Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Politická strana, která podoří pěstování konopí v ČR - Klikni zde pro originální téma
Vashek
Legalizace outdoorového pěstování konopí

Ten, kdo nezkusil účinky THC, ten neví o konopí skoro nic a nemá cenu mu vysvětlovat, že konopí má neskonalý přínos pro celé lidstvo.

Ten, kdo si nevypěstoval vlastní kytku, težko pochopí, že to je víc, než láskyplná činnost.

O co ale jde, všem těm příznivcům legalizace konopí???

Jde jim ve větší míře o to, aby mohli svobodně ubalit špeka a pustit ho do sebe, bez jakýchkoliv špatných pocitů?

Jde jim o to, aby mohli pěstovat ve velkém, nebo aby mohli šlechtit co nejvydatnější modely, beze strachu z trestního postihu?

Jde některým o to, aby je pěstování uživilo?

Jde mnohým o to, aby si mohli vypěstovat solidní úrodu, díky které by mohli být spápnutý celý rok?

Co na to politici? co na to milující rodiče? a co na to zdravý selský rozum?

Legalizace jako v Holandsku? A s tím, vše co s tím souvisí? Drogová turistika, zvýšená kriminalita, celé generace pod vlivem THC ++? Která politická strana to už podpořila? Která milující matka? Opravdu milující matka, ne matka, která si ubalí a vykouří špeka i když kojí, nebo když je dítě v místnosti.

Je konopí droga? No jasně že je :-) ale to cigerety a třeba i obyčejné kafe, které si můžeš dát úplně kdekoliv, také. A co na to společnost? Konopí ne, cigerety a kafe ano. A kde je rozdíl? Závislost? Cigerety jsou mnohem návykovější než konopí a moc toho člověku o sobě samém nepoví. A že by cigerety dělaly z lidí příjemnější nebo ohleduplnější ..... to asi ne.

Prodej drog je hnus. Dealer si najde vždycky důvod, jak své chování ospravedlnit. Vždyt' to nikomu nenutí, jen "dává" lidem, co chtějí .... každý si kupuje drogu "svobodně" ..... a ti co pěstují indoor? Ti prodávají přece jen proto, aby pokryli část nákladů spojených s pěstováním ..... ??? A jak to je v tom Holandsku? Na čem vydělávají majitelé kofišopů? Na tom, aby posunuli něčí vědomí k vyšší úrovni, nebo na něčí neschopnosti úžít si to tady bez THC?

A jak je to teda s těma drogama? Jsou dobré nebo špatné? Hm? ...... asi to nebude tak jednoduché.
Bavme se, ale o konopí a jeho aktivní látky THC. Je to škodič? A jestli jo, tak čemu škodí? Zdraví? To asi ne :-) ba naopak, má na psychiku pozitivní účinky. Ale platí to absolutně? Kdo ví ..... každopádně denodenní používání THC už brány mysli moc neotvírá ..... a i kdyby nějakou bránu ještě otvíralo, tak to mnohé jiné brány zavírá ....... sečteno a potrženo ...... tudy cesta nevede.

Opravdu je něco pozitivního na generaci, která póřád jenom hulí? Kluci, kteří mají síly a energie, která přijde vniveč. Krásné holky, které ztrácí jiskru z oka a těší se místo na pořádného chlapa na pár prásků ...... vždyť na sex taky dojde ....

Takže jak? Legalizovat nebo nelegalizovat?

Ne. ........ Jo! ......... NE!! ........ Jooo! ..... Hm?

:-)

Co s tím?

Co takle zlegalizovat jenom to podstané a dobré a to špatné nechat zakázané, přísně chráněné zákonem?

Prodej drog? NE!!! Prodej konopí? NE!!! Proč by ho měl někdo kupovat? Není lepší si ho sám vypěstovat a když už ne, tak ho od někoho dostat?

Pěstování konopí? Legalizovat? A proč? Aby lidé mohli s láskou pěstovat a nebylo jim v této láskyplné činnosti bráněno? Ano, to zní dobře ...... ale jak je to s tím indoorovým pěstováním? Nebude to někoho svádět, aby část úrody prodal a pokryl tak část nákladů na elektřinu? Nebude teda pěstovat radši pár kytek navíc, aby je pak prodal? Není tohle to samé, jako prodej samotný? Má se tohle podpořit? Když už někdo potřebuje pěstovat indoor tak mu v tom někdo stejně nezabrání, ale proč ho v tom ještě podporovat? Kytka, která vyroste na slunci je naprosto přírodní produkt, ale pod lampou??? Je to teda alespoň ekonomický nebo ekologický? To asi rozhodně ne.

Co z toho všeho zbylo???

Legalizovat? Ano, ale jen pěstování a ne prodej. A když pěstování, tak jen outdoorové. Vypěstovat a když už někdo chce, tak mu dát, ne prodat. Darování je krásné a pěstování taky, ale u nás, v naší krásné zemi, u nás, ... v České republice se musí nejdřív něco změnit. Kdo nechce riskovat žalář za láskyplné pěstování, ten pěstuje mimo vlastní zahrádku, ale to moc lásky kolikrát nepřinese ...... přijde totiž někdo, kdo také nechce riskovat žalář a tak nepěstuje vůbec, a ten pak sklidí, ve většině případů, ještě nezralou kytku a zníčí tím vše, oč šlo :-( Místo krásných pocitů spojených se samotným pěstitelstvím, se dostaví pocity zklamání, mrzutosti a mnohdy i zlosti. Takhle by to vypadat nemělo a je zapotřebí to změnit. Ale jak? Copak v naší ..... V NAŠÍ !!! zemi někdo něco zmůže? Ne, ne, .... tady se něco musí změnit, ..... co něco, tady se toho musí změnit hodně. A kdy se s tím začne? A kdo s tím začne? Není tohle na všech? A kdy? když né teď?

Bez boje to nepůjde. Kdo jde do boje? Ne, fakt. Kdo jde? Bojovat se ale musí čestně a musí to být dobrý boj. Vítězí ten, kdo umí využít protivníkových hlavních zbraní a umí vytipovat protivníkovi slabiny. Asi to bude chtít používat hlavu a mít trochu toho filipa.

Kdo to totiž ještě neví, ..... tak je tady jedna strana ... strana politická ..... česká ...... která se již brzo zapíše mezi oficiální politické strany a bude mít takový program, kde si na své přijde každý, kdo je spravedlivý a používá srdce. A tahle strana se prosadí za legalizaci outdorového pěstování konopí.

A kdo nevěří, at' tam běží .............. a sám uvidí.

www.politickastranaceska.cz/konopi
ChaoticRoman
Zběžně jsem si prošel program a v podstatě se mi to líbí... přesto, že je to poměrně obecné a žádné konkrétní názory na řešení jsem nenašel (skutečně jsem to ale jen proletěl), líbí se mi levicové zaměření a zároveň podpora podnikání. Myslím, že takováto strana by u mě měla hlas...musel bych se o ní ale dozvědět...
Otázky:
Jak je to zatím s lidmi? Členové, funkce a tak...
Co vlastně strana dělá teď, těsně po volbách?
A proč tolik proti indooru? Pro vlastní potřebu je to to samé jako out...
DEVIATIO
Indoor bych taky povolil i kdyz je to fakt,ze to nekoho musi svadet ale od toho je policie aby resila prodej,je jejich blbost ze neslapou po tech malodealerech a serou na to,treba po nasem meste jich ej hafec a pochybuju ze o tom poldove nemaj ani tucha spis na to fakt serou...
btw: podleme "LEGALIZACE" = povoleni vseho co ma s marihuanou neco spolecneho(takze i prodej) pac to ze je to legalni se z toho stava normalni vec jako treba chleba ,chces si upict chleba ,muzes,chces pestovat a prodavat ,muzes...
[CZ]Neon
jsem pro indoor...presne jak rikal nosi...musim z neceho platit elektrinu-z penez na ktere poctive dru od rana do vecera. jinak Vashek dobry tema. chudinka strana ted po volbach.
lopman
vzdyt pri outdooru se daj vypestovat kolikrat i lepsi modely nez pod lampou a kdyz by bylo legalni pestovat out tak by byl problem s dylovanim vyresenej, protoze ten kdo huli by si proste zasadil a vic by ho zajimat nemuselo

stat konopi zakazuje, protoze na nem proste nevydelava, stejne jako kdyz si doma nekdo pali nacerno chlast ze svyho vlastniho ovoce na svoje vlastni naklady tak je to vlastne "okradani statu"
kdyby si kazdej zacal palit chlast doma a pestovat si tabak, tak asi vim co by se stalo, urcite by byla prohibice a zakaz koureni kdekoliv
Vzdyt si to vezmete prumerny kurak, a ze jich je, da statu neco kolem 1500 kc mesicne a pokud je to statni zamestnenec tak vlastne penize statu vraci, to samy je u alkoholu.


Proto bych udelal nakej prevrat a vladu zrusil, policii bych taky zrusil a vsechny bych naucil hulit, potom by ten zivot urcite vypadal jinak.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"JUST a JOKE - nekdo nas prece musi omezovat, jinak by to dopadlo hodne spatne, protoze rek bych ze vic lidi neni v pohode nez je, ale kdyby zacali hulit"

Nevim jestli tady nemelu picoviny, me to dava smysl, ale sem uz nakej pretazenej, tak dyztak sorry. :-)
[CZ]Neon
ja myslim ze kdyby se dovolilo outdoorove pestovani tak by bylo vic corkaru a mozna i vic zranenych corkaru pze si myslim ze by si nekdo dal okolo pole treba ostnatej drat, treba i nakej kterym probiha proud.
lopman
no ale na co by byli corkari kdyz by si moh pestovat kazdej sam pro sebe, ale i to je mozny, cesi sou v tomhle nevyspitatelny
Jeck Herer
rozhodně si teda nemyslim že se v outdooru daj vypěstovat kvalitnější modely než pod lampou! s timhle moc nesouhlasim... jistě že to jde,ale rozhodně ne v našich podmínkách... spousta těch nejsilnějších odrůd přece potřebujou buď nákej tropickej pás nebo lampu! a když má někdo např. hydro a pořádnou lampu,tak se to vživotě s outdoorem srovnávat nedá!! (si myslim teda) a co se týče legalizace pěstování,určitě bych povolil pěstování PRO VLASTNÍ POTŘEBU!! a to jakkoli,spousta lidí třeba v Praze by chtělo taky pěstovat a nemá pro to podmínky,jako jsou třeba na vesnici tak jim nezbyde nic než lampa! takže když už něco povolit tak i indoor,a to darování někomu marihuany bych taky asi povolil,i když tim vznikne pár komlikací na víc,při řešení dealování že? :D každej dealer pak řekne že mu to neprodal,ale daroval apod... takže si myslim že je úplnej nesmysl povolit pěstování out a indoor zakázat,jenom pro to že tam melou že je to ňáký ekonomický nebo co...
harvester
Vy tady ale furt píšete něco ve stylu že kdo chce hulit musí si vypěstovat.
S tím teda nesouhlasím,jste snad bohové aby jste rozhodovali o životech jiných?Někdo prostě z RŮZNÝCH důvodů nechce,nemůže pěstovat a ten má jako smolíka?Prostě si kripl kterej se nechce rejpat v zemi,docházet na "svoje"políčko,prostě se starat o tu úžasnou rostlinu skoro po celý rok,tak nemáš nárok,rozumíš hajzle,prostě hulit nebudeš a basta.Nejsi totiž ten správný ....(doplň si co chceš).Můžete namítnout že takového člověka přece obdarují kamarádi,ale co když žádné kamarády kteří by pěstovali nemá?
TOLERANCE sama-děcka.......
p.s.:možná jsem jen vše špatně pochopil,v tom případě se omlouvám,jen jsem si to tady tak přelít očima a mojí reakci jste již četli.
harvester
NO a ještě navíc to rozdělování na indoor,rozumněj špatné pro dealování určené prostě špinavé pěstování které by bylo asi zakázáno,a outdoor to jediné správné a námi určené jako vhodné (tak kurva Vy držte huby,hovno máte právo vo tom rozhodovat,to můžem jenom My,protože jsme byli první?)
harvester
A už se jen směji po přečtení věty z prvního příspěvku:
"Kytka, která vyroste na slunci je naprosto přírodní produkt, ale pod lampou??? Je to teda alespoň ekonomický nebo ekologický? To asi rozhodně ne. "
Co je teda ta kytka vypěstovaná pod lampou PVC nebo co?Že sem si nevšim,myslel jsem že při spalování umělých hmot vzniká černý hustý dým a to se my teda ještě nestalo.Vy přírodní produkti!
Jeck Herer
harvester: přesně tak brotha! :pimp:
Jahudka!
harvester - Tak tak

Jinak si myslim,ze prave indoor ma daleko vetsi kouzlo nez out.Me proste bavi na kytkach zkouset ruzny veci coz u outu moc nejde.Navic u nas jsou na pestovani venku nepriznive podminky,corky atd.Uznavam,tohle leto je celkem OK,ale co treba minuly 4 roky?
Ne kazdej chce aby se o nem vedelo ze huli a pestuje,tak i z tohoto duvodu nekteri pestujou In.A co tech par set za elektriku?Vzdyt to prece neni az tak moc aby kvuli tomu musel nekdo prodavat.Jsou daleko drazsi konicky,nemluve o tom,ze kdyz ma clovek ten spravnej tarif,nevyjde te mesicni pestovani pod 400w vic jak na 500kc coz je asi karton cigaret.Navic nekdo se chce s kytickama pomazlit kazdej den,je to jeho laska,bavi ho kazdodenni pozorovani,pokusy a sledovani vysledku atd.Tohle by mi outdoor nikdy neumoznil i kdyz ma svoje kouzlo.Vim to,sam mam par kytek i venku.Kazdopadne kytky urcite vypadaj zdravejc pod sluncem nez pod lampou to se musi nechat,ale to vidim jako temer jedinou vyhodu outu oproti indooru.
Bido
Souhlasím s legalizací, ale proč nedovolit indoor? Když budu rostlinku ve skříni hnojit přírodou, nebude mít v sobě žádnou chemii a to samé platí i venku. Takže opravdu myšlence povolit out a nedovolit in nedokážu přijít na chuť. Jak chcete řešit situaci, kdy člověk si chce pěstovat, ale bydlí v paneláku a není majitelem zahrádky. Podle Vás tedy tento člověk má smůlu i když třeba je velice zkušený pěstitel a jeho jediná chyba je, že nemá pozemek, kde by pěstoval.
Také musíte vzít v úvahu čórky. I když pěstovaní bude legální, najde se spousta hajzlíků, co místo toho aby si vypěstovali svoje, radši to někomu ukradne. V tomto máte indoor pojištěný.
Prodej bych ovšem dovolil také. Někdo by ale musel dát dohromady pořádné zákony. Myslim, že stát by na tom taky neprodělal. Vždyť si vemte kolik peněz musí dostat na daních jenom z cigaret a konopí by na tom bylo podobně.
Ještě jedna otázka k Vaší straně. Nechcete tímto také honit hlasy jako US před volbami?
jestedman
na honění hlasů je trochu pozdě, ty si s tím svým programem můžou tak akorát honit ......
každopádně ten první příspěvek vypada jak nějaká zmatená úvaha člověka, kterej bud o tom nic nevi, nebo je strasne zmaštěnej.

takoveto strany nemaji sanci se dostat do parlamentu, proto bych jim hlas nikdy nedal. jak rikal sladek nebo kdo, to je strana zelenych bananu, něco jako balbinovci, ale ty jsou alespon zabavni.

dal bych hlas strane, ktera je stabilni a ma nazor take na neco jineho nez jen na populisticky temata. to je Imho zneuzivani hulicu.
Bido
Že je po volbách vím, akorát jde o to, že strana může shánět podpisy k založení strany. Nevim jestli sem se teda dobře vyjádřil, ale každá strana, která chce kandidovat, musí sehnat určitej počet podpisů (hlasů)
Stranu bych určitě nevolil kvůli tomu, že slibuje legalizaci konopí. Takových už tu bylo...
ChaoticRoman
jestedman: z téhle strany je to taky pohled, program má ovšem strana zajímavý...
delaing: zdanit , omezit(licence?) a je to!
indoor, že není přirodní produkt?? v čem?? nahrazením zdroje světla a větru se ganja tox
Vashek
Na něco jsem už odpověděl na fóru a zbytek doplním co nejdřív, každopádně pěkné reakce :-)

www.politickastranaceska.cz/forum
ChaoticRoman
no tak ta reakce ve fóru strany mi moc logická nepřjde...asi to s tou kompetentností téhle strany nebude takové, jak mi přišlo na 1. pohled...přečtěte sami!
chlastjesvine
ja bych urcite nevolil politickou stranu jenom proto ze by chteli legalizvat. urcite je v tomhle state vic veci na reseni nez to abych si mohl vypestovat par kytek. to muzu stejne i bez povoleni :)
HCLivess
"Ten, kdo nezkusil účinky THC, ten neví o konopí skoro nic a nemá cenu mu vysvětlovat, že konopí má neskonalý přínos pro celé lidstvo."

-Tahle věta je naprostou mystifikací, která v historii propagandy nemá obdoby.

Vzhledem k podstatě politiky je pro mě tahle otázky naprosto irelevantní. Volili by ste Sládkovy neofašisty, kdyby legalizovali marihuanu? Politika je otázkou přerozdělování bohatství a snahy o vyrovnání se s vedlejšími účinky civilizace, nikoliv marihuany. A sledovat své zájmy v takové otázce je čistě sobecká, dětská snaha o obhájení vlastní "hračky". Pasivně podporuji legalizaci, marihuana mi nevadí ale nikdy v životě bych nevolil Unii Svobody jen proto, že to je "legal". Já volím komunisty. Klidně si na mě nalepte placku "odpad", vysmějte se mi. Já se za svůj odpor nestydím, stejně jako za své názory.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma