Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
New Zhulenos Aires - Klikni zde pro originální téma
Cauec panove a damy.Sem tady new takze mi dovolte se predstavit.Na jmeenu nezalezi...only Free_tekk.Pestuju uz naky ten paatek,ale kazdy se ma porad co ucit,takze sem se rozhodl pridat k vám.Lampicku nemam kam dat ,takze si uz 7 let ujizdim na OUTDOORU.Vse se odahráva na Jesenicku odkud pocházím a kde pánům lesákům zpříjemňuji práci.......svoji junglí.he?Myslim se par fotecek neuskodi.....
Hold dukaz misto slibu zejo.
sajlem
Zdravim te na Groweru, Co to je za model ? tos už ostríhal asi okolní listy co ?
jj to je tesne pred sklizní,takze totální nahota.Jinak model..takovej hodne zkříženej.Původne seminko indoor Bilej zralok(white rino),venku vyrostla tak 1,90m hodne kosata mrska,paldy maly,nestihli moc dozrát ale nakonec marast.Prcl to nakej outdoorovej samec....druh neznaamej.Ze seminek vyrodtli pristi rok totální hovada.Síla po Rinu a rostlo to jak venek...A tak to porád oprcávám necím dobrým.Tento rok to taky vypadá hodne slusne.99% samice.ale jeste to teprv cek8 na kvety.....zrejme po tom pra pra skeeru he?
sajlem
Hnojils to nečím ? sadils to hned semínko do bemně nebo nechal naklíčit doma , a vysadil pak až větší rostlinku ? sadils to do původní hlíny nebos tam dal vlastní substrát ? Jinak máš náhderný kytky, a křížení se ti vážne povedlo, nemáš nejaký semínka týhle kytky ?
Nechal sem to naklíčit doma,pak do 0,5l kelímků od pivka a az to melo tak 20cm tak do zemně.Ale je důlezity(nebo to ma aspon dost vliv) aby hlina v kelimcích i v konecném prostredi byla totožná.Neni to pak pro ty sazenicky takovej sok a rychleji se ti chytnou.Jinak sem na fleku vykopal 3 díry,1m na 1m,hluboké tak 70cm.Hlína zadnej substrát z obchodu.Navozil sem tu nejlepsí a nejhezcí cernozem jakou sem nasel.Z bývalého kompostu.A promíchal to konskýma hovnama,zároven aji 10cm vrstvu na dno.A nahore posypal drceným vápnem.....Hodne hoven ti dela kyselejsí půdu,a to vápno to zas vyrovna.Pak presadil a jen cumel jak to frčí.Nicim spesl na rust sem to nehnojil,priroda je good.Pak tak v polovine prázdnin prihodil dalsi 5cm vrstvu konskyho navrch pro doplneni zivin.A az to zacalo kvést tak jednou tyydne krystalon jahoda.14 dnu pred sklizni ho vysadil a zalival cistou vodou...destovou,z kohoutku muzou mit jiny Ph.
Jinak ty semínka uz mam letos vsechny zasazeny.
vaaanha
Tý vole tak to je hodně hodně hodně dobrej out! :eek: :bong: chlape, kdybys měl příspěvek i někde jinde máš u mě karmu, btw nemáš fotku s ňákým porovnáním?
edit: trošku sem to časově nezvládl:D, pěkné foto!:bravo:
Tyyyyjo ja uz zadne jine fota nemam,nemam vlastni digital.Ale cobydup vypujcim a porovnaanii bude.Ty prvni jsou lonsko.Ty druhe letosek.Ted uz maj neco kolem 2m...Jeste ale porostou,kvet jak uz je znam nahodijou tak az za 14 dnu.Jinak tady mhttp://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711&goto=newpost resime nake lepsjee hnojeni na kvet.Zatim..PEACE..
Ten odkaz predtim je napicu , skus tady ten http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=65
Letosek zatim roste hoodne pekne.Az budou fota dodaam.
Zatim aspon kamosuv venek.Tak kdyz sem stal vedle tech stromu s natazenou rukou,tak sem nedosah ani do poloviny.Takze typuju neco pres 4m.Heheheheh


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma