Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
gambler´s OUT 06 - Klikni zde pro originální téma
gambler
Zdravicko.
Na zacatek bych rad neco povedel o svych kytickach. Az na nekolik rostlinek DP (durban poison) jsou to vsechny me dlouholete nounejmy. Mozna je to nemoderni, ale vsak to znate. Drahe seminko s krasnym jmenem jeste zdaleka nezarucuje uspech v podobe dozrani pod nasim stredoevropskym slunickem. Za svuj pestitelsky zivot jsem se snazil vypestovat venku ruzne "slibne odrudy". Byly to marocke skunky, kytky z izraele, ciny a kdovi co vsechno jsem zkousel. Vetsina nedozrala, bohuzel. Ten kdo pesti pod prirodni lampou jmenej slunicko- nemuze si tolik vybirat. Takze momentalne pestim jenom takove kytky, u kterych mam zkratka jistotu, ze dozraji. Ustupky z kvality jsou mozna podstatne, ale uprime mi nejde o to se po dokoureni jointa svalit na kreslo a tri hodiny byt mimo svoje fyzicke telo...No bohuzel pocasi nam prilis nepreje a zda se, je to trend poslednich let. Pokud to takhle pujde dal, i ja budu muset prejit k pesteni pod umelym osvetlenim. Tam uz do krasy pozenu kvalitni holandske modely.
Ted k pude a zvolenemu systemu. Mam jedno patizanske policko daleko od civilizace. Bohuzel je celkem ve vysoke nadmorske vysce a mam trochu strach, ze mi to tam pomrzlo i na zacatku cervna:-( . Pokud ne, pridam casem fotky i z tohoto zapadleho mista. Jinak pestim na balkone, ktery ma celkem optimalni orientaci vpodstate na jih. Jeho vyska je necely metr a nemuzu si dovolit nechat kytky prerust. Me kvetiny patri do rodu sativ a jak tusite, tyto rostliny vysku potrebuji...Pestuji proto v igelitovych pytlich (pres 10l) a nasledne je poklatim do podoby lezmo a budu se snazit o metodu zvanou supercrouping(bo tak neco). Nikdy jsem to nedelal, tak mi drzte palce.
Jinak kvetiny jsou do pudy zasazene 2.4. (nechtel jsem sazet na aprila). Fotografie jsou celkem aktualni. Bohuzel skoro cely posledni mesic u nas nevysvytlo slunicko a tak kytky jsou na sve stari docela male. No snad se pocasi umoudri a kytky vyrostou a dozrajou.
Puda je ruzna kombinace kupovane zeminy, kompostovane zeminy, konskeho hnoje a perlitu. Snazil jsem se vsechny komponenty namichat priblizne po 25procentech. Hnojim nejakym univerzalnim tekutym hnojivem, ktery ma celkem idealni hodnoty. Pokud to nekoho snad bude zajimat bliz, napisu jmeno hnojiva.

Peace gambler.
bBoOrReE
cau kamo.
musim ti to pochvalit,mas to sikovne poriesene.
ja pestujem tiez uz niejaky ten "patek" a mozem potvrdit,ze moje nonames boli vzdy tie najodolnejsie,dozreli ako prve a vynos bol tiez naj.Rok co rok ich mutujem s kvalitnymi samcami inych odrod,takze kvalita a sila stupa./doporucujem omrknut moj TOP model http://grower.cz/forum/showthread.p...79&pagenumber=2 :-)
tak nech to frci.. k+
(nazov hnojiva ma nezajima-vyuzivam silu prirodu-sracky vselijake, vodu z vyluhovanej pokrivi atd..
gambler
Diky :-)
Slunicko nam sviti a kytickam se dari, brzy prinesu novou varku fotek.
Jinak dlouho jsem premyslel o tom, ze bych pestil na stromech. Ustoupil jsem od toho snad jen z duvodu zalevani. Bal jsem se, ze by mi to pri nedejboze nemoci ci jine katastrofe mohlo uschnout nedostatkem tekutin. Tenhle rok co pestuju v uzavrenych pytlech mi najednou dochazi, ze mozna 75% vlhkosti odchazi odparem z povrchu kvetniku. Takze pokud by nejaky stromomil poresil takovejhle uzavrenej vrsek, mohl by snizit frekvenci zalevacich navstev minimalne na polovinu. Coz je z duvodu pohodlnosti a bezpecnosti (nas i kytek) jiste vyhoda.
Samozrejme by nekdo mohl namitat, ze to je odzacatku blbost - koreny vzduch potrebuji...Ja mam v hline perlit a zatim jsem zadne problemy nespozoroval. Navic mikroten (mam dva pytle v sobe) malicko dycha, to se malo vi...
gambler
Aktualni foto z dnesniho rana. Jestli slunicko vydrzi, budu muset tak behet tydne- deseti dnu prejit k fazi pokladani kytek lezmo a tvarovani dratem ci jinymi pomuckami...To bude peklo.
gambler
:-)
ChaoticRoman
It's so...so...beautiful.

Jinak supercroopingu se neboj, právě aplikuju a spokojený! prostě to ohni (jemně) co to dovolí a přivaž. No a nezapomeň zaštipovat rychle rašící vedlejší větve... Jinak K+, fakt krása...
gambler
Tak po dvou dnech zase foticka meho maleho raje... Jinak malicko jsem to prehnal s hnojenim a tak dve nejslabsi kyticky nevypadaji dvakrat dobre. Jsou hozeny do stinu a doufam, ze se vzpamatujou. Do supercroopingu zbyva tak tyden (podle pocasi). Dalsi fotky prinesu pred a po s.c. Moc se na to netesim. Jsem priznivcem spise vertikalniho klasickeho pesteni, ale treba me to nakonec mile prekvapi.
gambler
nejnovejsi clen me domacnosti
gambler
Tak jsem si dal mnohokilometrovy pochod ke svemu policku (jestli se to vubec tak da nazvat). Z puvodnich sesti kytek prezily ctyri. Po tech dalsich dvou neni ani vidu, ani slechu - nejspis nejaka srnka nebo neco podobnyho. Kytky nejsou v buhvijakem stavu, ale kdyz uvazim ze maji zasebou mrazy, dlouhotrvajici sucho, najezdy slimaku atd drzej se dobre. Mam z nich radost. Pohlavi u vsech ctyrech nezname. Posilam fotky dvou z nich.
gambler
soukromy raj na zemi
stulo
mash to dost pekne gambler :) s niecim podobnym teraz zacinam aj ja...len nemam tak mrte rastlin ;)..vela stastia a peknu urodu...chekni si inak niekedy moju galeriu :)...cafko

a samo k+
gambler
Dekuji za pochvalu:-)
Pro stulo: Ja jsem taky neplanoval tolik kytek. Nechaval jsem klicit velmi stara seminka (cca 4 roky) a skoro jsem nepocital s tim, ze neco vyleze. Nakonec jich vylezlo prekvapive hodne a tak jsem si rikal, ze je vlastne ma povinnost se o vsechny postarat. No a tak se staram.
Pro fox_tonnzo: No stale premyslim, ze nektere hodim nekam do kukurice. Vetsina ale zustane v pytlich na balkone. Ty pytle maji kolem deseti litru- nektery presadim jeste do vetsich. Pak je jednoduse polozim na bok a privazu, aby lezely. To co dal poroste samozrejme poroste nahoru a snad to nebude z balkonu ven couhat...
gambler
Mam tady po delsi dobe nejaky foticky. Tyhle jsou z doby tesne pred SP.
gambler
No a tady uz je jeden den po SC. Kytky jsou roztazeny dratama a brutalne prostrihany. Pocitam, ze minimalne dve tretiny vedlejsich vetvi sly pryc...Foceny pri mirnem desti, proto trocha horsi kvalita snimku...
gambler
stav k 25.7.
gambler
aktualni stav (4.8.) dvema slovy: kvetouci jungle:-)
gambler
ctrnact dni den co den prsi a tak mam o kvalitu vazne starosti
mokie
o kvalitu bych se nebál na tu je ještě čas, spíš bych řekl, že jde v téhle fázi hlavně o kvantitu,
ale moc hezké keříky.... K+
Protest
Přesně tak, taky bych řekl, že jde o kvantitu a pak až budou kytky dozrávat tak teprve o kvalitu.. :) Taky házím kostkou....
gambler
Po tydnu par fotek. Slunce obcas vykoukne a palicky zacaly krasne krystalizovat. Kvalita fotek nic moc, muj starej fotak neumi moc makro...Na sklizen si zkusim pujcit nejakej lepsi pristroj.
gambler
Tak jsem poresil problem s makrem tim, ze jsem fotil pres lupu:-) Tahle kytka bude letos asi nejvetsi zabijak. Doporucuju zvetsit.
zn. jenom na lekarsky predpis
gambler
Pestuju tenhle model uz mraky let a nikdy jsem nemel ruzove chloupky na palicich. Az ted na jedne kytce zacaly ruzovet. Skoda, ze na ni nejspis nebude stopa po seminku.
gambler
Damy a panove jdeme do finale. Predpokladam, ze do jednoho tydne(podle pocasi) probehne sklizen. Posilam par dalsich foticek.
gambler
Fotku c.3 doporucuji zvetsit. Je to detail vrsku druhe fotky. Je to sice jedna z ridsich palic, zato kvalitou to vynahradi...
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od gambler
Pestuju tenhle model uz mraky let a nikdy jsem nemel ruzove chloupky na palicich. Az ted na jedne kytce zacaly ruzovet. Skoda, ze na ni nejspis nebude stopa po seminku.

Řekl bych že to bude tím škaredým počasím, taky mám kytku celou fialovou...:bong:
ad fialovění kytek: u jedný kyti mi fialoví ty stonky listů u palic, ale palice jsou bílo zelený, snad to ještě počasí vytáhne

gambler: šikovnej! K+
gambler
Diky za podporu. :-)
Pridavam dalsi dve fotky.
gambler
Tak aby to bylo kompletni- pridavam i fotky tech mejch hnojiv. Predem chci rict, ze oproti lidem kteri do hnojiv vrazi tisice- ja spise sazim na velmi kvalitni hlinu a do hnojiv vrazim spis desitky korun...Obe hnojiva by se daly sehnat do stovky myslim.
To bily je na rust se slozenim NPK 3.6/ 2.3/ 2.7
To zeleny je na kvet NPK 4.9/ 8.9/ 7.3
gambler
No a takhle to dopadlo:-) Neco malicko mi chytilo plisen, ale ususeny je to komplet na krabici od bot. Test probehl a ikdyz se cosi traduje o snizovani potence thc pri dlouhodobem pesteni stejne odrudy - u me je to asi naopak. Kazdym rokem pestim snad lepsi model. A jsem velmi spokojen. U me, thc prosaklem hulici funguje spolehlive jeden prd ze slukovky.
Jinak v prvnim prispevku jsem napsal, ze se jedna o noname model a ona to neni tak docela pravda. Rekneme, ze naprosto presne znam puvod tehle odrudy, ale pred vami pomlcim, pac by mi stejne nikdo neveril:-)) Jedna se kazdopadne o seminka, ktery jsem pred mnoha a mnoha lety dostal od jisteho cestovatele zcela zadarmo.
Nakrizil jsem nejake nove modely na pristi sezonu, ale stejne zustanu asi u starych klasik od pana Boha nakrizenych. Ode me nakrizene jsou pro pristi sezonu - 001 x cream sodica
a Durban Poison x hashplant . Nevim, jak rikam, dost mozna je ani nezkusim a zustanu u klasik. Pokud nekdy koupim seminko a zaseju, bude to jiste afghan. To je na pristi sezonu horkej favorit. Ale kdo vi, co bude pristi jaro?
Tak ja vam dekuji za podporu a ohlasy. Jistemu clenu dekuji za pomoc pri pesteni a krizeni (on vi ze se jedna o nej) a preji prijemny podzim. Prezijte zimu a na jare se snad znova uvidime:-)
gambler
Svahadji
To už to bylo zralý? Co koukám podle fotek, tak ti to kvetlo jen měsíc - foto4.8. počátek květu - foto2.9. před sklizní - 13.9. už usušeno(??tos to sušil jak?) Takže když to shrnu, tak 30 dní kvetení a 10 dní sušení..
Nevím, asi sem dost mimo, ale za 11 let sem se nesetkal s modelem, kterej by dozrál za 30 dní květu....
gambler
svahadji: Tohle je nejrannejsi model, o kterem jsem kdy slysel. Kvest zacaly driv. Presne nevim kdy, ale ten supercrooping jsem zacal az kdyz jsem vyradil kompletne vsechny samce a mel jsem jistotu ze zbytek jsou samice. Zase nechci kecat, ale mam pocit ze blizny se ukazaly uz kolem 1.7. Ja opravdu nevim presne. Skoro to vypada na ruderalis ze? Ale neni. Vetsina kytek byla zrala na konci srpna. Jedinou kytku na seminka jsem sklizel asi prvni tyden v zari, kdyz mela uz vsechny blizny uplne hnedy.
Jeste pridavam dve fotky palicek- z tehle beru seminka.

edit: A k tomu suseni. Letos jsem to malicko posr.l, pac jsem furt v praci a nemuzu to hlidat. Dala se mi do toho plisen a byl jsem nucenej to dosusit co nejrychleji. Samozrejme se to podepise na chuti, ale lepsi nez aby to splesnivelo...
dlouhán
ahoj
můžeš mi říct, čím jsi říznul tu samici? myslim jako opilil..
gambler
Zdar. Jestli myslis ty posledni dve fotky(kytky na seminka) tak to samozrejme reknu. Opylil jsem samcem tehoz druhu, kteryho jsem mel v izolaci za oknem :)
Tuhle genetiku drzim "cistou" uz mnoho roku.
gambler
Na tech fotkach co jsem sem dal nebylo moc videt jak moc ten balkon byl plnej. Vystrachal jsem jeste dve foticky pro lepsi predstavu.
sting
no neim...já jsem zklízel koncem září.... no neim ale mas to hezkyy..K+
mokie
to jsou aktualní fotky?
co je to za model? mě přijde, že je to můj JAMAICAN :wink:
Svahadji
mokie: aktuální asi nebudou, když o list zpět je už sklizeno...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma