Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sklepních 250W 2nd edition - De Luxe version :-D - Klikni zde pro originální téma
Ortaniel
Takže přátelé, neusínáme na vavřínech a hnedle jsme sesmolili druhou várku, bude se jednat o stej nou sestavu, tedy AK-48, nicméně za mnohem lepších podmínek.

Byl sehnám teplo/vlhkoměr, fólie na zdi, hovna od žížal, masivní větrák, hnojiva od Advanced Hydroponics, brutální vanička na hlínu a taktéž ZKUŠENOSTI z minulé setbys. Snad se podaří překonat 110 g z první sklizně.

Zítra budeme přesazovat do hlíny, tak snad první fotky :)
Ortaniel
Hm, chcípla lampa, dnesk a by měla přijít z growshopu nová, + to vybavení, tak že to tam dáme. Hned zítra jedu do Řecka, takže další info bude až za 14 dní ... aspoň se máte na co těšit :)
Ortaniel
Takže, jelikož to kámoš moc nezaléval, navíc je tam sucho, tak se moc nevytáhly, no ale myslím, že je spasím. Chce to vodu :)

Foto bude co nevidět :)
Mičurin 666
JJ, pustit ke svejm kytkám, který už máš ve voku někoho jinýho, to je dycky sázka do loterie. Bud to nezalejvá, nebo zase přelije, nedej bože když to přehnojí. 14 dní je sakra dlouho. Hod nějakou fotku.
Ortaniel
Foťák má on a nevím kdy (snad před týdnem (18.7. ???) odjel na Oravu na Slovensko. No bylo tam dost sucho, ale co už, to se spraví :)

Hned jak přijede a dáme nějaké fotky dohromady, tak je sem naper u :)

PS: Jel jsem na 12 dní do Řecka že :)
ganja*dwarf
kámošoj to zalejvá děda a třeba mu 7x denně volá aby něco nepo*ral..starostlivost je hezká vlastnost,ale 7x denně hovor z dědou o kytkách do odposlouchávanýho founu je už moc i na mě..
Ortaniel
Tak zástřih na styl FIM (zkoušel jsem jej prvně) proběhl v ve středu ráno a teď už to vypadá prasakrálně... jedna nejmohutnější zblajza má snad 6 ...ale je ot tam tak nahuštěné, že ani nevím, koik toho je :) ... a 3 kytky jsou nějaké zarkslé, kdo ví ... další 4 + jeden boční rider jsou v klidu :) možná pak udělám fish s přesazením ridera do nejlepší místo pod lampou ..problém je v tom, že rostl 14 dní za oknem, takže má asi 40cm a ostatní kytky tak 10 :) ...bude si muset počkat, ještě ho chci stříhat :)
Ortaniel
Ech ..co používáte na vlhkost za fígle vy osobně ?
Já jsem měl minule na zdech alobal a kytky v igel. pytlích a vlhkost blya většinou 100%, protože se na tvořily kapky vody na tom alobalu :) ...ale teď jsem rád za 60% ... čím to osolit ? Kytky poprašuju vodou, stříkám vodu na stínítko, nahoře je impovizovaná mistička s vodou + sklínka od zelí s vodou u větráku... a furt max 65%...teplota kolem 32,5-35,5 ... (max 37,0 myslím :D) ..píšu si deník, tak to vidím jak to kolísá ...hm

Fotky ... no snad zítra, my tu teď máme fesťák (Hrachovka) a digitál je u kámoše, který tam je ...
Ortaniel
Takže to shrnu ... už je to dnes druhý den od přepnutí, tak uvidíme ... první fotka je při setbě :)
Druhá je komplexní pohled a další tak všelijak :)
Ortaniel
Jinak teplota se mi drží kolem 27.8, což j e už myslím v klidu jak cip ... vlhkost 75%, ale až se vyjeví samice, tak ji zkrouhnu na padesát .. pro sichr ...

Jo, mám tak takové maličké mušky co lozí po hlíně ...co to je za mrdky mediální ? ...Škodí to nějak ?
Zdarec. Ty musky v hline budou nejspis smutnice. Ony nakladou vajicka do hliny a z nich se vylihnou cervicci a ti ti budou zrat korinky. Podivej se tady nekde co na ne plati. Ja to mel taky, ale az kytky byli vetsi tak to rozchodily. Myslim ze me pomohly zluty lepovy desky. Zatim a mej se
Ortaniel
No nevím jestli jsem nepřepl moc brzy, při 20cm kytkách ... sice jsou nabušené jak kurva, ale mají tak 40cm po týdnu 12/12 ...tak nevím jestli se ještě vytáhnou ... :)
ganja*dwarf
určitě se ti ještě vytáhnou...přepínat při 20 číslech si myslim,že je o.k... když řikáš,že je máš nabouchaný,tak to nebude problém..
Ortaniel
Tak tady je nová várka fotek ... jsou dnes 9.den po přepnutí na 12/12, čili brzo se snad vyjeví samičky, no uvidíme ...zatím to tak nevypadá :)

1.foto - komplexní pohled na všechny AK-48
2.foto - rozmazaný pohled na jedno AK zastřihlé pomocí FIM ... má 4 vrcholky (3 vidět jdou, 4. je pod listem vzadu nahoře :)
3.foto - asi nejlepší a nejhustější kytka ...má top pálku úplně kurefsky bohatou, je tam tak 30pidi lístků ...no prasečina ... to zase bude kóma to hulit ... :-D
Ortaniel
Zatím jsem s vývojem vcelku spokojen, jen by mohly mít ještě tak o 20-30 výš ---no nevadí, třeba to ještě půjde nahoru :)
Na té jedné fotce je vysoká kytka, jako jediná . .to bylo tím, že byla 14dní za oknem a tak se mrtě vytáhla, po přesazení se hned chytla a nabírá síly, bude nejvyšší, ale je chudší na pálky, nevadí ...


PS: Muchy ňa serú, kúpím mucholapku :)
Kutas
hehe tech much se uz nezbavis. ja sem je mel taky a strikal sem to vsim moznym, ale ony maji larvy v hline a tam je asi nicim nevyhubis... mozna by stalo za pokus to zalet i postrikat bioolem nebo nejakou brutalni chemkou. jinak se mi zda, ze to zpomaluje rust kytek a muzou se tam pak obevit i trasnenky na listech a to pak sou zvrchu takove teckovane...

a prepls to imho moc brzo, s takovou nebudes mit 100g urcite.......pro priste si prid rizky ty se lip vetvi a hlinu predtim sterilizuj v troube nebo mikrovlnce kvuli tem smutnicim
Ortaniel
NO nevím, pokaždé když jsem přidal AH hnojku(5l vody + hnojivo na poč. květu) tak druhý den ráno (nebo prostě po "noci" ) se vytáhly tak o 5cm ...teď jsem tam byl a vyrostly zase neskutečně :)
Už mají tak 70cm ... no vypadá to nadějně :)

Na mušky seru, kupím mucholapku a jebat, stejně jsou kytky tak zdravé, že to vůbec neregistrujou.

Akorát to po celých sklepech mrtě voní :-) ...a zatím jen zrdavou vůni zeleně ...snad sousedi nepoznají až to pokvete :)
Ortaniel
Musel jsem to tam jít nafotit :-D

1.foto: vcelku žlutý pohled na celý box
2.foto: tady je vidět krásně rozmazaně, jak to vypadá po FIM ... 4 vrcholky
3.foto tohle je největší prasopes ... úplně mě mrazí z těch vnitřků ... jsou úplně takové do fialové-tmavi :-) a už jsou v nich krystalky ... škoda, že s tím heblem neumím fotit... :(
4.foto: tohle je krasaveček ... a za ním kouká malej brácha ;)
5.foto: pokropená buš před odchodem ... save the forest :-D
Ortaniel
Tady je sché ma vany s popisem ...třeba vás to insipiruje... ;)
Ortaniel
Tak už se pomalu vyjevují samičky ... ta největší kytka bude asi tutově samice, neb už má pestíky ... maličké, ale přeci :) ...
Dám tu poslední foto, protože kámoš asi bude chtít vrátit foťák, takže budu bez něj ... ale aspoň uvidíte kytky až v plném květu :)
Ortaniel
Přepínat to na těch 20cm byl dobrý tah ...teď je lampa úplně nahoře a kytky jsou těsně pod ní .. .takže ... :)
Foto asi a ni nemá cenu, vypadá to jak na poslední, akorát je to větší ...už aby to začlo tvořit krystalky a pálky :)
Ortaniel
Tak nakonec fotky ...těch není nikdy dost ;)
Ortaniel
Hm hm ... lampa svítila, kytky pod ní furt rostou, první náznaky chloupků tam jsou, tak u tří kytek rozhodně, ale že by to bylo nějaké prokvetlé se říct nedá ... jestli tam nejde světlo, ale to by se nezrobily ani ty první pestíky ...no uvidíme ... už tam peru jen AH-bloom+AH-micro a na AH-grow mrdám ...tak si říkám, že jsem měl přepnout hned po vyklíčení :-D

Neb teď mají tak 80-100cm ..a to jsem je přepínal na 20číslech ..a stonek NÁDHERNĚ voní, když po něm přejedu prsty a očuchnu ..uáá :-P

Na mušky seru, to nemá cenu . .. stejně jsou kytky silné jak prase, nejlepší kytka má stonek tlustý jak palec, to bude pilka jak vyšitá :)

Ještě nahodím dotaz ... kolik tak mám lejt vody ? Leju obden 5L, nicméně možná začnu lejt víc, strašně chlastaj ... taky uvidíme ;)
Ortaniel
Teď jsem si přečetl příspěvek KUŤASe, že z toho 100g nebude a musím oponovat, že z toho bude víc jak 100g :) ... z těch 20cm při kterých jsem to přepínal je teď metr u jedné a tak 80-90 u zbytku ... tož full house :)

A minmálně 4 samičky (z 8) ...zbytek se zatím neprojevil ... kua už chcu pálky :-D
Quilp
Prohrabni si hlinu a uvidis, jesli bude sucha hluboko tak spatny, ale zase pokud ti to neschne, jim to asi staci:)
Quilp
lol to jsi me prekvapil s tou vyskou:P Podle me je to celkem listoza. Ja jsem ted zasadil sazenice urcene na venek mam z toho tohle:



noname(pry Black domina:) 30/12, hnojena guanem a OBM, pod 250kou
Ortaniel
Quilp: nevím co myslíš tou listózou, ale už teď nejmenší kytka je u lampy, tož nevím no ...ta nejvyšší je už skrčená u stropu, druhou půlku jsem ohnul pod lampu ...asi zrobím fotku ... ;)

Ale je tam pekelné vedro a dusno, jak jsem tam dneska ohýbal a přivazoval stonky + probírání listů, tak jsem se kurefsky zapotil, h odinka jak v posilovně :-D

Ale moc zatím nepestíkujou ani nepálčí ...hm hm :(
Quilp
Vetsina mych krasavic ma asi 35-45cm. Ja vetsinu velkych listu na stopkach ostrihal. Na nekterych kytkach nejsou zadne :), jen ty co lezou z "palicek", a z tech je vinikajici caras. Nekde jsem tu cetl, ze vystrihavani lisku zvysuje kompaktnost palic.

Na palky jeste vyckej, nektere mi zacaly poradne kvest az ted,t.j. 32/12. O to vestsi by mel byt viditelny narust hmoty az zacnou zrat :D

Co ta zalivka?
Ortaniel
No čekat samozřejmě vyčkám že :D

Zálivka ... dneska dostaly 5l s AH na květ (bloom+micro) a pak 4l vody ...na chuť :D

Jako listy jsem taky očesal, ať to má víc světla, ohnul ty největší kytky pod lampu (a hned jí tam vyrostly listy asi tak 5cm, za 24h :) )

Nicméně budu muset koupit mucholapku, kurvy jedny!
Ortaniel
TRAGEDIE! Tak jsem zjistil, že posledních snad 10 dní jela lampa 24/0, takže omrd největší ...ach jo :(

No ale věřím, že to dají .... jen doufám, že se znova nedostanou do vegetační fáze, nebo mě klepne pepka .. .třímetrové kytky bych nerozdýchal :D

:(
Quilp
Tak to jsem zvedav, jak ti to pojede. Hod sem plz nejake foto tech "oholenych":D
Ortaniel
Jak jsem čekal, kytky to nic moc nepoprasilo, protože zase začínají rašit nové pestíky a lístečky takže můj tip na silnou genetiku je zcela správný :)

:)
Ortaniel
Tak konečně se už začínají objevovat pestíky ve větší míře, tak snad to nakonec přežijou :) ... no nec hávám jim čas ...
Ortaniel
Abych pravdu řekl, moc jsem už nedoufal, jen skrytě ... tak jsem tam 3 dny nebyl, a´t se rozhodne ...no tak už tam jsou pěkné vrcholky, pálečky taky ra ší ...takže kurva jestli má někdo něco proti AK-48, případně pro ti Nirvaně, případně proti seminkům, tak má smůlu, protože tenhle model přežil největší prasečiny co snad jdou :)

Akorát to chce vyměnit polepové desky, je tam much jak kurev a to jsou 3 desky skoro komplet poseté .... co to je za šmejdy nemyté ?!!! Byc h je vyhladil! :)
Ortaniel
No, tak je tam už nižší vlhkost, pálečky jsou tu a všude ...vypadá to vcelku nadějně ...nevím kolik tak toho pak může být, ale třeba dost :) ... a oprc asi nebude, neboť tam není ani jeden samec ...z 8 kytek ... tak nevím no :)
Ortaniel
Jak už jsem říkal, ani jsem pomalu nedoufal (přesto měl obrovský víru v AK), že z toho něco bude ... Tak jsem tam dneska (za poslední 2 týdny tam chodím jen sporadicky) zašel, protože jsem nemohl spát (po noční) ...teď jsem došel ... hodinu jsem tam prostřihával polo-dobré listy, nějaké plesňáky :( a tak vůbec to vypadalo dosti na piču ... resp. vypadalo to v klidu, mrtě pálek, na nich spousty pestíků, osázené ...ale takové holé ... prostě jen pár pidi lístečků a taková korunka z pestíků ... snad víte :) ... takže nálada nic moc, ale když už tak už .... pak jsem s tím začal babrat i s těma pod lampou, i když tam kurefsky svítí do očí ... no a nestačil jsem čumět :-D

Takové ludry velké a pevné :) muhehe ... než jsem odcházel, tak jsem v dálce ještě spatřil jeden kvíteček, velikosti ředkvičky a prokvetlou až hanba :) ... ou ou ...AK-48 forever! :)
Ortaniel
Měl jsem nutkání střihnout jednoho strejdu na chuť ...ale ...odolal jsem :)
Ortaniel
Takže už byly nějaké decentní zástřižky pro první košt :) .. . fotečky jsou, ale má je Bardy u sebe na kompu a nechce mi je poslat či co ! :( :D ... takže až to pošle, tak tu bude čuňačina jak cip, také makra, to bude vývar! :)

Zítra teda snad¨...
Ortaniel
Takže konečně je to tady, várka fotek :)

1. Celkový pohled na boxík
2. Taky celkový pohled na box :)
3. Jeden luxusní vrcholek ... :)
4. Zástřižek, usušený, zhulený ... ou jé :)
5. Taky zástřižek, taky zhulený :-)))
Ortaniel
Takže:

Něco jsem už zastřihl ... suší se to asi týden ... košty smrtelné ...
Ortaniel
To fialové má kámoš fialku(fakt?) ... dali jsme mixík :-)
Dub-Teaser
čau O.
Hele tak můj tip je,že asi 110g. nesklidíš,protože jaxou ty kytky vyskoý,tak sou dietní. jako jestli si je v kwětu přepnul na 10 dní na 24/0 taxe ani nediwim,že vypadaj takhle. kdyby jsi měl aspoň 600w. tak by z toho něco bylo,ale pod čtvrtkou neprosvítíš ani 30% tý kytky. dost mi neleze do hlavy,jak ti pod 250w. mohly vyrůst 1m. kytky po 20 dnech vegetace,kór,když si vysadil v kwětu dusík :eek: musel si mít lampu šíleně vysoko. ze začátku se mi zdálo,že máš plochu plnou silnejch hustě větvících se kytek.. ale asi ta nechtěná změna periody udělal swoje. Koukni třeba na quilpovi kytky,takhle se správně využívá prostor pro 250w.
Jsem zvědaw,jak to dojedeš..
Zdar dubág
Ortaniel
10cm nad vrcholky není šíleně vysoko :)

A nad 110g to podle mě bude, je toho víc jak minule, řekl bych ... no asi to vyndám na papír a všechny vyfotím a bude :)
Ortaniel
Tak fotky no ... :)
Ortaniel
Tak už jsem to i usušil a z vážil a je toho +- 185g takže nějaký ten nárůst tam je :))) ... a fotečka nakonec, všechno co zbylo .. .asi tak 10-15g už jsme zhulili :)
Ortaniel
NO lepší asi tak o 70g :) ...a taky to není opracané, je to morda ...spokojenost skoro maximální ....akorát chuť trošku horší no .. :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma