Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
můj první indoor- 70 W - Klikni zde pro originální téma
KOilu
Na začátek chci říct, že všechno co jsem pro svůj první indoor použil, jsem si našel na groweru. Nic z toho co zde uvedu nebyl múj geniální nápad, ale prostě jsem si pořádně prošel grower a nechal se inspirovat. (Někdy se tomu nedá ani říkat inspirace jako spíš kopírování :D jako to mám se svou pěstírničkou. Tu mam odtud: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799). Takže dík všem, kteří mi tímto pomohli :)).Pak bych taky uvítal, případné připomínky, které by mi mohli pomoci do příštích pěstování.
KOilu
Takže moje pěstírnička. Jinak hnojky byly trojsložkové advanced hydrphonic. Perfektně se osvědčily.:))
KOilu
Víc fotek k pěstírně je podle mě zbytečné. Je to v podstatě to samé co ten odkaz v prvním přízpěvku
KOilu
Takže takhle vypadali po prvním týdnu v pěstírně. Škoda, že jsem si je nevyfotil hned jako malé řízečky, ale věřte, že se po tom týdnu krásně vytáhly. Občas bude někde vidět žlutej lístek, ale hned po vyfocení šel pryč :)).
KOilu
tak todle je po druhym týdnu i s ukázkou jak vypadali kořínky. Jo btw zapoměl jsem dodat, že všechny 3 kyti jsou power plunty.
KOilu
Tretí týden. Takhle po týdnech to mám jen ze začátku. Postupně jsem s sebou tahal foťáček čím dál tím méně. :((
KOilu
5. týden
KOilu
7. týden
KOilu
osmý a poslední růstový týden. Hned jak sem udělal fotky, jsem to trocha obral a přepnul na květ.
KOilu
Bohužel v době květu jsem měl u sebe foťák opravdu málokdy tak mám jen málo fotek. Každopádne aspoň něco. Tak todle je po 4. týdnu květu.
KOilu
todle po 8. týdnu květu. Pak jsem pčepnul na mikro a nechal 10 dni "naskakat" krystalky, ale už teď je vidět, že to nevypadá vůbec špatně :D
KOilu
No a dnes jsem si šel konečně pro svou vytouženou ůrodu. Byl jsem na to tak nedočkavej, že jsem foťák vytáhl až když bylo sklizeno :D. No a takhle jsem vyrešil sušení je to ve větrané místnosti, teplota kolem 15-20 stupňů, týden nechám sušit i s lístky, ty pak ostříhám, týden nechám sušit tak a pak ostříhám paličky ze stonků a dám je do krabice a týden až dva dosušení u mě doma ve skříni. Teď bych byl vážně rád za jakékoli připomínky či kritiku, abych se mohl příště zlepšit. BTW. Za 14 dnů dám vědět kolik toho bylo (nedosušených palic) no a za měsíc výsledek kolik toho bylo usušenýho. I když se musím přiznat, že dvě palice jak trám mám už nadrobno nastříhaný ve skříni a dám jim čas tak do neděle a pak je prubnu :))) takže váha bude tipuju tak o 5g ošizená :)))))
KOilu
tak dík za radu, ale co jsem četl diskuze tady na groweru, tak jsem pochopil, že pozvolné sušení při teplotě právě kolem 18 stupňů je ideál. jo a myslim si, že to nebude za těch 14 dni dost proschle. Takže další diskuzi k sušení uvítám. Jo btw už mam domluvenej bubblehush na lístky už jich mam teď docela mrtě a až je dostříhám :D no mega se těším. A ještě mám dotaz:
Jak můžu uchovat dosušené paličky jinak než zmrazením. Nemám k dispozici mrazák jen pro sebe. (Dočet sem se tu někde o zavařování, ale to se mi zdá bejt blbost.
KOilu
Díky všem co mi poslali karmu, jsem rád, že se Vám můj fotoseriálek líbí a slibuju, že příště budu mít foťák u sebe častěji. Jinak mě napadla taková soutěž o nic. Tipněte si kolik si myslíte, že budou vážit usušené paličky (po ostříhání lístků a stonků :D) Výherce dostane sice jen mé uznání, ale ..... :D
Flí
:bravo: muj tip jest 42g:bravo:
k+ samosebou
peace
KOilu
sry ale co je to za znacku ted vazne nevim a jsem ted na tyden pryc takze za tyden dam vedet :) Jinak díky všem za karmy a rady co mi píšete moc si toho vážím. A tu značku sem určo napíšu zatím se mějte a dík.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma