Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Odcházej mi holky a nevim proč... Pomoc... - Klikni zde pro originální téma
Wokap
Ahojtě Groweři. Už sem tak bezradnej, že se obracim na pomoc k vám - zkušenějším groverům. Holky mi po přesazení začaly stagnovat a postupem času jim začaly osychat listy. Rostou, sice strašně pomalu, ale vývoj patrnej je, ale prostě jdou do kelu. Jde o 4xDurban Poison, 1xDomina Haze a tuším, že tam mam ještě 2x No Name, ale přesný číslo z hlavy nepovim...

Substrát je výbornej kompost v kterým sem jel i minulej rok s perfektníma výsledkama, pH by se mělo pohybovat kolem 6ky, hnojim OBMkem, ale jen decentně - přeci jen jsou to prcci, pokud už vysvitne slunko(jako že se to letos snad ještě nestalo), tak na ně na přímo svítí 7 hodin a štípat jsem si radši nedovolil.

Chci se zeptat, jestli jejich stav může mít nasvědomí letošní vykurvený počasí, zima a nedostatek slunka a nebo je chyba na mojí straně?

Za jakoukoli radu, připomínku a pomoc předem moc děkuju, fakt už se bojim, že letos nesklidim.... Tak zatim - Wokap
Wokap
Jo a ještě, aby bylo info kompletní, přelitý nebudou, se zálivkou to nepřeháním, jelikož se držím hesla, že pěstuju konopí a né rejži a navíc mám na spodu kýblů dirky na odtok přebytečné vody.
Ještě jednou díky za jakýkoliv postřeh, Wokap
vascha
Tipnul bych přehnojený nebo usmažený.... spíš to druhý.
Wokap
Jééééééé! Nechceš bejt trochu konkrétnější? Jak to může bejt usmažený? Co si pod tim mám představit? Jako dopálený od lampy? Moje kytky lampu vživotě neviděly! Ale stejně děkuju. Peace, Wokap
Svahadji
foto č. 2 - plíseň - dát polyversum, jinak mi to připadá spálený asi tim kompostem. Složení kompostu nemusí být stejný jako loni - asi je letos kyselejší. Asi bych to zkusil přesadit - ten kompost bych naředil něčim ne tak agresivnim (kokos, perlit, písek, jiná zemina,......). Nebo to skusit chemickou cestou - hrátky s ph, doplňování živin,...
zemi
Hoj growáci
Na plísen to nevypadá, ta se neobjevuje tímhle způsobem na koncích a krajích listů a je problémem celé rostliny. Todle je převážně u starších listů, alespon se to tak jeví z tech fotek.

Jinak souhlasím se SVAHADJI. A sice s tím, že je to spálený živinami z kompostu. Anebo spíš špatné PH. Rostlina nedokáže přijímat živiny pokud nemá ideální PH ato mezi 6 - 7,5. A jak to vlastně myslíš s tím: ,,pH by se mělo pohybovat kolem 6ky,, To znamená že to máš změřený, nebo se domníváš že je to tak?? Bud konkrétní... třeba PH4-5 to by nebylo moc ideální!!

Nejdřív bys měl zjistit to PH. Stačí koupit PH papírky za pár kaček mno a pak už by se s tím dalo něco dělat...

Jo jo... a tím počasím to taky nebude. Toť můj názor...
Zdar. Hele měl jsem letos stejnej problém. Koupil jsem si kuprikol50 postříkal, začal intenzivněji hnojit (objevil jsem totiž názory, že kytka je nedohnojená) a vše se zlepšilo. Radím ti, aby sis na růst koupil jiný hnojivo než OBM - to je totiž určený na květ. Pokud chceš něco cenově přijatelnýho, tak zkus wuxal super.
Podívej se ještě sem: http://grower.cz/forum/showthread....27&pagenumber=2
Wokap
Chlapáci, všem strašně děkuju, kytky sem přesadil, ten kompost sem říznul 1:1 s obyč hlínou, špatné listy odstranil a teď čekám. Osychání se zastavilo a teď budu doufat. Díky podmínkám které sem holkám nepřipravil ideální sem objevil prvního samce, muselo to pro ně být vážně hrozný, když už nasadil na květ. Určitě sem to přehnal s tim kompostem a spálil je... Fakt mě to mrzí, chtěl sem pro ně to nej a dopadlo to takhle... :(
Myslíte, že je šance, že se ještě seberou?
Ještě jednou Vám děkuju a děkuju i Groweru. Jsem rád, že to není jen informační serwer, ale že sou tu i lidičky jako Vy, kteří jsou ochotni pomoci spolugrowerum. Mějte se krásně, přeju ať Vám to roste o poznání lépe než mě a jakékoli další postřehy určitě pište!

BTW: Kdybych dal ještě teď doklíčit ještě jednu várku DP, myslíte, že to stihne narůst a dozrát? Fakt moc děkuju, Wokap
Svahadji
klidně to dej naklíčit - dozraje to vpoho!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma