Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Prosim poradte!!! - Klikni zde pro originální téma
Jurgen
Nevim proc,ale mam uz velke kytky ve skleniku,a porad zadna palicka,ani malinka.zastrihaval jsem ty kytky,a mam je siroke a vysoke asi 70-90 cm.samec to neni to bych poznal.poradte co stim mam delat.
Kolom&n
pockej si a uvidis kamos mel pred 2 lety ve skleniku kyti. v polovine srpna si me byl stezovat:D ze nema paldy-co s tim,takxme prostrihaly listy OMG tak 3 igelitky a MEGA DUNCO stavy po 1 prcku
wad
Záleží na odrůdě kdy začne qíst. To že nemáš na svejch kytkách žádný paliczky není nic divnýho... Kytka buď roste a nebo qete, ty co začínají qíst nejdřív, ukazují první qet tak +/- na začátku srpna, ty pozdější klidně i na konci září (nedejbože i pozdějc :( ) čekej čekej čekej a ono se ukáže.. a abys pak nebyl překvapenej ;)

btw: přečti si tady pár věcí a FAQ a podobně a udělá se ti hned jasno co a jak :frog:
Svahadji
Jurgene, je konec června - co po tý kytce chceš? Buď rád, že ti kytka předčasně nenakvítá, jako dost lidem letos! Normální nástup květu je od konce července do začátku září!
Svahadji
citace:
Kolom&n pockej si a uvidis kamos mel pred 2 lety ve skleniku kyti. v polovine srpna si me byl stezovat ze nema paldy-co s tim,takxme prostrihaly listy OMG tak 3 igelitky a MEGA DUNCO stavy po 1 prcku


Kolome - celkem tvoje příspěvky nepobírám....
tekknou
Hele chlape to nejsi sam mam taky foliak asi tak kolem 2 m vysokej mozna o neco vic...s jednou kytkou se uz piplam od zimy,sadil jsem ji nak v lednu myslim,po vykliceni jsem ji dal do skrine aby se trosku vytahla a uz od druhyho patra ji striham...ted uz ma kolem 150 cm a asi tak 15 hlavnich vetvi..myslel jsem ze z tech hlavnich vetvi uz zadny neporostou ale omyl z kazdy hlavni vetve jedou jeste dalsi vetvicky zhruba tak 4 nekdy i vic...ted se nejvic bojim aby mi to nerozervalo strechu,jeste tam je sice tak kolem metru mista do vejsky ale stejne..tyhle vedra jsou fakt husty,kazdym dnem je skoro nepoznavam:)...palicky tam sice uz zacinaj ale taky to neni zatim zadnej zazrak...mam tu kyti celkem hodne olistenou,tvori i takovi zvlastni listi 1 cipi,2,3,atd..mam v galerii naky starsi fota jsou stary asi tak 14 dni takze to zatim jeste ani moc nevypada ale ted uz je to mazec mam problem se tam vubec dostat abych zalil...az budu mit pri ruce fotaka tak bych pridal nejaky novejsi fota..
Jurgen
No uvidim no,ja sem to furt zastrihaval a az najednou to bylo upe mega siroke,trosku sem to svazal k sobe bo ony ty kyti sou dve vedle sebe,a neda se tam projit tim sklenikem,tak sem to svaznul.doufam ze se tomu nic nestane no.pridam zde fotky co nejdriv.jo odruda to je Ceština,ale minuly rok byla zalivana Kristalonem a byal dost dobra,tak sem se rozhodl ze ji letos hodim,do sklenika,a zacnu do ni lit Alga bloom.A diky vsem co mi odpovedeli,a poradili mi.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma