Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
pet - Klikni zde pro originální téma
kostě
dostal jsem takoví nápad. bavili jsme se s kamošem o tom, že mu nerostou dve kyti, řešil to tak že na ně dal petku a ony se za pár dní sebrali a rostou pod tou petkou jako z vody. Tak mně napadlo v růstoví fázi jdou kytky po modrým spektru světla (myslim) tak že kdyby ta petka byla tředa od hanačky protozě je namodralá, tak by to pod ní mohlo valit jako blbý. Vyplývá však otázka jestlí ta pedka změní to spektrum a jesi to vůdec na kyti bude mít nějakej vliv.
Soul Rebel
vyzkousej a poreferuj:)
Jeck Herer
Myslim si že slunce má správný spektrum na růst :-))) myslim si že má to nejlepší spektrum se všema možnejma kombinacema,protože tak jak to roste třeba ve skleníku když pálí furt slunko tak se to nedá srovnávat z žádnejma výbojkama... (i když si myslim,že pod výbojkama se daj vypěstovat mnohem kvalitnější kytky než u nás v čr venku,spíš to vim :-) )..
žádná petlahev ti spektrum nezmění,jestli chceš dát petku kvůli vlhkosti tak tam dej jedině normální průsvitnou vod dobrý vody.. věř mi,s pěstováním venku mám hodně velký zkušenosti.... :-)
ChaoticRoman
Cože?? Modrá pet nezmění spektrum, ale odfiltruje všechny ostatní části kromě blízkých modré. Pet se dává, aby zvýšila vlhkost když dáváš řízek, je sucho, kytka není zvyklá na venek (byla za oknem) nebo třeba hlásí kroupy... Zcela jistě toho tady jsou mraky o sazeničkách s petkami, tak zkus HLEDÁNÍ.
kostě
dobřě dobře byl to jen nápad
PUNKie
ja si myslim ze modra petka nejako zasadne rast neovplyvni. to bola asi len zhoda nahod. zelena petka by rastlinke urcite ublizila, bo by nemohla robit fotosyntezu.
ono je to tak:..... ked sa pozerame na stol , vidime ho hnedy. je to preto lebo drevo obsahuje farebne kody, ktore nedokazu pohltit prave hnedu farbu. ostatne farby viditelneho spektra dokaze pohltit, ale hnedu odraza. a tu vidime my. a tak je to aj z rastlinkou, je zelena, pretoze nedokaze spracovat a pohltit zelenu farbu, takze pod zelenou petkou by nerastla
Jahudka!
Je to jednoduse tim,ze petka zvysila vlhkost coz se samozrejme kyticce libi.Proto ti tak rostly pod tou petkou.Samozrejme modra petka odfiltruje ostatni cati spektra,ale proc to delat kdyz slunecni zareni je full spectrum co kytka potrebuje.
Dude
myslim, ze vse vysvetleno :)
o PETkach tady je, o spektrech doporucuji precist nejake poradne thready - sice opakovani matka moudrosti, ale pouzivani hledani je jejim otcem .-)
closed


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma