Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Větráček 12VDC, kvalita/cena? - Klikni zde pro originální téma
Rhino
Zdravim Growery.

Našel sem na stránce větráček XINRUILIAN. (další info přímo u výrobce zde)

Model - RDH9025S:
12V DC, 90x90x25mm, 0.23A, 2800 ot./min, 94,70m3/H, 2 vodiče 30cm bez konektorů/s konektorem, kluzné ložisko, hlučnost 35.22dB, cena bez DPH: 81,- Kč/ks

Zdá se mi, že na svou cenu je opravdu dobrej nebo je v tom nějakej zádrhel? Budu rád, když se na to podíváte a napíšete sem, jestli je na svou cenu tak výkonný nebo ne.

Rhino :)
[CZ]Neon
myslim si ze lepsi sou kulickovy loziska -> delaj mensi hluk, tech 35 je podle me docela dost... (osobni nazor)
Rhino
Máš pravdu, tech 35dB je dost, na víc když skřín je umístěná v pokoji kde i spim... Takže s kuličkovym ložiskem budou asi dražší:( -> tižší:)
Joly
V pokoji kde spíš je 35dB dost. A naviac po čase sa ložisko vybúcha a bude robiť ešte väčší hluk. Ja by som do pokoja bral jedine pomalobežný ventilátor s bezkontaktným ložiskom.
Trebárs: http://www.gme.sk/index.php?action=...&sk=&pict=&jaz=
výjde na 140 Slovenských s DPH.
Predstav si PC, hluk vydel 2 a odecti mechaniky a odhadem si dovedes predstavit hladinu hluku ve svem pokoji kde spis :D
Shlukmaster
sorry mozem sa spytat ked ma vetrak 39 cfm tak aky ma prietok v m3/h???diky lebo Joly-ho navrh sa mi lubi...

RHINO: sledoval som tu firmu lebo som si tam chcel aj ja objednavat ale som zistil ze sa mi to neoplati do sr kvoli postovnemu ale mali tam "trafa?" za 25 korun z 230v na 12 tak ak budes objednavat tak daj vediet lebo chcem vediet ci je fakt mozne to za taku cenu kupit...Ď
Rhino
Shlukmaster: Já tam ty větráčky kupovat nebudu... Koukal sem na ty trafa a sou docela vhodný pro pc větráčky. Kouknu se ještě u nás ve městě a zjistim cenu... Pač se mi nechce dávat 50kč za trafa a 70kč poštovný, když bych si pro to moh zajít do města :D
Shlukmaster
jj ja som trafo vyriesil od kamarata z mikrospajkovacky...:-)
Rhino
Shlukmaster: Pokud by byla dokumentace v CFM, převodní vztah je 1 CFM = 1.6 m3/h.
Rhino
Má malej průtok vzduchu - 19,6 CFM=31 m3/h - pro větší skříne by byl neodstačující, zase pro malou pěstírnu je dobrej, proto má taky malou hlučnost.
Expiry
Mam tenhle vetracek<nebo alespon podobnej>.Pripojil sem ho k transformatoru a asi se mi ho povedlo nejak skratovat ci co, portoze se mi netoci ale jenim tak pohupuje ze strany na stranu a bzuci.Kdyz pridam napti na 15V rozhoupe se vic ale neroztoci se,skousel sem h oroztocit rukou ael postupne se zastavi a zase se zacne houpat.Vetracek je na 12V.Co s nim??To sami se mi stalo i s jednim vetsim od jiny firmy.
dejaVuCV
2Expiry: Sorac, jestli podcenuju, ale nenapajis stejnosmernej vetrak stridavym napetim? Nebo me jeste napada, ze neni neco v poradku ve zdroji (spatne usmerneni..). Nejsem elektrikar, ale tohle by mi pripadlo jako duvod. BTW, uz si nejakej vetrak na tomhle zdroji roztocil?
In peace, djV.
Expiry
NApajim to trans. od vlacku.Ten velkej se tocil a pak nejak vo*je*al a ty maly sem tam predtim zapojil 2 a v pohode.Napada me ze by to mohlo bejt leda skratem pac se mi u obou dotlkly draty:ele asi je to blbost.
dejaVuCV
2Expiry: Nevim, jak je konkretne tenhle zdroj odolnej vuci zkratu, ale mohlo se tam neco odkourit. Chtelo by to zkusit vetrak, kterej zarucene jede na jinym zdroji. Tim bys poznal, jestli je to vetrakem nebo vlako-zdrojem.
Expiry
Ted sem skusil ty co fachcili predtim nez sem to skratoval a behaj porad :o
To bych rek,ze se spis odjebalo neco v to mevtraku.Traba ta soucastka co prepina na jednotlivy civky<magnety>
dejaVuCV
To je mozny, ze se tam neco speklo, ale tak daleko uz nevidim. Chtelo by to foto ty elektroniky vetraku, ale i kolikrat z fota je houby poznat. Obcas lip po cuchu. A zkousels ten vetrak co nefacha na jinym zdroji, trebas z PC?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma