Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Komárovi sensmilia pod 250 - Klikni zde pro originální téma
zemi
Mno..Tak sem se konečně dokopal k tomu abych tady taky reprezentovol ty moje zdary nezdary:D Farmařím si takle na první, respektive druhý INzahrádce.. no prostě sem ještě:baby:..
Začátek (1.grow) tak jak slavně začal, rychle taky skončil!! A to v rukou máti, která neměla s ubohýma K2 a WW žadný slitování.. :death: Prostě když sem to zjistil, myslel sem že vemu kosu a spravím si náladu ve skleníku na rajčatech.. :rocket: Hehe..trochu přeháním, tak pomstichtivej nejsem:D

Každopádně je tu pokus číslo 2. a snaha o utajení. No a zaťal se to má asi takhle..

Growroom:
Jak se říká stlučenej na koleně a sice o rozměrech: 90x80x 30-150= nastavitelná výška podlahy vůči pevně chycenému světlu. A proč?? Lepší chlazení a td. Později upřesním..

Slunce:
Výbojky metla 250 HPC-T 6000K, 20500lm a 250 SON-T pia 2000K

Ventilace:
přítah: ve spodu pasivní otvory + SUNON 45m3/h umístěn tak aby ofukoval zároven vršky kytek.
odtah: je přes Cooltube ventilátorem VENT125S 180m3/h.

Základna:
Myslimže 6 litráky s kvalitní půdou ze zahrádky. Samosebou testlou na OUT rostlinkách.. :wink: No a teď průšvih.. nemam PH metr!! Ja vím, že bych měl být vlastníkem tohoto kouzelného zařízení, ale je to asi jako s tímhle threadem.. musím se k tomu prostě dokopat a splašit ho!! Já se polepším.. slibuju:rolleyes:

Hnojky:
Palivo aplikuju zhruba 1x týdně, mezi tím 1-2x voda. AH: bloom, micro, grow a včera mě přišli final solutino, bloom / grow excellarator, root stimulator, enzymes+. Zrovna sem to tam prdnul, nee všechno.. to dá rozum!! Jen excellarator a enzymy, tak sem zvědav, mno uvidíme...

Teplota a vlhkost:
Bohužel zatim nevlastnim zvlhčovač, ani vlhkoměr. Doháním to teda rosením a pasivním zvlhčováním (taký tác s vodou). Sem docela pilnej, tak sem běhal do garáže i 5x deně rosit.
V těch tropických dnech sem měl teplotu i na 32°C, ale momentálně panuje těžká pohoda.. 23-27°C zhruba 10 cm od CT. To de ne..!?

Osazenstvo:
Těch podnájemníků v boxu je teď 10 kousků. 4 Orangebudky, mám od Moje <- thx. Ty tam sou spíš tak pro radost:D po zakořenění mazali hned za ostatníma na květovou fázy. A ten zbytek mám od Kozzyho (zdravim a díky) po 3ks WW a taky 3 kousky Budha, na toho sem osobně zvědavej..:sun:

A jak sem říkal.. než sem se dokopal něco napsat tak už sou holky asi 50cm velký (odhad). Proto malá rekapitulace: 14dnů 24/0 pak 4dny 16/8 a teď 27dní 12/12. Snad to je všechno jasný a zřetelný :wink:
Dotazy a rady usliším rád, konstruktivní krytice se nebráním, tak pište..
Za ty fotky se omlouvám, není to zrovna objektivní, ale pro určitou představu to stačí..
Moje
No nééééééééé je to tady nemuzu tomu uverit,ty si se fakt dokopal to zdokumentovat?Muhehe!!!
Myslim ze se ztohoto da udelat solidni predstava jak to u tebe ve skolce vypada,super!:punk::bravo:
Mas co dohanet tak ti necham trochu casu a pak te zacnu zpovidat,hm?!hehe:beer:
Zatim caj
zemi
No joo.. je to tak!! To víš.. když už ses mě na to ptal. Musel sem s tim přece něco udělat:)
Teď ještě k tomu náčrtu co se my schoval pod ten křížek nahoře, hehe. Jak sem sliboval pokusím se trochu nastínit jak je to u mě s tou lampou a podlahou..
Řikal sem, že si před mamčou musím hrát trochu na schovávanou. Proto, chtě nechtě, musela skříň do podkroví garáže.. Jenže slunce dokáže střechu pěkně rozpálit a tak sem věděl že chlazení bude trochu problém!!
Předřadník sem umístil mimo bednu. Každej °C je dobrej. Světlo je upevněné pevně ke stropu, tak aby byli kabely co nejkratší. Přímo na konci CT se točí VENTI 125S a s minimálním odporam, díky krátkému a přímému potrubí, fouká přes výbojku ven z boxu. Nevzniká zbytečný prostor nad lampou a každej Lumen taky dobrej.. no a podlaha je v podstatě zavěšená na řetězech, proto ta výška 30-150. Snad už je to pochopitený..

Ještě pár starších snímků, asi tak z 12.8. To co tady teď kecám by mohlo být na tý třetí aspoň trošku patrný... Zaťal
zemi
Jupííí.. že by se ze mě stával zodpovědnější člověk??:angel:Zdá se, že jdu do sebe.. Nedalo mě to, tak sem kouknul na net a světe div se, už mám digitátní PH testr. hehéé:p: Dnes my to přišlo. Je to typ PHT-01 ATC od Voltcraftu a taky digitální vlhkoměr s teploměrem. Musel sem ho hned zajet, no a ještě že ho mám!! Zjistil sem totiž, že PH vody kterou používám je 7.5!! ..hezké že!:eek: A samozřejmě podle toho taky má půda 7.3PH. Proto sem smíchal zálivku s asi 20ml citronové šťávy, tak aby měla hezkejch 5.5 a šplouchnul sem to tam.. Průběžně budu kontrolovat PH a pokusím se to vyladit.
Musím uploadnout nějaký řádný vobrázky, ale zrovna nemám fotomašinu:(, proto bude aktualizace až v neděli bo v pondělí.. Těšte se a zatím nazhulenouuu
zemi
Noo..konečně!! Už mám o5 svůj foták :D,tak snad už nějaký rozumný fotos k dnešnímu dni. Je to právě 31 dní na 12/12. S tím PH zatim bojuju.. Dvakrát sem to prolil H2O s PH5.5 tak to pomalinku leze dolů.

1. todle bude šrumec..:crazy:BUDHA












2. ..tady má jěště dvě kámošky:)










3. rodiná fotografie. Musím pokleknout před BUDHOU!!
Příjemně překvapil..:D Osvědčil se my nezastřiženej.
Vytvoří pak pořádnou, tvrdou centralní palici. Prostě :love:











4. náhled na salám:wink:









5. WW, musel sem ji postupně ohnot skoro do pravého
ůhle zhruba v prostřed rostliny, pže si to docela valila vzhůru (na fotu je ohnutá směrem doleva).
Tak sem zvědavej jakej to bude mít vliv.











6. Opět, ale z ptačí perspektivy









7. wdovka jako první. WW jsou celkově trošku řidší a vytáhlejší..
asi to bude z větší části sativa.. nevim no.










8. detail stejné rostliny..











9. další kousek WW, trošku prořezaná:)








Jak na to tak koukám, tak 5. a 6. fotka sou prohozený. potvory..:slizoun:
do prrkený vohrady.. 7. 8. taky:(

zemi
Už sem zase tady..:) Potřeboval bych tentokrát trochu poradit s tím proklatým PH:rocket:. Ta potvora se pořát drží nad 7 a néé a nééé se pořádně hejbnout dolů!! Dnes bylo mezi 7.1-7.2 přidal sem hnojivo o 6PH. Snad sem s těma hnojkama neudělal hloupost.
Myslíte, že bych mohl upravenou zálivku aplikovat každý den, aby se to konečně začalo snižovat? Možná bych taky skusil zálivku upravit na nějakejch PH5, ale mam strach, že by to byl dost velkej šok noo:confused:
Za všechny rady předem díkess..

Jinak vám všem děkuju za K+. Vážim si toho a sem rád, že se na to tady dá koukat. :sun:

p.s. holky se my zatim pěkě napudrovali:wink: a WW už trošku zrzaví, tak to ve čtvrtek bo v pátek nafotim!!
Zdarec.. Pudu pošpekulovat nad tím PHčkem, heh:smoker:
zemi
Tady to je.. 36 den po přepnutí na 12/12. Už ted se nemůžu dočkat až to s cápkama ochutnáme!!



Oranžbudka, takový sou ty 4 řízečky pro srandu no..
vypadaj docela k smíchu:D Prostě takový větší lízátka zapíchlí do půdy..











Budha..













..a tady je s bráchama (nebo s ségrama:confused::))










zase











ohýbaná Bílá wdova










další WW..










..a poslední WW.











tady jedna rodiná fotografie Wdovek.











pokus o detail na WW. V plné velikosti nevipadá špatně.. :sun:











a na poslední spolu v boxiku:wink:

Moje
No bejku!uz to zacina vypadat-yeah!K+ letí...............mlask!!!!
Jestli potrebujes neco na snizeni ph tak se klidne stav neco pro tebe najdu a odleju :D hm?Jinak co ty rizky co sem u tebe rezal?zakorenily?me vsechny a uz valej:bravo:pomalu se chystam na dalsi kolo.tak se ozvy jestli chces
zemi
Tak už seš doma joo?! Jak bylo? Přivez sis nějaký tulipánky, nebo něco..:wink: Ti budu říkat asi pane MNOŽITELI:) luxusní 100%ní ůspěch!! Mě už taky všeci valej za windoorem. Jen na ně zatim není místo, tak uvidim co s nima..
To PH mě teď pořát vrtá hlavou.. Citron se my zatim nijak závratně neosvědčíl:(, ale teď už to nebudu hrotit, když už maj cca 15 dnů do skalpu. Počkám na druhý farmaření a něco si pak splaším.. Copak to máš? Nějaký akvaristický PH-, nebo kyseliny P/N?
Ještě otázečka.. Kdypak si toho Budhu a WW sekl?? Jen abych se přispůsobyl s FS a detoxem. Sekeru bych viděl zhruba na 15.9, tak sem tam naposledy šoupnul asi třetinu mňamek..
Moje
Aaaaale jo v poho vylet az na muj ulet s jednou takovou houbickou,fuj uz to nechci pyco!trauma do konce zivota hehe.
Ano na snizeni PH mam kyseliny (dusicnou a fosforecnou)-dobry,nestezuju si.
Budhu sem podsek asi 55 den kvetu nebo 54 den ted presne nefim ale spis hlidej pryskyrici az se zakali tak ho vem!Me uz to pomnalinku schne tak pak neco probehne :D hm?
zemi
Stavil se u mě známej s novou mašinou. Drobek sme ji prověřili a mylim že má vychytanej foťáček:) Určitě ty JPGčka stojej za zobrazení v plnej kráse.
Fotore sou z 48. dne pod sodíkem, den před detoxikací final solušnem.












...všechno BUDHY.
cron
zemi v akej vyske ich prepinas na 12/12 resp v ktorom dni... dik
knoblauch
Zemo pekny kiticky !! :)
zemi
Hoj crone. Zmenil sem periodu po 14 dnech z 24/0 na 16/8 po dobu dvou tří dnů a pak už jen dvanáctky:). Ale prvních 4 dny se nejdřív řízky zotavovali z převozu.. Musel sem je chudinky mít pár dnů v Brně na koleji v petflašce za oknem!! Ztratili asi půlku listů, tak si chvílu stagnovali noo..:rolleyes:
cron
njn pretože ja mám v bedni obmedzenu výšku, rastliny mozu byt tak 60-70 cm maximalne vysoke neviem no chystam sa na prve kolo zacinam od semen Orange bud uvidime chcem nechat aspon jednu matku na rizky...mam tam 150 W MHN na tu matku + rizky a 250 W HPS na kvet uvidime jak to pofici nemam cas nato cez tyzden pretoze nebyvam doma iba cez vikendy takze som riesil aj zavlazovanie dal som tam male cerpalo co dostat v chovatelskych potrebach a rozvody na male hadicky ktore koncia v kvetinacoch + casovy spinac. Bolo by dobre keby mi niekto aspon tak orientacne napisal kolko vody to potrebuje denne podla vysky (pestujem teda budem pestovat v zemi) nech vam to rastie! ;)
matko291
kamo krasne salamy len tak dalej mas odo mna K+
3.grow idem aj ja skusat AH a ako pozeram v tvojom pripade priniesli pekne ovocie :D:D:D
Pytlos
zdar,doufam ze se "pan domaci" nebude zlobit,nevim kam s tim mam jit,nemuzete mi pls rict za jak dlouho tak by meli jit pod kosu? prepnuty na qět sou od 11.8. coze je nejakej cca 33. den kvetu,vypadaj na to nebo ne. pocita se doba kvetu od prvniho dne prepnuti periody nebo ode dne kdy jim vylezou prvni chlupy? neco mi k tomu moc moc prosim nekdo reknete? ta palicka je AK-47 a tamto je Orange Bud,treti fotka je celek. svitim na to 1*15W Narva Oceanic Colour a 125 W Nurturelite red (na rust a prvni 4 tejdnu kvetu byla purple)
jeste dodam ze to je muj vubec prvni grow takze sem fakt zelenáč,dekuju za kazdou radu
Maarius
Mohl bych vidět nějaký fota boxíku, kdyžtak? Tenhle týden začínám stavět 150w/250w.
Z-E-N-I-T
Pytlos: kamo sry, nejsem zastancem řvani na novačky (sam se tak trochu ještě novice), ale chapej... srat se někomu do threadu a ještě k tomu s takovyma otazkama... Pročti si dukladně FAQ a pak zkus hledat a na VŠECHNY, a to ti klidně podepišu i na papiře, otazky na ktere se tady ptaš dosteneš odpověď... :) Neber to jako dupani, spiš jako dobrou radu. Ja vim, že se někdy nechce hledat třeba dvě hodinky v kuse, a že je lehči se zeptat, ale jednou to tu je, tak je třeba to najit... A když už si doopravdy v nouzi a mermomoci se chceš zeptat tak to nedělej na foru (a ještě v něčim threadu), ale když-už tak na chatu, i když tam tě můžou fucknou taky :D takže FAQ a HLEDAT ;). Heaps of peace, man!

Moje: btw, solidni ;)
zemi
Nazdáár chlapáci. Pytlosi určitě maj minimalně 3 týdny čas, takže budeš mít ještě dost času to DOHLEDAT. Pro začátek to máš tady ve FAQ dostatečně popsaný... Jinak díky Z-E-N-I-T... plně s tebou souhlasím a sem rád, že si to napsal.

Ty fotky Maariusi budou v sobotu při sklizni.

for Crone: S víškou si nedělej starosti. Když si vybereš spíš indyku a budeš ji mít dost blísko lampy, tak ti to nepřeroste. Mě se po přepnutí vytáhli ani ne o polovinu. Kdyby přeci... stačí ohýbat. Během pár dnů kyti můžeš ohnout do praváho ůhlu jako prd:D Jinak ti doporučuju nezalévat každý den, časovák nastav spíš tak 1x za 3 dny. Uff..to množství se nedá dost dobře takle odhadnout. Já třeba zalívám ASI tak od 0,1L a postupně jdu až k litru vzhledem k velikosti a stáří rostlin.
Obecně je známo, že CANNA snáší lépe sucho než přelití.
Moje
Caj bejku
Tak v sobota kosa,jo?zpozoroval si naky zmeny s tim finalem?
Pytlos
;) dekuju vsem a vezmu si z toho pro priste ponauceni,at vam rostou ! dik
zemi
Mno, tak my zase sebrali foták:( Snad to ještě stihnu zaznamenat než to všechno sčadíme.. :frog: Až to pořádně uschne pokusím se přiblížit tu chuť. Jinak ze záštipků to předběžně vypadá na dobrotu.. nevim jestli je to tim FS, nebo flushem, ale každopádně SPOKOJENOST!!:beer:
Co se týče Finalu.. Po aplikaci sem nezaznamenal výraznej nárůst palic. Ikdyž může to být i tím že sem je měl každou chvíli pod očima:) Na druhou stranu je brácha zas chvíli neviděl a zdálo se mu, že celkově přibyli, jakoby trochu nabobtnali prej.. tak nevim noo..:confused: Jinak začali celkem rychle žloutnout všechny listy mimo palice a fest smellovat, prostě end. Chut je v poho uz ted. Víc napíšu až to bude doladěný. Nemam možnost Final S. s něčím porovnávat, protože to je můj 1.GROW, ganjapadne sem mile prekvapen :D

Jinak zaznamenal sem první stráty. Po zhasnutí lampy, mě vylezla vlhkost a plísen na sebe nenechala dlouho čekat.. :(
bylance: jedna dvougramová šíša skončila chlupatá na dně odpaďáku:death::death:
cron
zemi mal si ju sfajčiť možno to bola nejaká vzácna pleseň ;)
zemi
Hehee:crazy:.. tak už je to suchý a co víc.. hlavně ZVAŽENÝ. Musím se přiznat, že sem mile překvapen.:wink: Nebýt plísně co mě v samotném závěru navštívila, bylo by too krasných 90 gramu srandy:frog: i tak je to pěkný číslo 88 mňam:D Jenom trošku lituju, že místo WWdovek sem tam nedal samé budhy. Hned by toho bylo víc:) ale konec špekulací.. ty WW mají taky něco do sebe.. ;)
A ted trocha vděku (nejen) našemu GROWERu.
Mé velké DÍKY patří všem LIDEM a členům, kteří neztrácí srdce
a ochotu pomáhát ostatním.. :bravo::bravo::bravo:


<- a takhle teda vypadá nějakej ten muj výpěstek...
vím, že toho není zas tak moc, ale i tak z toho mám radost, protože je můj první ...a to jen díky Vám..
zemi
...a je tu 2. kolo... Box prošel menší ůpravou, pže jak to bude v zimě s teplotou opravdu netuším. :confused: To co zůstalo stejný, jsou asi jen světla, hnojiva a možná půda.

Growroom jsem izoloval ze dvoustran polistirenem (víc ho nebylo) a přez něj sem nalepil odrazovou folii co mam z Gshopu na zkoušku. Vnitřní rozměry se tedy zůžili na 75x90.

U ventilace sem stáhnul výkon odstraněním SUNON větráku.

Osazenstvo 6x Northern ligt mam od Brothaa. Osivo je přivezený z Holandu a nefeminizovaný.

Jakej substrát použiju ještě nevim noo, ale ty 6ti litráky platěj.

Teplotu a vlhkost uvedu až budu mít změřeno..
zemi
Pro lepší představu přihazuju fotesky..

:mad:Grrr.. :mad: tak teplota je na dve věci, teda ted je to zatal v cajku, ale az prituhne, bude zle.... Přemýšlím o přímotopu, taky mě napadl třeba fén. Uvidíme.. Jakékoli nápady + rady jsou vítány!!
A aby to o nebylo málo, postihl nemilí osud jednu sazeničku. Nedá se nic dělat, řady se zůžili..:(
zemi
Trochu sem za googleoval a našel sem něco co my padlo do oka:)
Nejsem žádnej odborník a tak sem, pro klid v duši, přihreju info o co go.. Byl bych rád kdyby mě na to někdo juknul jestli v tom není nějakej háček.

Je to teplovzdušný ventilátor,
konkrétně produkt Hyundai typu H2001G
V e-shopu ad-elektro.cz je za 397 Kachlí vč. DPH

* 3 provozní funkce - studený vzduch, teplý vzduch 1000 W, tepl ý vzduch 2000 W
* plynule nastavitelný termostat
* prostorový termostat pro udržování teploty
* pojistka proti přehřátí
* přenosný
* praktický úchyt
* kontrolka provozu
* příkon 2000 W
* napětí 230 V ~ 50 Hz
* barva stříbrná
* rozměry 24,2 x 21,2 x 12,3 cm

Myslím, že vyřeší můj problém s teplotou v zimě (viz. víše) a v létě jej použiju na cirkulaci vzduchu v boxu. Tak co Vy na to..??
Moje
hm vypada to zajimave,teda spis luxusne :p: Za ty prachy to vypada lakave,ale tech 2000W me docela desi!Tej elektriky co si to veme ou nic moc.Radsi bych ty watty videl ve svetle nez ve ventaku,no ale ty asi nemas na vyber jestli chces ject pres zimu.
cron
zemi ja by som sa bal toho ze ten teply vzduch (neviem kolko ma stupnov ale urcite aj na 1000W dost) nieco urobi s burinami akoze ich spali ako sa mne podarilo s lampou inak o tom rozmyslam tiez uz davnejsie ze by som take nieco kupil ale chcel by som iba nieco 500W aby ten vzduch z toho bol trošku chladnejší ;)
Moje
citace:
Původní příspěvek od cron
zemi ja by som sa bal toho ze ten teply vzduch (neviem kolko ma stupnov ale urcite aj na 1000W dost) nieco urobi s burinami akoze ich spali ako sa mne podarilo s lampou inak o tom rozmyslam tiez uz davnejsie ze by som take nieco kupil ale chcel by som iba nieco 500W aby ten vzduch z toho bol trošku chladnejší ;)


hehe proto to je regulovany bejku!!!!!
cron
co je regulovane? ma 3 funkcie 1000W 2000W s ventilatorom co naregulujes na tom ked to mozes zapnut minimalne na 1000 W ked chces prikurit a ten vzduch ktory z toho ppojde bude mat 50 stupnov dajme tomu co? myslis ze to burinam neublizi?
zemi
Myslim že by ta 1000 neměla rozhánět vzduch víc jak o 40°C. Jasně.. Stopro to nevím, ale kdyby prěci, můžu to snadno poladit. Mám tak trošku vyjímečnou skříň. Prostě by ten ohřátej vzduch z ventáku natáhlo zespod CT (škvírou asi 1cm kolem celé "podlahy") nahoru k holkám...

Snad to nějak pochopíte z toho nákresu....
Až ten teplovzdušák dostanu do rukou, pořádně ho prověřím a poměřím. Teprve pak vyhodnotím nejlepší variantu!! Mno... čas teprve ukáže.

-> Moje: Jo jo khama, taky nejsem žádnej fanda a sponzor ČEZu:D Zběžně sem prolít ceny nočního proudu. Sice sem to přesně nedohledal, ale domnívám se, že taji ve Východních Čechách nelezou přes 1,50 Kachlí Za KWh. Ta litrovka poběží jen pár minut, snad to nebude tak horký, když se to vychytá...

Jinak DÍKY za objektivní připomínku :)

p.s. Nákres je zase schovanej pod tím křížkem, pornobuzerant jeden...:D:D Stačí kliknout a je to..

Moje
citace:
Původní příspěvek od cron
co je regulovane? ma 3 funkcie 1000W 2000W s ventilatorom co naregulujes na tom ked to mozes zapnut minimalne na 1000 W ked chces prikurit a ten vzduch ktory z toho ppojde bude mat 50 stupnov dajme tomu co? myslis ze to burinam neublizi?


:rolleyes:prostorovej termostat pro udrzeni teploty!!!!!!!!!!!:rejp:
cron
Moje: nepochopili sme sa to je jasne ze to hodis na termostat uz to mam aj ja nahodene v mojej skrini mne islo o to ze ten vzduch, ktory fuka ten teplovzdusny ventilator je prilis horky na to aby fukal na rastliny tod vse. A tak to aj je mam to odskusane, ale vyriesit sa to da jednoducho proste som ten ventilator postavil tak ze fuka okolo steny a nie priamo na rastliny, alebo tak ako pisal zemi len aby to nefukalo priamo na kytky.... ;)
zemi
Teplota už je cajk :bravo: ..hh, musim si zatleskat:) Jak tak na to koukám, nějak sem to tu zanedbával. No nic, pokusim se to nějak zrekapitulovat..
Jedu 5xNL ze semen, tudíš sem předpokládal,delší vegetačku. Jenže díky teplotě se to protáhlo na neuvěřitelných 60 dní 18/6:eek::eek:
Teplotu sem držel díky světlu na 24°, přesto lezla za tmy, vyjímečně až pod 10°C. Dokud sem neměl tendle problém vyřešen nemohl sem na 12/12. Teplota se pochopitelně projevila na pomalejším růstu, kterej by se při 12h tmy určitě prohloubil.
Taktéž sem se snažil počet NL zdvojnásobit, tím že sem je po 30dnech v půli ufik a nadělal klony. Ty se bohužel neujmuli a postarali se o další zdržení:death::grrr:
Věřte, nebo ne, ale pořešit přitápění byl dost velkej problém, vzhledem k mojim studentským příjmům a kupodivu nedostatku konkrétních informací na Groweru..:( Po dlouhééééém hledání po netu a shopech sem objevil alternativní řešení. Teplovzdušný ventilátor 500W a k tomu termostatickou zásuvku. :sun: Později upřesním...
Konečně jedéém 12/12:bravo:, přepnuto bylo 20. 12.!!

Fotodokumentace je tak 1-2 týdny před 12/12 už přesně nevim:confused:

1. foto: Tenhle způsob zaštípnutí a následného ohýbání se my velice osvědčil. Viz. foto č.4 kyti nejblíže vlevo. Chce to přiblížit

2. foto: Sklizený řízeček Buddhy, který sem nechal opět ožít... jen taký pokus... :smoker:

3.foto: Spolu..

4.foto: Foceno před pár dny, tak 35 den květu. Zbytek fotek dodám zítra.. se těšte..:)
Moje
citace:
Původní příspěvek od zemi

Fotodokumentace je tak 1-2 týdny před 12/12 už přesně nevim:confused:


tak sem sni!!!!
cron
zemi hod sem foto toho teplovzdusneho ventilatora a aj kde si ho kupil pls inak ti to pekne fici ;) K+
zemi
Jak sem slíbil.. Fotky z 39. dne květu. Co snímek to jiná slečna. Jinak sem docela mile překvapen, ani jeden samec.. Jenom ta poslední chudinka se my zdála od začátku jako samec. Celkově se spíš táhla, nevětvila a měla světlejší zbarvení.. Nevěnoval sem ji tolik péče a je v menším květináči. Nakonec sem docela koukal no... :)
zemi
Ventilátor vzduch BIONAIRE - UD 100

Teplovzdušný ventilátor - opěrka pro nohy
rozměry (mm) 250 x 170 x 320
hmotnost (kg) 1,4
příkon max. (W) 1000

čtyřhodinový časový spinač (4 hodiny po zapnutí se přístroj sám vypne)
bezpečnostní systém proti přehřátí přístroje
snadné ovládání všech funkcí nohou
ergonomický tvar pro maximální pohodlí
dva stupně tepelného výkonu (500 W a 1000 W)
velmi tichý ventilátor
kontrolka chodu přístroje
www.bionaire.cz


Zásuvkový elektronický termostat TZ 33

s LCD displejem, který zobrazuje teplotu v místnosti a aktuální stav termostatu (zapnut/vypnut).LED dioda pod displejem ukazuje aktuální stav elektrické zásuvky (sepnuta - rozepnuta). Jsou napájeny síťovým napětím 230 V (k provozu není potřeba baterií). www.regulus.cz

Všechno i s poštovnym mě to vyšlo do 1000 Kachlí..
green tree
Vážně dobrý tip, díky za info... já si objednal odporovej drát 3m do terárka...tak uvidím... navíc mám pocit, že květinám se díky letošní mírný zimě docela dost dobře daří i bez přitápění.... i přesto, že teplota je za světla cca15c(250w plus 150w bez cooltuby) a v noci klesá na 4C:)
zemi
Fotky z 46. dne květu. Alespon si to teda myslim.. Teď uz se totiž víceméně orientuji podle zbarvení priskyřice pod mikroskopem. Po tři dny nedostali holky nic jiného než Final solution.:sun:
zemi
Nebyl by někdo tak hodnej a poradil mě?? Nevim jak mam dostat pod příspěvek (dolů pod tu čáru) nějaký to moudro... :wink: Předem díky.
zemi
Blíží se nám odměna za všechno to úsilí. Hlavně kvůli tomu včerejšku se už nemůžu dočkat...:crazy: Strávil sem tak 8 hodin pečlivého vystříhávání lístků z palic. Seděl sem už od 7 ráno na půdě, kde bylo zhruba 8°C. Mno prostě mazec... Jinak my chybí Sólofotka jedný větší holky, ale je vyfocená na společný.. ta druhá zleva. Pak my tam chybí ještě jedna menší, ta nemá fotku žádnou, protože je tak o 2 dny pozadu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma