Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Alkáč vs. Hůlo - Klikni zde pro originální téma
hulibrk
Čao,teď sem se vrátil domů z hospody (jakožto sokro každej den) a opětovně si řikám že na ten chlast fakt seru!!!Já vážně nechápu co tuhle drogu udělalo tak atraktivní a skvělou???Po konzumaci se člověk sice cejtí skvěle,ale když ten pocit doznívá (ten kterej právě prožívám) je pokaždý stejnej shit!!!!Navíc opilí lidi sou neupřímný,agresivní a neznaj jakýkoliv zábrany.prostě chlast udělá z člověka upnýho schyzofrenika,kdy může třeba žít život stydlivího plachýho kloučka,kterej když se napije se změní "násilně" v odvázanýho frajera,kterej nezná hranice lidskosti...Já tohle zažívám právě moc často a už mě to samotnýho jebe!!!Hulim natolik dlouho abych poznal ten rozdíl mezi chlastem a trávou-po marii sem ještě vážně neviděl moc lidí který trpěji přemrštěnou agresivitou,nehrajou si na něco co nejsou a sou otevřený cizejm názorům a dokážou porozumět.Navíc když srovnám to kolikrát mi bylo blbě po chlastu a kolikrát po máří tak je to fakt zanedbatelný...Já vim že tady neřikám nějáký novinky a že mě nikdo nebude mít za génia co sem to objevil,ale napište mi jedinou věc- PROČ JE CHLAS LEGÁLNÍ A KONOPÍ NE???
Reggaemanista
Snad jen dodat že ganju si můžeš vypěstovat sám >>> tudíž by si neměl stát jak přivydělat na občanech a to by v ČR přeci nešlo...:grrr:
Fu**k this reality...:rocket::flamer:
virgill
Reggaemanista v tom to neni chlast si taky muzes delat sam a je to asi stejne narocny...
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od virgill
Reggaemanista v tom to neni chlast si taky muzes delat sam a je to asi stejne narocny...

Taqy pravda, ale ikdyž je chlast legální, tak jeho výroba "pro vlastní spotřebu" je nelegální...A proč ? No protože na tom stát nemá žádný výdělek ...;) A jestli legalizujou ganju, taq pěstovat budeš moci a legálně...YEAH ! :punk:
virgill
Reggaemanista vyroba je legalni ale musis si ho nechat vypalit v palirne, zatimco pri pestovani doma zadny dane nikam nepotecou zatimco naklady ve zdravotnictvi vzrostou takze by to bylo pro stat nevyhodny
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od virgill
Reggaemanista vyroba je legalni ale musis si ho nechat vypalit v palirne, zatimco pri pestovani doma zadny dane nikam nepotecou zatimco naklady ve zdravotnictvi vzrostou takze by to bylo pro stat nevyhodny

Já to vím...;)
chlast si clovek muze udelat i sam, jenom potřebuje certifikovany destilacni pristroj
Reggaemanista
praxer : Jn, ale na ten všichni s****...:)
Erixon
praxer: Jsem myslel že spotřební daň za chlast se platí podle litrů čistého lihu. Když máš certifikovaný přístroj doma jak ti někdo dokáže kolik litrů proteklo chladící spirálou?
Pan Ker
A co od legalizace čekáte?? Podle mě neexistuje moc zemí(kromě těch Třetího světa), kde by byly zákony ohledně konopí lepší než u nás. Například v Holandu jsou na požívání ganji mnohem tvrdší zákony než v našich končinách-nemůže se kouřit jen tak na ulici, jak by si někdo mohl představovat. Buď zavřenej doma nebo v coffee shopu. A rozhodně si tam nikdo nemůže pěstovat sám lány kytek. Podle mě by legalizace ganje jen uškodila. Z morálního hlediska by se sice ganja dostala do lepší pozice-třeba jako zmíněný alkohol, ale tím by to haslo. Stát by si nasadil stejný daně jako na chlast a cigára a pěstování by začal postihovat ještě tvrději...

O legalizaci jako takovou nestojím, spíš o všeobecnou moralizaci.
Erixon:
pro vlstni spotrebu z certifikovaneho pristroje neplatis nic. Nesmis ale prodavat. a nikomu se s tim nechce srat, takze stat se nemusi bat, ze si vice lidi bude na neplatice dane spotrebni hrat
pozitron
Nepovazujem sa za nejakeho genia, ale ja si rozhodne dokazem predstavit svet bez alkoholu. V stave zhulenosti, ked polemizujeme o roznych veciach, neni problem predstavit si svet zbaveny cohokolvek suvisiaceho s alkacmi.

Ovela jednoduchsie je pre cloveka vnorit sa do davu, do rozbehnuteho vlaku konzumnych zavislosti, a splynut s nim; nez aby sa racionalne a spolocensky zamyslel a nasledne sa snazil okolitu spolocnost usmernit. V zabehnutej spolocnosti by to znamenalo prilis velke non-sens. Tu totiz prevlada nazor "Co robia vsetci, to je spravne. A ti co to nerobia, ta mala mensina ktora ide proti nam, su utopisticki blazni." ...a tak aby ste "nekazili partu" nezostava vam nic ine nez sa nedobrovolne tomuto davu prisposobit.

Pod vplyvom THC je to jednoducho rozriesitelne, ale mnohi (napr. hulibrk) hned po navrate do "reality" opetovne kopiruju cestu druhych, pretoze je dana a teda spravna... Je to zakorenene v spolocnosti kde zijeme a s touto spolocnostou nic nespravime. Casto jedinym riesenim /protestom/ je odlucit sa od davu. To ale nesie velke rizika...

Pod vplyvom THC sa o tomto krasne filozofuje, pretoze mame cistejsiu mysel, niesme natolko ovplyvneni konzumnou realitou, a dokazeme vidiet ten "rozdiel". Bohuzial, ludstvo ako take este ani zdaleka nedospelo v evolucnej krivke do stadia, aby dokazalo pochopit/zamedzit/odstranit z globalneho hladiska taketo svoje obrovske chyby (nielen chlast).

Na evolucnom rebricku "ludskosti" sme velmi nizko, a este dlho potrva kym sa nase myslenie vysplha vyssie. Mna ale velmi tesi, ze mi v mnohych veciach pomaha Marihuana otvorit oci, a tak dokazem aspon pochopit (ked nie zmenit) zaludnosti tohoto Systemu uz teraz.

uffff :)
gambler
Chlast ma tradici a to neuveritelne dlouhou. Kdo se zajima o historii jak puvodnich keltskych, germanskych ale i slovanskych kmenu vi moc dobre, ze alkohol hral vyznamnou roli pri jakemkoli! svatku. Je zakorenenej tak hluboko, ze uz se s flaskou v ruce vlastne rodime.

V neposledni rade na tom stoji ekonomika naroda. Ganja tu tradici v zadnem pripade u nas nema a ekonomika naroda s ni spise pada. Takze asi tak bych to videl.
ganja ma tradici pravdepodobne jeste vetsi (pro narkoticke ucinky)
Alkac byval soucasti svatku! Ne pravidelneho chlastani v hospe!!
Lupus
Musim tvrde nesouhlasit s ilegalitou výroby alkoholu!!!
Mame vinohrady - vyrábíme víno (alkohol) a zatim nebyly žádné problémy se zákonem - navíc určitý zákon povoluje vinařům prodávat menší množství vína bez nutnosti odvádět dan nebo jakkoli obchod zapisovat.
Je pravda ze víno je náročnejší na výrobu nez konopný produkt :) ale i tak ...
pan Muškát
Jo, já bych nechal udělat nějaký statistiky a pak jsem si zcela jist, že by alkohol byl zilegalizován a mařena zlegalizována.
Ježíš
praxer: no pocitej s tim ze chlast vznikl s prechodem na zemedelstvi, takze se pouziva urcite dyl nez ganja. uz stari egyptane chlastali pivo. zrovna vcera jsem v jedny hospe kde jsem byl poprve (a naposled) tuhle zakorenenou toleranci k tvrde droze (alkoholu) a netoleranci ke ganje zase zazil. vyjdeme ven, pred hospu a odpalime to. za chvili jde kolem majitel a hned zacal delat sceny at to tipneme, zaplatime a vypadneme, ze o "takovy lidi" nema zajem. to ze se mu v podniku nekdo pravidelne ozira na sracku a treba mu to tam obcas paradne zebleje mu asi vadi min.
Cicmon
Jezis: jak dyl :eek: a co stara mezopotamie :wink:,,,,,,,,,,,,, prvni kyti pry vyrostla na salamounove hrobe :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma