Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
misto skrine sklenene akvarko ? - Klikni zde pro originální téma
m@hony
zdravim.
chtel by sem se zeptat jestli by bylo mozne vysadit kyticky misto do skrine do akvarka vim ze teoreticky by to nebyl problem ale prakticky by sem jednu stranu akvarka nechtel vubec zakryvat aby sem se na ne mohl chodit divat :) a tudis by tam slo vedle 70W sodiku taky trosku deniho svetla vadilo by to?okno je na vychode a primy slunicko by sem dystak zamezil ale proste by to bylo v denim svetle nevadi to? dalsi problem je ze akvarko je vysoke jen 35 cm chtel by sem pestovat scrogem a kyticky by sem prepnul brzo na kvet myslite ze tech 35 cisel by stacilo(pozdeji bude vybojka nad akvarkem takze ty kytky maj svejch 35cm) a posledni dotaz je jak to je ze zapachem pri kvetu v ty mistnosti normal spim je to nejak zvlas citit?dekuji za kazdou radu :)
Jeck Herer
jo,řek bych že když tam pude denní světlo tak je to blbý.. kup si aspoň tu bílou folii z growshopu,neni drahá,mám jí taky a je good.. aspoň ty boční strany bych tim volepil,když chceš mít pak nahoře nad akvárkem tu výbojku.A když to kvete,tak je veliká většina kytek straaašně moc cejtit! normálně dělaj pak spousta lidí odtahy ven z baráku,ale v paneláku bych to nedělal :-)) mě ta vůně nevadí! mě to vonní...:-)) a eště k tý vejšce-35 cm je hodně málo no... ale když budeš mít tu lampu nad akvárkem tak to snad bude stačit.. každopádně bych to přepnul tak po 3 týdnech pod tou 70kou..
m@hony
svetlo zamezim ze 3 stran i ze zhora kde bude ta vybojka klido, ale predni stenu si chci nechat prusvitnou :) jinak me by ten smrad taky moc nevadil ale nebydlim doma sam :) myslis ze to bude tak strasne citi po celem bytu ? ten odtah z bytu by bylo mozna taky reseni ale moc se mi do toho nechce . kazdopadne dik za rady.
badjoke
Kdyz nechas predni stenu prusvitnou, tak ti to pekne blbe poqete.. Kytky se pak potrebujou radne vyspat, abych to tak nejak vysvetlil, a dyz jim nechas moc svetla tak budou ruzne blbnou alebo to treba budou pani i damy.. Aspon to na tu noc zalepit folii, ae dusledne..Navic pises, ze to ma by nema byt citit,coz se bez poradnyho filtru urcite nestane, naopakto bue smrdet jakprase- zvlast nekere vonavejsi geny). Stim filtrem se to pak opravdu da bez problemu, a kdyz stoho este trochu vytahnes vlhkost, takto muzes klidne poustet i do pokoje.. Ale stim, ze to bue fak tajny nepocitej moc nepocitej- toto chce skovat nekam do kamrliku..

A na konec c o melo byt na zacatku, ae vsiml sem si toho pozde- 35cm prostor je naprosta utopie..
Co?
add: jeste bys měl mít tu odrazofou folii zevnitr...ponevadz ti normalní sklo "sežere" vetšinu watů jež do toho vyzáříš
p.s. a budeš mít problém s vlhkostí ....akvárko málo dýchá....mě se osvědčilo max. tak na řízky...
btw. hodně štěstí :D
m@hony
kluci dik tohle sem chtel slyset ted us vim ze to je blbost :) vsadim teda radsi na klasickou skrin.) jinak super tajny sem to mit nechtel ale zase sem nechtel kdys si do bytu privedu navstevu aby je jako prvni vec flakla do nosu vune z kytek :). dik moc
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Co?
add: jeste bys měl mít tu odrazofou folii zevnitr...ponevadz ti normalní sklo "sežere" vetšinu watů jež do toho vyzáříš...


Nalepit to zevnitř by bylo kvůli ztrátam vhodnější ale imho není to nutnost. Nesouhlasím s tím, že by normální sklo sežralo většinu vatů? Ztráta tam sice je, ale většina watů rozhodně ne. A to se bavím i o spektru pro kytky nejen o viditelném. Měl jsem klasický sklo pod 70W a naprosto v pohodě. Význam borokřemičitého skla je přeceňován. Řekl bych, že je to rozdíl asi jako vylepit skříni odrazovou fólií nebo nastříkat na bílo.
Samozřejmě jestli má to akvárko tónovaná skla nebo něco takového, tak není co řešit a lepíme zevnitř. Ale to je snad jasný.

A ještě je tu ta výška 35cm. Na květ to rozhodně nepůjde. I v 70 cm je pěkná křeč. Když uvážíš, že dáš 15 cm na hlínu a dalších 15 cm sebere výbojka s minimálním odstupem od kytky, tak ti zbyde 5 cm. A kdybys chtěl dělat V-ScrOG, tak bys musel mít výbojku z části zapíchnutou ve hlíně. A to bys tu hlínu uvařil. Takže na květ to v tomhle akvárku určitě nepůjde.
m@hony
jasny no us sem si to rozmylel :)
kafevar: vybojka by byla nad akvarkem takze takze by na kytky bylo tak 20-25 cm coz je taky malo ale neni to tech 5 :) jinak dik za vsechny odpovedi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma