Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Semínka neklíčí - Klikni zde pro originální téma
Jack
Právě rozjíždím svůj druhý indoor. Kámoš mi přivezl z hollandu semínka BubbleGum (Nirvana) a SuperSkunk (Sensi seeds). Mám je klíčit už 48hodin (na vlhký vatě), ale nějak se jim nechce. Z 15 semen SuperSkunku zatím vyklíčilo jen jedno a BubbleGum žádný. Je to normalní? Jak dlouho můžou klíčit? Minule jsem měl PowerPlant a u něj všechny semínka vyklíčily během 24 hodin.
PS: Mam je klíčit ve tmě. Pomohlo by světlo??

[Edited by Jack on 22-01-2002 at 02:01 PM]
konart
Nespěchej. Blueberry mě vyklíčilo do 2 dnů a KC36 až šestý den. Kolega nechal klíčit Crystal Lightning a poslední vyklíčilo až za 20 dnů. Ty co vylezli nejdřív byly nejlepší a Crystálek co vylezl naposled přežíval 14 dnů a pak odešel do věčných lovišť.
Záleží na varietě, stáří a kvalitě semínek. Toť moje zkušenost.
Lackyfree
mno měl jsem podobný problém, semena mi třeba vytlačily nějaký ten klíček ale pak se zasekly a zhebly, byl jsem tenkrát z toho dost neštastný...... pak jsem je však zkusil nejpřirozenější cestu (dle rad na GROWERu): dát je asi 1cm do substrátu (kokos - perlit - hlína) a svítit na ně zářivkou (18h cyklus). Takto mi vzešlo všehno co jsem sadil.... než je vidět rozvinutá rostlinka, tak to trvá asi týden (+/-).
mott
Mám zkušenosti že nejvíc záleží na semenech. Někdy mi vyjde 10 z 10, někdy 1-2 z deseti, za úplně stejných podmínek.
Animal Farm
moje osvecena metoda je seminka hodit do sklenice s vodou a dat ji pres noc do tmy. Druhy den rano jsou uz seminka vetsinou naklicena, ale i kdyz nahodou ne, vsechny hned presadim do substratu a hodim pod lampu (nebo ven, pokud uz je jaro) a uspesnost je tak 90-95 procent
ziki
Já dávám semínka rovnou do substrátu, pořádně provlhčim a vrazim pod klasickou žárovku, která tu hlínu pěkně prohřeje. Teď jsem klíčil 4xNL a 6x Skunk A a kromě jednoho skunka vylezly všechnz do 48 hodin. takže spokojenost.
Haman
Mám taky BubbleGum od Nirvany a první semínko mi vyklíčilo za 2 dny, další 4 za 3 dny a zbytek do týdne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma