Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Kubííííkův balkon - Klikni zde pro originální téma
Kubííííík
Zdravim all growers,pač jsem se dneska zaregitroval,tak jsem hnedka prasknu nějaky foto z balkonu atd. Jinak je škoda,že jsem nefotil všeschny vypěstky,ale nevlastnim digital,tak alespon tohle. Každopadně tenhle rok budu fotit jak zběsilej.
Kubííííík
Ale jooo no vidš,slepej nejseš jen jsem nato zapoměl.
kouba
to vypda jako by to bylo nekde na nejakem poli v kukurici ale jinak palky krasne ...
co to je za model ???
Kubííííík
To samozřejmě ten balkon neníííí,ty fotky sem nějak nešli hodit,asi jsou moc velky,ještě se pokusim to nějak pořešit. Jinak budeš se možna divit,ale je to zasazeny v takove velke diře. Dřiv v te oblasti měli cvičení vojaci,tak to vykopali asi oni. No a ten plevel kolem byl akorat ve stejne vyšce jak ty kytky. Taky zezačatku jsem to vubec nemohl najit. Pokud nejseš uplně u te diry,tak ji nevidiš. Každopadně už tam nesazim.

Jo a ten model,takzvaně co dům dá-nasbejrany seminka z toho nejlepšího co jsem hulil celej rok. Sam už nevim co to bylo za vzorky,ta fotka je stara tak 3 roky.

Včera jsme jeli s kamošem většinu vysadit ven,každej sedm řízků-7*White Russia,3*Shiva,4*Mazar. Ještě mam na balkoně White Widow,3*Mazar. Všechno co jsme sazeli mělo tak 25cm,takže ještě neni pořadně ani co fotit. A navíc ani jeden z nás nevlastní digitál. Ale časem pořešime a přihodime. Jen mě štve ta omezená velikost fotky,co se sem dá hodit.
Kubííííík
Každopadně za celou dobu co pěstuju,jsem tenhle rok udělal nejvic proto,abych fakt dobře sklidil. Co se tyče množství i kvality by to mělo vystačit na celej rok a pak zase znova a znova a znova... Pěstování je droga.
Kubííííík
Tak ještě něco.
Kubííííík
a
Kubííííík
a
Kubííííík
kurva tak jednou to tam je,pak tam dam něco dalšiho a ono to zase zmizi,ale když si klepnu na tu svoju galerku,tak tam jsou. Nechapu...
kouba
hmmm vsechna ces muzes mi rict cim hnojis ??
JAHmaican
a tak ten letošek teda nebude?
Kubííííík
kouba- v květinačich mam konskej hnuj,na ten nedam dopustit a davam ho všude,jinak 2 tydně phytamin,alga-rust i květ+sračky od papouška-rozely pestré:) Jinak kamoš si objednaval guano a tomu to mete daleko líp než mě. Na další rok si ho určitě taky pořešim,pač to s těma kytkama dělá zázraky.

JAHmaican- letošek bude,jen musim splašit digital a my na ty řizky co mame venku chceme jezdit co nejmín,z důvodu bezpečnosti. Jen nevim kdy,ale určitě budou.Řizky jsem sehnal pozdě,zatim nejvetčí ma cca 40cm.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma