Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
DrAkGoN grOOw BoX ;-) - Klikni zde pro originální téma
Jeck Herer
hele já mám 400w výbojku a topí to celkem solidně,takže si myslim že ta šestikoule bude topit jak kamna! :D určitě bych dal obě ty ulity na odtah,a na tu výbojku bych pořídil ještě cooltube,a dal odtah ven... ta cooltube se v tý zavřený skříni se 600w bude dost hodit.. pak už bych řek že stačí ňákej velkej ventilátor na ofuk kytek a něco hodit k výbojce a nebudeš mít problém.. možná ani to ne,jestli ty ulity maj takovej odtah jak řikáš tak to můžná budou stačit tyhle dvě na odtah a pak něco na regulaci vzduchu ve skříni + ten cooltube a bue to o-key... zkus to jak ti to bude nejlíp fachat.. jo a když máš dobrou regulaci vzduchu a dobrej ofuk tak ty kytí vpohodě snášej i 40 stupnů,prej až 50 stupňů,takže žádnej strach.. u mě maj kytky pořád kolem 40st a lampu mám asi 30cm od vršků kytek a je to v cajku! ať ti to šlape! Zdar
Jeck Herer
OK.Odsávání zvrchu stínidla aspoň trochu pomůže,ale stejně bych časem pořídil ten cooltube ,-)
PS: ty si celej den online ne?? :D

jo to je fakt že jedna by se hodila na přítah... ale já newim jakej má ta ulita odtah a odtah je celkem složitější než přítah... tak to musíš zkusit jak ti to bude fachat a podle toho s tima ulitama ňák naložit ,-)
když si psal že na dva metry od tý ulity ti vlajou vlasy jak svině tak to bue na přítah asi docela mazec!! :D aby ti to nezlámalo kytí :D
hosann
zdar jak tak koukam tak to vypada velmi solidne akorat ten rozvadec na ty dreveny desce neni moc dobrej dej si mezi drevenou desku a ty veci neco nehorlavyho stacil by treba eternit, jinak to mas pekny
Jeck Herer
Drakgon: Myslim si že bude určo lepší sodík!!! a ty zářivky bych dal jestli chceš tak po stranách dvě,a dvě dospoda kytek.. ale moc to podle mě nepomůže,v tom sodíku se to bude ztrácet.. nasaď sodík,jestli máš typ na růst i květ.. bude to lepší!
Taky bych tam hodil sodík hned od začátku, protože stejně na růstový fázi nejsou tak dlouho a sodíkem určitě nic nezkazíš, nebo si pořid mix MH a sodíkový výbojky a bude to ok, ale radši ten sodík-to je jistota! Jinak přeju pěknej grow:punk:
Midloch
určitě sodík sám sem zkoušel růst pod zářivkama a potom pod sodíkem,takže můžu srovnávat pod zářivkama je to nesčetněkrát pomalejší
kup si buď na růst MH(pokuď máš dost financí:))a potom na květovou fázy sodík.:)
Midloch
Tak podle mě je to akorát o tom,že hydro rychleji roste!Kyž budeš mít matku v hydru,tak budeš mít víc řízku.Co chceš jed za hydro?
Midloch
ty to teda rozjíždíš....Rulezz:)Dneska jsem kalibroval ten vlhkoměr ale mám na piču místnost a totálně...furt mě to ukazuje přez 70%.Co se týče hydra jsem chtěl zkusit bubláka,ale boreček z g-shopu mě odradil,že bych potřeboval měřící přístroje na ec a ph.
Midloch
no jasně já osobně používám ph kapky(akvin) ty s těma kapilarama chceš asi jed drip systém taky jsem se do toho chtěl pustit,ale až budu mít větší skříň...

Já právě co se týká toho vlhka,tak začínám šílet,už jsem 11 dní na květu a taková vlhkost to je na plíseň!!Otovřu okno a vlhkost jde taky down,ale né moc!!!!!

Jo ještě ohledně tý výbojky jsem se díval,že 600w dělaj něco jako agro ,máš tam 40%modrýho spektra(OSRAM PLANTASTAR 600W)
http://hydroponieplus.cz/inshop/

edited by Jedule - používej edit/delete, chceš-li něco doplnit k předchozímu příspěvku :rolleyes:
Midloch
Celkem by mě zajímalo to naplavování,o tom jsem ještě snad neslyšel.Jinak taky mám 2xWW a 2xOB,celkem se o to starám hnojím dobrotama,tak jsem zjedavej,ale mám jen lampu 250w:(
Midloch
tak to teda čumím,nápad to je hodně dobrej,bacha na elektriku,hodně pokojů=hodně světelných zdrojů=hodně ampér:)ale podle toho jak si psal si asi eletrikář,jako já:)
Jeck Herer
skvěle!! už sem zvědavej na kytí,jak to povalí.. jo ještě se chci zeptat,jak velkej máš teda nakonec ten growroom?? zdá se mi to velký jaxviň.. :D
Ortaniel
Hele, není lepší jim dát větší květináče ? Máš to obří jak cip, takže s místem nebude problém ne ? .. . na hlíně se nevyplatí šetřit ;)

Jinak takovou brutální konstrukci bych přál i sobě, ale nemám tak velký prostor :)
Reggaemanista
Heh, na posledním fotu na té obálce je pod tím menším černým obdelníkem napsáno Czechoslovakia :eek: Nizozemci asi ještě nezaznamenali za těch 13 let že je tomu kapku jinak...:frog:
Erixon
Ulitu bych dal buď jen jednu na odtah, nebo obě na odtah + dostatečné pasivní sání.
Jaks psal že se stěny prohýbali dovnitř, to bylo podle mě tim že vyplá ulita na přítahu brzdila sání vzduchu (prostě ta vrtule nebo jak se tomu u radiálních venťáků říká bránila průchodu vzduchu) nebo jsi dal pryč sání když si to skoušel ?
fR3edom-X
Máš to hezky udělaný, ale jak říká Erixon, lepší by bylo dat oba šneky na odtah a pořádnej pasivní přítah, ono si to studenej vduch nasaje samo
Kwjetoň
citace:
Původní příspěvek od DrAkGoN
Dnes jsem si koupil k AH ještě "KRISTALON plod a květ"...


LOL :D :bravo: :punk:

:afro:
Erixon
Statickýho tlaku se bát nemusíš, ulita má dobrou tlakovou charakteristiku. oběmový průtok zvedneš když dáš oba na odtah (pokud je to vůbec potřeba)
badjoke
Hae, pokud mas nakoupeny AH, tak ten kristalon uzivej takle: po 20-30gramech ho vysip do zachodu, ae bacha, pri vetsich davkach by ti mohl rozleptat misu.. Pokud nechces pouzivat profi-hobby hnojky z growshopu, tak si zahledej a najdes urcite lepsi zradlo(napr. wuxal&obm-pro rust&qet)..

No a pokud ses fak odvazney- zkus to, zatim sem to nikde nevidel, a mozna prekvapis. Ale do hydra bych ho redil opatrne, promeril bych Ec,je to totiz mrcha chemicka(AHahaha asi stejny). Ja ho teda nepouzivam ani na pokojovy kytky, hrozne to zasoluje kvetinace..
Kwjetoň
kryslaton plod & qjet nebrat!!
navíc na hydro.. :rolleyes: :D

jestli máš koupený AHčka, tak už nic neřeš, to jsou hnojky spešl pro hydroponii..

by mě zajímalo, kdes vyčet, že Krystalonem se dá hnojit.. :eek:
maximálně se dá použít K. na růst, obsahuje dost dusíku, ale plod & květ v žádnym případě..

AHčka budou v pohodě..

Qjetoň

:afro:
Zdravim, tak zaprvý klasika, jako, že je ten tvůj growroom je fakt nářez :D
Ohledně těch hnojek, ten návod do hajzlu bych hned aplikoval :D, AH jsou hodně vpoho hnojky, tak nevim proč si to řešil..
A ohledně tý ventilace: Máš v úmylsu hnát do roomu nějakej studenej vzduch?? Jestli ne tak bych dal obě uliti na odtah a fólii na stropě bych dal pryč!(stejně se od stropu odráží minimum světla)Protože jestli tam máš 32°C po pár hodinách svícení tak to bude ještě horší a měl by si s tim něco dělat. I když je fakt, že ti skrz tu díru bude do roomu lítat hodně hmyzáků :rocket:

Zdárec Bobek :beer:
Tomastaz
Drzim palce - mrzi to s tou vybojkou,ale jsem zvedav na tu nemku.Stalo se neco s kyti kdyz se ti to vysrazelo?Projevilo se to nejakym zpusobem na rostlinkach?Mas to jinak dobre vykoumany tak zlom vaz.
Pampalini
predem uprimnou soustrast
Jinak jak pises ,ze si chces koupit nove seminka a pak z nich delat matkarnu rozhodne bych nepouzival feminizovane pac ty musis vyselektovat ty nejlepsi tak kup normos semena a pak znih vyber ty nej samice
drzim palce


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma