Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
vadnou.... - Klikni zde pro originální téma
Keany
zdarec... mam kytky asi tak 35cm... dneska sem je presazoval z kvetinacu do zeme a kdyz sem je vytah vsechny povadly... docela dost svesili listy jako kdyby meli malo vody... trosku sem jim asi potrhal koreny ale rek bych ze ne tak drasticky... to preci musi nak prezit... je to normalni kdyz takhle povadnou?? prezijou to??? vypadalo to dost bidne...
Uzlík
zdar někdy se to stává mě se to stalo taky měl jsem je sice menší než ty asi tak 20 čísel..uplně svěsily listy a vypadaly fakt na zdechnutí ale po týdnu se zase probraly...holt jim chtilku potrvá než si zvyknou na změnu
Peshmerga
4Keany
Pokaždé když něco přesadíš , ať už je to MJ, tabák, rajčata či okurky, těch prvních pár dní - podle toho jakým způsobem přesazuješ - to na těch sazenicích uvidíš jako změnu k horšímu. To ovšem neznamená, že sazenice nepřežijí. Ten náš druh (MJ) většinou přežije, neboť je to základně (holandsko-švýcarský, dnes moderně šlechtěný plevel , původně z Asie). Dej těm kytkám pár dni, kontroluj zálivku a hnojení, (tj. lépe méně než více) a za pár dní budeš v pohodě.
Keany
dikec... :) doufam protoze nektery skoro uplne lezely....
Keany
jo a mam pls este jeden dotaz... voni mi zacinaj padat... tak sem okolo nich zapichal spejle a ty svazal niti.... hodne navolno... to by snad nemelo skodit ne??
Uzlík
určitě ne
Ono
Ak ti môžem poradiť, tak ich presádzaj tak, že ich dáš do zeme až po prvé "pravé" listy. Tým bude rastlinka väčšou časťou stonky v zemi a tým pádom bude aj stabilnejšia. :punk: (Len už si asi všetky krásavice presadil, takže to bude asi rada do budúcnosti:D.) A ešte niečo: rastlinky radšej presádzaj v chladnejší deň, aby sa neusmažili:flamer:. Veľa zdaru!:wink:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma