Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
prsi - Klikni zde pro originální téma
vata
u nas uz prsi fakt dlouho.
nemuzou zacit uhnivat koreny?
HALUZAK
myslím že nie ved pôda je dostatočne hlboká a voda má kam vsakovať a rastlinkám to po tých tropických horúčavách len prospeje..
vata
taky si myslim ze je dost hluboka,ale kdyz na to koukas jak je to uplne nasakly vodou a furt chcije tak na to nejde nemyslet.
jo dik za uklidneni.
4mf3t4min
jo jo konecne to poroste jak cip hh
orignalTHC*
nj, z extremu do extremu..
taky se mi to moc nelibi,
ale nic nenadelam..
ges
sakra jak bylo sucho tak mi kytky skoro uschly, proto jsem ucpal v kyblech diry na odtok vody a poradne jsem je poleval a ted prsi a prsi a koreny mi asi zacnou hnit a kytky se zbrzdi, doufam ze maji odolne koreny
s4kuL
Ta u nas uz dva dny neprselo ... :p) takhle by to mohlo zustat az do konce rijna ... jen poradne paraky a slunko od rana dovecera :cool:
Abebe
spíš se bojím aby to neopršelo, ta právě se tvořící prskyřice, ted je na to asi ještě brzy ale kdyby takhle chcalo třeba za měsíc tak to je dost blbý, přikrýváte někdo kytky?sem si říkal že bych jim udělal takovou mobilní stříšku...
kavalera
Abebe: ja by som sa bal skor pliesni v siskach ako ze by mi mal dazd zmyt pryskyricu, to je blbost.
Kolom&n
no ttak u nas svitilo tak asi 5dni a ted zase prsi.kua to je zatrest pocasi
Heej v Jeseníku zas chcii a chciii...Nevadi to debilni vlhko korenum?
Kuči
taqy u nás dlouho(tyden) prselo. hlavne sem se bál(jak uz tady je nadhozeno) o zahnívání kořenů ale kdyz pred tydnem dest skoncil sel sem se kouknout za kytkama a byli v pohode dokonce se preply na kvet a na druhym poli zas kytky po desti pekne vyrostly tagze sem z destem spokojenej :D
G-Farmer
Pro ty kytky po tech horkách je to neco co jeste nezažily!!!ale to je pro ně nejlepší!!!!
Jinak pomohlo vam ted to pocasi prepnout kytii na kvet?
Mam samou outdoor genetiku.Ale sazenou pozdejc,tak zacatkem cervna a jeste nic moc nekvete.
Da se to nak urichlit? THX.
s4kuL
Free_tekk: Nespechej, ono se to prepne. A urychlit se to da jedine tak zatemnovanim, ale jestli to mas nejkde venku tak se ti to bude asi spatne delat. Pises ze jsi je sazel pozde, tak ti aspon jeste povyrostou...
peace
pokud je puda uz fuckt ale myslim fuckt nasakla tak jedine do kbeliku, do dna par direk a cely nad zem, moc vlhkosti skodi vi to i muj kaktus :wink:
vata
taky jsem zjistil ze jsemn se obaval zbytecne.po dlouhych destich kvitka zacaly krasne kvest jsou vitalni,rozrostli se listy se zvecili....no ale slunko to stejne chce.pro priste az bude zase prset dlouho jak svina tak uz budu naprosto v klidu.
highmat
kurva!!!!uz mi rastlinky napadli aj plesne acez taketo dazde sa mi tam ani moc nechce..no to bude fakt uroda ako sa nepatri..co tak obalit rastlinky do igelitoveho vreca aby sa plesne nerozsirovali zaroven aby neprsalo na palice,ked su aj zrele na kosenie?
MUZsRANAMI
to highmat: a ako budu dychat? ... ved tam bude prenikat vlhkost. tak budu plesniviet tak ci tak.
vata
me ted trapi jinci vec.sice privazani rostlin k nejakym oporam.jak kvetou,tak se tesce prohybaji pod tihou palic.sice jsem je privazoval,ale musim splasit nejaky pevnejsi "klacky".co myslite je lepsi privazat je ke klacku,nebo jak stan?tri pevne body snurou ke kolikum v zemi?
Ježíš
kdyz je privazes k zemi tak je donutis dlouhobobe "posilovat" vetve, ale pokud se uz ted prohybaji pod palicemi tak bys je akorat dorazil. podle me je nejlepsi poradnej klacek :D
Rhino
Mě už ty deště taky fakt štvou!!.. :-(( bože ať neprší!
Hanizek
Poroučím větru a dešti. Máte nějaké přání??
highmat
a stale len prsi....

2 MUZsRANAMI: ono by to mohlo zabranit prenosu,a pokial sa vycasi aspon na chvilu tak by tam mali teplejsie, teda by mohli rychlejsie schnut..a poial su tam plesne tak vyrabaju co2 co by mohli rastlinky spatne zuzitkovat,ha?
Zelenáček
highmat: když obalíš palice igelitovým pytlíkem, tak se to spíš zapaří ne? Plísně se rozrůstaj po kytce hlavně podhoubím, kterýmu pytlíkem v ničem nezabráníš. Jako prevence by mohlo být dobrý postavit nad kytkama přístřešek z igelitu, aby na ně nepršelo. Pokud teda nemaj kyti 3m, a pokud to máš na zahradě, aby to nelákalo pozornost...
hele a ten dotaz o tom ze tyhle deste by mohli splachnout pryskyrici, myslite tedy ze je to blbost?
jo to je blbost.
to jsem rad. jo a tak me napadlo, ze kdyz se dela plisen - neni to tim ze sou to obyvkle zabijacky modely, ktery maj pevny velky palice do pul kytky - tak kdyz do toho natece, tak to plesnivi, u mich milacku noname/sativa ty palickY sou docela maly a jde k nim vzduch tak mam pocit, ze se to nemuz stat (doufam) pokud je to jinak tak me opravte dekuji Vas Scoty
iboy
no s tou pryskirici bacha, kdyz hodne chcije tak se smejva, neni pravda ze ne... Ja se s urodou pomalu loucim u nas chcije kazdej den minimalne 6 hodin, z toho od pondelka do ctvrtka to byly privalovy deste jak svin. Kytky uz maj takovou nezdravou barvu, vubec se mi to nelibi...fuck of hniloba
Jo tak kdyz to dostava az takovej HARD CORE tak to potom mozna jo.U nas je spis jen hnusne a semtam zaprsi takovej cajiicek,takze z te smyte pryskirice zas takovej strach nemam.Stejne mam zatim jen paar chlupu,tak doufam ze az mi to zacne pryskiricovatet tak uz bude liip. Jinak s tou plisni,loni mi plesniveli aji hutny sisky aji ty mensi a ridsi.Podle me se ty zarodky plisne prenaseji vetrem a kam spadnou,tam to zkurvijou.
ExTip
tak grower"s, uz nam konecne zacina to slibovane slunecne zari:):):)
Moc bych se neradoval, páč zítra zas má být to samé co v minulých dnech. A to mě strašně moc s*r* :D doufám, že se to postupem času umoudří (jak začnou kvést moje kýti :D).
Viz. http://www.e-pocasi.cz/zitra akorát teploty by neměly být už tak nízké.
jen aby se to za par dni zas neojebalo
Pa6i
Dneska sem sklidil ww, plisen ji zacala pekne rubat.
J.J.
Je pěkně, juch :) :)
já to počasí kvůli těm kytkám taky prožívám...každá přehánka mě vytáčí, ale zase slunce hřeje dvojnásob ;)
J.J: tak to jsme na tom podobně, počasí v poslední době sleduju jenom s ohledem na kytky. Takže čím víc slunce tím líp. Jinak podle dlouhodobější předpovědi (které se však moc nevyplácí věřit) bude první polovina září slunečná. To by bylo skvělý, protože na polovinu září mám naplánovanou sklizeň P1, takže by se mohla ještě trošku nafouknout :)
vata
asi je to posetile prani vyhulence,ale co kdyby tri dny parilo a potom jedna lokalni bourka atd...Jinaj moje holky valijou a valijou.ta vune..
ta barva..
nadhera.nemuzu si stezovat ani na pocasi.dene provadim kouzelne obrady na jejich ochranu.delate to taky?meli by jste!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma