Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
těšíte se na sklizeň??? - Klikni zde pro originální téma
kotlis
hele,taky se všichni tak těšíte,až to ostříháme a dáme špíčka ze svýho,?já třeba speciálně letos poprvý takže chuť je vícenásobná..navíc nemám skříně takže todle můžu zažívat jenom koncem léta......přestal sem hulit abych se na to moh víc těšit....doufám že to někdo cítí tak jak já,měl sem potřebu todle napsat.....
Peshmerga
4Kotlis

To víš, že se těšíme, vždyť už Bedřich Smetana ve své opeře Prodaná nevěsta zahrnul i popěvek, "Proč bychom se netěšili, když nám Pán Bůh máňu dá". On sice psal o zdraví, ale já to jen maličko modernizoval. Jen aby to léto opravdu vydrželo a nebyly pořád tak velké výkyvy, tropické vedro, bouře a krupobití pak sibiřské léto, to nedělá ani lidem ani MJ moc dobře.
dejv
Taky jsem se těšíval,bohžel už se netěším. Od těch dob co se krade po zahradách to o co se staráme, tak je to trochu smutnější.Tak,kotlis přeju hodně zdaru a žádnou kritickou a nezvanou návštěvu u tvého outu.Čest.
ges
Ja se tesim i netesim, protoze budu muset sve kyticky zabit a nebudu se mit o co starat a zase se budu celou zimu tesit na jaro.
Protiva
Už jen 33 dní :beer:
Vladbur
Já se těšim moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc:D
Lupus
přesně tak jsem zvědavý jestli mě babička zaliva kyti nebo jestli mě je nechá na pospas osudu - doma sem nebyl 3 týdny

hochu tys mě ten nápad ukradl z mysli přestě tento thread sem chtěl udělat včera ale pak i když sem to měl rozepsane a skoro hotové sem se na to vykašlal bo sem měl pracu
Jeck Herer
TY jo a jak já se těšim...to bude masakr... úplně se mi vo tom už zdá,jak stříhám ty kytičky a přičuchávám ke krásně voňavý pryskyřici,yééééé!!!
už aby to tu bylo!! já si na to ještě chvilku počkám,sklízet budu asi někdy v září.. začátkem září snad.. :pimp:
JAHmaican
No tak těšim i netěšim asi stejně jako ges.
brčko ze svýho je paráda, ale kytky už žádný:(
Nebo, leda že by.:D:D:D...... no ale ještě je brzy na to, abych něco vykřikoval
Jeck Herer
to BigBoogi: jasně že indoor šéfe... a venku to bude asi pozdějš no. :pimp: už se nemůžu dočkat..
Morys
Sakra lidi taky bych se chtel tesit jako vy ale zasazel sem 25 kytek Z toho 5 sem musel vyhodit jelikoz sem je nechal doma a kazdej den sem si rikal jo zejtra uz je presadim znate to co muzes udelat dnes udelej pozitri a ziskas tim 2 dny volneho casu.. No a pak jednoho dne prisli rodice a co to jako mam na balkone ... Obvykle ke me nahoru nechodi ale to si tam otec vsimnul naky plisne u balkonu tak ze ji odstrani no a kouknul se i na balkon a tam byli tak strasnou reakci sem necekal stropili neskutecny divadlo matka na me vytahla knizku Ruce svetla takovy to prirodni lecitelstvi vkladanim ruky no a horecne v tom listovala az nasla onrazek lidske aury nad niz byla cerna skvrna a napis kokainovy opar uz jenom to jak MJ prirovnala ke kokainu byla pekna prasarna no a pak na me zahlasila ze nejhorsi je ze se ta marihuanaa nemusi pichat ale staci ji jenom zvejkat ... to uz sem se skoro neudrzel a chtel sem se zasmat ale rozmyslel sem si to a tak sem zkusil diplomaticky ze alkohol je mnohem vetsi svinstvo a je to taky droga nacez sem byl poucen znovu z knizky ruce svetla ze z alkoholu se clovek vyspi ale tohleto sviinstvo mi prej bude delat diry do aury a nechavat stopy takze to prej na me bude vzdycky videt:D A pak zahlasila ze jestli beru "drogy" tak to pozna a vyhodi me z domu no proste je videt klasicka informovanost ceskych obcanu ale co ztahl jsem ocas a sel se smutkem vysypat protoze jinak bych byl nadosmrti "fetak"... no ale co rikal jsem si sice to byli uplne best kytky ale mam jeste 20 jinych rikal jsem si vsak ona se o ne priroda postara a na podzim je sklidim no a ted sem po dlouhe dobe je sel omrknout a div me nevzal infarkt z prvnich 4 zbyli 2 ktery maj sotva 20cm a 20 listku a zbyli 2 vzala voda z kanalu:( Tak du na druhy misto a tam z 16 sem jich nasel 8 a taky mrzaci... 20-30cm a na kytce sotva 20 listu no a tak sem prisel zdrcen domu nastesti mam 3 u pritelkyne ktery rostou paradne ale stejne sem se tesil jaka bude zasoba na zimu a takovejhle poser... Hold priroda se o ne nepostarala moc dobre... Posral sem to:(
ChaoticRoman
2 Morys: Tak tvoje máti mě dostala...díry v auře...mhuhuhahaha
Jinak o kytky se musíš starat, ne tam jít jednou za dlouhou dobu...no ale jinak jsme na tom stejně, taky mám tři kytky...sadil jsem 7 (2 si nedaly zimu v květnu, 1 uschla malá, 1 samec)

2 all: no kurva, že se těším... a jak!!! Dneska (vl. včera) jsem byl u jedné...samička, výška dvou petek, 6 větví
kotlis
2morys: prej žvejká...chachá...to si taky asi malinko popletla,ne??
FlickerBird
začíná krize, už teď přemýšlím nad další sezónou :crazy:
Morys
Mno rozhodl jsem se ze to jeste zkusim spravit takze tam budu obden chodit zalejvat krystalonem treba se jeste vzpamatujou ... Myslite ze to pomuze? kolik z takove kytky ktera ma 20 cm muze bejt vynos 5g?
kostě
citace:
Původní příspěvek od Morys
Mno rozhodl jsem se ze to jeste zkusim spravit takze tam budu obden chodit zalejvat krystalonem treba se jeste vzpamatujou ... Myslite ze to pomuze? kolik z takove kytky ktera ma 20 cm muze bejt vynos 5g?


jesi to budeš hnojit obden tak to bude přesně asi tak 0g
Peshmerga
Jak už psal - kostě - budeš-li zalévat MJ obden krystalonem, tak ten tvůj výnos bude nulový. Jednou týdně hnojit, zálevat čistou vodou, pokud nebude pršet, pak máš při slušně slunečném počasí ještě naději. Přehnojením můžeš maximálně tu kytku zničit.

Raději si pořiď nějaký kalendář a tam si pečlivě zapisuj co si kdy které kytí dal, ať už je to hnojivo nebo voda, jaké bylo počasí apod. Pak v příštím roce nebudeš dělat podobné chyby a výsledek bude jiný.
Morys
Dekuju moc kdybyste mi todle nerekli tak uz sem tam dneska zas bezel s krystalonem.... Hold sem asi na zahradnictvi fakt levej...
khook
Tak teda já nevim jak vy ale já se těšim ze sklizně každý 3 měsíce + autik ;)

sklizeň rulezzzzzz

PS : nejhorší je první tejden tje dycky mela :mutant: :slizoun:
těšim se jak mylý děcko na lízátko. Kyti jsou ve skleníku a maj se skvěle, už se objevujou první samičí květy, tak snad budu mít letos víc štěstí, než v předchozích letech.

ad hnojení: hnojim když mě to napadne, takže teda příležitostně. Ono to v tom skleníku ani nijak neni potřeba, a navíc si chci vychutnat přírodní příchuť ganjy, neovlivněnou nějakejma příměsema z hnojiva
s4kuL
ja se tesim jak prarek :p) konecne chci po 4 rokach sklidit neco venku a ne jen za oknem ... teda doufam ze to vyjde ...
tak lepsi neco nez nic!!!
Janísek
eh..to je otázka...NE, NETĚŠÍM SE NA SKLIZEN. CO S NÍ JAKO BUDU DĚLAT,ŽE??? už nehulte fakt...nějak vám to nesedí:D
Dude
janis - jo - mne napadlo to samy :D
jako tesite se na vejplatu? :eek:
Mesias
Vždyť to je za tak dlouhou dobu.... Jedna kytka sice kvete ale i tak má ještě aspon dva měsíce před sebou, achjo...
steve
ne, netěším se na sklizeň, vždycky palice hazím do popelnice :p:
Hlavně ať je slunné Září a bude to v cajku:smoker:
HALUZAK
kto by sa netešil len zaklad je aby vôbec bola,takže radšej si zaklepem na stôl:bong:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma