Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
UŽivia Vás Vaše Vlastné Zásoby? - Klikni zde pro originální téma
Shlukmaster
KAZDY KTO JE TU BY BOL 100% RAD KEBY BOLA GNAJA ZADARA, ZE?
HEH...ALE NENI...TAKZE BUD KUPOVAT PYTLE ALEBO PESTIT...
TAKZE MOJA OTAZKA:UZIVIA VAS VASE VLASTNE VYPESTOVANE ZASOBY?(HODTE VZDY KOLKO ASI SFAJCITE DENNE+ POD CIM PESTUJETE)-MOZME TO POTOM SECKO VYHODNOTIT NEJAK...GROWU ZDAR
fakenick
ANO, moje vlastni zasoby (pokud je muzu vypestovat) mi staci. Jeden rok jsem sklidil asi 7 kytek normalniho vzrustu (do 2 metru) a mel jsem to na 2 roky. A to jsem toho nemalo rozdal a nikdy nekourim sam. Pred rokem jsem koupil 2 velke noname venkovni kytule a s panterkou jsme zatim vykourili pulku. Pokud clovek nekouri moc (=denne), tak i kdyz pestuje venku na omezenem prostoru, tak by nemel byt nucen kupovat od dealeru. Skoro mam chut rict, ze pokud clovek neni schopen sam sebe zasobit, tak kouri moc :)
ThomasK
Já měl v létě asi 8 kytek, z toho jedna hooodbně veliká, spoustu jsem rozdar cca 5 kytek, a zbytek hulím s kámošem dodnes, už od listopadu 2005 to hulíme. A už mám nasazenou další úrodičku :)
Peace
PsYcHo84
pestuju hulim a rozdavam tak, abych zhruba vyzil s rezervou do dalsi sklizne.. cim min huleni pak mam, tak tim min hulim a snazim se aby mi co nejdyl vydrzelo.. letos jsem vychoval 11 kytek, z toho 5 jsem rozdal a 6 mam v lese..
+ nove 4 ve skrini, tagze verim, ze nouze nebude :)
teaman
Outdoor vypadá bledě, takže doufam, že skříň mě uživí:)... Hulil jsem 1-2 g týdně...teď už tak neutrácím:)...
Ze zdravotních důvodů jsem snížil dávky THC - jo kdyby bylo dost navařeno, tak se přes žaludeční trakt zhuluju každý den:)...
Kubííííík
Osobně si myslim,že malo lidí si vypěstuje tolik,aby měl na celej rok. U nas mam takovy zkušenosti,že pěstí par lidí a zbytek hulí s něma,což je pěkně nahovno. Kdybych hulil sam doma po večerech,tak mi to vydrží,ale o tom to není. Nejradši mam,když se z kamošama pořadně vypalime a keceme ptakoviny o všem možnym,třeba že místo světel u dálnice vidíme přistávat mimozemštany. Kamoš mi dokonce řikal,že je viděl a vypadaj prej jak malí zelení japonci s velkyma ušima:) Nevim ja jsem si nevšiml:) Vo tom to je ulitnout si na ptakovinach a odreagovat se s dobou bandou lidí se kteryma je sranda.
Dr.Katz
moje úroda mi bohatě stačí na to, abych 90 procent rozdal a pořád měl co hulit. hulím tak jednu skleněnku obden, takže spotřeba skoro nulová. loni jsem vypěstil 3 samice new purple power, letos to bude durban.
ZeroONE
Mě skříň zatim neuživí mam za sebou druhou Indoor sklizeň a mam toho
tak na měsíc :-( teďka už mi jede nová genetika ve skříni
a venku 7 kytek tak bude líp.
Lahvan_FlaskiCZ
predloni jsem mel dve kytky, celkem v pohode noname, vydrzel asi 3 mesice
vloni jsem mel zadnebavanych 5 kytek, vydrzelo to do silvestra :mutant:
letos se hodlam zasobit na dlouhou zimu, ve skleniku toho moc asi nebude (nemuzu mit kvuli objemu), venku zatim 2 klony BMxCH, jedna kytka BMxCH je u kamose, clena sSMash na policku, mam slibenou polovinu, bo jsem mu ji jiz vzrostlou daroval + dostal jsem dva klony, a to GWS a Haze X Kalimist, takze snad nejaky to pokourenicko bude. :bravo:
Pan Ker
Letos je to poprvý, co asi vydržim až do sklizně:bravo:...jednak bylo dost hulení a jednak jsem se snažil dost omezovat(hlava už by to stejnak ani nepobírala:))... Jinak jsem byl vždycky rád, když jsem vydržel do zimy.
zeleninar
No tak ja som kosil asi pred 3tyzdnami a este sa to ani nestihlo vysusit a uz sa to spalilo...
Mr. Figaro
JO:punk:...........:smoker: :bong:, ale doufám že z toho nebudu :crazy:
mi to vychazi,ale po nejakem case prijde to ,ze si to hulco musim najit.A tak smejdim tam kde to rostlo,nebo se susilo....vetsinou najdu,kdyz ne prijdou na radu kvetni listky,uz ale nikdy nekupuju.Pestim pod 250 a outdoor.Chtel bych byt jednou takovy outak,abych tu lampu nemusel zapinat :-) ale to se mi nedari
nestaci ani nahodou. delam kazdy 2mesice okolo150-170g. a kourim sam tak 2 az 3 gramy. jenze sam kourim jen vecer.(tak 3 osobacky po desaty) no a zbytek pritelkyne a kamaradi. rekord je ze mi to vydrzi 5 tydnu.
Lahvan_FlaskiCZ: cece, haze qete 12 tejdnu, to ti nedoqete venku v nasem zem. pasmu. mel sem hazy pod lampou a fakt ta mrch qete dlouho. idealni na ven u nas tak 7 - 8tejdnu. leda by si zatmavoval sklenik uz ted nekdy v sest vecer treba nakejma zaluziema.
BASE
Jelikož kouřím jednou týdně tak mám hulení ažaž dvakrát ročně tak 15kytek indoor mám toho plnej mražák kámoši mě s tím rádi pomůžou
Lahvan_FlaskiCZ
MadLion: vyřešeno, bude to mít kámoš na půdě, kde svítí slunko a bude mít šanci ji zakrývat. :cool: ale jsem zvědav. :D
Budeh
ne nevychází , každým rokem těch kytek vypěstím víc a každým rokem je také čím dál tím dřív vykouřím. ba letos to vypadá hoodně nadějně. zahulíme uvidíme


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma