečel.
Symbio
Jo a místo toho chcaní kolem kytek je dobrý použít i ostříhaný vlasy (darují v každém kadeřnictví) nebo např chlupy ze psa, nehty apod. zvíře ucítí člověka a radši si to obejde.
to Free--Tekk: hele provazek nech klidne zarust, kytka kdyz ho obrusta tak se tvori novy vodivy pletiva, ktery vedou jak rikas ziviny a jiny co vedou vodu, kdyz se to teprv tvori tak to obroste a provazek bude zabudovanej v tom a nic se nestane
JO a me se stelo, ze sem zlomil stonek, vypadalo to docela hrozne, ale za cas se to vzpamatovalo,mozna ze by byla lepsi bez zraneni ale prezila to a rostla docela pekne (byl to stejne samec :-)) tak to bylo jedno)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma