Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
SOurozenec pláče - Klikni zde pro originální téma
raft
CO by jste řekli mladšímu bratrovi , který má strach že kvůli marihuaně skončíte závislí na tcrdých drogách a pláč vám na rameno u počítače ????
Nevím jak k to mu došlo ...ale nemohl jsem to dál tajit ..???
PLS pomoc !!!
zkus mu hodit par seminek technickeho, ukazat mu web konopa.cz a ukazat mu dalsí využití mj. Vysvetli ze alkohol je horsí a podobně.

Ja jsem to tak udělal u 10leté sestry, a jediný problém bylo, když rozkecala po ZS ze za oknem pestuje MJ :D (samozrejme technicke konopí, s certifikatem primo z konopy).
kavalera
vysvetli mu to...ukaz mu GROWER..nech studuje...je tu tolko toho..
hal9000
Tak kdyby mi můj 12 letej brácha začal brečet protože hulím tak to pěstování asi doma zabalím, jsem hrozná měkota a fakt by mě to dostalo. Dost tě lituju :(
UdL
Grower bych mu neukazoval. Náhodou narazí na thread třeba "Zkušenosti s halucinogeny" a slzama vytopí barák! :D :D :D
ne, grower určitě neukazovat!
spiše informační servry
IcanLearnUgRow
hehe UdL to vystih jako svine , klidne mu grower ukaž ale proste mu řekni že MJ jako vstupni droga plati jak pro koho , každej si sam vybere jakou chce jit cestou a do čeho nejdal zajit , každej tu vetsinou začinal s mj a vsadim se ze pulka lidi odsud si v klidu da hubky nebo tripa , a mala čast klidne i Piko ale jak řikam je to na každym do čeho chce jit , ja bych do pika rozhodne nešel ale halucinogenny proč ne vid? :D:Dnevim jako v čem litas ty nebo jestli jen v mj tak mu to řekni na ferovku :-) jinak žadnou pomoc nepřinašim :-) snad to časem pochopi až si s tebou da špeka peace a čaj :-)
kafevar
Zastávám výchovu příkladem. Netaj, že hulíš, ale chovej se korektně. Když za rok uvidí, že nejsi vyklepaná troska a žádnej přestup na piko se u tebé nekoná, udělá si správnej názor sám. Ale tuhle situaci ti rozhodně nezávidim.
BASE
Souhlas s kafevarem já mám 10syna ví co je to marjánka řekl sem mu že to není o nic horší než cíga a chlast před ním bych si nikdy nezapálil brko.Dal sem mu přečíst články o marjánce a je klid.
Novota
hele ukaž mu reálnej pohled na ganju... kladnou i zápornou stránku a hlavně mu vysvětli, jak to je s tim přestupem na tvrdý drogy..
cosecha
hehe, grower mu ukaž až mu bude 18, jo? ;)
ai bude lepší když o tvojí feťácký kariéře bude věděť co možná nejméně. Takže před nim pokud možno nehul. Taky bych před nim ani nedělala nějakou bouřlivou propagandu toho jak je tráva bezva, páč to bude chtít za chvíli taky zkusit a to by - vzhledem k jeho věku asi nebylo to nejlepší, aby ses o něj nemusel časem třeba bát ty. Ale základní informace to jo, to mu dej, ať ví.
Normálně mu řekni: "Milej bráško, sice hulim občas trávu, ale jinak jsem a budu pořád tvuj stejnej brácha a nic se nemění."
A musíš v něm pořád utvrzovat pocit, že ti může věřit, aby se fakt moh spolehnout, že to co řiká brácha je pravda a že s bráchou a o bráchu se nemusí bát.

Peace!
malicka
jj souhlas s cosechou..
sice nevim kolik je bratrovi ale asi je jeste dost mladej .. mladej na to aby to pochopil .. ma jeste zakodovany v hlave ze MJ je droga a drogy sou spatny.. aby ne taky kdyz mu to vtloukaj do hlavy rodice, skola, cela spolecnost.. zatim si neuvedomuje rozdily mezi "mekkejma" a "tvrdejma" drogama..
jen zlehka natukout o co de.. podle me je brzo aby si s nejakejma podrobnostma vubec zatezoval hlavu.. nerikat mu ze to je bezpecny .. spis co to muze mit za nasledky.. ale ukazat mu ze ses v pohode.. prece jen bude jeste asi ve veku kdy veri ze autorita mluvi pravdu..
tak at se dari
No zajímalo by mě, kolik tvýmu bratrovi je, protože naprosto nechápu jak by dítě poznalo, že jeho brácha kouří tu marihuánu. Myslím, že by mělo být v zájmu každého dospělého člověka, aby nepropagoval marihuanu v očích dětí.
Jinak hezky to napsal kefevar, ale jen pokud by se jednalo o staršího jedince.
cosecha
no tipuju že raftovi bude tak 14 a jeho bratrovi asi tak 10, ne?
wawroch
tipuju rafta tak na 20 :) kolik je jeho brachovi tezko rict. rekni mu, ze na tvrdych drogach s nejvetsi pravdepodobnosti neskoncis, ze konopi neni nic spatnyho ale ze to chce svuj cas stejne jako pivo a ... ja nevim co. to by me zajimalo, jak bratr prisel na to, ze kvuli konopi skoncis na necem navykovym... kdo mu to nasadil do hlavy? jak na to prisel?
cosecha
no a nebo bude raftovi tak 50 a bratrovi těžko říct. Tak 45.
Z-E-N-I-T
cosecha: :D:D:D:D hahahaha
God_mars
Taky by me zajimalo kolik je tak bratrovi ale pokud by mu bylo tak kolem 14 tak by moc dobre vedel oc jde , protoze na zakladce uz decka hulej o sto sest. A to nerikam jen tak z domeni to rikam protoze nektery z nich znam. A uz me i parkrat zkourili.
Johnysss
hehe, sviho brata fakt neresim, on vi vo cem to je, kdyz neco nevi, tak mu to vysvetlim, a von pochopi...Asi dva roky vi ze hulim, kdyz mel ze zacatku naky keci ze to rekne matce, tak sem se pred nim zkouril a von videl ze s clovekem to nic moc nedela....Vy to dva roky, a rika ze za tu dobu sem se vubec nezmenil...
kotlis
já mám ségru tak 13cca a nevim..myslim že lidi než to zkusí,mají hrozné představy.je to jako s chlastem.pamatuju se jak sem se poprvé ožral (neptejte se jak si to pamatuju,sám nevím) a víte co.prostě si řeknete "to bylo ono??"....takže nic moc neříkat,přecejenom začít hulit konstantně ve 13 je sebelikvidace.....nechám ji ať si na to příde pěkně sama.třeba dáme v budoucnu brčko....kdo ví......................
Radovan
Nejlepší je mít starší sourozence jako mám já segru akorat někdy placne at aspon když někam jedem at nemam hubu dokořán a tak blbě se neřehtám.Jinak pohoda.Máte někdo sourozence a pálite snim špeky?Já se sestrou tak akorat na retko,ale špeka nechce jednou to zkusila a moc to nemusí.
shamanjai
Moje sestra je skoro o deset let starší než já, takže jí kouření nic moc neříká a i když si to zkusila (samosebou že se mnou), říká, že jí to nic nedalo. Nezakazuje mi to, prostě to jen nerada vidí...

Takže když k ségře na návštěvu, tak jedině s Visine...
raft
Děkuji za všechno, nechám tomu vlnky... Jen budu na bratra víc dbát, sám hulit od řekněme si to otevřeně. Od dětství. A chci aby z bratra bylo něco víc než jen flákač bez respektu jako já !!

:*)
raft
Jo no jo tam mělo být sám hulím ne sám huli ....hulíme všichni :)
raft
Jo a je mi dvacet let tedy ... děkuji


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma