Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Child and THC - Klikni zde pro originální téma
Fermer
Cus,chci se zeptat.Máti ma dite kery ma nakej exem a koupila si naky masticky z ganji a ted pestuju naky kyti na balkone a chci vedet jestli ji z toho muze udelat odvar kdyz to neni technicky.Jestli pak to dite nebude na sracku :baby: :mutant:
FlickerBird
odvar obsahuje vždycky jenom stopy THC , je ve vodě nerozpustné... takže klidně vych vařil a léčil
expiry_date1
Určite by som pre deti neodporúčal nič iné,ako mastičku a ani s tým by som si nebol istý.THC má vplyv na mozgovú činnosť,takže osobne by som nechcel,aby sa môjmu dieťaťu dostalo do krvi ani stopové množstvo THC.Možno od 15 rokov tú masť,ale určite žiadne odvary a podobné vecičky,aj keď sa THC vo vode nerozpúšťa.
Ty masti jsou pokud se nepletu vyráběny ze semínek rostlin. Takže odvar bude asi něco jiného. Ty masti dělá především firma Cannaderm. Mrknout se na to můžeš například na lekarna.cz, nechci však dělat reklamu :D.
b.bang
No nevim ja micham normalne drt(listi, stonky) rozemelu. Potom vezmu urcitou cast sadla (zalezi jak velkou mast potrebuju) no pak toprromicham a lupnu do lednice.
Jack_Herer
Noo na exem jsou nejlepší semínka ( olej a mast z nich ) takže nějaký odvar z listí či květů asi moc nepomůže. Tudíž bych moc nedoporučoval. Když už chceš zkusit něco home made, vyzkoušej rozdrtit několik semínek, přidat trochu extra panenského slunečnicového oleje a pokud máš, tak trochu květů maurského slezu nebo měsíčku lékařského ;) ...A tím pak exem mazat...
Fermer
Tak dik chlapy za nazory.Vidim to asi tak ze to vysadim ven a bude :sun: .Seminka bych klidne rozdrtil ale sou to takovy vyberovky takze by to byla skoda... Ikdyz cim driv se zacne tim lip :crazy:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma