Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Leukémie,prosím čtěte - Klikni zde pro originální téma
ahoj vseci,mam takovy problem,hledam a nenachazim...

muj strejda ma leukemii,uz 4 roky za tu dobu uz 2x to zvladl ale ted je po 3 v nemocnici a i kdyz vypada lepsi, stavy se horsi,chtel bych vedet jestli ma nekdo nejaky zkusenosti s konopim X leukemii v jakemkoli stavu poziti..

poradte treba zachranite zivot...

diky
Salieri
ahoj muj deda mel leukemii a umřel a ted sem si precet tvojé a mam zaem ti pomoct ja tu šanci totiž nemel marianka je na leukemii uplne skvela poradim každemu rad nema se to sní prehánet ale množství je na každem jine takže je to treba zístit stav se mu tím nezhorší ale dost zlepší
Salieri: chápu to správně, že Ty se domníváš, že by Tvému dědovi marjánka pomohla, ale nevíš to jistě, takže si to chceš vyzkoušet na někom dalším? Nebo se pletu a Tvá erudice v této oblasti dosahuje maxima, že chceš léčit jiné lidi a předesíláš, že marjánka je na leukémii ÚPLNĚ SKVĚLÁ? Prosím, mohu znát důvody, proč konkrétně tento názor zastáváš?

bezip: já zkušenosti nemám, prolezu Cannabis Compassion Corner a najdu-li něco, napíšu to sem nebo Ti to pošlu PM; ještě prosím, jakou leukémii má strejda (lymfocytární, myeloidní; akutní, chronickou)?
Jedubabka:diky moc za odepsani,typ kazdopadne zjistim a CCC a kterem pises mi uz jedna slecna naznacila,pohledam urcite...myslim ze to je neco s kostni dreni,je hrozne slabej a zhubnul,proste spatny ale porad bojuje :-)
Viva
docela mě to zajímá,, tak sem se různě dívala a zjistila, že na leukémii působí spíš jiné "byliny"..tak přihodím pár adres a podívej se,, nemyslím si že by člověka zrovna vyléčily,ale aspoň mu trochu ulevily od potíží,,takže::)

http://bylinky.pramenyzdravi.cz/byl...imbaby-poma/787
http://www.celostnimedicina.cz/zele...ky-leukemie.htm
http://www.biology.estranky.cz/clan...-byliny/lapacho


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma