Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sundacův 400w.mrazáček:)stavba,hotovo. - Klikni zde pro originální téma
sundance
Zdravím vás všechny a v tomto příspěvku vám chci představit svůj mrazáček.
Není to tak dávno,co jsem jel pod 2x400w,ale jelikož jsem si chtěl hezky v klidu hrát s kytkama-ohýbat,lámat atd.prostě dělat pokusym,tak jem si postavil o něco menší prostor ve kterém budu mít mnohem větší přehled o kytkách než v té džungli kterou jsem měl předtím(na prostoru 1mx1m bylo 16 kytek):)

Mrazáček jsem si přivezl z práce už nefungující a tak ho stačilo jenom vykuchat a dostat ho do podkroví ve kterém přebívám-to byla fuška:)odnesla to zeď a plovoucí podlaha:(

Ještě vám napíšu rozměry a to bude asi tak vše-zbytek na fotkách.(myslím že už tady je dost takovýchto staveb lépe popsaných).
Hloubka 79cm.Výška 95cm.šířka 60cm.
sundance
takže ty fota.....
sundance
Výroba pacháče a věci k tomu potřebné.
Větrák je jakejsi mazaxial od tesly Náchod:)vložen do pixly od balkánského sýra-padnul tam jak prdel na hrnec:)
sundance
.........
sundance
A takhle to vypadá hotové:)
sundance
A takhle to vypadá v provozu-zatím jsem tam frknul řezy které jsem dostával do formy na akci 3x400w.:)
brambora
cuz mas to pekny jak info?? co mas za substrat? hnojivo? jak dlouho t nechas rust kdy budes prepinat? atd dik bramborak
sundance
Hele,jak jsem psal na posledy-ty kytky tam jsou šoupnutý jenom taik na oko,víš?Ty řezance vypadaj teď tekhle........
Punkaskunk
vypada to pekne, ale nemyslis ze je na to ta wataz moc vysoka?
sundance
Jooo,mě se to také zdá krapet přemrštěné ale nechá se to uchladit,takže bych to už nějak nepředělával-a stejně teď nemám po ruce menší watáže než 4kila....:)
Morgan
to si pis ! :)
sundance
Indi88-Děkuji,já jsem zatím v očekávání skoušek,ty provedu na ostro až tak na konci září páč jedno 4kilo je v provozu na akci tady....http://grower.cz/forum/showthread.p...6407#post436407
Neboj,i já tam nemám nějaké exktra větráky ale jak nad tím přemýšlím tak nějaké budu potřebovat,každopádně nepůjdu do nějakých drahých věcí.

Sundance...:)
sundance
Tak jak jsem již naznačil,ten mrazáček rozjedu někdy na konci září,tudíž jak jsem řek tak také konám.
První věc,jsem na vážkách co tam šoupnout,mám na výběr za dvou genetik a sice.SKUNK N.ONE.
SHIVA SHANTI 2.
Řekněte si samy,kterému modelu to mám nandat:)(přikláněl bych se k té Shivě,Number One už mi kvete u sousedů-ve vedlejší místnosti,takže zbytečné je mít stejné modely,ne?).
Původ je,jak jasně vydíte na výsost jasnej.

Takže čekám do neděle na vaše názory!!!

Sundance:)
Mesias
Jsem jednoznačně pro Shivu... Ale chtěl bych jí mít na zahradě! :) Ne vážně, proč mít dva modýlky? A ještě k tomu Shiva je modýlek na výsost zajmavej. Pokud bude rozhodovat počet hlasů tak su pro schivu!!!
Shivu bych nebral ani náhodou mám s ní velmi špatné zkušenosti!!
Mesias
Shiva(Nirvana)

Indika/Sativa Mix s prevahou sativy(v pripade kytky na fotce dost silna prevaha sativy).

Na tomhle modelu ocenite predevsim vuni a chut, ktere jsou famozni, ovocne, grandiozni, proste super.

Ohledne zpusobu pestovani, hnojeni atd. plati totez co pro Satori(viz vyse) s ti rozdilem, ze Shiva je v 35 dnu kvetu(sklizen nekdy mezi 60 a 70 dnem kvetu).

High je celkem v pohode a je komplexni, jak head, tak body. Nesmi se to ale prehnat. Jinak utlum a nic moc stavy. Proste takovy vecerni huleni, kdy uz nemusite nic delat, ale druhej den muzete/musite do prace.

Jediny na co bych chtel upozornit a co se mi libi na tyhle odrude, ze "oroseny" jsou i listy daleko od palic, coz je patrny i na fotce. Do jidla, mlika, masla... jak delany.

Negativum je, ze prehnane roste po prepnuti na kvet, cili je trochu narocnejsi na skoleni a zkusenosti pri pesteni.



Tento text sem podle okopíroval z:

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2

Prostě Shiva je jasná volba...
sundance
Děkujeme za vyčerpávající text o shivě.Já už jsem tento model jednou jel,ale udělal jsem jednu kravinu a sice jsem si zde na groweru našel nějaké psaní o tom,jak šlechtit kytku po sklizení-no a nějak jsem to špatně pochopil a celou ji zkurvil takovím stylem,že to šlo sotva kouřit:)Takže vím hovno jak to fachá.....:)Ale teď už jsem trochu chtřejší a vím jak na ni:)

Zatím to vypadá na shivu(týpek se kterým jsem tady včera ráno pohuloval,tak se také kloní k té shivě),ale ještě počkáme do půlnoci:)
van blade
http://www.sensiseeds.com/shivashantiii/1p227.html

ssII má všechny kvality původní ss s méně pronikavým „česnekovým“ aroma. Středně silná indica - hybrid zůstává nízká a kompaktní, plodí velké, hutné palice s lehčím aroma než SS1, jemná marihuana se skunkovou chutí a pocitem příjemné relaxace těla. Tento hybrid (4-way křížený) není tak snadný na pěstování jako původní SS1, ale stále dává velké množství velmi kvalitních palic plných pryskyřice. Květ 45-55 dní.
Původ: Shiva Shanti II (Sensi) Garlic Bud X Skunk X Afghani

to určitě znáš, moje zkušenosti ss2 od sensi - outdoor/velkej výnos,hutný palice, vzhled a zhulenost mostly indica, ale spíše slabší -"celodenní" hulení. no uvidíme, co z toho bude pod lampou.
jinak bych byl spíš pro skunk1, ale nejspíš pozdě :)
ať se daří!
sundance
Takl jsem tu "anketu"trochu prodloužil páč návrhů moc nepadlo,škoda.
Ale i tak se sešlo několik názorů a upřím říkám,že jsem vzal všechny návrhy n potaz!!Tudíž všem děkuji a jak je již vcelku jasné,rozhodl jsem se k té Shivě.Mám s ní také ne zrovna dobré skušenosti,ale možná proto mě to láká ji rozjet a královsky jí to na nandat:)
Takže aby jsme nelenily,pokládám papírové kapesníky,3 semínka,znova papírové kapesníky a zaliju vodou.....Teď nezbívá čekat co se z toho vyklube.
Přemýšlej jsem jak tu shivu ukočírovat v rozumných mezích(přeci jenom prostoru nebude mnoho).Takže pojedu z řízků,které by neměli být tak "výkoné"jako jejich matky ze semen.

Tímto se pro dnešek loučím-Sundance:)
sundance
Tak už se to pomalu začíná klubat:wink:Zasadil jsem 3 semínka,zatím naklíčily pouze 2,jsem zvědav na to třetí.....
Maarius
Sundance, v první řadě ti skládám můj obdiv, je vidět že rád experimentuješ. Hned v druhé řadě bych se na tebe chtěl obrátit s prosbičkou jestli bys nemohl trochu popsat ten "homemade" pachvoej filtr,je to úžasnej nápad. Vzhledem k tomu že mám kytku v 55. dnu květu a je cítit pomalu až na ulici,jelikož to mám ve sklepě a jde to oknem hned ke vchodu z domu,tak bych to rád upotřebil,mám tam sice slabší větrák,ale ten jsem stejně chtěl měnit,tak mi je jedno jestli tam dám silnější na aby to profouklo ty hmoty co tam budou. Předem díky. rozhodně k+.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma