Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Brnk - první pokus o OUT - Klikni zde pro originální téma
Brnk
Letos se poprvé pokouším o pěstování a jelikož mě to tak nějak roste, rozhodl jsem se zde prezentovat své skromné rostlinstvo.

Semena jsou:
1. nějakej skunk
2. Jack Herer

Semena byla předklíčena na toaletním papíře a následně předpěstěna za oknem. Nezřídil jsem si jedno políčko, ale spíš "zkrášluju" přírodu vždy na jednom místě 1-2 kytkami u sebe.
Všechny kytky byly dosud 2x pohnojeny Kristalonem start a minulý týden 1x Kristalonem plod a květ.
Brnk
První místo jsem si pracovně pojmenoval "srnčí mez" a toto je dnešní fotka. Větší kytka je Skunk a menší Jack.

Brnk
Další moje místo je "U bodláčí stěny". Tady mám jedinou kytku a to Skunk
Brnk
No a nakonec " Pod šípkovým keřem". Velká kytka je opět Skunk a malá Jack.
Brnk
První zaštípnutí jsem bohužel díky své nevědomosti provedl velmi amatérsky, a to tak že jsem odřízl s částí rostliny i zárodky listí které tam měli zůstat, proto je hlavně kytka "Pod šípkovým keřem " takový pometlo. Příště budu chytřejší.
Nejmíň světla má kytka "Pod šípkovým keřem" a nejvíce "Na srnčí mezi". V jednotlivých kytkách jsou značné rozdíly. Zatímco "Pod šípkovým keřem" vše vesele kvete, tak "Na srnčí mezi" pořád nic a "U bodláčí stěny" květ začíná. Připojuju makra Skunku z "Podšíkového keře"
Brnk
"Pod šípkovým keřem" se mě vedle palic oběvili kuličky. Potvrďte mě prosím někdo mou doměnku že se nejedná o hermáče, ale o oprcání.
zklamu tě, ale na hermáče to vypadá
kavalera
jj hermaphrodit je to ...
Brnk
Takže mám nějaký novinky:
1.na poli "pod šípkovým keřem" mám 2 kytky a obě jsou hermouši
2.pole "na srnčí mezi" mě něco zlikvidovalo (asi srnka), taky 2 kytky

takže mě zbývá
1.jedna kytka "u bodláčí stěny", kytka to sice neni špatná, ale ještě nekvete
2. u kámoša na zahradě 2 malinkatý kytky ke kterým se moc často nedostanu a jedna kytka co byla asi před měsícem useknutá kousek nad prvním patrem(nějak to podrůstá tak uvidíme). Je to důsledek srpu kámošovi maminky spolu s dalšíma 3 kytkama

No nic moc bilance (kdo ví jestli bude aspon 1 pořádná kytka) na to že jsem vysazoval cca 13 řízků (ta jedna kytka co zbývá byla zasazena do kukuřice a jaksi zmizela)
:mad::mad::mad::grrr::grrr::grrr:
RomAaL
no neměl si teda zrovna moc štěstí..kolik kytek ti ještě zbejvá?nějak se nemůžu dopočítat těch třinácti kusů:confused:
jo a co si vysazoval řízky nebo semena? na začátku máš že si nechal naklíčit semena a ted píšeš že si vysazoval řízky?napadá mě jedině že si nejdřív předpěstoval kytky a ty pak nařízkoval? v tom případě to vypadá že jestli to máš všechno z řízku těch samejch kytek( herer a skunk) který sis předpěstoval a měl si z nich hermáče tak je velká pravděpodobnost že i ty další řízky budou hermáče
čus R.
Brnk
Takže mě zbývá jedna slušná kytka co mám venku("u bodláčí stěny"), která bohužel ještě nekvete. Dál u kámoša na zahradě jedna malá kvetoucí(cca 50ti cm koště), malilinká nekvetoucí(cca 30ti cm koště) a jedna původně dost hezká ale seklá nad 1. patrem(docela podrůstá). K tomu kámošovi se moc často nedostanu, takže kdo ví jestli z toho vůbec něco bude.

Asi jsem se špatně vyjádřil. Všechno jsem měl předpěstovaný ze semínek doma za oknem a ven jsem to dával po"třech zmrzlích mužích" už docela odrostlý.
Snad z toho ještě něco bude a příští rok to bude určitě lepší:)
PoLLo4
hermac...lituju te pokud mas jen jednu rostlinku...Kdyz chces pestovat tak si sezen kvalitni seminka :))))

PeAce
Brnk
Dumb: jj, ten hermouš Jacka Herera mě už kvete asi 14 dní. Je to ale asi tím, že to není zrovna 16 hodin prosvětlený místo a je dost malej. Janisek valí Jacka ze stejného semene jako já (díky za osivo Janísku:love: ), má ho už dost velkýho, ale furt jí nekvete.
Brnk
Tak dneska jsem byl fotit a na "srnčí mezi" to vypadá takto. Zajímavý je, že i přes utrženej úraz kytka stále roste (Skunk), Jack (ta stojící kytka) taky nějak přežívá :)
Brnk
" U bodláčí stěny" to vypadá takto:
Brnk
No a nakonec "Pod šípkovým keřem"


U tohoto místa mě prosím poraďte za jak dlouho to sklidit. Obě kytky jsou hermáči. Bylo mě poraděno, že i z hermáčů něco vyroste, tak jsem je nechal vyrůst.
kavalera
....no bude z nich vela semien..:D ...chut na hovno i na sile ucinku sa to prejavy...ale co uz hlavne ze nieco bude.
Brnk
Při procházce okolím naší vesnice spolu se zdejším človíčkem Janísek jsme našli množství planě rostoucích rostlin. Zřejmě někomu vysemenila nějaká kytka co měl venku a takto to dopadlo (řádově asi 200 kytek velikosti 15cm-těch je většina, až po metrový kytky). Bylo tam i množství vykvetlých samců, takže je všechno oprc. Jedna kytička byla dost olepená, tak Vám ji zde ukazuji. Jinak kytky skončí a některé již skončili v masti, mlíku, másle,......

Až důkladně okusíme jak zhuluje, tak dám vědět:D:D:D
Janísek
A pak se divím, že mám oprclou zahradu,že??? ale aspon budeme vařit o něco dýl ze surovin:-)) posbírat a nasušit:-))
Brnk
Takhle dopadli hemáči "od šípkového keře". Zhuluje to solidně si myslím:D:D:D
Brnk
Na "srnčí mezi" se choulí zbytek po nájezdu asi srnek, nebo možná i silného větru (fučí tam fakt fest)
Brnk
no a konečně "u bodláčí stěny"
Brnk
Nevíte proč ty kytky mají takovou barvu? Každý je jinej model a jsou od sebecca 100m, "u bodláčí stěny" bývalo dřív hnojiště a druhá kytka už je od hnojiště dost daleko
Změnu barvy bych přisuzoval buď genetice. Nebo ti to přešlo mrazem /pro kytu je mráz pod 10 C/. A nebo dej hledání, změna barvy listů ap.
Janísek
chtělo by to zjistit, jak vypadal ten model, odkud jsi dostal semínka. jinak pokud ti přejde kytka mrazem, tak zčerná...jestli na tom není náznak plísně, nechala bych, co to půjde....klidně až do listopadu. Čím dýl, tím líp:-)) místa máš dobrý, nebála bych se čorek. Nezoufat:-)) Janis
Zdravim. No ja mam zkusenost ze takovahle barva je od zimy. Kdyz je teplota pod 17 C tak fosfor v kytce se prestava transportovat a ten deficit fosforu vede k tomu zbarveni. Toz tak nejak. A delaji to skoro vsechny kytky. Mej a smej se


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma