Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
CANABIS by HALUZAK 06 (afgan,orangre bud,snow white,hawaiXskunk#1) - Klikni zde pro originální téma
HALUZAK
Toto je moje tohtoročné políčko....po všetkých problémoch a stresoch som sa rozhodol že ho dám na to isté miesto ako minulý rok.
príprava políčka spočívala v jeho prekopaní a nanosení
80kg rašelinového substrátu
20 kg kompostu
20 ks dáždoviek

rastlinky ktoré budem pestovať na políčku
3x AFGAN (nirvana)
2x SNOW WHITE (nirvana)
2x HAWAI X SKUNK#1 (nirvana)
1x ORANGE BUD (sensi seeds)
1x NO NAME

11.6.2006
Bido
Máš to pěkný, hlavně to osazenstvo. Jenom jednu otázečku. Honojiva nějaký máš? A jestli jo jsou přírodní nebo chemka.
A tu rašelinu tam dáváš každý rok? Je prý moc kyselá.
Pan Ker
Zdravim, máš krásný kytičky! Jen se chci zeptat k čemu slouží ten provázek okolo pole?? Mylíš, že to pomůže před zvěří??
HALUZAK
Bido:
Používam rašelinový substrát čo sa používa normálne na muškáty alebo rastliny von,ten neni kyslý... a hnojivo zatial žiadne ani moc nechcem hnojiť....

Pan Ker:
Ano ten špagát je proti zveri a zatial sa mi osvedčuje na 100 percent zver sa toho bojí,ešte som nato povešal malé kúsky látky ktoré som nasprejoval takže zver mi pole obchádza...
ThomasK
Moc pěkný kytky, a moc dobrý místo, tohle téma budu sledovat,určitě sem pak dej další fotky až budou kyti vetší.
Jak jsi předpěstovával a kdy si vysadil semínko?
A nemáš to nějak moc u sebe ty kytky?
Měj se, čus.
fakundo
cawcaw, počuj ty si tam dal dážďovky? pomáha to? aký je rozdiel ak by si ich tam nedal? a o koľko % bude výnos lepší z dazdovkami?
dobrý nápad....
PUNKie
dovolim si odpovedat za haluzaka ak sa nenasere. dazdovky dobre prekypruju podu a myslim ze zizali substrat ma nieco spolocne s dazdovkami. a to je dobre. ale neviem ci si ich tam udrzis v takej zemi. dazdovky oblubuju skor ilovitu a vlhku podu a na takom malom mieste asi nepobudnu. proste si myslim ze ujdu. čuzz. peace
Ono
citace:
A nemáš to nějak moc u sebe ty kytky?


Toto zaujíma aj mňa. Dával si to tento rok rovnako od seba ako minulý? :eek:
JAHmaican
Mně se tedy nazdá, že by byly nějak moc blízko u sebe.
HALUZAK
Rastlinky som sadil v presne v takom istom spone ako minulý rok takže myslím že by to malo byť OK:angel:

ThomasK :semiačka som dával normálne nakličovať vo filmovke:ked sa ukázal klíčok tak som ich presadil do malého kochlíčka kde som ich predpestoval na malé plantičky a potom som ich hodil na pole.myslím že ten rozostup je ok mal som taký aj minulý rok a vyrástli mi pekné rastlinky
husajn
Zdravim Haluzaka. Máš to moc pěkný. Celkem rozmanitý výběr genetiky. Já osobně mam zkušenost jen s Hawaiiem, ale myslím , že v tomhle případě výběru budeš nad míru spokojený :-)
HALUZAK
pridávam nove fotečky sú fotené 1.7

rastlinkám sa zatial darí len neviem či ich nebudem musieť zastrihnúť druhý krát pretože majú až moc energie a už sú dosť vysoké...:jumper:

1.políčko










2.políčko









3.ja s mojimi krásavicami









4.AFGAN











5.ORANGE BUD











6.HAWAIxSKUNK#1









7.HAWAIxSKUNK#1













8.SNOW WHITE










9.SNOW WHITE










10.list
Millanm
Cus cau ! Nadherny kytky ! Provadel si na AFGANOVI a krizenci Hawai×Skunk#1 nejaky zastrihy ?
HALUZAK
Millanm :2 afgany som zastrihol FIM a jeden normalne a HAWAI oba FIM všetky nad 4 poschodím
HALUZAK
prihadzujem nejaké nové fotečky rastliniek,

Noname začína mať už blizny tak tie fotky blizien sú z noneme-u

fotené 19.7.2006:afro:
HALUZAK
.I. už som to odstránil...Dík:angel:
HALUZAK
ZDRAVÍM takže pridávam dalšie fotky ktoré sú fotené 3.8.2006
posledná fotka je znova NO NAME ktorý už má šišky.ostatný holandania začínajú hadzať už malé blizničky a vyzerá to zatial tak že tento rok budú všetko samice čo ma nesmierne teší.

ešte k pestovaniu:rastlinky zatial neboli vôbec hnojené chystam sa ich raz pohnojiť krystalonom plod a kvet.každý druhý den niekedy aj káždý ich chodím poliaťž 40 litrami vody

príjemné pozeranie:smoker:
kavalera
ty voleeeeeeee , ty to nehnojis a rastie ti to bohovsky, musis tam mat asi fasa hlinu! drzim palce budem sledovat...K+
JAHmaican
Už několikrát jsem řikal, že to jde i bez těch drahých hnojiv a ty jsi toho absolutním důkazem!!! K+ nezbytné
zlo3lec
to dělá těch 20 kg kompostu...
HALUZAK
zlo3lec: tiež si to myslím ale svoje tam robí aj každodenné slniečko a pravidelné zalievanie :love:
Reggaemanista
HALUZAK : Na květ je vhodnější Kristalon Jahoda, nemyslíš ?...;)
Svahadji
reggae: myslim, že jestly kristalon, tak podzim - má poměr ještě výhodnější....
HALUZAK
TO také krystalony aj existujú?:confused: ja som o nich ešte nepočul...ale skúsim sa popýtať.Svahadji : a aký je najlepší pomer látok na kvet?
Reggaemanista
HALUZAK : Vše o Kristalonech je zde...;)
HALUZAK
a ešte stým najidealnejším pomerom látok na kvet mi náhodou neviete poradiť?
Svahadji
haluzak: nejideálnější poměry živin jsou ve specializovaných hnojivech :) Z hnojiv Kristalon je na květ (podle mě) nejvhodnější ten Kristalon Podzim - nejmíň dusíku a nejvíc draslíku.
Ale když sem dříve používal kristalony, tak sem je kombinoval - jak podzim, tak plod a květ, tak i jahoda.
sundance
Haluzák--Já jsem dříve ten kristalon používal také,ale teď bych se na něj úplně vybodnul.Někdo tady ne groweru psal,že kristalon obsahuje hromadu nějakých solí,či co, které se odbourávají vcelku dost pomalu a z vlastní skušenosti vím,že pokouřeníčko z modelu kterej byl hnojen kristalonem(v mojím případě na květ)není zrovna nej a úplně mi to zkazilo férovej model shivy.
Tento podzim budu přihnojovat omáčkou z kopřiv a slepičáku-takže uvidíme.

Sundance:)

p.s.pokud opravdu tedy nehnojíš vůbec ničím a přemýšlíš co na finální růst tak bych se přimlouval k té "omáčce"-je to stopro BIO!!
gona
pozri jak ti pekne pálkuje ten noname a ešte sa len nafúkne hehehe tak naČo hnojiť???hmmm keď si nehnojil ani raz skús na niekolkých kytkách hnojiť krystalonom podzim a ostatné nehnoj vôbec a uvidíŠ že rozdiel bude len minimálny no ale v chuti maximálny:)
HALUZAK
vdaka za rady.budem nad tým hnojením vážne rozmýšlať a možno sa nanho naozaj vybodnem.viem že krystalon chuti moc nepomôže...hnojiť som chcel len z jediného dôvodu pretože HOLANDANIA mi vždy začínajú kvitnúť dosť neskoro a dozrievajú už ked je dosť nanič počasie takže potom aj trošku začínajú plesnivieť tak som myslel že ked to pohnojím tym KRYSTALONOM na kvet tak sa rastlinky skôr naštartujú a začnú skôr kvitnúť .nemyslíte že by to tak mohlo byť?
vaaanha
Tak já bych ti poradil následovně. Pokud je pravda co říkáš, tzn. že ti kytky pozdě dokvítají tak bych asi nehnojil a to ze dvou důvodů. U těch tvojich to asi ani moc nebude potřeba:D mno a zadruhé, pokud se ti třeba v půlce květu(spíš pozdějc) začne dělat plíseň a chtěl bys to sklidit tak za á) bys měl plesnivé(to by se dalo vystříhat třeba) kytky a taky špatnou chuť ánebo za bé)bys musel aspoň týden flushovat(vodou:D ) ale to by se zase plíseň rozšířila. Možná bych třeba tři čtyři týdny zahnojil, ale až se dostaví období dešťů a podobně(což bych tipnul tak na půli září až přelom října) tak v tvé situaci bych chtěl mít v tu dobu kytky už bez hnojek aby byly připravené na nárazovou sklizeň takže asi tak. Samo že zas nebudeš sklízet nezralé kytky. Toť má rada. Jesi je to moc nepochopitelné tak tady je závěr - Hnojit třeba tři čtyři týdny ze začátku květu(radši lepším hnojivem) a od půle až po konec květu nechat být páč kytky to ňák očividně nepotřebujou a ještě k té otázce - samy hnojiva by asi květ urychlit neměly, jedině tak možná ňáký květový stimulátor ale to je pouze moje teorie, nemám ji podloženou(a tím žádám aby to někdo zkušenější upřesnil). Hnojky ti pouze pomáhají mít větší, hustší tvrdší prostě všechno:D pálky.
Kua toe dlouhý text:D
Zdrc
HALUZAK
vaaanha :velká vdaka za postrehy.hńed mám v tom trošku jasnejšie.ja som ale nechcel hnojiť postrekom ale normálne zalievkou ku korenu a to tiež len tak 2-3 krát aby rastlinka mala potrebné živinky na kvet.ale počkám a uvidím ako sa to bude vyvíjať lebo je pravda že čisté bio hulenie je omnoho lepšie:jumper:
shakelukas
fakt moc hezke kyticky K+
HALUZAK
POZDRAVUJEM.so smutkom vam musím oznámiť že bol som potýždnovom daždovom počasí na políčku a zistilo som že z 9 rastlín je 5 samcov:rocket:.neprajem nikomu ten pocit bezradnosti a neštastia:grrr:.ja som na poli len tak sedel bolo mi brutálne do plačul en tak som na rastlinky pozeral a vyfajčil som pritom 3 cigy za sebou.takže mi zostalo na políčku 1x ORANGE BUD,1x AFGAN,1x SNOW WHITE a 1x NO NAME som z toho nesmierne smutný ale nie každý rok sa musí vydariť:(
gona
čo blazniš z tych 4 rastlin bude tolko huliva že budeš rád že to nemusiš zahadzovať
shakelukas
jj presne tak.,....... trocha péče a je to........
HALUZAK
Takže pridávam fotky rastliniek čo mi tento rok zostali.
fotene 24.8


afgan,snow white a no name su na 100 percent samice a orange bud mam zlý pocit že to bude samec :(.rozhodol som sa že tento rok nebudem hnojiť vôbec ked už nebude tolko toho ako po minulé roky tak nech je to aspon čisté BIO:love:

A tu sú fotky:
1 AFGAN








2. AFGAN














3. ORANGE BUD+SNOW WHITE












4. SNOW WHITE














5. ORANGE BUD














6.NO NAME


























7-10 ŠIŠKY NO NAMU
:bong:
StoneBud
mno ja ji venku jeste nejel ale kdyz bude solidni pocasi tak by to mela zmaknout....jestlize jsou nan i naznaky palic, bude tak uz 14 dni v kvetu-tech prvnich 14 vytahovacich dnu a tak by to v druhe pulce rijna mela zmaknout :) samo zalezi na tom kde to mas kvuli rannim/nocnim teplotam a hlavne dukladne kontroluj pliesen v palicich- to je ten hlavni pruser
HALUZAK
mne sa snow white pekne rozbehol myslím ťe by to tak do konca septembra začiatku oktobra mal stihnúť.len je zaujímavé že šišky sú čierne.Už čoskoro aj nové fotto
HALUZAK
konečne som sa dostal k počítaču tak pridávam nejaké fotečky paličiek fotené 25.9
Ono
Zdravím. Nehodíš sem nejaké fotky zrelých krásavíc?:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma