Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 [2] 
Marihuana a nový silniční zákon - Klikni zde pro originální téma
citace:
Původní příspěvek od pitris
vyňatek ze článku:

Policisté marihuanu poznají
Hodně řidičů na večírcích nepije a raději kouří „trávu". Ta se totiž při policejní kontrole nadýchat nedá. Jenže policisté už mají přístroje, které ze slin poznají téměř všechny druhy drog. Faktem je, že jeden test stojí šest set až tisíc korun, takže jej nepoužívají tak často, jako testy na alkohol. Ale stát se to může. S největší pravděpodobností ho použijí při vyšetřování třeba i drobné nehody. Problém je v tom, že stopy po marihuaně v těle zůstávají i několik měsíců. Látka THC způsobující pocit zkouřenosti, který se neslučuje s možností řídit auto, se po šesti až dvanácti hodinách mění v takzvané neaktivní metabolity THC. Ty už schopnost řídit neovlivňují, nicméně v těle zůstávají až šest týdnů. „Schopnost řídit by měla být v pořádku nejpozději osmnáct hodin po konzumaci,“ uvedl pro týdeník Reflex Tomáš Zábranský, vedoucí pro vědu a výzkum Centra adiktologie Psychiatrické kliniky 1. lékařské fakulty Karlovy univerzity.

Test je orientační
Pokud policisté zjistí řidiči ve slinách přítomnost THC, musí postupovat dál, aby se zjistilo, zda marihuana v době řízení ovlivňovala schopnost řídit. Test je jen orientační a nemá sílu důkazu. Řidič by proto měl podstoupit krevní test, po němž lékaři dokáží rozlišit aktivní a neaktivní metabolity. Pokud bude mít řidič v krvi pouze ty neaktivní, laboratoř sdělí policii, že THC nebylo v krvi nalezeno. A řidič je z problému venku. V opačném případě motorista přijde o řidičák na dva roky, hrozí mu pokuta až 50 tisíc, sedm trestných bodů a obvinění z trestného činu.

Ovšem asi nejlepší bude zakoupení drogového testu DRUGWIPE singl na marihuanu a vyzkoušet osobně.

V nejbližší době mi bude doručen takže podám report.

pitris

kdyby jsi si přečetl příspěvek od dudeho, pak ten můj, tak bys věděl že je nějaký aktivní látky nezajímaj a je jen na tobě jestli si ten test zaplatíš sám. Blbákov tahle zem.
pitris
příspěvky jsem četl..........ovšem můj známý(inspektor u policie)mi toto potvrdil...viz.článek.
A jinak, s tebou samozřéjmě souhlasím tato země je blbákov co se marihuany týče.
Ten co chlastá aspoň ví kdy může řídit aniž by ho obvinili.
pitris
Zdravím,

test DRUGWIPE mi byl dneska doručen .......
bude následovat ............
pondělí test po 12hod. a zkouška (
uterý test po 16h....(
středa test po 24h...(

pitris

Omlouvám se ale testy budu pro nemoc dělat až příští týden(doufám)
pitris
Nazdar,

tak pro ty co je tato otázka ztále zajímá...........

Za prve Vám povím do jaké skupiny kuřáku patřím....kouřím již 16 let a poslední 2roky kouřím každý den dvakrát denně.
Test jsem provedl zatím dvakrát a to po 24h - test negativní a po 18h - test také negativní viz přiloženne foto.
Poslední test provedu po 12hodinách a pak dám ještě vědět co a jak

Zatím se mějte pitris
pitris
jo a ještě jsem zapomněl co mi odpověděli na centru drogové prevence SEMIRAMIS

Otázka,dobrý den, chci se zeptat po jaké době(hodiny, den, týden) je schopen drogový test drugwipe zjistit THC ze slin? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď:
Dobrý den, testy ze slin se používají především ke zjištění aktuální intoxikace jedince. Detekovatelnost THC se pomocí testu ze slin pohybuje v rozmezí od doby rovnající se době intoxikace (2 až 8 hodin, v závislosti na tom, zda látku kouříte nebo požíváte orálně) až do doby 48 hodin po posledním užití. Běžně se uvádí doba cca 14 hodin od posledního užití. Stejně tak jako u jiných drog záleží i v tomto případě na dalších faktorech, jako je například doba pravidelného užívání dané látky a individuální předpoklady každého jedince (věk, váha, podíl tělesného tuku, rychlost metabolismu atd.).
travodlak
čus...sem se zajímal...a prej ten test (papír) ukazuje aktivní a pasivní složky...pokud jste aktivní tak nazdar a pasivní sice odhalí že jste hulič ale momentálně střízlivej...jak dlouho "aktivní"složka trvá je asi dost individuální...

ale teď čtu tohle: http://www.legalizace.cz/2010/09/po...tydny-nekouril/

tak nevim
megadream
Zajímalo by mě, jak dopadlo další testování, Pitrisu.
Joa čekal sem že už se tu bude probírat kauza z nedávné doby : nějaká žena (myslím sev. Morava) vyhrála proces (měla snad dostat podmínku a papíry na x měsíců), kdy soud uznal dle materiálů, že žena nebyla špekem ovlivněná!:-)), ale test jen ukázal neaktivní látky.
Bohužel, jen sem zahlídl krátkou zprávu v MF a dál se po tom nepídil, takže málo faktů. Sem myslel, že tu už to bude propraný téma
MaaaYaaa
citace:
Původní příspěvek od megadream
Zajímalo by mě, jak dopadlo další testování, Pitrisu.
Joa čekal sem že už se tu bude probírat kauza z nedávné doby : nějaká žena (myslím sev. Morava) vyhrála proces (měla snad dostat podmínku a papíry na x měsíců), kdy soud uznal dle materiálů, že žena nebyla špekem ovlivněná!:-)), ale test jen ukázal neaktivní látky.
Bohužel, jen sem zahlídl krátkou zprávu v MF a dál se po tom nepídil, takže málo faktů. Sem myslel, že tu už to bude propraný téma

http://zpravy.idnes.cz/ridicka-kourila-marihuanu-jizdu-ale-zvladla-zastal-se-ji-nejvyssi-soud-1m6-/krimi.asp?c=A101130_131133_krimi_jba

Mě to příde celkem přelomový a otvírá to cestu k nějakejm rozumnějšim testovánim..
megadream
No právě!! Sem čekal, že už se tím tady někdo bude zabývat.
Celkem mi to přijde jako precedens, bo tento případ ukazuje na řešení problému. Pro našince!:-))
Vidím to jako sviňárnu, odsoudit někoho, aniž bych mu prokázal nezákonné jednání (tedy řízení v intoxikovaném stavu)!
A tak totiž vidím současný stav : večerní brko před spánkem, večírek v klubu kde se hulí (a to ty ani nemusíš hulit) a ranní cesta do práce, kdy jsem v pohodě a střízliv. Ejhle, pomahatachranit, blejznutí, špatná barva na testeru a papíry ti nevrátí. A ty můžeš přejít bílou čáru rovně tam a nazpět po rukách, udělat stojku na uchu, dotknout se nosu palcem u nohy a jánevímcoještě.
A co dál? Někdo tu psal že pak jel na krevní testy, který si taky nakonec zaplatil (nechápu!!), aby se dozvěděl, že nebyl špekem ovlivněn. To je děsná magořina!
A ať jdou do hajzlu moralisti typu :"když jedu autem, tak předtím nehulím, ne!" Ti by se divili, třeba po návštěvě toho zahulenýho klubu a následným odebráním řidičského oprávnění!:-))))))
No co jsem četl, tak ta holka sice nalízala pouze neaktivní látky, ale jelikož skutečně před řízením hulila, tak se přiznala, tudíž nebylo nutné na žádné krevní testy jezdit (kde by se to aktivní thc samozřejmě objevilo) Prostě jen měla soudnost a nehrotila to.
Podle všeho spolu s faktem, že nebyla na zhulená prach, to mělo rozumný výsledek, neboť zhulenej se jezdit nemá:)
ween
to Pavlik: jak můžeš napsat že "nalízala pouze neaktivní látky"? tyhle testry (např. DROGWIPE které má nakoupeno policie ČR) zaznamenají pouze NEAKTIVNÍ látky, čili canabinoidy... aktivní metabolity 9-tetrahydrocannabinol Ti prokáže pouze krevní test (který kromě toho asi proběhl - "Sama přiznala, že před jízdou marihuanu kouřila, což potvrdily krevní testy.").. vlastní zkušenost + studium dostupných pramenů... peace
mrnin
Docela by mne zajimalo, kdyz do sebe rvu vapik volcano s best modelem nekolkrat denne, jak jsem na tom ja? kolik hodin po poslednim balonu uz nemam zadne aktivni thc v krvi?

Posledni dobou o tom dost premyslim a jedine na co prichazim je ze marijanu muzu uzivat jenom v patek (pze kazdej den po-pa musim ridit a to nejsem ridic z povolani) nebo jezdit autobusem, ale to je dosti neprakticke :-(
citace:
Původní příspěvek od ween
to Pavlik: jak můžeš napsat že "nalízala pouze neaktivní látky"? tyhle testry (např. DROGWIPE které má nakoupeno policie ČR) zaznamenají pouze NEAKTIVNÍ látky, čili canabinoidy... aktivní metabolity 9-tetrahydrocannabinol Ti prokáže pouze krevní test (který kromě toho asi proběhl - "Sama přiznala, že před jízdou marihuanu kouřila, což potvrdily krevní testy.").. vlastní zkušenost + studium dostupných pramenů... peace

To je blbost, kde jsi cetl ze jen neaktivní? Já si do teď myslel že ten test to nerozlišuje,ať máš aktiv či nikoliv prostě to ukáže trávu,proto se musí na krev, kde si ale musíš sám vyžádat speciální na aktivní látky, jinak ti ty parchanti udelaj jen všeobecnej.
Aien
mrnin:

Čau, už se to tu řešilo, záleží na člověku. Každý to má jinak s rychlostí metabolizace (přeměny) aktivních látek na pasivní. Po cca. 18h. bys měl být v suchu, ale otázka je jestli to platí i pro tebe. Nejjednodušší věc, kterou můžeš udělat, abys zhruba zjistil za jak dlouho ještě něco v krvi máš ( myšleno ty psycho-aktivní látky) je koupit si test, kterej je běžně používanej i naší milou policií a zkusit si to. A pokud jsi dlouho nic nepožil a bengálci tě zastaví a test bude pozitivní, tak odběr krve. Lékařský tajemství hraje pro tebe, řeknou akorát, že nemáš nic co by vadilo řízení a o metabolitech se nesmí ani zmínit.

Doba cca. 14-24 by měla stačit na to, aby z tebe "vyprchalo" brčko/vapík. Ale sám asi i cejtíš, že z vapíku, kterej toho do tebe pošle víc než joint, to bude o trošku dýl trvat.

Dobrá pomůcka je - až ti bude připadat, že akutní intoxikační příznaky mizí ( přestáváš být zhulenej) tak počkáš cca 4-5h. a měl bys mít v těle opravdu jen zbytkový množství. ALE BACHA!!! Je to jen malá pomůcka, funkčnost v praxy bych nijak moc nepřeceňoval a hlavně, jak už se píše milionkrát v předchozích příspěvcích je to silně individuální.

Tak hodně štestí při řízení s hladinkou THC, jinak když nebudeš porušovat zákony, nepojedeš jak prase a nebudeš se chovat totálně vyhuleně, tak nevidím důvod proč by ti měli dávat test jinej než na alkohol - sou drahý :)
mrnin
Aien:

diky za nazor, vsem s tebou souhlasim, ale sem dle meho nazoru slusny ridic, moje auto s cubaturou 1149 nevivinuje moc vysokou rychlost takze si jako pirat silnic nepripadam....co ale kdyz budu ucastnikem dopravni nehody, kterou nezapricinim ja a pri nehode zemre jina osoba - muzu se cejtit ze nejsem "high" presto mi v krvi najdou aktivni metabolity THC - potom jsem vinen na plne mire a trada do lošku :-(

mam marušku hodně rad, proto vapikuju misto jointu ale zacina mi pripadat, ze pro cloveka kterej denne jezdi je mari nepripustna vec - vsichni kdo jezdi a uzivaji ganeš (je jedno jestli bezprostredne pred jizdou nebo 18 hodin i vice nez usednou za volant) tak hraji ruskou ruletu se svým osudem
ween
too masterblaster: neexistuje tester, který by rozlišil na místě aktivní a neaktivní metabolity. používané testery ze slin/potu zaznamenají JAKÝKOLIV metabolit cannabinoidu.. a vlatně máš pravdu, proto musíš žádat krevní test, a jak píšeš, trvat na tom, aby ti testovali aktivní metabolity.. vlastní zkušenost..
bublifuk
len taký malý pribeh s kamošem , (hrajem fotbal ) A když sme s kamarádem upalovali na trénink pres dedinu 90 tkou tak nás čapli benga , jel ste moc rychle povídá policajt ... ano já vím ,specháme na trénink .. policajt zacal brblat dal mu to za dve tyčky a jeste mu dal líznout v tu chvili ale dobeh kolega toho šaška co dřžel lízatko a říkal mu že a co kdybyjsme mu to dali za litr a ze mu nevypíšem ani bloček , to znamená že nebudete hlášení a nestrhnou vá mani nějaké podělané tři body myslim ... tak kamoš ve schízi že mu daj cuca ( byl zrovna po brku , já nehulím ) tak přistoupil dam jim litr a tak sme teda vyjeli benga si nechali litr v kapse což nic jiné s tím udělat beztak neudělali a my jsme přišli na trénal pozde tak jsme to dostali každý ještě za 300 ,- takový normální den a to sme byly ještě rádi že nám neudělali štáru v kufru k vuli lékarně měli sme tam zrovna mrsklou asi pulkylovou buchlu travy schovanou v pytli s gumovýma šrákama na vozík :D
bublifuk
ted si vemte ze ti policajti zastavi treba jen tech posranych 15 lidi za den kolik stoho maj bokem když si myslím že každej človek co to má v hlave v porádku radči zaplatí mín a nenechá si sebrat body a radci jim ty keše dá do kapsy i když nerad ale musí protože to je bordel , tak takýhle kurvy by se měli řešit , né groweři ktery maj nasazene nejake kytky zabarakem pro vlastni potrebu ci maly prodej a delaju s toho tiatre a podmínky len skrs to ze je napraska nejaký smažák nebo podobně. (napsal jsem to docela blbě , nevím jak to líp vysvětlit ale snad to chápete a nebudete se ohlížet za méně zřetelnější text )
Ty lamo
citace:
Původní příspěvek od Aien

Tak hodně štestí při řízení s hladinkou THC, jinak když nebudeš porušovat zákony, nepojedeš jak prase a nebudeš se chovat totálně vyhuleně, tak nevidím důvod proč by ti měli dávat test jinej než na alkohol - sou drahý :)

Jo tak tohle je pravda, ještě bych dodal, jezdit slusnym autem a vpořadku.
mučačo
pitris:nejak jsi opomel dotahnout test do konce...taky by bylo dobry uvest model,ktery jsi pred tim stahnul.A uplne nejluxusnejsi by bylo lizat treba co 3 hodiny.pak to k necemu bude...ja lizal zhruba 2 hodiny po brku a v poradku.O seno neslo:)....jiny pripad,stahli jsme brko,asi po hodine(ridil kamos) jsme vyjeli.Z kamose vypadla hlaska:ted nas stopnout,tak ani nenaslintam... Po 100 metrech cerveny svetylko...vse v klidu,ale dalsi kamos nemel obcanku:vzhledem k tomu,ze tadyten pan nema doklady,provedeme osobni prohlidku a prohlidku vozu.kazdej z kapsy neco vytahl,tak na brko,na dve. Dalsi hodku trvalo,nez dojeli dalsi cajti s testama. Ridice testovali DVAKRAT...nechtelo se jim totiz verit tomu,ze jim to nic neukazalo. Pak jen rekli at to svinstvo vysypem...samozrejme jsme se pro to svinstvo po chvili vratili:) v ty dobe nedostatkovy zbozi:) Jinak ridim zhulenej,jezdi se mi lip.jezdim v klidecku,bezespechu,bezestresu.NEKOLIKRAT jsem zabranil nehode diky predvidavosti! Co by se stalo,kdybych zhulenej nebyl..? Napadlo by me ze tamhleten na vedlejsi je suvereni kokot a neda mi prednost? Spis si myslim,ze bych jel se stejnou suverenitou,protoze jsem byl na hlavni,a kdo vi,treba bych dneska jezdil na vozejku....snazim se byt zodpovednej,tak neridim v komatickym zhuleni,ale jen v lehkym a osvedcilo se mi to.at se to nekomu libi nebo ne,je to tak....
mladejzahradnik
Vzhledem k tomu že hulim každej den, tak by mě docela zajímalo jesli bych něco nalízal přes den kdy sem si ještě brko nedal... snažim se nehulit hned před jízdou, ale ne vždy to jde, tak když už hulim a pak jedu tak se snažim bejt nenápadnej, dodržovat pravidla provozu a hlavně nehulim v autě a snažim se aby to tam nebylo cejtit a ani ze mě... takže po brku vypláchnout držku listerinem, vzít si žvejkačku, stříknout na sebe trošku parfému a můžeme ject :) a taky se neoblíkam jak nějaká smažka, nebo skuřka ale snažim se vypadat slušně a když mě zastaví tak se k nim chovám slušně a nedělam z nich debily.. přecejenom je to jejich práce a nějak se živit musí.. :D no zatim sem nenalízal a doufám že nikdy nebudu muset... jinak bych se asi hádal a chtěl na krev, protože se zhulenej umim ovládat a určitě mě brko neovlivní jako jedna promile.. tak bych asi chtěl nějakej posudek nebo něco:D
lol mladejzahradníku XD myslim že s tim listerinem, žvejkou a voňavkou se sereš zbytečně :P stačí když nebudeš hulit v autě za jízdy, pokud nehulíš nějaký totální bordely tak to ani nesmrdí, a když dáš po špeku cígo tak uplně v klidu to přebije,, horší je to třeba s opiem,, ten hnusnej čpavkovitej sprad se v autě drží půl dne :P
ween
citace:
Původní příspěvek od mladejzahradnik
Vzhledem k tomu že hulim každej den, tak by mě docela zajímalo jesli bych něco nalízal přes den kdy sem si ještě brko nedal... snažim se nehulit hned před jízdou, ale ne vždy to jde, tak když už hulim a pak jedu tak se snažim bejt nenápadnej, dodržovat pravidla provozu a hlavně nehulim v autě a snažim se aby to tam nebylo cejtit a ani ze mě... takže po brku vypláchnout držku listerinem, vzít si žvejkačku, stříknout na sebe trošku parfému a můžeme ject :) a taky se neoblíkam jak nějaká smažka, nebo skuřka ale snažim se vypadat slušně a když mě zastaví tak se k nim chovám slušně a nedělam z nich debily.. přecejenom je to jejich práce a nějak se živit musí.. :D no zatim sem nenalízal a doufám že nikdy nebudu muset... jinak bych se asi hádal a chtěl na krev, protože se zhulenej umim ovládat a určitě mě brko neovlivní jako jedna promile.. tak bych asi chtěl nějakej posudek nebo něco:D

zdar, kdyby jsiś pročetl tenhle thread, našel byś co Tě zajímá asi třikrát.. (první příspěvek tohohle vlákna !!! http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24812)... tak speciálně pro Tebe ještě jednou - vzhledem k tomu, že hulíš každý den, tak by jsi nalízal i cca po třech týdnech abstinence. tohle jejich lízátko (DRUGWIPE) totiž zaznamená jakýkoliv metabolit THC. a tyto metabolity mohou být buď aktivní, nebo neaktivní (ty jsou v pohodě - neovlivňují psychyku etc..). neaktivní se v těle u každodeních kuřáků drží v tucích i měsíce, aktivní jsou zjistitelné POUZE Z KRVE do cca 18ti hodin od požití (jak u koho, dle modelu, atd... někde se píšou pouze 4 hodiny). tedy, kdyby jsi nalízal, a cítil se čistý, trvej na odběru krve, a musíš si říct o test na AKTIVNÍ METABOLITY 9-TETRAHYDROCANNABINOL! jinak Ti ty šmejdi (jak tu někdo psal) udělají jen všeobecný, a ten řekne že jsi v piči... věř osobní zkušenosti, takhle jsem na to dojel, a toto si nastudoval až následně... peace ween
lostypos
pro zajímavost nevíte někdo o nějaké statistice dopravních nehod způsobených omamnýma látkama ?? já našel jen toto
http://www.ibesip.cz/999_Dopravni-n...rog-v-roce-2009

ale tam je THC zahrnuto bůh ví kam.... nebo to měření THC v roc 2009 tak nehrotily?
Onedan
Zdarec mám dotaz,
pokud vám vemou krev nebo vám ji chtějí vzít musíte podepsat nejakej souhlas že to pujde na rozbor drog atd. nebo když vas odvezou do nemocnice tak vam automaticky vemou krev a hned to jde na rozbor ? nebo s tím musíte nejdříve souhlasit popřípadě podepsat. Dík za rady
sWei
S odebráním krve nejsi povinen souhlasit ale pokud jsi způsobil nějakou nehodu jsi povinen poskytnout krevní vzorek
Onedan
No řeknu to tak nekouřil jsem před řízením ale večer den před nehodou, prostě jsem se nevěnoval řízení a napalil jsem to do stromu. Přijeli policajti dali mi dýchnout a pak jsem musel do nemocnice kde mi dali límec a nevim co vsechno pritom jsem nemel ani škrábanec (pas a airbegy me zachranili) no cekam na CT rentgen a ultrazvuk či co no a přijdou do nemocnice fizli s testem na drogy orientačním tak jsem jim to olýzal test dopadl v pohodě negativně a fizli odešli no a tak jsem podepsal reverz (podezreni na otres ale nic mi fakt nebylo) než jsem odchazel ale vzali mě krev bez ptaní proste obyčejná sestřička. Takže ted nevím jestli ta krev pujde na vysetreni jestli jsem ok (vnitrni krvaceni a ot blbosti) a nebo jestli pujde na rozbor drog??? tod je má otazka
Spronty
Onedan: To půjde jen na vyšetření nějaký. Kdyby to byly testy na drogy tak bys o tom musel vědět. Žádnej strach, když jsi nenalízal, nebudou řešit :)
ween
citace:
Původní příspěvek od Onedan
No řeknu to tak nekouřil jsem před řízením ale večer den před nehodou, prostě jsem se nevěnoval řízení a napalil jsem to do stromu. Přijeli policajti dali mi dýchnout a pak jsem musel do nemocnice kde mi dali límec a nevim co vsechno pritom jsem nemel ani škrábanec (pas a airbegy me zachranili) no cekam na CT rentgen a ultrazvuk či co no a přijdou do nemocnice fizli s testem na drogy orientačním tak jsem jim to olýzal test dopadl v pohodě negativně a fizli odešli no a tak jsem podepsal reverz (podezreni na otres ale nic mi fakt nebylo) než jsem odchazel ale vzali mě krev bez ptaní proste obyčejná sestřička. Takže ted nevím jestli ta krev pujde na vysetreni jestli jsem ok (vnitrni krvaceni a ot blbosti) a nebo jestli pujde na rozbor drog??? tod je má otazka

ahoj, jestli orientační test dopadl negativně (a to se divím a máš štěstí, jestli jsi hulil večer před tím - viz příspěvek č. 123), můžeš být v pohodě, nebudou chtít po lékařích rozbor na návykové látky. doktoři si udělají to svoje, a po ničem jiném nepátrají. zkušenost vlastní i něco od jiných a něco načteného. ween
Onedan
Uuf děkuji, tak doufám že to tak dopadne, jsem řidič co hulí jen na večer z vapíku a pak nesedne za volant tak snad to dopadne dobře, díky!
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od sWei
S odebráním krve nejsi povinen souhlasit ale pokud jsi způsobil nějakou nehodu jsi povinen poskytnout krevní vzorek

Povinen nejsi nic, máš právo odmítnout jak test, tak odběr krve.
AndreWWW
-
HackIt
jak jiz zminil Exceptional nemel si souhlasit z odberem krve ! a nic ti nemuzou a zdrzovat a zdrzovat nez by si nasli nejakou klicku tak ses cistej. ale moje zkusenost je ze kdyz to hned razantne odmitnes budou se certit tahat ruzny prava atd.. ale stejne te maximalne pozadaji abys zaparkoval vus a sel po svejch nebo at si nekoho zavolas ;)
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od HackIt
jak jiz zminil Exceptional nemel si souhlasit z odberem krve ! a nic ti nemuzou a zdrzovat a zdrzovat nez by si nasli nejakou klicku tak ses cistej. ale moje zkusenost je ze kdyz to hned razantne odmitnes budou se certit tahat ruzny prava atd.. ale stejne te maximalne pozadaji abys zaparkoval vus a sel po svejch nebo at si nekoho zavolas ;)

Přesně tak. Dávat krev byla blbost, kord pokud si věděl, že si 4h před jízdou hulil... Takhle se budeš klepat, až tě zastaví příště a budeš to mít na hraně kvuli brku před např. 15 hodinama (a že jeden nikdy neví, co mu tam vyjede, pokud hulí denně), že půjdeš sedět natvrdo - kvuli kravině :(
HackIt
ja mam zatim z prdele kliku a jezdim taky furt zhulenej ale jak se rika tak dlouho se chodi ze dzbanem pro vodu az se ucho utrhne takze si posledni rok davam docela majzla spis na hlidky nez min hulit :D vidim hlidku a jedu nekam na parkac a radsi vystoupim a jdu od auta pric nebo jezdim mezi autama abych nejel treba v cele hustyho provozu :D zatim se drzim ale uz me daly 4x liznout a nic dokonce 1x me daly liznout 200m od kamose kde sme chutnaly 4 modely nove sklizne a taky nic :D ale nevim jestli to tomu muzu pricitat je ze kdyz vim ze sem fakt moc piju limetkovy (citronovy) dzus a zvykam modre orbitky a zatim se drzim :D a je lepsi vypadat jak alkoholik nez zkurka z dredama :D
Uncle Joe
Zdravím všechny,
tímto chci reagovat na článek Zodiaka, na vlastní kůži jsem si to vyzkoušel..Díky za tvůj článek, spoustě lidem to příde vhod..tady je moje story..

V PÁTEK SI DEJ BRKO, VE ČTVRTEK SEŠ BEZ PAPÍRŮ!!!
Story o neoprávněným jednání policie, aneb jak se mnou chtěli fízli vyjebat!
25.listopadu 2011, ve 13:00 jedu ve služebním báwu po Vinohradech, zastavila mě policejní hlídka(dvě mladý bukvice co si potřebovali honit ega)..Jelikož byli velice inteligentní a dokonale vyškolení, podle BMW v M-packetu, New-Ery na palici, bradky atd. dokonale poznali, že sem ,,feťák” - jak mě později nazvali a ihned sem dostal test na alkohol a drogy..Nikdy sem nepopíral svůj vztah k marihuaně, takže orientační test z potu, který je pozitivní až 7 dní nazpět, pozitivní byl.Za volant prostě brka ani nic takovýho nepatří, byl sem střízlivej, ale v tu chvíli jsem byl v monstrózní prdeli, jelikož se živím rozvozem urgentního lékařskýho materiálu a frajeři mě chtěli ihned omezit na osobní svobodě.Dokázal sem si vyřvat telefonát do práce, čimž sem si získal i pozornost okolí a hned tam bylo několik přihlížejících, to byla pro ty dvě buzny amerika..Hned potom jsem musel vyndat všechny věci z kapes a stejně jak těsně ten buzik nosí tanga, tak mě utáhl pouta, šoupli mě do auta a jeli sme na fízlárnu..Na fízlárně napsali do protokolu, že mám zarudlý lesklý oči, znečištěný hadry a další píčoviny podle návodu jak podle nich vypadá hulič/feťák a šoupli mě do cely..Ovšem výměna názorů s těmahle čůráčkama byla koulervoucí..Samozřejmě sem musel sundat naušnice, pásek, vytáhnout kaničky z bot, z mikiny atd abych se z toho v cele třeba nezabil, že..Abych pravdu řek, většího impotentního gaylorda s komplexem méněcenosti, protože ho ve škole šikanovali, sem ještě nepotkal..Po 4 hodinách mě konečně odvezli na krev a moč, zase mě šoupli na hoďku a půl do cely odkud jsem viděl jak se mě náčelník hrabe ve věcech, v peněžence atd a potom mě bez výslechu posadil k podepsání hotovejch papírů…fajn den na fízlárně byl ukončen a já si byl 100% jistej že po testech z krve mě vrátěj noty a budu zas moct jezdit, původně jsem ale čekal že to bude ještě ten den..Ano hovno!Fízli zadali toxikologovi udělat test na přítomnost THC(aktivní i neaktivní metabolity bez rozlišení), nikoliv test na AKTIVNÍ METABOLITY THC, který ovlivňujou psychiku atd…na základě toho jim nazpět přišel výsledek 100ng/ml metabolitů v krvi a magistrát mě přišil přestupek a chtěli mě noty vzít na půl roku až rok + pokuta za jízdu pod vlivem omamných látek..Díky tomu, že toho o trávě vim trochu víc, nejsem blbej abych si za střízlivost nechal vzít řidičák a pomáhalo mě pár lidí okolo(třeba i člověk od samotný policie z jinýho kraje) zachránilo mě odvolání na neoprávněný zadržení řidičáku a vyžádal sem posudek od toxikologa + testy na aktivní metabolity THC..to už byl únor 2012, když mě přišlo rozhodnutí o ukončení řízení a vrácení řidičáku, najednou….neposlat tohle odvolání a nevědět o trávě víc, přišijou mi přestupek a pokutu – o tomhle postupu samotná policie samozřejmě ví, je to mezera, kterou rádi zneužívaj na pojeb neznalejch.Po týhle zkušenosti se mi i několik takovejch ozvalo..Takže si uvědomte, v pátek hulíš, ve čtvrtek přijdeš o noty a jestli potkáš stejně vygumovanýho idiota v policejním úboru jako já, budeš přes 2 měsíce bez papírů, jen tak..K tomu bych chtěl dodat, pokud si jste jistý, že nejste zhulený, vyžadujte odběr krve, je to po testu na aktivní metabolity váš jedinej a rozhodující důkaz!...Představ si že seš řidič kamionu co má rodinu a platí hypotéku, pár takovejch znám, nejseš zhulenej a stane se ti tohle, v tu chvíli nemáš práci protože se s tebou neserou a seš v mamutí řiťi!jak se tomu vyvarovat?nehulit...bohužel..Přeju hodně štěstí na cestách!Joe
weeder
Uncle Joe: Díky. Hodně naučný čtení.
Chci se zeptat, dá se pak za ty dva měsíce něco vymáhat?
...když to teda bylo neoprávněný zadržení ŘP?
Uncle Joe
weeder: Tim si nejsem uplně jistej.Mám solidního zaměstnavatele, tím to nemělo dopad na práci, tak sem se o to nijak nepokoušel.Ale co jsem se ptal, můžeš se soudit proti ušlýmu zisku, ale myslim si, že to rozhodně nebude vůbec lehký...ja sem podal stížnost na špatnej postup policie - dali udělat špatný krevní testy - a na chování těch dvou buzniček co si hráli na ameriku ... nic z toho ...
ween
něco aktuálního... Konec znaleckých posudků. Drogy v krvi řidiče prokáže test
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/...est_247805.html
Onedan
O orientačním testu z potu u nás slyším prvně, už jsem olýzal tolik
testů že to nedokážu ani spočítat ale z potu a ještě aby to bylo
tak dlouho, úlet mno. A to měli takovou tu píčovinu zaboxovanou
v kufru auta jak to tam strčí nebo měl jen nějakou jednorázovou
věc test? U té jednorázovky bych tomu nevěřil protože můžeš hulit a
zároveň olyzovat ten test a nic ti neukáže když použiješ žvýkačku
nebo Kleaner ale z té mašinky mám respekt protože
to u nás v kraji zatím nemají :D
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od Uncle Joe
Zdravím všechny,
tímto chci reagovat na článek Zodiaka, na vlastní kůži jsem si to vyzkoušel..Díky za tvůj článek, spoustě lidem to příde vhod..tady je moje story..

V PÁTEK SI DEJ BRKO, VE ČTVRTEK SEŠ BEZ PAPÍRŮ!!!
Story o neoprávněným jednání policie, aneb jak se mnou chtěli fízli vyjebat!
25.listopadu 2011, ve 13:00 jedu ve služebním báwu po Vinohradech, zastavila mě policejní hlídka(dvě mladý bukvice co si potřebovali honit ega)..Jelikož byli velice inteligentní a dokonale vyškolení, podle BMW v M-packetu, New-Ery na palici, bradky atd. dokonale poznali, že sem ,,feťák” - jak mě později nazvali a ihned sem dostal test na alkohol a drogy..Nikdy sem nepopíral svůj vztah k marihuaně, takže orientační test z potu, který je pozitivní až 7 dní nazpět, pozitivní byl.Za volant prostě brka ani nic takovýho nepatří, byl sem střízlivej, ale v tu chvíli jsem byl v monstrózní prdeli, jelikož se živím rozvozem urgentního lékařskýho materiálu a frajeři mě chtěli ihned omezit na osobní svobodě.Dokázal sem si vyřvat telefonát do práce, čimž sem si získal i pozornost okolí a hned tam bylo několik přihlížejících, to byla pro ty dvě buzny amerika..Hned potom jsem musel vyndat všechny věci z kapes a stejně jak těsně ten buzik nosí tanga, tak mě utáhl pouta, šoupli mě do auta a jeli sme na fízlárnu..Na fízlárně napsali do protokolu, že mám zarudlý lesklý oči, znečištěný hadry a další píčoviny podle návodu jak podle nich vypadá hulič/feťák a šoupli mě do cely..Ovšem výměna názorů s těmahle čůráčkama byla koulervoucí..Samozřejmě sem musel sundat naušnice, pásek, vytáhnout kaničky z bot, z mikiny atd abych se z toho v cele třeba nezabil, že..Abych pravdu řek, většího impotentního gaylorda s komplexem méněcenosti, protože ho ve škole šikanovali, sem ještě nepotkal..Po 4 hodinách mě konečně odvezli na krev a moč, zase mě šoupli na hoďku a půl do cely odkud jsem viděl jak se mě náčelník hrabe ve věcech, v peněžence atd a potom mě bez výslechu posadil k podepsání hotovejch papírů…fajn den na fízlárně byl ukončen a já si byl 100% jistej že po testech z krve mě vrátěj noty a budu zas moct jezdit, původně jsem ale čekal že to bude ještě ten den..Ano hovno!Fízli zadali toxikologovi udělat test na přítomnost THC(aktivní i neaktivní metabolity bez rozlišení), nikoliv test na AKTIVNÍ METABOLITY THC, který ovlivňujou psychiku atd…na základě toho jim nazpět přišel výsledek 100ng/ml metabolitů v krvi a magistrát mě přišil přestupek a chtěli mě noty vzít na půl roku až rok + pokuta za jízdu pod vlivem omamných látek..Díky tomu, že toho o trávě vim trochu víc, nejsem blbej abych si za střízlivost nechal vzít řidičák a pomáhalo mě pár lidí okolo(třeba i člověk od samotný policie z jinýho kraje) zachránilo mě odvolání na neoprávněný zadržení řidičáku a vyžádal sem posudek od toxikologa + testy na aktivní metabolity THC..to už byl únor 2012, když mě přišlo rozhodnutí o ukončení řízení a vrácení řidičáku, najednou….neposlat tohle odvolání a nevědět o trávě víc, přišijou mi přestupek a pokutu – o tomhle postupu samotná policie samozřejmě ví, je to mezera, kterou rádi zneužívaj na pojeb neznalejch.Po týhle zkušenosti se mi i několik takovejch ozvalo..Takže si uvědomte, v pátek hulíš, ve čtvrtek přijdeš o noty a jestli potkáš stejně vygumovanýho idiota v policejním úboru jako já, budeš přes 2 měsíce bez papírů, jen tak..K tomu bych chtěl dodat, pokud si jste jistý, že nejste zhulený, vyžadujte odběr krve, je to po testu na aktivní metabolity váš jedinej a rozhodující důkaz!...Představ si že seš řidič kamionu co má rodinu a platí hypotéku, pár takovejch znám, nejseš zhulenej a stane se ti tohle, v tu chvíli nemáš práci protože se s tebou neserou a seš v mamutí řiťi!jak se tomu vyvarovat?nehulit...bohužel..Přeju hodně štěstí na cestách!Joe

Tak to jseš první, o kom slyším, že za jízdu pod vlivem/nevlivem dostal klepeta a celu :-o Když takhle vzali pár mejch známejch, tak jim zakázali další jízdu a tím to skončilo. Jet na krev odmítli, domů šli po svejch a počkali si na oznámení z přestupkový komise...
Hajles
to je blbost s tema klepetama a celou to bys musel bejt agresivni muj kamarat narval s 2,7 promile a pozitivnim testem na marihuanu pervitin a opiaty primo do baraku starosty trosku ho poupravil prijeli vsichni aji hasici policajti ho odvezli na krav a za hodku si snama davalk dalsi pivko ted ceka uz mesic a furt nic a ridicak mu ani jeste nevzali zajimave ze
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od Hajles
to je blbost s tema klepetama a celou to bys musel bejt agresivni muj kamarat narval s 2,7 promile a pozitivnim testem na marihuanu pervitin a opiaty primo do baraku starosty trosku ho poupravil prijeli vsichni aji hasici policajti ho odvezli na krav a za hodku si snama davalk dalsi pivko ted ceka uz mesic a furt nic a ridicak mu ani jeste nevzali zajimave ze

Taky se mi to moc nezdá. Otázkou je, jestli takhle nemohou zadržet podezřelého z trestného činu, což jízda pod vlivem návykových látek je. Pravomoci možná mít budou, otázkou je, do jaké míry jich využívají.
ween
citace:
Původní příspěvek od Hajles

s klepetama blbost? tak moje zkušenost - líznout mi dali maníci v kombinézách, prý zásahová jednotka.. vypatlanci největší, kteří si hráli asi na Cobru 11..odvedli mně v poutech, atd.. těm jsem neříkal radši nic.. no a pak na stanici si mně převzali "normální" poliši, úplně v klidu, vezli mně na krev, pak mně dokonce nechali přeparkovat auto, který mně ti první stupidi nechali tam kde jsem byl zastaven - uprostřed milady horákový v práglu.. a výslech - taky ok, férové jednání a snaha pomoct..asi tak
grizly
co se tohodle vseho tyce,tak hodne zalezi na jakeho cloveka/policajta narazis...
Znam takove co to vylozene nesnasej a pak takove kteri kdyz by mohli tak si s tebou zahulej...
No a pokud chces v dnesni dobe jezdit nakourenej hold musis vypadat jako slusnej clovek a mit slusne auto...Je to smutne ale tak to proste je...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma