Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Návod k pěstování od Serious Seeds - Klikni zde pro originální téma
mott
Ahoj,

díky za nákup od Serious Seeds. Vybrali jste si dobře. Produkt, který jste si vybrali je jedním z nejlepších a stálo hodně úsilí a času ho vytvořit.

Klíčení

Naše semena jsou pravidelně testována, abychom si byli jistí, že dosáhneme minimálně 90% klíčivosti. Každé semínko je ručně vybráno podle velikosti, zralosti, vzhledu a možných poškození. Není problém je po nějakou dobu uchovávat (lednice je tím pravým místem), ale klíčivost tím poklesne. Uchovávejte semena na tmavých suchých místech při nízké konstantní teplotě.
Semeno je rostlina v období klidu. Semena prasknou, když se dovnitř póry dostane vlhkost. Položte semena neprodleně na zvlhčenou hlínu a zahrňte je kyprou hlínou a lehce přimáčkněte. Každé semeno do svého kelímku (hluboké zasazení semen je častým důvodem nevzejití semen). Každý kelímek přikryjte sáčkem dokud semínka viditelně „nezdvihnou hlavu“, pak sáček odstraňte.

Sazenice

V této fázi se rostliny nazývají sazenice. První lístky jsou v podstatě zásobárnou energie, pro start rostliny (tyto lístky jsou oválné a časem mohou z rostliny odpadnout). Dejte rostlině dostatek světla, nebo se vytáhne aby si ho našla. V případě že se to stejně stane, podepřete ji čističem trubek (v Čechách asi najdeme vhodnější řešení). Jeden konec zahrneme kolem stonku a druhý zapíchneme do země.

Rostliny

První skutečné lity jsou jednoduché, každé další patro má o 2 prsty více (1, 3, 5, 7, 9, 11), dokud jich nemá rostlina 11. Každé další patro má 11 prstů na listu. Pokud se rostliny pěstují z klonů, mívají 7 nebo 9 prstů Obecně, čím víc mají listy prstů, tím je rostlina zdravější. Místo na stonku, odkud listy vyrůstají, nazýváme kolínko. Z něj vidíte vyrůstat dva listy, každý na jednu stranu. Z tohoto kolínka, těsně nad listy, obvykle vyrůstají nové větve. Na začátku je to špatně patrné, ale více se to projeví při dalším růstu.

Pěstování a kvetení

Při pěstování indoor (uvnitř) jsou rostliny vystaveny 18 nebo 24 hodinám světla, dokud je nechcete nechat vykvést. Aby jste je přiměli kvést, přepněte na 12 hodin svícení a 12 hodin NEPŘERUŠENÉ tmy. Dělejte to s rostlinkami 6-8 týdnů starými. Při pěstování venku rostliny na podzim samy vykvetou. Po dvou týdnech květu rostlina projeví své pohlaví. Samičí rostliny ukáží malé bílé vlásky na vrcholcích, samčí mají malé zelené váčky (uvnitř s pylem) visící na krátkém tenkém stonku rostoucím ze stvolu. Postupem času jsou tyto rozdíly zřetelnější. Samce odstraňte dříve, než se tyto váčky otevřou!
WiB
Za takhle kvalitní návod k jedný odrůdě nemůžeš dostat nic jinýho než karmu:)
Frantapa
pěkně přeloženo, karma je tvá
sativa
to ale neni navod k jedný odrůdě, ale od jedný firmy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma