Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:) - Klikni zde pro originální téma
2Hanyz: no právě, kvete to pomalu a bude to o hodně víc než deset dnů:(
Zdárec, při kontrolování kytiček sem přišel na znepokojující věc, ta nejmenší kytka má asi 4 malý koule(spíš to sou takový dva plochý listy proti sobě), tak doufám, že z toho vylezou blizny, ale je divný, že pohlaví se začalo projevovat až po 32 dnech květu:confused: Tak zatim bobek
Zdárec šlechtitelé, mám tu 35. den na květu, tak přinášim aktuální fota, květ se snad už trochu rozjel, takž teď už to snad bude lepší a lepší. Aktuálně hnojim 10ml/2l B´cuzz A+B a 4 ml/2l PK 13-14 B´cuzz.
Lepší jsou fotky za tmy takže tady jsou:

P.S: Omlouvám se za kvalitu některých fotek. Pište dotazy atd.

Čau a mějte se, jak chcete. Bobek:D
Zdárec mam ještě pár dotazů, chci si na konec sezóny koupit Final solution, tak sem listoval nabídkou growshopu a narazil sem na tohle- http://shop.growshop.cz/katalog/det...3f8e984ad0f1f85 Vyrovná se to alespoň trochu GS od Plagronu??
Dále si chci koupit nějakej pořádnej substrát, chtěl sem si koupit BatMix, ale ten sem nemohl nikde na netu sehnat, tak si koupim buď Royalty Mix(ale nevim jestli to není zbytečně moc přehnojený a nebudou se v tom zasenice trápit) a nebo GrowMix, což je asi takovej univerzál. Díky za rady.Bobek
Maarius
Royalty mix má předhnojeno na růst a i nějaký podklady pro dobu květu. Takže není potřeba hnojit na růst.

GrowMix je třeba hnojit i na růst.

Mám něco podobného jako Royalty mix,ale je to od Atami. Cenově to vyjde podobně jenomže ty složky na květ to nemá,což je lepší když tomu chceš nakládat hnojky. Mají to v hydroponicu.

Zajímalo by mě:
Výška květin
Díky za rady chlapi, tak nejdřív výška roslin-nejvyší má cca50cm, ta druhá má asi o 7cm míň, pak tam je Shiva, která má něco nad 30cm a ta poslední mrdka, která ani nekvete má asi 37cm, bál sem se, že mi to přeroste, ale je to v pohodě..

2ÁrnýJey:D: No určitě bych hnojit chtěl, když už ty hnojky mam, takže asi koupim něco s nižším obsahem ec no, GS bych si samozřejmě koupit chtěl, ale za 1000,-se mi do toho moc nechce, tak sem myslel, že by to ÁHáčko mohlo aspoň částečně nahradit, ale jestli to je na stejnym principu, jako Pk 13-14, tak na to seru, páč pékáčko mam od B´cuzzu..

A netopíří hovna jsou prej dobrá věc, ale nechce se mi s tim moc srát, tak sem si právě chtěl pořídit ten BatMix od Plagronu, ale na netu to nikde nemaj, teda aspoň co já vim.

Jo a nevíte, co by se stalo, kdybych hnojil CocoMix od Plagronu, hnojkama určenýma do hlíny(A+B soil od B´cuzz). Asi by ten cocos neudržel živiny co?? Chtěl sem si koupit ten cocos, protože tam je ta houba Trichoderma, která je údajně good:)

Jinak díky za rady, bobek:beer:

edit: I když info je docela povzbuzující, jestli to vážně zlepšuje imunitní systém a je to prevencí proti škůdcům, tak by to stálo za vyzkoušení ->

Advanced Natural Power Growth/Bloom excellerator
"Druhý krok na cestě k úspěchu"
- pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem přecházející do fáze květu
- používáním tohoto mocného koktejlu dosáhnete tvorby mohutného květenství
- posiluje imunitní systém
- prevence nemocí, léčí škody způsobené škůdci
- použití do konce předposledního týdne před sklizní
- ideální pro indoor/outdoor pěstování
- vhodný pro všechny typy substrátů (hlína, kokos, rockwool,...) a hydroponických systémů
- doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+
:)
Maarius
nevím proč to tak narvávat hnojením...

jsem zastánce co nejmíň hnojiv...
Toť můj názor. :bandit: Přece jenom to potom hulíš ty.
2Maarius: Právě proto chci kupovat Final Solution, což je imho nutnost a tamten Bloom ****od Ah, chci koupit, jako takový pomocný hnojivo pro kyti, který obsahuje i nějaký ty stopový prvky atd, což základní hnojky od B´cuzz podle mě neobsahují..A taky doufám, že to pomůže pro lepší a kompaktní květy.

Asi objednám: Light Mix od BioBizz+FS od AH+Bloom od AH->myslim, že potom už snad kytkám nic scházet nebude!!

Peace Bobek..

edit: Jo ještě sem dneska odstavil zvlhčovačku, při čemž sem zjistil nepříjemnou věc a to, že v husím krku, jímž sem hnal do skříně mlhu, byla plíseň, tak sem to vysavoval a doufám, že kytky tu plíseň nechytly:(
Pak sem ještě do skříně punkově:punk: zadělal ventilátor, zejtra to nafotim, ať to vidíte. Pěstu zdar, Bobek.
Čus groweři, tak přinášim slibovaný fotky, jsou zase focený za světla i za tmy, a na jedný je vidět ten venťák, kterej je přidělanej pomocí špagátu:punk:

Jo a dneska sem nakoupil věci na tuhle a hlavně na příští sklizeň-a to: Growth/Bloom akcelerátor od AH+FS od AH+Light Mix od BioBizz+Keramzit.. Jinak kytky už maj asi 38. den květu a zatim paldy nic moc no:/ Tak čus, Bobek

jo a ještě edit: vyhodil sem tu kyti, která ani nekvetla a navíc vypadala, že se jí snad chtělo do kluka:píča::D
Dneska maj kyti 42. den, paličky zatim nejsou vůbec velký a blizny se ještě vůbec nezačaly přebarvovat, takže to nechám, tak 68 dní na květu, včera mi přišla zásilka, kterou sem si objednal u Klečky, takže mi to snad pomůže do dalších sklizní, jo a ještě sem dneska pohnojil standartně 10mlA+B/2l a ještě sem k tomu zkusil dát 2ml/2l Growth/Bloom akcelerátor, tak uvidíme, co to udělá...
Peace, Bobek:beer:

edit: thx guys for K+;)
Hošíí, včera sem to pohnojil tim Ah excelerátorem a řeknu vám to je sakra excelerátor, rozjelo se to, jaxviŇ, čumim tady na to, úplně nový paldy, který tam předtim nebyly, tuny listí navíc, takže sem to ostříhal a taky paličky se pěkně roztáhly do šířky, takže uvidíme, co to dál udělá:)Pokusim se to co nejdřív vyfotit, ale s tou moji leností, to je těžký:p:

Live in Peace! Bobek

edit:Ale bacha ten akcelerátor děsně smrdí:mutant::frog:
Čus, tak sem zase hodim nějaký ty fotky, dnes je 48. den a dneska bych měl podle plánu sklízet, docela vtipný ne:p:
Some new fotoz, posuď te sami a buďte velmi krytičtí;) Čím dál tim víc si začínám řikat, že ten pomalý květ je způsobený odrůdou, asi se šetřit nevyplatí no:(

Tak zatim čus, Bobek.
stulOo
zdarec no ja sa moc do indooru nevyznam, ale na 250w...je to docela slabota :( docela ma skre ze mash tie semena z nirvany lebo asi tiez zacnem onedlho s indoorom, a tiez nemam moc financie si rowno kupit paradise seeds ( urcite mi rozumies :D) ale aj tak ti posielam k+ za vymakanu skrinu ;)

stuloo
2 stuloo: jo máš naprostou pravdu, je to slabota, je tu několik důvodů proč mi to nekvete líp-
1.genetika, hold je lepší si připlatit
2.nehnojil sem hned od začátku, protože sem myslel, že se má hnojit jenom jednou týdně a to byl omyl
3.nechal sem jim málo času na růst, takže ještě neměly dost síly na květ
4.asi sem je trochu stresoval měnícíma podmínkama v pěstírně, ale teď už to mam zmáklí:D

Skříň mam podle mě v klídku, příště pojedu asi Mazara od Dutch passion, takže to bude snad v pohodě. Za měsíc rozjíždim druhej indoor, takže stay tuned guys;)

Zatim Bobek
Tak sem se vrátil z Rakouska a hned běžim do skříně a hádejte co??!! Kytky se vůbec nezvětšili, sou to pořád takový mrdky, takže už počítám s tim, že sklidim tak 5g a budu rád, no nic příště to snad bude chorošnější.

Btw:Kdyby se někdo našel, kdo by mi poslal poštou 6 řezů kvalitní genetiky, nechť se ozve PM. díky Bobek:)

edit: Dneska sem ještě zkrátil periodu na 10/14;)Snad to dozraje dřív..
Some new fotoz, shiva už pomalu dozrává, takže budu brzo na ni nasazovat fs, ostatní prostě nechám, než dozrajou:rolleyes:
Vofce
Ty pálky nejsou zas tak malý, představ si že bys tam měl jeden kýbl vedle druhýho a samý samice (řízky rulezz) výnos by ti poskočil o 150% jinak zdar jak svině.
Vofce: Čus, jasný no řízky rulez, ale teď ještě někdo, kdo by mi je poslal poštou:p:
Příště jestli neseženu teda žádny řezy, tak pojedu mazara-7semen, tak z toho snad 4 samice budou...

Jinak začínám flušovat Shivu pomocí FS-uvidíme jak dlouho jí dám..a ostatní dvě kyti začnu flušovat, až trochu zhnědnou..

edit:Thx for K:wink:
Tramtadadadadadá,

moje první sklizeň je tu-První na smrt šla Shiva Santi II. Ostatní dvě ákáčka půjdou tak za deset-patnáct dní:)

Takže přinášim 10 fotoz of death one beatiful...

Uříz sem ji a pověsil nad kamna, doufám, že do zítřejšího večera bude sucha...Taky sem jí zvážil a v mokrym stavu jí je 65g(sem lama, špatně sem odečetl misku od váhy, takže místo 200 g, to je jenom 65:D)

Tak to byla první kráska, teď se těšte na zbylé dvě

btw: Tak sem Váš, ukarmujte mě:p::D

Bobek:beer:
Čus groweři, tak Shiva je kompletně dosušena, celkem jí bylo 12 gramů , není to moc, ale čekal sem míň, takže si na poprvé nestěžuju a čekám na ákáčka, z kterých bude imho víc. Připojuji nový fotky, ze sklizně+dvě obyvatelky mé skříně:)

Ještě bych se mohl podělit o smokereport: Už sem byl tak natěšenej, že se vzal pár polomokrých palic a dosušil je na kamnech, za večer padlo asi 2,5 g, chuť shivy byla neutrální, ke konci trošku škrábavá, což bylo asi dáno sušením. Stav byl ze začátku high, který se postupem času proměňoval v unavenost.. Modely jsem měl lepší, ale i horší, takže si myslim, že na poprvé můžu být spokojen, Shiva je takovej lepší průměr:pimp::D

To je z Shivy vše, teď se těšte na Ak, který budou imho zajímavější:wink: Stay tuned, guys!

btw: Bobek tohle pro kojence vážně nedoporučuje!:frog::p:
Čus groweři, ákáčko je 2 dny na FS, chci se zeptat, jestli to může bejt na FS třeba 14 i víc dní? Díky bobek

btw: Ákáčko docela jede, myslel sem, že z něj nic nebude, ale teď mi dělá radost:love::D
Pro lahvana:wink:
damsiveku
od mala si nosíval holínky naruby myslel sisi že je to známka punku:punk:...teplej rum pil, ikdyž po něm blil myslesi že je to známka punku:punk:, ale holky říkali......

good muzik, good tread, tak ještě ať je good to AKčko.
příště doporučuju BUBBELRY SOU MOC. jo a nevim jestli si to psal ale kolko toho bylo, zatim no woman no cry weka
2rkcz:Já o koze, ty o voze:D Já sem mluvil o Final Solution, ne o flušování obecně, ale přesto dík:afro:K4U

Ale stejně musim flušovat dýl, protože to není tolik dozrálý a chci mít libovou chuť :love:

2vekoň: 12g, dávej pozor a nevť se:wink::afro:

btw: Dneska přihodim nový fotky ákáčka:pimp:

Zatim Bobek:beer:
rkcz
citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
2rkcz:Já o koze, ty o voze:D Já sem mluvil o Final Solution, ne o flušování obecně, ale přesto dík:afro:K4U

Omlouvam se, moje chyba - spatne jsem te pochopil :) Final solution je nejlepsi pouzivat 7- 9 dni (ja delam 8) pred flushingem. Tyden se pise na obalu. Pokud to budes delat treba tech 14 dni, tak by to kytkam nemelo uskodit ani prilepsit. Vynos se ti nezvysi, mozna dokonce o malicko snizi, protoze cim dele hnojis tim vyssi bys mel mit vynos a dokonce pri delsim pouzivani FS ma kytka potom stoned ucinky, coz neni na skodu, ale ja takove palo moc nemusim. Jinak tenhle preparat flushing zkracuje, neni po nem po treba tak dlouhy pruplach, podle me je to dokonce zbytecne, ja to nevydrzim snad nikdy, takze nemuzu posoudit jestli je to tak zbytecne jak si myslim :D
rikcz-teď to mam Na FS sedmý den, ale kytky maj ještě víc jak 50% bílejch blizen, takže nevim kdy to mam sklidit no, asi to ještě jednou zaleju s FS, pak vodou a dám to na dva dny do tmy:afro: Sakra už se mrtě těšim na první testing, protože Shiva byla zabiják a to ákáčko vypadá ještě líp:love:

Jinak thx:wink:Bobek
rkcz
citace:
rikcz-teď to mam Na FS sedmý den, ale kytky maj ještě víc jak 50% bílejch blizen, takže nevim kdy to mam sklidit no, asi to ještě jednou zaleju s FS, pak vodou a dám to na dva dny do tmy:afro: Sakra už se mrtě těšim na první testing, protože Shiva byla zabiják a to ákáčko vypadá ještě líp:love:

Jinak thx:wink:Bobek

Do deseti dnu s FS je to jeste dobry, porad svitis 12/12? Pokud chces pomalu ukoncovat, coz bys mel, tak sniz periodu sviceni, hod tam 6/18 a zkus presne to co rikas - jeste FS, pak flushing a dva dny spinkani. :) Hodne stesti. Btw. doufam ze nas nepripravis o smokereport z toho akacka? :) Urcite si to zaslouzi ;)
citace:
Původní příspěvek od rkcz

Do deseti dnu s FS je to jeste dobry, porad svitis 12/12? Pokud chces pomalu ukoncovat, coz bys mel, tak sniz periodu sviceni, hod tam 6/18 a zkus presne to co rikas - jeste FS, pak flushing a dva dny spinkani. :) Hodne stesti. Btw. doufam ze nas nepripravis o smokereport z toho akacka? :) Urcite si to zaslouzi ;)

Už docela dlouho svítim 8/16, ale asi to ještě teda zkrátim no, jinak na smokereport se taky dost těšim:love: Hlavně sem zvědavej na výnos..
rkcz
citace:

Už docela dlouho svítim 8/16, ale asi to ještě teda zkrátim no, jinak na smokereport se taky dost těšim:love: Hlavně sem zvědavej na výnos..

Tak nechej tech 8/16 a jed normalne dal, za ty dva dny ve tme ti vetsina pekne zhnedne, uvidis ;) Jo tak na ten vynos sem taky zvedav .. :)
Tak je to tady, harvest begins:love::bravo:

Sice se z toho otrhávání asi poseru, ale nedá se nic dělat, večer sem hodim gramáž v mokrym stavu:) + nějaký fotečky;)
Tak je to tady, téměř konec Bobkova prvního indoorku , ještě suchou gramáš, smokereport a je to vážně vše, ale na druhý indoor nebudete dlouho čekat, semínka Mazara už mam objednaný, takže let´s :punk:

Nádherný makro ne:love:

Gramáž snad vyčtete-> 432G!!!

Toť zatim vše:beer:
It´s THE END

Usušeno, zváženo a pochváleno, je tu konec mého prvního indooru. Celková gramáž dvou Ákáček je 83 g +12 g shiva= 95g.

G/W=0.38-není to nejvíc, ale na první indoor a s počtem samic si nemůžu stěžovat:D

Nezbývá než Vám všem poděkovat za rady, Káčka, připomínky...

Thank U Growers!

btw: Příště už jen smokereport. Stay tuned Guys!;)
Poslední věc v mým threadu Smokereport

Takže včera už sem to nemohl vydržet to koukání na plech, tak sem ubalil docela velký brko, z vědeckých důvodů sem to dal čistý:death:, když se hodně popotáhlo, tak to byl zážeh, jak nějaká raketa, úplně to bylo slyšet, jenže když sem dal větší popotah, tak následovalo půlhodinové kuckání, takže mi to furt zhasínalo:rolleyes::D. Hulil sem to nadvakrát, protože jinak by to moje plíce nezvládly....

Stav byl naštěstí HIGH, absolutně dementní výraz, záchvaty smíchu nad každou píč*vinou, rotace všech věci, dokonce i krátkej flašbek, cukání všech svalů, brnění celýho těla, jako trvalo to asi2 hodiny a poté mi vydržel ten dementní úsměv:D

Jo a chuť byla taková zvláštní, jakoby hodně silný bilinky, dost výrazná, prostě vražda pro plíce:D:D:D:vampire:

Sem spokojenej, grow dopad dobře, myslel sem, že to dopadne hůř, teď jenom doufám, že mi dojde Mazar a jedeme dál.

Takže od teď už tenhle thread nebudu aktualizovat, jenom když budete mít nějaký dotaz:wink:

Bye Bye:beer:
rkcz
Divny, cekal jsem lepsi ucinky. Temer to same sem mel po esesakovi, je mi jasny ze to na kazdeho pusobi jinak, ale tech spolecnych znaku je az nejak podezrele moc :)) jinak mazara se chystam pestovat taky, pokud to vyjde, tak sem zvedav ... Jinak to byl moc pekny grow na prvni pokus, shoda te shivy
rkcz: njn otázkou je, jaký jiný účinky by si chtěl mít:D
Dneska co sem mluvil s lidma, s kterýma sem to hulil, tak všichni řikali, že to byl kurva zabiják:D, takže já sem spokojenej:D

Jediný co mě může mrzet na tomhle growu, je to, že sem měl málo samic, no snad to bude příště lepší:)
farda
verim ze ty ucinky byly takovy.. :punk: taky se tak cejtim kdyz sem total zhulen..

jinak k tvemu problemu s pomalym dozravanim, ganja kdyz je pestovana ze seminka tak potrebuje aspon naky cas na 18/6 neco jako aby dospela a pak je teprve plne schopna kveteni.. kdyz se prepne moc brzo muze ji to stresovat a tim pak dochazi i k takovym problemum jako u tebe. dalsi problem s brzo prepnutejma kytkama je ze maj sklon k hermouseni.

ale jinak vysledek byl rozhodne lepsi nez sem cekal kdyz sem to videl po 1.mesici kvetu.. tak ze :beer::girl: a K+
dAnihEL
Pěkný kytky... To ákáčko vypadalo moc dobře:) hele a chtěl sem se zeptat jaka byla finalni výška AK-48?? K+

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma