Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
OUT je IN :o)) (Jde to i bez zalevani?) - Klikni zde pro originální téma
Pezamize
Hezký, nebo nudný..?¨Pokud rostliny neprojevily ani 1x nedostatek vody a ja vubec nezalival pri takovych suchych dnech.. Mam zalivat, nebo radeji ne..?-tot otazka.. Zajimaji me jen čistě vase nazory, tak piste,piste,piste!
Radoslav
Máte to fakt pěkný. Určitě nezalívat, pokud kytka roste od zasazení bez zalívání, tak si dokáže sama nejlépe poradit. Pro out je podle mě nejlepší nezalívat,hodit semeno a nechat být. Až má dost vláhy vyklíčí a vyroste. Takový kytky maj kořeny co jdou do hloubky a neplazí se pod povrchem. Pod zemí mají stále vláhy dost i když jsou takový parna. Když zalíváš tak takový vedra mohou dělat problémy. Nikdy jsem nezalíval. Když budete chtít, tak Vám sem můžu hodit jedno foto. Zatim čus :smoker:
Radoslav
Aby to někdo špatně nepochopil. Zálivku provádím pouze při hnojení,což rozhodně nemůže zajistit vláhu na tak dlouhá období veder. Nevím jak u Vás, ale u nás nepršelo snad jeden a půl měsíce.
Fantasie
Radoslav:jo u nas neprselo opravdu od pulky cervna, nicmene ja kytky zalevam, i kdyz nevypadaji po tydnu nijak zbedovane vzdycky je poradne proleju, jsou v hline takze tam naleju trebas i 50l vsude kolem....
ale pokud opravdu nejsou zvadle tak si poradi sami
groover
No jo to vypada, ze tam mate spodni vodu, na poli by byly uz davno dead.
Radoslav
citace:
No jo to vypada, ze tam mate spodni vodu, na poli by byly uz davno dead.


Mám to v poli s kukuřicí a nic nezalejvám, kytky to zvládaj naprosto bez problémů. Zalejvám pouze když hnojím.

Připouštím, že spomalujou růst, ale to se nedá nic dělat, protože si nedovedu představit, že se tam budu vláčet s hektolitrama vody na zádech. Prostě pokud jste od začátku nezalívali, tak to pravděpodobně nebudete potřebovat ani teď. Samozřejmě záleží na spoustě okolnostech.
Pezamize
citace:
Původní příspěvek od Mr.Palice
Kytky vydrzej dost velke sucho, ale spomalujou pri tom rust, takze obcasne zaliti doorucuju, budou pak vetsi.
jo tak to mas pravdu
4mf3t4min
ja taky nezalevam a vali me to huste.Na poli treba s kukuricou taky nelita zemedelec z konvickou a neuschne mu to.
Radoslav
[quote]ja taky nezalevam a vali me to huste.Na poli treba s kukuricou taky nelita zemedelec z konvickou a neuschne mu to.
[/qoute]

Taky mi to valí, ale je možný, že když někdo pěstuje na místě kde je třeba jen tráva, tak se ta vláha v zemi tak dlouho neudrží jak v kukuřici. Kukuřice tvoří velkou masu a ta snáž odolá vedru než tráva.

Na druhou stranu, vláhu to dostává každý ráno a večer od rosy. Dnes ráno jsem musel kus cesty stírat neustále se zamlžující okno z venku od rosy.
Kuči
to Panjabahhh: mas peknou kyti ale zda se mi na ten porost v okoli dost vysoka? Neni to moc videt?
4mf3t4min
No tak se omlouvam v tehlek vedrech sem musel chodit zalejvat.Jednou sem prisel na pole a kytky vypadaly ze to nerozdejchal tak POZOR HLIDAT !!!!
Kuči
podle mne to ma kazda kytky(odruda) jiny, zalezi na koernovym systemu, jak se dostane hluboko a jaka je puda.... VSak to vsichni zname ze :)
4mf3t4min
taky mozny a na miste kde pestujeme
Ježíš
nesmysl, pokud to neroste nekde u potoka tak zalevat. nebyl jsem kytky zalejt asi tyden a uz jim usychaly listy a ty zbyly mely "u tela". jasne ze ti to treba nechcipne, ale projevi se to na vynose. (btw taky by me bavilo vysadit na jare sazenici, hodit na to pytel hnoje a prijit to na zacatku rijna sklidit, ale dle mych zkusenosti musim kytky zalejvat minimalne jednou tydne, spis 2-3*, zvlast v takovych subtropech jaky tu mame)
ddt
urcite zalievat. Ak mate rastlinky v priestore kde je nizko (relativne) pod povrchom podzmena voda mozno naozaj nebudete neskor ked ju dosiahnu korene skoro vobec zalieavat, no inde je to urcite treba. Nepstujeme konope preto aby sme zistili ci nieco vydrzi ci nie ale aby sme mu zaistili naj podmienky aby nasledne malo aj naj mozny vynos a potenciu a vsetky kvality pre ktore ho pestujeme.
Pestovat konope a nezalievat hlavne v piescitej pode pri dlhotrvajucom obdobi sucha je urcite nie vhodne a riskujete stratu rastliniek, ak pestujete v hlinitej pode tak potom aj mesiac vydrzia, no vydrzia nie je optimalny stav a to je dolezite si uvedomit!!!
AHoj

DDT
Kuči
kdybych se o to nemusel starat- tak bych¨mel o jednu zabavu min. V jedny moudry knizce sem cetl.... : Nevzniká závislost na kouření, ale na pěstování. že jo he :)
Pezamize
Ja se teda staram az moc a uz par let, ale na tomhle miste ky. neprojevily ani jednou nedostatek vody a po desti se tam vlhkost drzi dost dlouho.. no uvidime na podzim.. diky za nazory..
s4kuL
Ja osobne bych nevydrzel nechat kytky jen tak zasazene rust ... musim tam hcodit skoro porad aspon se na ne podivat a nakrmit je, prostrihnout nejaky ten list atd ... proste pestovani rullezzzzzzZ
peace
ikary-san
Já bych za svejma kytí nemohla nechodit se o ně starat a koukat se jak rostou:)....Ale na jednu sem zapomněla, teda myslela sem si že nevyrostla a pak sem se tam šla jentak kouknout v září. Hulení z toho bylo dobrý, ale byla tak polovička než z ostatních, pže kytka byla taková slaboučká a docela malá, když byla odsouzená jenom na to kdy zaprší a nehnojená...
Spsemi
za kitickami chodim 1x za tyzden... nepolievam... len hnojim..... nechce sa mi na pole tahat 20l vody a zdroj pobliz nemam.... este mi nic nevyschlo... nikdy.... ale mam DOST stastie na flek.... proste pohoda.. neschne to tam nijak extra....(myslim zem )
clandestino
Když už je to téma o zalívání, tak prosím zkušené o radu. Tetnhle rok míním pěstovat v rákosí, moc pěknej flek, o vodu tam samozřejmě nouze není... A toho chci právě využít. Chtěl bych si postavit něco jako samozavlažovací květináče, jen ve větším. (viz obrázek). A teď dotaz: Když kořínky pořádně prorostou, nemůžou uhnít?
GreenMafia
Buď rád že nemusíš zalévat a tudíš chodit na políčko,protože každá návštěva je riziko který si do doby než tě vykradou neuvědomuješ.Jasně jít na pole ikdyž třeba ani zálevat neni třeba je krásný,já osobně sem chodil na pole i 2x týdně,třeba se jen tak zhulit u kytek a koukat naně ale jednoho krásného dne jsem zales na svoje políčko,chvíly jen tak okukoval kytí a najednou jsem opodál slyšel kroky jak se pomaloučku vzdalovaly,a bylo jasno,z pole jsem odcházel stím že když sem naněj šel,někdo stál opodál a pozoroval mě a když jsem dlouho nevycházel tak odešel,,,,,výsledek? muj těžce odpracovanej out v prdely!kytky nikde a já myslel že skolabuju,měl jsem jich tam 80 a byly to řízky skunku speciálu,byly těsně před květem takže moc dobře nechápu proč je někdo vytrhal když nanich nebyly ještě žádný palice.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma