Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250W po druhe.. Tak uvidime - Klikni zde pro originální téma
Warl0ck
Tak jsem tu s druhou indoor sezonou :)

Zdravim vsechny..

CO bych dodal ke skrini? .. no mozna to, ze projde mensimi upravami a po-te do ni poputujou 4 rizecci (mozna se to jeste zmeni)..

Svetlo - porad 250w + premyslim o koupi CFL 180W na kvet.. uvidime..

Substrat - no mozna hydro, jinak hlina.. taky uvidime

Hnojiva - to same, co pred tim..



... zatim
don juan
CFL je shit nech tam ten sodik nebo chces dokoupit k sodiku ?
Erixon
Tu cfl tam chceš přidat navíc k sodíku? Jakou verzi? (full spectrum, dual, červená) Možná by bylo zajímavé přidat fullspectrum na doplnění modrého světla, červená je jen taková náhražka sodíku (sice míň topí, ale málo prosvítí, menší životnost oproti HPS a je předražená)
Warl0ck
chtel jsem jako doplnek k ty sodikovce.. koukal jsem na testy.. a prislo mi to celkem f poho.. tak jsem o tom tak premyslel.. uvidime.. Jinak bral bych tu dualni nebo cervenou na kvet

http://cfl.cz/
don juan
to by bylodobre to toho jdi jestli mas penize a nebo jestli mas dobry chlazeni tak si prikup MH
Warl0ck
Tak uz jsem zasadil kyticky do 4l kvetinacu.. mam jich celkem 6 a zadnej jinej mi nezbyl.. zbytek mam za oknem na kvetu a neche se jim, asi chcipnou..

4 x PoG - co bych dodal : velky paldy, ale mensi objem hmoty, tmavsi..
2 x OB - co bych dodal: mensi paldy, ale sly nadherne slisovat, svetlejsi..
Warl0ck
tak a od dneska na ne sviti slunicko.. perioda 18/6.. pocitam tak 3 tydny az ten mesic je necham rust a pak je prepnu na kvet.. Dodam foto..

Jinak skrin prosla upravami a to .. Stinitko je zavesene co nejvice ke stropu a sklo je pridelano co nejbliz ke stinitku, bylo pridano silnejsi trafo k vetraku na odtah..
bohuzel ani v druhym pokracovani nejedu hydro.. Pojedu znovu a uvidim jak to pujde ted.. Presazoval jsem jenom jednou a pouzil jsem i vetsich kvetinacu (doufam, ze mi nebudou prorustat korinky dren. dirama) a prodlouzil jsem si prostor v lednici :) vic mista. Jeste budu pridavat vetrak primo do skrine na ofukovani kytek..

Hnojit zacnu asi od 1 tydne po presazeni ..
na rust - phytamin, atazyme davkovani dle navodu
na kvet - kvetovy stimulator, alga blute od plargonu davkovani dle navodu

- Pohled do skrine









- uprava stinitka a skla









- venku je vedro.. snad to vydrzi










- a tady je mam














- PoG













- nejsem si jist, ale asi PoG











- PoG















- OB












- OB














- taky si nejsem jist, ale asi taky PoG..
Warl0ck
Tak a dneska dostali kyticky napapat Phytak a atazyme dle navodu... Pekne rostou a tvori velky listy.. Pak dodam foto...
Erixon
Vzhledem k watáži a ploše ledničky bych viděl 3týdny na růstu jako maximum (i na ScroG). A speciálně OB se po přepnutí táhne(hodně)
Warl0ck
jj.. OB se mi vytahlo pekne, kdezto PoGy ty meli hlavni vetev a vsechno bylo tak ve stejni vysce.. PoGy jsem nasadil o tyden pozdeji a nakonec byly o trosku mensi nez OB a PwP (jinak PwP, ktery tedka nejedu me prekvapilo kvalitou, ale pohorsilo kvantitou)..

:vampire: prave jsem si ubalil posledniho jointa z me 1. urody .. :bong: :) :o
Warl0ck
Nejake fotecky.. Dneska jsem je pokropil minimalni davkou kuprikolu.. kvuli houbam.. jinak jsou na 9 dnu rustu..










1. PoG














2. PoG, kteremu jsem nedaval sance na preziti, nakonec to byla moje sesta kytka zde..













3.OB














4. PoG













5 teplo/vlhkomer... horni stupnice ukazuje teplotu cidla a spodni teplotu a vlhkost v okoli pristroje.









6. Cidlo











7.Celkovy pohled za svetla








8. Celkovy pohled bez svetla









9. PoG











10. Vetveni
Warl0ck
Nejake dalsi fotesky...

Dosypal jsem perlit na hlinu, abych lip videl musky se prohanet pod kytkama :) .. Dal jsem si poridil lepici sipky na musky.. Doufam, ze to zabere..
































































































Bez komentare.. :)
Everl0st
Kytičky rostou rychle a nádherně...jinak proti muškám a takovýdlemu hmyzu se zajeď kouknout třeba do OBI..maj tam nehorázný množství takojdlech přípravků..ale je to chemie :(
Květu zdar
Warl0ck
mam v lednici porad dost musek.. dneska jsem pridal dalsi 3 lepici sipky.. jinak krasne rostou a brzo budu prepinat na kvet..


Edit: chemii nechci.. Ja si snad poradil.. (uz) .. koupil jsem sipky a uz jich na nich par trci.. dosypal jsem perlit do kvetinacu a pod kvetonace.. Pomaha to.. je jich tam minimum... Zatim
Warl0ck
Dnesni fotecky (Galerie bez komentare :)).. Muzete porovnat rychlost rustu.. Po druhe uz je to fakt jine.. Vychytavam plno veci a dokonce se mi uz i udrzuje vlhkost ve vzduchu.. a teplotu mam taky idealni 26- 29 °C..
Warl0ck
...
Warl0ck
po patnacti dnech rustu prepinam na kwet.. to jest, az zitra rano, az prijdu z nocni.. Kytky se maj vesele k svetu.. budu odtranovat spodni vetvicky a listy a nasadim kavalerii kolinek , nebudu delat Scrog, proste je necham tak jak jsou.. Kolinkama je pouze roztahnu do stran..

Uvital bych nejakej komentar od vas :), kazdej se jenom podiva a odejde..
Warl0ck
Nejake fotecskyy...
Warl0ck
a dalsi... Bez komntare.. pozdejc sem pripisu jeste nejaky info, ale pospicham.. srr
Warl0ck
|Jeste dve fotecky.. na tu jungly.. co na to rikate? .. Pujde to? .. urcite pujde.. :) 2 x 250W
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Warl0ck
|Jeste dve fotecky.. na tu jungly.. co na to rikate? .. Pujde to? .. urcite pujde.. :) 2 x 250W

To chceš dať 500W do tej chladničky?Aké má rozmery?Nenašiel som to ani v druhom threade.
Carpy
řekl bych ...zbytečné na ten rozmer. akorat si zkomplikujes chlazeni a podobne...je to blízko u sebe, zbytečné.
Warl0ck
Nazdarek lidi.. chtel jsem k nim pridat jeste cfl, ale mel jsem jeste jednu 250w tak sem si rekl, ze ji prihodim.. Jelikoz jsem prepinal uz v 15 dne rustu a po ponauceni z minula jsem se rozhodl nechat je poradne zarust a pak hodim pod 2x250w Par lumenu navic.. Strasne se mi vetvi a kdyz docilim toho, ze se mi budou vsechny ty vetve spojovat v jednu velkou paldu a prosviti to celou tou masou zelene, tak by to mohly byt pekny sisky.. Hlavne premyslim o tom, ze budu svitit jednou 12 hodin a druhou jenom sest a perioda 6 h sviceni dalsich 250w bude po trech hodinach sviceni 1 vybojky a po sesti se zase vypne a 1 vybojka sviti dal dalsi 3 hodky pak 12 h tmy obou vybojek.. lepe receno 1. vyb. 12/12 a 2. vyb..6/18 .. Jeste sam newim, ale muze to byt zajimavy.. slunce taky sviti v poledne nejvic.. pak pomalu zapada.. Jsem rad za konstruktivni kritiku .. a s chlazenim nemam problemy zkousel jsem to nanecisto.. mam oddelenou cast s vybojkou od kytek sklem a odtah jedinej nad stinitkem, takze mi vhanenej vzduch ke kytkam jde mezerama u kraje skla nahoru a odtahem pryc..

Vlhkost v noci mi merak ani nezmeri a na listech se v noci tvori kapky a kdyz svitim, tak docilim nejnizsi 59% vlhkosti a to jenom diky tomu, ze vypinam odtah na spani kytkam (pouceni z prvni sklizne).. Takze s teplotou a ani vlhkosti ted problem neni a jeste ke vsemu se zacina ochlazovat.. Az pujdou na kvet (az se zacnou tvorit paldy) tak zase zapnu odtah, kvuli plisnim, ale momentalne mam poblem jenom s muskama.. Peace

Edit: Provedl jsem mereni a postupne to popsal..
1.. horkej vzduch jde pryc vetrakem 24V 0,4 A teplota 50 - 70°C
2.. maximalni teplota u vybojky 98°C :confused: po deseti minutach sviceni (teda podle pameti pristroje, zaznamena si maximalni a minimalni hodnotu)
3..teplota skla je opoznani nizsi 38 °C po deseti minutach
4.. pod sklem kolem 28°C, v teto dobe spis niz, ale v lete to leti nahoru.. Jinak vhani tam vzduch takovej ohrivac vzduchu, kterej neohriva .. na 230V, ale wataz (topneho telesa je 2000W.. TO NEZAPINAM :) .. jenom vanek ) ani amperaz neuvedena
5.. a paradnich 22°C.. mam tam na ofuk pod nima vetracek od zdroje pc..

Jinak v noci se mi teplota snizi asi jenom o 5°C :eek: ..

A jeste neco..
vyska - 90cm
sirka - 50cm
hloubka - 40cm

expiry_date1
Tak to je super:)Nerozmýšľaš tam teda hodiť 400W?To by si mal v pohodke uchladiť a svetla bude dostatok:)
Warl0ck
Jasne, jestli ji sezenu tak ji tam hodim.. Jinak Zustane 250W + druhych 250W nebo jednu 250W prodam.. a koupim predradnik 400W.. Vybojku 400W mam..
Warl0ck
Takze footesky..


1. prvni pohled do skrine.. trochu krivej










2.. Jungle










3. Velikost kytisek











4. Vetveni OB.. Vsimnete si teploty a vlhkosti po vypnuti svetla..








5. Pohled na kyticky ze shora





Nejedu scrog, jelikoz se mi kytky pekne rozrostly do stran...




6. -II-













7. -II-









8. Mereni c. 1













9. Mereni c. 2










10. pohled ze zdola



Tak na tohle chci pouzit 250W navic.. Tak ma to smysl??
Warl0ck
dalsi...
Jeck Herer
no je to hustá jungle :D taky spíš doporučuju dát tam těch 400w než 2x250w... 400w víc prosvítí a pokryje to skoro stejnou plochu a bude ti to žrát i míň proudu :wink:
Warl0ck
Bohuzel nemam 400W.. a kupovat ji ted taky nemuzu.. ale pro priste ji koupim.. Ted jsem byl po sichte kouknout do skrine a pak po zavreni jsem nevidel skoro nic.. je to dost oslnujici a teplota u kytek stoupla jenom o dva stupne v maximu..

Jinak dneska jsem je trochu spravil kolinkama, pekne si lehaj a pak zase stoupaj.. vrcholky jdou za svetlem.. (Kolinka jsou paradni vec)..
Warl0ck
Jdu na nocni tak si tu odpocivam s kytickama.. poslu par fotek co jsem pred chvilkou udelal.. Jsou nadherny, skoda, ze je nemuzete videt jako ja :).. Jinak rovnou jsem z nich udelal par rezanu a jeste si na par vetvicek pockam.. Viz foto..
Warl0ck
Nejakej report:

Vlhkost uz mi klesla na 30% a to je v poradku (bojim se plisni) teplota je taky v pohode.. A vsem moc diky za K+.. to je zatim vse..
Warl0ck
Tak nejaky fotky... Abych dodal kytky pekne vyplnili prostor. OB trosku predhani PoGy, ale ted uz mi je to jedno.. uz to tvori paldy a neroste do vysky..
Warl0ck
Tak tu mame nove fotky ..
Warl0ck
Fotodokumentace.. Bez komentare :)
mettatron
myslim ze na prostor mas dost svetla, vic neuskodi, naopak .. ale nebude to optimalne vyuzite. podobne taky - pokud nemas elektriku zadarmo - zauvazuj nad 400w me lepsi efektivitu nez 250w. tzn. setri proud a tvoji kapsu. vyplati se, hlavne z toho duvodu.
Warl0ck
diky za K+.. alespon se mam proc snazit :).. Ted k tematu.. kytky kwetou a zacinaji nadherne vonet (cejtim je uz na schodech, kdyz jdu domu z prace).. dneska jsem si ve zveraku koupil vzduchovaci kamen (30cm) a mam objednane adwa metry na EC a PH... takze pristi sklizen bude v hydru.. KONECNE :).. Jinak fotky kyticek dodam pozdeji.. at to tu zas nemam preplacane fotkami :D..

edit:

jj :D pristi sklizen taky bude pod 400W.. ted uz to necham dojet tak jak to je.. Diky za prispevky....
Warl0ck
takze to tu budu mit zaplacane fotkami :D.. To bych asi mel nejak prispet Carlosovi na novej HDD pro moje fotecky :D:D..


Edit:

Ted nesvitim tou druhou sodilovkou, necham si to na posledni mesici kwetu.. A ted v pondeli se zacne makat na nove skrini (dostanu ji od Everl0sta..DIk:) .. Takze to chci rozjet ve vetsim meritku i s matkarnou.. No jeste uvidim jak to cele dopadne..

Tak tady jsou fotky:










































































Warl0ck
Zdrawim.. nejake fotesky..

Takze:

1.. Nelekejte se :D.. to je jenom pro pritah vzduchu.. Alespon to funguje..












2..Se opalujou..














3..pohled na vsechny kytky..













4..pohled na kytky podruhe :)










5..vetveni OB












6..porovnani velikosti s bongem :)











7.. dovolil jsem si je vytahnout ze skrine.. Peknej pohled..










8..o tom ani nemluvim..










9..pohled na vetveni











10..Vetveni PoGa
Warl0ck
Tak holkam zbyva uz jenom mesic zivota. 15.zari prestavam hnojit.. Jinak kytky dostavaji v kazde zalivce hnojky, ale nemam zadnej rozpis tak dostavaji kvetovy stimulator a phytamin v kazde zalivce a Alga blute jednou tydne 4ml/l..

A nejake fotky..
Warl0ck
Dalsi report z growroomu.. :).. Na to, ze je to na 34. dnu me to mile prekvapuje.. Listy se mi zbarvuji do zluta (asi bych je nemel tolik tyrat hnojivem).. Hodne peknej je odraz svetla na kwetech.. Pekne orosene pryskyrici.. 100vky musek sidli na lepicich sipka (Svine jedny..grgrgr)
Warl0ck
Tak jsem tu zase s nejakejma fotkama. Jeste jim zbyva 18 dni.. Uvidim jak se za tu dobu nafouknou.. uz jsem vynechal hnojivo a jedu cistou, odtatou vodu..
Warl0ck
Tak skrin uz neexistuje a na poslednich par dni zivota kytek jsem jim udelal jinou "mistnost".. Jeste vychytat par detailu a bude v poho.. Blizsi info podaji fotky, ale na ty si musim pockat :) .. Zatim cusss.
Warl0ck
Uz je nehnojim, pouze cistou vodu kazdej 2hej den.. Maji porad plno bliznicek, ktery jeste nehnednou a do konce harvestru jim zbyva asi 14 dni.. po-te setnu vrsky a ty spodky necham dojet a nasadim jeste dve davky hnojiva..

vyplati se na ty fotky kouknout v plne velikosti ;)
Warl0ck
Zdrawim... Jelikoz jsem mel hodne prace, tak ted musim doplnit chybejici informace..

1. vynos byl okolo 100G pocitam vic, ale ze zacatku bylo hodne vzorku a na ochutnavku, vsak to znate, takze uplne presna vaha nebude :(..

2. chut, tvrdost, ucinek chvalim, je to po uschnuti pekne tvrdej betonek a me staci 0,2G kotel do bonga :D, takze s vysledkem jsem po druhe nad miru spokojenej.. Cekam na vaporizer:)...

3. Neprodavam !!! :D

foto c.1.. Detailek
foto c.2.. Lisovana palda


Dekuji za pozornost a za Kacka, timto threadem koncim s 250W.. peace all Warl0ck!!
Warl0ck
Jeste nejake fotky suchych kwetu... stare fotky.. narazil jsem na ne nahodou..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma