Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Ukládání THC v tuku - Klikni zde pro originální téma
Ingeborg
Mám takovou menší záhadu, kterou bych chtěla vyjasnit. Co se stane, když jsou všechny tukový buňky v těle obsazeny THC a ono se chudáček nemá už kam ukládat? Je to vůbec možné? Aby se toho nechytlo nějaký trdlo - vysvětlím: Hulím přes dva roky větší množství denně (viz. auditorium o pauze), stejně s přáteli, kteří jsou oba muži větších (hutnějších) rozměrů (=100kg) než já (mám 54kg a jsem žena). Navíc hulí velmi dosti a já se od začátku začala chytat jejich tempa. Ovšem do doby, kdy jsem se dostala do fáze (letos před vánoci), kdy mě zhulil jen první shpeq a po té už nic! Nepřišla ani ta fáze výtuhu, kdy člověk vytuhne až do usnutí, nepřišlo nic, snad ani poměrné snižování tlaku. Teď po pauze se to srovnalo, ale zajímá mě chytrý teoretický výklad tohoto jevu. Bylo to trochu depresivní - hulení se minulo účinkem (vlastní vinou samozřejmě) :) Také v posledních fázích denodenního hulení mi přišlo, že si tělo hrozně rychle zvyká na různé modely (at už trávové či skunkové). Děkuji za reakce a podnětné příspěvky. Přeji hezký den.
Aaron Lightner
Každopádně mi přijde dost divné, že by ukládání (resp. nemožnost ukládání) THC v tuku mělo jakoukoli souvislost s tím, jak se člověk zhulí. Pokud je mi známo, THC psychicky účinkuje pár hodin a pak se v organizmu rozloží na metabolity, které se potom ukládají do tělního tuku. Chemický rozbor podle nich pozná, že původně šlo o THC, ale psychoaktivita netrvá. Spíš bych věřil tomu, že je možné se přehulit a vypěstovat si takovou toleranci, že člověk pak už opravdu necítí skoro nic. Obvykle se v této chvíli doporučuje vysadit nebo změnit model; množství se z řady důvodů donekonečna zvyšovat nedá :mad: .
hh-top
Nic vědeckého, pouhý dohad. Prvně je prvně a popáté je potisící. Nevšední zevšední a receptory hlásí již poznaný stav. Bez aspektu novosti je i toho pocitového štěstíčka jen půl a nám se zdá, že to nějak nemaká. POZOR: V žádném případě neřešit zvyšováním množství. Spíše vás postaví na nohy hodinový bobřík zdrženlivosti, kdy budete na jointa jenom koukat a těšit se na něj.

Kdo nehulí s námi...!
psycho
Je mi skoro 19, hulím tak 2 roky, a tak sedm měsíců every day. Poslední dobou se mi to nějak začalo vymykat kontrole, denně jsem vykouřil tak 2 - 3 g skunku. Když jsem si uvědomil, že mě některý modely neskuřujou, začal jsem hulit modeli silnější thc - 15 - 18%. I když už jsem věděl, že mi to nicc nedává,ale spíš bere (rodinu, přátele, školu), hulil jsem dál. Gramový jointy atd. A pomohla mi náhoda §- průser ve škole jak barák. Doma (celou dobu nic nevěděli, možná(určitě) tušili) všechno prasklo. Já si s nima všechno vyřikal, a dal jsem si předsevzetí, že do maturity (rok a půl) se trávy nedotknu (v tom případě jsem řek, že nebudu ani pít alkohol, i když by byl otec rád, že chlastam - ale když už nic, tak nic) a když narazim na ňákej good model, tak si ho dam do skleničky " na potom". A uvědomil jsem si, že pocit štěstí a klidu v duši mi už nemusí navozovat tráva (protože poslední dobou už o nic jinýho nešlo, stal se ze měˇ"fěťák", a né uživatel marihuany), ale třeba taková věc, jako je domácí pohoda atd... Vím, že někomu každodenní hulení vyhovuje, ale já si rád počkám, a pak se zhulim jak dobitek, ale nebo taky ne....

Ale zase jsem si uvědomil, že bez "změny vědomí" to dlouho taky nevydržím, a tak si budu dělat různý čaje z různejch "bezpečnejch " bylinek. Kdo by mi moh vytknout, že si udělám čaj na uklidnění třeba z kozlíku lékařského ???
psycho
dobytek, ne dobitek....
Ingeborg
vše si vytisknu a pořádně pročtu. Každopádně se pauzička zase vydařila a je opravdu tím nejúčinnějším co jsem mohla udělat. V neděli jsme dali za celý den jen 2 shpeqy a moc krásně jsem si je vychutnala a užila :) Teď už vím jak na to a je to všechno o hodně lepší, pozitivnější! Jak se říká: Nic se nemá přehánět (všeho s mírou) :) Hezký den.
Ingeborg
Add. Aaron Lightner:
K úvaze o souvislosti mezi ukládáním THC v tuku a intenzitou zhulení se, mě dovedl právě ten fakt, že efekt "nezhulení se" se projevil jen u mě. U mých známých, se kterými hulím stejné množství ve stejných intervalech se tento efekt neprojevil. Přišlo mi trochu nespravedlivé :), že zrovna já bych si vypěstovala tak záludnou toleranci a oni ne! :) Asi opravdu jsem si to nesmyslně dala do souvislosti s fyzickými proporcemi (já 55kg, oni kolem 100kg - to je opravdu docela velký rozdíl). No nic, je to rozuzleno, vysvětleno, přeji hezký den.
Piskot
to Lee

HEHEHHEHEHEHEHEEEEEEEE.....ty voleeeee....ty ses klasik....juuuu.....super....doufam,ze se nekdy nekde potkame protoze ty ses fakt trida.A kam si emigroval???
Do Holandska???hehehehe
Ty vole fakt dost dobry.Musime nekdy zahulit.heheheee
SUPER!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma