Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
obrovské rastliny - ako na to? - Klikni zde pro originální téma
mam dosť veľky problém. pestujem doma na zahradke a snažim sa aby sa rastlinky nedostávali na oči susedom. preto som si aj zaobstaral z nirvany early misty, co by mala byť relativne malá odroba(okolo 1.5m). ale jedna ma uz 2.5m a vyzera ze sa nechysta rast ukoncit. suseda sa aj pytala ze co su to za rychlostromy :)
ale teraz, co s tym, aby to uz nerastlo, alebo ako by som mal zaretušovať tu vyšku. uvažoval som ze vrcholce by som ohol. prosim poraďte mi niečo.
piiit
rastlinka ti rastie, pretoze ma dost zivin a vody. a ked chces mat dobru urodu, tak ani jedno obmedzovat nebudes. Dobrym riesenim je ohnutie palice, niekde sa to tu uz riesilo, skus si precitat toto http://grower.cz/forum/showthread.p...ghlight=ohybani . a prajem vela zdaru
valdez
No, já bych byl nejdřív rád jakej mi narostl strom, a pak bych až řešil sousedy. Teď už můžeš jen ohýbat, na zaštipování je už pozdě a nepřineslo by to efekt. Hlavně nezlomit,ohýbat postupně, použij buď ohýbačky, nebostačej aj špagáty a natáhni ji k zemi, vyřešíš problém sa výškou a ještě se ti zvýší výnos:)
Mičurin 666
No pokud už je na zaštipování pozdě (mohl bys to ufiknout třeba v půlce a udělat 2 poloviční kytky), tak ti zbude jen ohybani. Nebo udělej mezi vaším a sousedovic pozemkem nějakej plot, ať nešmírujou. Kdyžtak je to kopřiva nebo bambus (nějakej exotickej) ;-)
Kolom&n
nebo nalamovat vetvicky a je to a ohybani ti taky nic nerika??normalne vem vetvicku a zlom ji ale tak jeme abzs neposkodil obal stonku
uz som vsetky vetvicky ohol, a zaretušoval , takže nespravne oči nemajú šancu. len dufam že to rastlinam nejako moc neubliži. a predtym to bolo take estetickejšie:-)
Co?
v americe, kde taky nemužou mít obří kytiz to dělají tak, že je nechaj růst a těsně před začátkem květu (asi by to šlo i dřív) kytku rozpůlej-rozštípnou nějakým skalpelem, řez pomažou zakořeňovávacím stimulátorem a křížem zakopou....
no je to z doslechu...já se to zatím bál vyzkoušen (ni nemám venku jedinou :D )
4mf3t4min
ohni to je to nejlepsi zpusob
s4kuL
Kdyby jsi na to myslel driv a ohnul ji treba v metru k zemi mohl jsi pestovat plazivca .... neroste to tak do vysky a mas tam hodne "vrcholovek" .... Mas tady toho o tom na groweru hodne, staci hledat
peace
s4kul: ja som prave na to myslel, nehcel som pestovat plazivca, ale objednal som si malu indiku a nejako zmenila sa na velku indiku:)

rastlinky som poohynal, teraz sa pekne prisposobili ohnutiu a môžu rasť, ale už kvitnu, tak dufam ze už sa nebudu velmi tahať do vyšky.
s4kuL
2pacTHC : asi tam mas kvalitni pudu kdyz ti to roste do takovych stromu ... aspon vis co ti tam pristi rok naroste ... ::p)
peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma