Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Zpřehlednění Groweru - Klikni zde pro originální téma
majklovec
Napad mě nápad. Samozřejmně po tom co jsem se posilnil :)

A to totiž, že Grower potřebuje zpřehlednění. Dokonce je už tady o tom i pár threadů. Jasně, vzniká FAQ.
Ale napadlo mne, že by bylo vhodně některé příspěvky "smazat", to by ale mohlo naštvat autory těchto příspěvků a navíc někdo by si musel hrát na Boha.
Takže, šlo by používat karmu ještě v tom smyslu, že by článek, který bude mít karmické hodnocení pod určitou hodnotou, byl přesunut do něčeho, jako archivu.
A zůstal by po něm jen odkaz. Mohl by být třeba jen pomocí JS zneviditelněn a až po kliknutí na odkaz by se zjevil.

Samozřejmně to vychází z toho, že by bylo potřeba karmu používat ve smyslu ohodnocení přínosu článku pro Grower.

Vznikl by tak jednoduchý princip samočištění Groweru.

Možná bych tento princip neuplatňoval na Kuřárnu.
Aaron Lightner
Já bych spíš řekl, že by se hodilo dovolit moderátorovi, aby uzavřená nebo neaktivní témata přesouval a přejmenovával. Možná by v tom chvílema byl trochu zmatek, ale aspoň by se setřásly desítky threadů o tom samém - světla, hmyz, semínka a další oblíbená témata.

Jo a taky jsem zaznamenal novou vychytávku na Overgrow - při zobrazování příspěvků v galerii server automaticky generuje náhledy obrázků ve standardním rozlišení (nějakých 200 x 200 pixelů max), přičemž kliknutím na obrázek se vyvolá plná velikost. To by se tady moc hodilo...
oton
souhlasim s váma, určitě by to něco podobnýho chtělo, ale práce na tom bude asi halda...
TommyBoy
2 Aaron & Majklovec: Dobry napady hosi, snad Vas kupredu popozene prival +Karmy, ktery posilam. Ja bych Vam s Vasimi napady doporucil kontaktovat Carlose nebo Deua a dohodnul se s nima, pokud chcete prilozit ruku k dilu...
Zdar T.
majklovec
TommyBoy: Určitě tak učiním. Za K díky.
carlos
Osobně jsem proti cílenému mazání příspěvků. To podle mě není řešení. Každopádně každou kategorii fór bude mít na starost alespoň jeden moderátor. Jeho práva budou jak na mazání, tak především na přesun a zavírání témat.

Shitová témata nebo příspěvky se budou prostě jenom přesouvat do nového fóra (něco jako "Kanál"). Člověk, který píše blbiny si prostě musí být vědom reakce: jeho nesmyslné příspěvky se ocitnou v Kanálu. A ten budou číst jenom ti, které tyto nesmysly zajímají (mě ne).

To si samozřejmě žádá tým moderátorů, kteří momentálně chybí. Ale dočkáme se...!

BTW Aarone, náhledy ve všech diskuzních fórech a ještě mnohem víc bude k dispozici v novém Groweru.

Mějte se!
JFKALFA
hele carlosi, ja te plne chapu,ale ! zkusenosti rikaj , ze mnohem prehlednejsi je ze prispevky v danem foru muze mazat i zakladatel fora, nejen nadrazenej spravce jemu. zjednodussis tim praci prave tomu dalsimu, ze nebude muset mazat podivny prispevky a kazdej autor tematu bude schopen vyeliminovat nezadouci prvky sam :)
Aaron Lightner
To, jestli se má zakldatel threadu stát automaticky jeho 'moderátorem', je podle mě sporné; přinejmenším by ale bylo dobré, kdyby člověk mohl smazat vlastní příspěvek :wink: .
Hlava
Tak to je naprosto přesnej název :cool: , 2Carlos , co stěma Moderátorama jak to vypadá???

Čau
MUT
Souhlasim s Aaron Lightner-erem mazat svoje příspěvky by mělo bejt povolený. Ale dal bych podmínku, že ještě nikdo neodpověděl.
Nedávno se mi stalo že sem založil thread ktejej měl bejt jenom příspevkem. Psal sem o tom Carlosovi, ale ten s tím nic neudělal. No neříkám že na to sere, ale je jenom člověk a navíc člověk ne lidi, ne? Proto bych mazání autorem pod zmíněnou podmínkou povolil a v případě odpovědi bych to nechal na moderátorovi či někom podobným. No a muj omyl-thread? Už odpověděli dva lidi, takže žije :mad: .
Kanál? Proč ne!

[Edited by mut on 06-02-2002 at 05:08 PM]
hh-top
Mám se rád a nerad se vidím, jak trousím hlouposti. Ale když se mi to stane, toužím po tom, mít možnost říci pardon, to se nepovedlo a pokud by to šlo, je pár příspěvků, které bych po sobě smazal a raději je vysvětlil v jiném. Jde-li to, dejte autorům šanci se opravit, či rovnou vyzmizíkovat.
Cpt. Pierre
Tak jsem si našel vsechny příspěvky a tím zároveň i nově otevřená fóra od největšího adepta na kanál na Gr. a to od mikyho(s tvrdým na konci). Nevím jak to vydíte vy, ale tohle je podle mě oppravdu vrcholná demence jak už naznačil Tsuba v HROZNÉ DEMENCI...Někdy bych chtěl mít možnost mazar, promiňte- mazat (profesionální deformace) některé příspěvky sám.
To, že se noví členové G nenaučili hledat nechápu.mělo by to při registraci bít do očí všech registrujících se.
mephisto
nevím, jestli to tady už zaznělo ale nemuselo by být špatné, kdyby bylo možné do BAZARu vkládat obrázky. Přeci jestli někdo něco prodává nebo nabízí, určitě by to rád prezentoval i obrazem...
Toť můj názor...
WiB
Čau Carlosi a všichni ostatní Groweři. už jsem prošel dost threadu a přečetl spustu příspěvků. Asi v každým druhým threadu někdo se ptá na něco,co by si mohl velmi lehce nalézt. Tak bych doporučil,aby se při registraci nových členů vypsalo třeba velkým červeným písmem,aby používali hledání a třeba odkaz na to,jak se vyhledává. Nějakou stručnou, jasnou a slušnou formou.
Co Vy na to?
TommyBoy
No sotwa si se rozkoukal nma Groweru a uz z tebe lezou dobry napady...
Prilepsil sem ti K+.
Jen tak dal :smoker:
T.
Al-Ban
Nevěděl jsem kam to nejlépe napsat a nechtěl jsem kvůli tomu zakládat novej thread, tak jsem to dal sem. Nevím jestli to je chyba na mém počítači, ale je tu po těch změnách pěkně rozhozenej čas a je to dost nepříjemný. Nechce se mi furt přepočítávat, kolik je vlastně hodin a jaké nové příspěvky přibyly v době mé nepřítomnosti. Chystá se v dohledné době oprava nebo si mám pořídit kalkulačku? :).
Deu
2AlBan > Čas je fixed, díky za upozornění. K4U !
Avitas
Je to tak trochu mimo, ale jsem registrován krátce, tak se omlouvám. Po registraci se mi u příspěvků zobrazuje volba "ignorovat tohoto uživatele" k čemu je to ? Já nikoho ignorovat nechci ! Nebo to mám celý ignorovat ?

Co když na to kliknu nechtěně ?

Hledal jsem ve FAQu leč marně.

Kdo vysvětlí, má můj dík. Jinak za možnost smazání vlastní blbiny se přimlouvám, to se asi může stát.
Al-Ban
to Avitas:
Jsem tu taky krátce, ale přesto bych se pokusil odpovědět:Pokud by ti někdo silně nevyhovoval svými příspěvky či názory, tak použiješ toto "tlačítko". Jinak nahoře vlevo je Kill File - zrušit ignorování příspěvků a to by mělo napravit tvé případné ukliknutí. Tak to je snad vše.
to Deu:
Děkuji za karmu :).
Avitas
No jo, díky, to meníčko nahoře jsem viděl snad stokrát a té možnosti zrušení ignorování jsem si nikdy nevšim.

... to jsem trubka :eek: !
mommm
Taky se přimlouvám za možnost mazat svoje příspěvky a nápad s karmou pro příspěvek-v podstatě hlasovaní se mi zdá výborný. Ještě by nový člen po registraci dejme tomu nemohl přispívat(ptát se) určitý časový limit co by ho možná přinutilo naučit se hledat(mluvím z vlastní zkušenosti).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma