Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Opět žloutnutí listů - Klikni zde pro originální téma
Toxikoman_169
Zdravím.. Takhle mi začali žloutnoul listy, směrem od středu listu, na některých se tvoří hnedé flíčky.. Jak jsem se díval do threadu "Překlad MyNameStichova threadu o chorobách...." tak bych řekl že by to mohlo asi být železem...? Hnojím B'cuzzem..
Díky za váš názor
Reggaemanista
Hmmm, ae já bych to tipoval spíš na to, že je to přehnojené...;)
Toxikoman_169
myslis.. no ja sem prave nejdriv normal hnojil a pak sem prestal na 4 dny hnojit a zacli mi takhle zloutnout, tak sem zas zacal hnojit..
Moje
Jak sou stary?Hlina nebo hydro?V jaky castri rostliny se tohle deje?Na nakou analyzu je potreba na strochu vice informovat,vime?
tak do toho............
Toxikoman_169
Tal teda ty informace.. Je to u outdoor kytky, ale uz se nejak moc presne nepamatuju kdy jsem ji sadil, tedka ma cca 150cm.. je to hlina(substrat pro pokoj kvetiny+perlit+cocos+vespod kvetinace keramzit..deje se to ve spodni casti kitky, nahore jsou listky krasne zelene..
Toxikoman_169
No kvetinac bych rekl ze je dost velky.. prumer 38cm a vyska 28cm.. No kiticce davam kazdy den vecer 1 az 1,5l..
Jinak davam fotku, jak vypadla jeste pred zloutnutim listu..
Reggaemanista
Je to fakt malý květináč na tak velkou kytku, radím přesadit do většího, koukni tady...;)
Toxikoman_169
No tak to se pokusim prohodit slovo s tatou, jestli bych to nemohl presadit do skleniku, ale zase se bojim ze tam budou v hline ruzni zivocichove kteri by mohli ohrozit zivot me kiticky..
valdez
Tohle je klasický stárnutí listů vedoucí až ke smrti. Vsadím se že ti jako první odcházej největší listy ze spodní a střední části kytky. To sou zásobárny živin,který vznikaj při růstu jako první a postupně se znich (spolu s růstem hmoty) uvolňují látky které so dodávají do systému. Jakmile je obsah listu spotřebován, umírá a upadává... Vzhledem k tomu jak máš najetou zeleň, tak kořenovej systém nestíhá dodávat živiny, takže tím spíš se ti spotřebovávaj z listů.

Rozhodně jako první zalej hnoijvem. Rozhodně jako druhý hoď do země.

Peace
Toxikoman_169
Hele tak dneska je tomu třetí den co je to přesazený ve skleníku a tam má hafo místa ale pořád mi to žloutne.. Hnojivo dávám B'cuzz-Hnojivo růstové A ,B a pokaždé po pěti dnech potříkám Phytaminem..
A teď navíc ještě odjíždím na dovolenou :( Sice mi bude kitku zalívat děda ale nebudu vědet celých 9 dní jak se kitičce vede :(
valdez
v klidu, aspoň se nebudeš trápit, dej dědkovy instrukce jak zalývat, půdu prolejt a nechat vyschnout, zas prolejt atd. hlavně nepřelývat. A po přesazení s hnojkou opatrně, začínat na decentních dávkách, po týdnu se už může jet standard.

Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma