Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
ŠPEK-PAPÍRY vyfoť a hoď sem - Klikni zde pro originální téma
Flooster
Energitky sme měli, což takle špekpapír. Tak jedem co nabídnete obyč papír nebo nějaké zvláštní formáty či grafiku .....tak huráááááááááá
Stoned_r41d3r
Nevim, jak nekoho muze napadnout, ze v tak dlouhe historii fora nepadla otazka o papircich...kdybys hledal, nasel bys TOHLE:http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4879 (treba) zavriiit!!
Flooster
Zde nejde o papírkyale o špekpapír neboli papír na kterém se špeky balí ....
Flooster
že ty nekoho neznas je tvuj problem ja znam takovejch lidi dost je to muj tread ....
Flooster
aspon ze to reknes takle v phode a ne jako nekdo .....
virgill
Flooster tak sem hod aspon nakou fotku ty...
kamarad dlouho balil v aute brka na manualu k radiu. napred zezelanal, pozdeji zhnednul a pak sel pomalu skrz na dalsi stranku...
jinej bali zasadne na deskach vod papiru a manualu k autu (takovy sedy plastovy, celkem hruby desky s logem skoda) a ty takjednou za pul roku vydrhne lihem, pac sou jinak hnedy.
ja doma balim na takovim tom prkynku k tomu urcenym co prodavaj v Gshopu, dostal sem ho od pritelkyne.
Flooster
tak tady je to potazeny celofanem tak to de dobre do speku jinak desing nic moc =)
Reggaemanista
V podpisu máš :
citace:
Život je jen jeden ...
Je dost kratkej na to ...
abych se zatěžoval nesmyslama ...

A ty se jimi evidentně zaťěžuješ...:frog:
Mesias
Je to blbost, ale kámoš má takovou velkou plechovou pixlu a má ji polepenou a na výčku se motaj špeky...
khook
Dast ist nicht nesmysl !!!!!!!!!!!

Je to poněkud méně zajímavé a vážné téma ale ten problém existuje!

......a všichni to víme .........!

Nejednou se mi stalo , že sem si chtěl ubalit brčko a neměl sem na čem nadrtit jelikož krabička na ganju byla moc malá nebo plná:frog:
a venku foukal vichr jxvině ;) tagže sem si musel dát fajáns bo počkat
až přídu někam do klidu .

A od té doby nosim v dokladech skládací fotografii své milé a svejch bejvalejch spolužáků a to je moje pomůcka v dobách temna :D

Je pravda , že jeden čas sme si vyráběli i z kartonu atd atd a předháněli se kdo bude mít lepčí :D:D teď na tohle šecko už taky seru:D

Jaké mě ale čekalo nemilé překvápko dyž sem byl předevčírem venku s pejskem na procházce , foukal vítr jaxvině a já neměl gde ubalit svůj
oblíbený doping :( abych si tu hnusnou procházku s tim xindlem zlobivim trošičku zpříjemnil :mad:

Be ready to unknown situation my friend :punk:
khook
no a mít takovouto podložku z papíru vždy při sobě neni na škodu a
myslim že se svojí váhou 0,00000001 g ani zátěží . ( šrajtofl,doklady)

A kdyby byla nějak hezky pomalovaná ba na ní byla nějaká hezká grafika , hmmm asi si zas něco takovýho vykutim ;)

nebuďte zapruzelý ohledně nesmyslů :wink:
kamarad dostal vod naky holky co byla na vejlete v indii, takovou kozenou misticku co se da pridelat na klice, nebo k opasku. je mala a kdyz ji zmackas vrati se ji tvar. moc sikovna vec z vylisovany kuze. je to na baleni prej urceny.......
Bido
Kravina to není, sám tak balim a kámoši taky. Akorát tomu řikáme podkundina. Nevim pro, protože poprvý sem špekpapír totiž viděl u kámošky a to už to takhle označovala, a somo sebou, že se tohle slovo hned chytlo :-)
Dělám na ní ještě úpravy, aby víc vydržela. Motiv - nějakej pěknej obrázek a úpravy spočívají v úplném olepení izolačkou, nebo zalaminováním. Zalaminovanou pak jen přeložím a šup s ním do peněženky.
pro lidi z prahy bych za tim ucelem mohl nabydnout laminu (leskly, matny, je to jako samolepka, vylidśuje se to a dela to solidni povrchovou upravu........
khook
2 Mad linon :

Jaký množství a za kolik ? Poštou nee ?

Stoned , thalos , Regaemanista a další :

To si kuwa řikáte huliči dyž ani základní pomůcky neznáte :confused: :D:D:D

Dybyste aspoň zistili vo co de a pak se teprv čertily :rejp::rejp::rejp::rejp:
ja sem moc linej. nic za to nechci. naky zbytky tady sou. kolik potrebijes? 0,5m x 0,5m? neni problem.
Flooster
no mam z vas radost sme rad ze konecne nejake pozitivni nazory na to a co naky fotky nemate ?
virgill
khook jonom protoze balim speky na stole nejsu hulic? jo ja vim nejsu "opravdovy hulic".... a nebo to si rikas hulic kdyz k ubaleni speka potrebujes nakou podlozku?
ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba:wink:... ale rozhodně nic pro kupující:D
Mesias
Já mám rád když se balí v klidu a míru a né někde ve větru. Ale pokud fičí tak se to prostě nastříhá ve filmovce, ubalí se prázdný brčko a nasaje se to - žádnej vítr nikomu nevadí. Když balim doma sám dávám si to do víčka od Gitky, ale to nepatří do téhle místnosti, ale do jiné. Pokud někdo potřebuje podložku a tadydadyda tak pak je to jeho věc. Podle mě by ale za chvíli mohli začít vznikat thready tipu Špekžidle - Špekboty, a tak dál. Nic ve zlým, ale v mém kraji se nic takového neužívá...
sundance
Hehe,dobré téma.Koukám jak se to tady začíná válcovat a to mi nedá abych nepodpořil kamaráda ve zbrani zvláště když se na něj vrhne banda slouřenek-nemýslím to nějak zle aby mě někdo nazačal kamenovat:)
Abych pravdu řek,tak já ani nevím že se tomu nějak začalo říkat (špekpapír).
Ono se občas opravdu vyskytne problém kde a na čem to umotat.Jak již tady psal MESIAS,tak brčál má být motán v klidu a míru,s tím souhlasím,ale proč nejít tomu "štěstíčku trochu na proti",ne?:)Takže já pro jistotu a pro svůj osobní klid u sebe nosím otvírací hodiny našeho plaveckého stadionu kam chodíme protáhnout líné tělo do páry a samo že si trochu zaplavat(ale většinou sedíme v páře a kysnem):)
Moje
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
ve šrajtofli se dycky něco najde... btw vy si neumíte ubalit v ruce, sice se u toho člověk trochu zaprasí, ale co dělat, potřeba je potřeba:wink:... ale rozhodně nic pro kupující:D


hehe to by me zajimalo jak to balis ze se zaprasis?to se stim valis po zemi bo co?balim vetsinou tez v ruce ale to ze bych se zaprasil to se mi jeste nestalo :) jestli myslis to co ti zbyde na ruce takovy to smeticko???!.........tak to lol :p
Lahvan_FlaskiCZ
nechci Vám do toho nějak přehnaně rejt, ale TOTO je galerie, nazývaná proto, že se sem posílají FOTKY, na tlachání je tu KUŘÁRNA nebo KANÁL, tak si to zde prosím trochu promažte. :wink: na 2 stránky jedna fotka, to si v galerii být nezaslouží.
Protiva
Na vobalu s desky je to luxus. Dřív jsem to válel na Landový Demisi. Dnes už jen DOORS :)
Lahvan_FlaskiCZ
u nás se tomu pochystátoru říká SKICA
mám vyrobenou ze 4 kupónů na credit z vrchu i zespodu polepenou izolepou. slouží mi už nějaký ten rok (cca 3) a jsem s ní naprosto kvůli její skladnosti a bezporuchovosti spokojen.

edit: jak tak koukám, stála me vlastně 1500,-Kč :D:D
ideální do peněženky, prostě klap a máte malý ponk na brčka. :sun:
sancha
citace:
Původní příspěvek od Moje


to se stim valis po zemi bo co.........tak to lol :p


:D:D:D

tak to megalol hehehe jinak si to taky nedovedu představit .. když neni jakakoliv podložka tak v ruce .. kerou pak utřu do kalhot a bastafidli

puze v naší hospodě máme vyhrazenej jídelníček, na kerym balíme, jinak je to fuckt fuk
Moltres
Jednou jsme byli zkuření u mě a prolíželi si s kámošem maily. Narazil jsem tam na obrázek ožralců, co je ve stylu kalendáře a on: Ty pičo, vytiskni to! Nemám na čem balit brka. Tak jsem to hned 2x vytisknul a vzal si jeden i pro sebe. Bohužel už ho neumím najít, ale stejně potřebujem nový, protože už je krapet zašlý a díravý. A co mi nedávno přišlo na mail? Kalendář pro nový rok! Už ho tisknu... (i pro něj;))
AlizéeFan
Zdravim. Vůbec mě to nenapadlo, ale vlastně mám taky svůj špek-papír, na kterým vždycky v autě balim. Je to ticket na trajekt kterým jsem se vracel z Anglie. Takže si při balení i zavzpomínám :-)
Pytlos
jee to je hustý,thread o špekpapírech,tak tomu nerikam,ja tomu rikám "balicí papír" ale taky to pouzivam rad,vevnitr i venku,venku si z A5ky udelam dycky takovou vanicku na to a nejvic v pohode :) pouzivam ruzny papiry,na ktery mam nejaky vzpominky...treba taková krutá faktura co nám vystavili kdyz sme si byli v jednom hotelu pro cigara :-D nebo doklad o zaplacení místa za stan a tak podobne,dycky neco co je funny a ma to historii ;) ..krasny je na tom ze to neomazuje prostor na balení a muzu s brkem řádit :mutant:
predevcirem sem hledal v aute neco na cem stocim a nasel sem takovou knizecku ze festivalu splash z nemecka z roku 2002. sikovny na baleni... a tech vzpominek.
Jerome J. James
Já mam od kámoše přivezenej speciálně podklad z italskýho growshopu... Perfektní záležitost. Už ho mam tak půl roku. Jinak předtim frisbíčko a nebo energitka, no:)
Outlook
No tak blbost to podle me rozhodne neni, u nas to puzivaj skoro vsichni a s ruznejma motivama... :) ja osobne sem si vytisknul tohle http://www.lamarihuana.com/fotos/sh...oto/115/cat/514 na ctvrtku a podlepil lepenkou aby se mi to nerozpadlo... je to fakt krasnej motiv vzdycky kdyz na to koukam, hned se mi bali lip :)
Outlook
No tak blbost to podle me rozhodne neni, u nas to puzivaj skoro vsichni a s ruznejma motivama... :) ja osobne sem si vytisknul tohle na ctvrtku a podlepil lepenkou aby se mi to nerozpadlo... je to fakt krasnej motiv vzdycky kdyz na to koukam, hned se mi bali lip :)
Slick-ace
to je nekde v garazi? :]
SpoogY
Kamos u nas ve tride ( tvrdnu na stredni .. ) ma na to specialni sesit jeste ze ZŠ ze 4 tridy ... prvouka nebo co ... jakoze ten sesit ( no spis ty stranky na kterejch to bali .. ) zmenily barvu na zelenou az hnedou ... kdyz sesit otevre tak to de citit prez celou tridu ;)
pro potechu oka
a jedna sbirka rámovaná
harfa
jo tak to je pekna brambora


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma