Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
PsYcHoŠůF AuT 2006 - Klikni zde pro originální téma
PsYcHo84
Zdravicko... konecne jsem se rozhoupal a nafotil si kyti venku. Kyti byly predpestovany tady . Sly ven 2. tyden v cervnu. Puvodne jich bylo 6
2x Early misty
2x skunk#1xtop44
1x papaya
1x mazarxPP
jenze casem pribyly komplikace.. Mel jsem je na stejnem fleku jako loni, ale protoze se mi nechtelo ryt a pripravovat tamnejsi jilovotu a tvrdou zem, taxem je zasadil do 8l kvetinacu.. A zjistil jsem, ze kvetinace maji svoje uskali. Zaprve strasne rychle vysychaji, zadruhe se mi v nich uhnizdili mravenci a asi ozrali korinky, kyti vylozene odchazely pred ocima.. na dne kvetniku byla jako drenaz 5cm vrstva keramzitu, ktery uplne zabydleli.. tagze pod kazdym kvetnikem byla kolonie a kdyz jsem ho zvedl, taxe ze nej sypaly kukly.. no fuj.. k tomu se papaya i mazarxpp rozhodli pro muzske pohlavi a i kdyz me z toho pichalo u srdce - musel jsem je vyhodit.. tagze zbyly 2 skunky1xtop44 a 2 EM.. oboje napadene mravencema.. s mravencema jsem vydupal tak, ze jsem je 2 tydny systematicky vydupaval :) zvedl jsem kvetnik, vytrepal larvy a vsechno co se pohlo jsem zadupal metr do zeme.. a kvetnik polozil jinam.. predevcirem jich tam uz moc nebylo.. ale für sicher jsem je vyhodil z kvetinacu a zakopal korenovy bal do zeme.. sice je tam nahovno puda, ale furt lepsi nez suche kytky s korenama obalenyma mravencama..
Mezitim ale prisla jeste jedna morova rana:

Naky vidlak, ktery si jel s traktorem do lesa pro drevo si udelal cestu primo pres mytinku s koprivama, kde jsem mel policko s kytkama... Musim ale uznat, ze byl tolerantni, protoze vidouce konope zastavil, odnesl kvetinace je z cesty a nechal tak... coz od nej bylo hezky.. nicmene pres muj bozi utajeny flek v koprivach, kam nikdy nikdo nezabloudil ted budou chodit lidi na hriby, protoze si budou zkracovat cestu tou dalnici, kterou tam projel ten traktor...
tagze jsem ty kyti provizorne zasil dal do kopriv... nemel jsem moznost odnest je jinam.. neni to uplne idealni misto, protoze je odpoledne zastinene, ale lepsi nez o ty kytky prijit.. no a vcera jsem je tam definitivne zasadil..
Hnojim je plagronem start-up 1,5ml/l
Na kvet dostanou bud Alga bloom, nebo jen OBM, jeste nevim
V soucasne dobe nevypadaji zrovna ukazkove, ale verim, ze se v te zemi bez mravencu a pravidelnou zalivkou kvalitnich hnojiv rozrostou..
Uvidite vse v dalsi aktualizaci :)

1) Skunk#1xtop44
2) dole skunky vys EM
3,4,) cestou ke kytkam :)
5) Early Misty
6) mala EM, nejvic utrpela od mravencu, doufam, ze se da do kupy

fota stoji zahovno, nemel jsem cas, priste budou lepsi, slibuju :)
SaMoLeBKa
na to že jsi mel vubec tolik nepříjemných problémů kytky vypadají pěkně a rozdýchat to určo rozdýchají jen ať máš zbytekk samice K+
PsYcHo84
Kyti se po presazeni chytly a vali.. dnes jsem dal poprve OBM cca 2ml/l.. Ale nevim kolik se presne ma OBMka davat, nevite je to moc nebo malo nebo akorat?

1,2) Skunk1xtop44
3,4) Early Misty v zahrabanem kvetinaci
5) EM - nejmensi, ma jen trojlisty, ale nejrychleji nasadila kvet
6) celek
PsYcHo84
cus, roste to roste... zadna divocina, ale roste.. dnes sem jim dal papat OBM 4ml/l..
fota sou jen 2 a jeste k tomu napi*u, protoze me z rozjimani a foceni vyrusila naka slidiva rodinka ktera se motala okolo hledajice nake nepsychoaktivni houby... tagze jsem buchl jen 2 fotky a rychle se vyparil, abych se neprovaril :)

na fotkach sou skunk#1xtop44
Pan Ker
Taky si moh ty fotky v pc aspoň otočit, málem jsem si tady zlomil vaz, když jsem je prohlížel:D! Hlavně si dej bacha, aby pak někdo hledajíce nepsychoaktivní houby neobjevil tvoje psychoaktivní rostlinky...radši bych počkal až rodinka odejde než dělat hluk úprkem! Jinak ti to roste pěkně...
PsYcHo84
Pan Ker - to jsem si dovolil moc drazdit oko zkuseneho fotografa neotocenou & neupravenou fotkou co:) jsem to nak nestihl, normalne to delam.

Rostlinky nikdo neobjevi, ledaze by rodinka hledala nepsychoaktivni houby ve dvoumetrovych koprivach.. to myslim ze ne-e :D
Pan Ker
Hele, v pohodě, už jsem si tady zvyknul na daleko horší fotky:)...z mobilu apod. Jo, to je asi hodně nepravděpodobný, že by někdo hledal hřiby v kopřivách. Ale může se stát, že někdo najde cestičku a...
PsYcHo84
Tak uz to zaclo nakvetat...
mam pocit, ze jsem si spletl kvetinace, protoze to co jsem si myslel ze je sk1xt44 zacina cim dal vic vypadat jako early misty a naopak :eek:
tagze nevim co mi to vlastne roste :D

kazdopadne roste to a to je hlavni. Hnojim OBM 4ml/l, minuly tyden sezraly 1 davku kristalonu ale to jen proto, ze mi matka nekam schovala OBM.. ale uz ok

protoze mam gulas v modelech tak to bude bez popisku, necham to na vasi fantazii :)
Pupiset
Pekny:) ja mam EM asi 6kytek venku,ale vubec nechtej qwest swine:(
PsYcHo84
Pupiset - no mne uz to kvete vsechno.. taky je nejvyssi cas.. ty moje EM jsou z druhe generace, navic podminky taky nemame uplne stejne tagze tim to muze byt ze ti to teprve zacne qwest :)
G-Farmer
pekne pekne jsem zvedavy na konecnou fázi
Pupiset
2psych84.mas recht bude to teme horama co mam za barakem:(
PsYcHo84
Pupi: a mozna ani tim ne - ja prave ted sedim nekde v Beskydech neco pres 400m.n.m. a to pole je na mytince in the middle of forrest, expozice mirny sever, kolem koprivy, mozna je to tim, ze je to i mirne zastinene - maji o chlup kratsi den a zacinaji qwiist driv.. nevim. kazdopadne delaji co po nich chci a to je hlavni :) delaji tatkovi radost :D
Pupiset
jsn,no necham to na nich at se stim pocaskem poperou.Jsem zvedav na tvuj finish;)
PsYcHo84
...kvete to...

1,2) malá (pravdepodobne) early misty kvete a smrdi

3) velka EM kvete na bude smrdet az za cas

4) oba velke (pravdepodobne) Sk#1xt44, vypadaji jak dvojcata a zacnou smrdet asi zaroven s vetsi EM..

u zenskych se synchronizuje menzes, u mych kytek zacatek kvetu :)
MUZsRANAMI
nazdrarek :)
ja takisto idem EMku ... tento rok prvy krat. ako to vyzera s tymto modelom. kedy to budes zberat? ako maju vyzerat kvety pripravene na zber?

Vdaka.

PS: K+
PsYcHo84
cece ja presne nevim - loni jsem je kosil az v pulce, nektere az koncem rijna a byl to silny model... letos to vidim tak na tu pulku rijna, podle pocasi a podle trichomu... jestli chces poslu ti pm az na to pujdu s kosou..

jinak aktualizovat ted nemuzu, pac jsem od rana do vecera mimo domov..

at to roste tchuZZzz
PsYcHo84
upgrade.. trochu jsem prostrihal listy (milk) jinak vse pri starem :)
PsYcHo84
ciao po tydnu, dneska jsem nafotil nove obrazky :)

premyslim, jestli je mam jeste naposled pohnojit, nebo je uz jen prolivat vodou a zacatkem rijna final solution.. ?

1. - 5. jsou Early misty - kvetou celkem rychle, budou urcite driv


6. Sk#1xtop44 vzadu EM

7. - 8. EM


davam jim 2 maximalne 3 tydny a pujdou :bandit:
PsYcHo84
tak po delsi dobe upgrade... cas se nam krati, leto je pryc a kyti taky budou brzo pryc.. ze vsech stran slysim jak kamosum vykradaji pole, moje je porad neobjeveno.. a hodne bych se divil kdyby to nekdo nasel..

skunk#1xtop44 zalivam jen vodou, jeste bych to videl na 14 dni..

early misty jsou skoro zrale, tagze do konce pristiho tydne FS a pak konec...
PsYcHo84
dnes jsem sklidil jednu EM... mela sotva 50cm na vysku, rostly na ni jen trojlisty, tagze i paldy jsou ridke, zacala kvest prvni a prvni taky skoncila.. nechce se mi s ni strihat, tak ji asi v kuse ususim a strcim do krabice pod postel, nebo ji nekdo dostane jako darek..
Druha EM vypada opravdu dobre, taky uz konci, ale necham ji 15.10., stejny den jsem ji sklizel i loni a byla vyborna..

skunk#1xtop44 mi dela radost, paldy nadherne ocukrovane, je jich dost... mame radost.. taky ho jeste necham v zemi at ukaze co dovede..

fotek je malo, pac me vyrusili myslivci, taxem se radsi rychle zdekoval

1) early misty co jeste zustala v zemi

2-4) sk1xtop44
PsYcHo84
prichazim s jednim z poslednich upgradu.. uz vlastne nedelam vubec nic, jen tam chodim a koukam jak porostly..

dnes jsem tam zavital s 5l roztoku s final solution ale dopadlo to uplne jinak.. sotva jsem k nim zadrepl, objevili se uplne odnikud myslivci.. mam z nich uz celkem schizy, protoze se tam potloukaji skoro furt..
musel jsem sedet ve drepu uplne tise asi 10min, protoze jako na svini stali asi 40m ode me a cosi resili.. takhle uz jsem se dlouho nebal, kdyby prisli bliz, nevim jak bych ty 3 kyti a batoh se zalivkou vysvetloval..

nakonec kdyz odesli kousek dal jsem nasadil kapuci a vybeh do krovi.. FS jsem vylil nekam do kopriv..

stihl jsem vyfotit jen 2 fota.. nevadi..

EM pujde pryc do nedele, sk1xtop44 pristi vikend..

poslu sem pak nake fota ze sklizne + vynos az to uschne

mejtese :)
Moltres
Tý jo, o myslivcích mi vykládej! 16. října jim začala sezóna, to víš, chcou zasnajpřit:) Podle mě nejlepší chodit tam před setměním, to už tam myslivci zaručeně nebudou. Jinak hezké palice! K4U.
PsYcHo84
hh jsem se bal pohnout ti kanonyri by slyseli susteni v koprivach a vyprazdnili by do me zasobniky :D uz vidim ty titulky v novinach:

"narkoman zastrelen myslivci pri vyrobe drogy" :D:D
PsYcHo84
vsem pozustalym oznamuji, ze dnes skoncila svou zivotni pout nase draha matka, dcera, sestra a pritelkyne Early Misty.. zemrela rychle a bezbolestne, s usmevem na bliznach, ve veku nedozitych 6i mesicu, v naruci toho, ktereho nejvice milovala..
..nikdy nezapomeneme..
telo drahe zesnule bude vysuseno, zvazeno a nasledne po castech zpopelneno v kruhu nejblizsich pozustalych (mistni tradice)

nasleduje fotoreport z casti obradu..

primy prenos z kremacni mistnosti probehne o tyden pozdeji

za zarmoucenou rodinu kondolence prijima PsYcHo84
PsYcHo84
Bre poledne vinsuju, tak early misty je dosusena, vcera odpoledne jsem si ji na pude "odpanil" a jsem ji nadsen :D mozna proto, ze loni jsem byl lama a nedelal jsem flushing, tak letos mi tak chutna :love:
jsem ji posledni mesic vlastne vubec nehnojil, jen 2x mela slabou davku FS..

EM sve obeti spaluje fest, ale nenasilne, chutna silne (asi jako rozdil mezi R1 a camelkou bez filtru:) ), zemite (citim tam svou rodnou hroudu:)), ale neskrabe, proste ma takovy pevny naturalni charakter :D
po tech lampach prijemna zmena - nevymazava mi to tak palici :)

vynos cistych palek cécéá 40g.. neni moc, ale byla v kvetinaci, tagze mensi prostor pro koreny atd..

vcera se rovnez rozloucily se svetem 2 posledni skunk#1xtop44.. po zakladnim hrubem opracovani se uz houpou na pude na spagatu.. pristi sobotu dostanou sanci ukazat co v sobe maji.. jsem zvedavy :)

nekolik malo ilustracnich fotek...

jinak kyti tesne pred setnutim jsem nevyfotil, protoze v dusledku nadmerne phytoinhalace v poslednim mesici mam vyrazne zhorsene ukladani dat do kratkodobe pameti.. proste mi nejak mizi.
jinymi slovy jsem zapomnel fotak doma:)
PsYcHo84
Tak deti a dnes naposled - vcera jsem zpracoval a naladoval do zavarovacek urodu skunk#1xtop44.. vynos 140g potesil.. fotky zadne nejsou, pac fotak odjel s domovnikama na dovolenou..

tagze celkem z letosni sklizne, kdyz pripocitam i ruzne paberky je 190g

a ted vyvstava otazka: "co ja s tim vsim udelam?"

jdu na prda :bandit:
PsYcHo84
po intenzivnich 14dennich pajslovych testech sk1xtop44 to muzu s klidnym svedomim shrnout, ze zkuruje docela ferove :crazy: vice lidi mi reklo, ze po prasku citi tlaky v hlave nebo na hlavu.. ja to taky citim. to je takove male specifikum.. nastup ucinku je trochu opozden, ale prichazi vzdy :satan:
mam to v mrazaku a asi by to chtelo jeste vytahnout a malinko dosusit, tagze chut jeste neni definitivni, tagze zatim nebudu hodnotit

mejtese:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma