Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
First indoor 400W - Klikni zde pro originální téma
Blueberry.rz
Cuz groweri, zacinam si delat svou prvni skrin. Mam zatim pouze vymysleny projekt ktery vam chci blize predstavit a pote se setkat s vasi kritikou. Predem moc dik za vase pripominky.

Skrin ma rozmery: 150x100x60 (VxSxH)
+ nastavec : 75x100x60 (VxSxH)

Skrin chci vymalovat gumolatexem a potom potáhnout tou folii z growshopu.

MATKARNA+ RIZKARNA + RUSTOVA CAST

Chci umistit do nastavce

Osvetleni: 4xPHILIPS 'TL D 18/84 nebo 4xOSRAM FLUORA-L 36/77 a nebo 4xOSRAM BIOLUX-L 36/72 (plz poradte co bude nejlepsi)

Vetrani: 2x vetracek 50x50 (jeden na odtah a jeden pritah)

Vlhkost: O tu se doufam dostatecne postara pristroj SPS-808 ktery najdete zde : http://www.elektrocoleti.cz/DetailPage.asp?DPG=35428

CAST KVETU

Ta bude umistena ve skrini

Osvetleni: 400W GIB Lighting Flower Spectre Deluxe (nejsem 100% rozholdy poradto co a jak)

Vetrani: 4x vetracek 50x50 (dva na odtah 2 na pritah) + jeden otcny vetrak dovnitr skrine ktery bude foukat na vrsky

Vlhkost: Budu resit stejnym zpusobem jako v nastavci


Pozdeji snad pridam i foto skrine

Osvetleni jsem hledal na strance : http://hydroponieplus.cz/
frcila
Cest, jestli ten tvuj vetracek 50x50 je z compu a ty udaje jsou v mm tak pokud tu skrin nemas ve sklepe kde je porad 10 stupnu tak to neuchladis. Porid nejake TD nebo UFO (pokud budes resit pachac)
Blueberry.rz
jj presne tak jsem to myslel (je to nejlevnejsi reseni ale cekal jsem podobnou reakci) ale na tu rustovou cast to snad musi stacit ne???

co osvetleni???
Majko666999
ta rastova časť by zaujimala aj mna. tiež mam jednu skrinku 250W sodik a akurat ju mam na kvet a chcel by som si spraviť ešte jednu skrinku na rast no neviem ake osvetlenie tam mam dať. ja by som najradšej chcel kupiť nejaky komplet 70W no nepodarilo sa mi najisť žiadny na rast ani v growshope neni 70W vybojka na rast. neviete niejako poradiť?????????????????????????????
Zukzu
Zdravím svého spolužáka :)
Pokud chceš 400W ve skríni tak teplotu bych řešil jedině s cooltube + nějaký ty větráčky. Nápad je to dobrej kde si to okoukal? ;) chceš tam jed normální sklizeň 90dní nebo si budeš hrát s řízkama jako já? :)
Blueberry.rz
mno a myslis ze jenom cooltube (tzn. 2 vetraky) to uchladej?? nebo bude potreba udelat dalsi primo do skrine??? A jak v te rustove fazy???

Jeste se chci zeptat jaka sodikovka bude nejlepsi???
Sylvania SHP-TS
Osram NAV-T Super
GIB Lighting Flower Spectre Deluxe
Plantastar
GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output

Prosim poradte a u tech zarivek taky. Nevite treba nejakou stranku kde zjistim spektra techto zarivek a sodikovek???
matko291
ja by som to riesil tak ako radi frcila zainvestuj do riadneho ventaku a mas ozaj pokoj na stalo je to zarucene a mozem ti to aj potvrdit lebo do teraz som sa prplil z ventakmi EURO a poviem ti nie je to ziadna slava.Ty pri tvojej vyske skrine to z nejakym lepsim UFOm alebo TDckom v CT v pohode uchladis aj v lete ak odtah urobis mimo skrinu a strasne dolezity je pritah cerstveho vzduch lebo ty aj ked spravis riadny odtah tak sa tam ale nemeni vzduch+riadny ofuk a mozes zacat:wink:
a zo svetlom ja by som nespekuloval a zaobstaral od PHILIPSU SON-T PIA PLUS 400W vybojku a nevidim problem ale nehovorim ani na ine typy ze su zle ale nemam skusenosti:D
Kup kvalitne hnojky ja idem teraz druhy krat Plagron ale chcel by som vyskusat od HESI a jednoznacne tam daj rezy aspon ja to tak pojdem stale
startka
Nazdárek pěstitelé!
Právě probíhá moje samostatné první pěstování in door,předtím jsme pěstili s kamarádem,který "uměl".
Máme tedy 2x400W sodík,ve hlíně roste 3.týdnem 16 "Shiva-Shanti" z holandských semínek Sensi seeds a 1 Nebula.
Hnojíme denně (stimulátor růstu,"A","B" od Bikas(,jednou týdně proplachujeme enzymama a pH se upravuje denně k.fosforečnou - udržujeme na 5,9-6,2.
Rostliny jsou již jednou zaštíplé - některé na zkoušku metodou FIM,ostatní klasicky.Ty "FIM"-ový mají o něco vyšší koruny,zakladají 4-6 výhonků,ze kterých jsou již některé štíplé po vytvoření 1 patra.Koruny se podobají bonsajům,celé kytky mají (bez květináče) výšku cca 25 cm.
Kvalita listů je diskutabilní - poraďte! Spodní větší listy jsou bledší,světle zelené,místy i žluté až hnědé,vyskytují se nekrotické skvrnky,listy se téměř nekroutí.Možná je něčeho málo nebo příliš?
Eidamm
caute groweri, potrebuju s necim pomoct. Jde o davkovani hnojiv. Davam 100ml na 1 kyti. mam jich 10=1l kazdy den. Je to spravne? Mam AHcka a phyt-amin 1ml/0,5 l. Mohli byste mi stim negdo poradit? Jo a jeste mi trosku zloutnou listky. Hnojit bych mel jednou tydne. Nemam zadne zkusenosti tak plz piste piste. thnx
a pěstu zdar
startka
to Eidamm:
já bych hnojila míň ale časetěji,ty žluté listy můžou být i z toho,že to přehnojíš.Nevím,jak je dávkování rozepsáno na návodu a jestli máš hlínu nebo hydro.Kdyžtak hoď nejaké fotky,taky jsou na groweru podrobné příspěvky o živinách,pH a pod.
Já mám ve hlíně pod 2x400W 16 kytek,hnojím od B´cuzz,AH čka znám z předchozích sklizní,ale zdá se mi moc na 1 rostlinu 100 ml - to bych spíš dávala do celé zálivky a hnojila bych ob den.Phytamin je dobrý když to kvete - na hmotu.
Taky se nedoporučuje hnojit mladé rostlinky,radši až od 3 týdne.
Tak držím palec.
startka
Zdrawim všechny...
přidávám nejnovější fotky z naši zahrádky.
Shiva Shanti ze semen (Sensi seeds)a jedna Nebula,hlína,2+400W,6.týden - přepnuto na květ,ze 17 semen byli jen 2 samci.
B´cuzz A,B,růstový stimulátor,PK + květový stimulátor (krásně voní),na pH k.dusičná.
startka
a další fotečky...
startka
kde jsou ty ostatní ??? :-)
startka
další...
startka
další
startka
a ještě něco ...
lowerider
startka : moc pekny akorad se mi ZDA ze ty kytis jsou ze rizku. ale kdyz jsou ze seminek tak's to teda pekne zastrihavala v.good a at mas pekny salamy!,)
vampu
moc pekny kytky....k+
startka
děkuji za ocenění :-) kytí jsou na 100% ze semínek - sami jsme je kupovali v Amsterdamu...zastřihovala jsem je některé normálně,ale většinu metodou FIM a opravdu se bohatě rozrostli,jsou i podruhé zastříhlé.
Je druhý den přepnuto na květ a začínáme přidávat květový stimulátor od B´cuzz - doporučuji,nádherně voní a kytky budou mít krásnou chuť - je to vyzkoušeno.
Za týden uvidíme,jak a co,ale před přepnutím jsme objevili a vyhodili jen 2 samce ze 17 rostlin! (pH přísně pod 5,6 po dobu růstu,my mále hodně zásaditou vodu...).Tak se můžete těšit na fotečky...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma