Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Můj první indoorek by Skatersoft - Klikni zde pro originální téma
Skatersoft
Zdravím Groweři a Growerky :)

Takže pěstuji v peřiňáku který je velký zhruba 80x100 cm zatím sem nebyl schopný pořídit si žádnou sodíkovou výbojku ani jiné takže do začátku jsem použil zářivku 18W je to málo já vím ale zatím pojedu jen z toho co dům dá nečekám nákej mega ultra výnos ale spíš jen tak pro radost :) i když to budou asi mrzáci :rejp: mám tam zatím 3 kytky a ještě jednu kytičku ale ta nevím jak se jmenuje není to marihuana ale taková plazící kytka bo keř tak se pokouším jestli aspoň vykoukne :) modely zatím jen no name :( nebyl sem ještě schopen žádný sehnat ale příští sezonu se to změní :) větrák zatím žádnej zatím ani není potřeba :) teplota se tam pohybuje cca o 5stupňů než pokojová teplota takže okolo těch 27stupňů bych řek kdyby Vás ještě něco zajímalo tak se klidně ptejte :D o fotky se pokusím co nejdřím :D Jinak kytky už sou vzrostlé okolo 20-30cm vzal sem je ze zahrádky protože by je akorat vzal mráz protože to skoro vůbec nerostlo :( Tak to poroste třeba doma je to jen zkouška no :D
Skatersoft
Žloutnou mi lístečky a právě na místě kde byla FIMnuta ale myslím že už to bylo než sem je přinesl a ještě mi ze substrátu lítaj náký mušky a lezou po listech atd... asi to nevadí ne ? Ten substrát je asi bez živin takže čím bych měl hnojit ? Sem v tomhle lama :( taky je to můj dosud první :) :rejp:
Mr. Review
zdravím.já moc indooru nerozumím ale řek bych že ty mušky nebudou zas nejak dobrý,možná by to s něma chtelo neco delat?!? no ze začátku zkus hnojit kristalon - start ,ten se používá na růst a koupíš ho v každém zahradnictví.a jestli nemas možnost použít sodík tak si tam zkus hodit aspon 2 x 20W uvidíš že to bude lepší.s tou 18W zářivkou to bude na hodně dlouho.jinak at se ti daří :)
damsiveku
mier
takže
za 1.ty mouchy jsou nejpravděpodoobnějš svilušky je tady o nich celý tema tak to pročti asi nedostatečně větráš a máš furt vlkou půdu páč ta úsporka nehřeje

za 2. dej tam 36w dá se sehnat v jakymkoliv malim kamenym elektru ve velkejch obchoďákách sem takovýhle vatáže neviděl já jí mam a můžeš se podívat jak to pod ní vypadá.

za3. ty listy sou buď že máš malej květináč bo kvůli bodu 1

za4. hodně štěstí s úsporkama mam prostě rád úsporkáře takže čekej překvápko

za5. měj se vekoňsidám:afro:

za6.edit:dej foto
hellfire
čau, ty mušky co ti poletujou ve skříni budou pravděpodobně smutnice. Ohrožují spíše mladší kytky ale jejich přítomnost bych nepodceňoval. Minimálně bych investoval do žlutých lepových desek, seženeš snadno asi za 35kč. Jak už tu bylo řečeno smutnicím se daří ve vlhké půdě, doporučuji nechávat květináč více proschnout.
K tomu hnojivu, OBM není vhodný na růst. Myslím že ti na růst bude bohatě stačit WUXAL. OBM pak na květ.
Hledej a doporučuji pročíst si ostatní podobný pokusy vyvaruješ se tím problémům popřípadě zbytečnýmu vyhozením peněz.Držím palce ať se těch mušek zbavíš já s něma bojoju už dost dlouho.
Darkken
ty mouch sou svine-mel jsem jetaky.
Pomahaj na ne ty zluty desticky-dokud je jich malo
Potom prolejvat slabym roztokem KMNO4<hypermangan>
Posledni moznost-vsechny kytky presadit
Skatersoft
hellfire, Darkken Cau mno a co tem kytkam muzou udelat ? Nejak ponicit nebo neco z nich sat jeste jsem se z zadnejma nesetkal tak nevim max s octomilkama :)
Takze jsem v tomhle lama co treba dat ty kytky nachvilku ven treba na balkon nebo tak nezbavim se jich tak protoze se mi popravde do toho nechce davat zadny penize ne ze bych byl skrt ale na no name fakt ne potreboval bych nakou nejlepe domaci reseni zadaco :) ale pristi rok snad zainvestuju :punk: tohle je vicemene jen takova zkouska zarivky a tak :) Ja vim ze OBM je na kvet a asi si koupim Kristalon start a potom teda na kvet to OBM musim to nejdriv nak vosefovat cely a potom to bude good diky za rady :)
Darkken
ten hyprmangan koupis v lekarne asi za 35kc
a nebo v nejakym chemickym shopu
Skatersoft
Mno jo ale musim koupit jeste ty desticky jak pises zeaz potom to mam tim prolejvat :)) Nebo to staci jen tohle ?
hellfire
Smutnice mají v hlíně svoje larvy ty požírají rozkládající látky a mládý kořínky.Ty jsou asi nejvíc nebezpečný.Tady na groweru je spoustu rad jak se jich zbavit bez výdajů, můžeš to zkusit ale zbavit se jich uplně není snadný. Nejlepší je prevence nebo to utnout dokud se ti nepřemnoží.
Pro inspiraci : http://grower.cz/forum/showthread.p...8562#post378562
Skatersoft
Dik celkem paradni fotky tech musek atd.. :) Ja bych to videl nato ze to jednoduse presadim do normalni hliny ze zahrady jako mam vsechny kytky ty sou v pohode nic jim neni protoze tohlendsto me akorat rozciluje jeste se ta hlina kupuje a lezou v tom takovyhle mrchy :( Presadim to a snad to bude v pohode :) aspon aby z toho na neco bylo :)
Skatersoft
Tak predchvilkou sem koukal a kyticky jsou asi zakoreneny poradne protoze uz zacinaji rust listecky :) Jo a ty musky se mi zda ze uz tam nejsou protoze jsem koukal jestli se tam neco hejbe a nic ale taky muzou bejt ty larvy v hline :( Mno uvidime no... jinak dik za K+ :)
hellfire
Jestli jsi chytl jen 3 mušky tak to máš zatím docela pod kontrolou. V mím případě sem je zabijel za den po desítkách.
Klidně bych to nechal víc proschnout.....Sem zvědavej na nějaký foto doufám že brzo bude :)
Skatersoft
Mno ja si myslim ze uz si nikdy nekoupim zadnej sumstrat protoze v tom se uz ty musky nachazej :( mel sem to i kdyz sem mel majinkaty kyticky tak nez sem je zasadil do zeme tak tam misto hliny byl jeste tenhle substrat takze bych hned zaloval tu firmu podleme je to z ty hliny protoze i kamos rikal ze mu tam neco leze :( a taky mu to chciplo
Darkken
Me se ted ty musky premnozili<nedavno byly este snesitelny> tak sem tam wrznul trochu hypermanganu a peroxidu a nevypadaly ze by se jim to libilo-zespoda jich vyplavalo hafec mrtvejch


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma