Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
co s tim kua!!!??? (lamou se vetve) - Klikni zde pro originální téma
tOfO
zdarec.....Lámou se mě větve a fakt nechápu proč!podívejte se pls na fotky a poradte co s tim.Předevčírem se mě vodmrdla spodní větev a ted už sou zlomený 3! a jenom na jedný straně .A myslíte že ikdyž to je zlomený tak to poroste dál nebo to uhnije?!
zemi
Čao. Tak to je záhada.. Ty zlomy skus nějak podepřít a zafiksovat nějakou izolepou. Mělo by se to vzpamatovat. Dobrý je taky, jestli teda máš doma něco podobnýho jako včelí vosk! Všim sem si, že máte zahradu. Když se stříhaj ovocný stromy tak se tim pak natíraj vzniklý řezy. Jako prevenci bych podepřel, nebo vyvázal největší větve. Ještě mě napadá jestli doma nemáte nějaký zvířectvo. Takový kočky a kuny někdy dokážou pěkně zvalchovat zahrádku..
Co?
IMHO.křehkost způsobuje nedostek síry či bóru nebo hořčíku ... here nebo to je příliš težké (nebo ti občas na to něco sedne :D )
tOfO
jn kuny i kočky tam sou a celkem dost....!Tak sem si stim trochu pohrál no tak ted uvidime jak to poroste dál.Zkusim se eště zeptat na ten včelí vosk.A ještě mooc díky strašně ste mě pomohli takovy rychli odpobvědi sem fakt nečekal :)...Klidně piště jestli vas ještě něco napadne.
Kuči
přeju ať to vydrží :)
možná by nebylo na škodu trošku těm větvím odlehčit trošku listí...? co říkáte?
Wokap
Kuči, vzal jsi mi vítr z plachet, normálka, oškubej listí, máš to zarostlí jako blázen. Nejen že tomu odlehčíš, ale navíc to prosvětlíš...
Ono
No tak tú vetvu na prvej fotke by sa možno podarilo zachrániť tak, že by si ju okamžite vrátil do pôvodného stavu a zafixoval. (Akurát neviem, kedy sa ti to stalo....:D.)

No a na priväzovanie ostatných vetiev ako prevenciu proti zlomeniu nepoužívaj príliš tenký materiál, pretože sa ti bude do rastliniek zarezávať. Growu zdar!:)
tOfO
zdarec .....Tak se stim včera seru 3 hodky a dneska ráno se nato du podívat esi to přežilo a vono fakt jo všechno v pohodě a najednou se podívám na vrcholek kytky a von je to samec!!! :(
fotka je z dnešního rána...
Tak tomu rikam nářez.Co nadelas,proto dicky sadim mooc,aby se aspon neco povedlo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma