Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
White Widow & Kariba Surprise - Klikni zde pro originální téma
Deu
White Widow je téměř legendární model, pověstný svou masivní produkcí bílého povlaku pryskyřice. Následující snímek zachycuje pokusnou WW okamžik před sklizní. Při manikůře člověk hodně přemýšlí, co udělá s těmi krystaly pokrytými listy, no nakonec jsem je tam nechal a dobře udělal :).

Deu
Kariba Surprise je jedna z unikátních sativ od African Seeds. Z deseti matek byla vybrána tato unikátní velmi intenzivně kvetoucí rostlina, s vlasy hustě pokrytými a baculatými palicemi. Originálně pochází přímo od kmene Butoka, který tenhle model vylepšuje už pár set let - thx to Carl. Musím říci že se nesplní očekávání toho, kdo rozbalí balíček ze semínky a očekává ty nejlepší a homogenní rostliny, variabilita je zde velká a je třeba vybrat jednu dvě nejlepší rostliny - ovšem záruka je, že v balíčku budou ! Kariba kvete poměrně dlouho oproti klasickým indikám, až 2,5-3 měsíce, ovšem pak můžeme očekávat dobrý výnos. Aroma je jemné, přírodní, jakoby lesní, velmi připomíná modely, která se zde pěstovali už za komanče outdoor. Chuť je zcela jemná, trochu připomíná marocký hash (však se ho také trošku nechalo uválet), je vidět podobný genetický základ klasické čisté sativy. Snímek zachycuje 400W palici po manikůře, na 50 cm rostlině v květináči teku 13x13x13 pure bio vyrostly takovéto dvě - příště to bude lepší :sun: :smoker:.

Flowerman
The white widow is a beauty! K+ Tell me, what is the Kariba Surprise high like, it looks like a more sativa variety, never heard of it though. ;)
grEEnHeAD
dobra palda... presne na to ji skourit ;)

mam ted mazar pod 400w . paldy vypadaj zatim fain. doufam,ze budu mit podobny vysledek.

co naky foto tech kytek? rad bych se podival jak vypadali..

k+
Koblihostrom
zdravím deu klobouk dolů,máš to moc hezký k4u,chtěl jsem se tě optati,jestli je lepší nechat kyti růst normál,a nebo zastřihávat,já teď jedu superskunk+ kříženec Jacka Herera,zastřihl jsem fimem,a kyti se o dost zbrzdily,jednu kyti jsem nezastřihával,a roste šíleně jak do šířky tak do výšky cca patro za dva dny,kyti po zástřihu jsou o dost menší,mají menší listy,i celkový růst je o dost pomalejší přestože se po zástřihu už vzpamatovaly,a nový výhonky jsou cca 5 cm.CHtěl bych se zeptat jestli to může být nadměrným hnojením,kupodivu jsem nechápal že kyti snesou takový dávky,hnojím teď wuxalem super,a to 1ml na 0,1l vody,kyti jsou krásně tmavě zelený,a vypadá to že jim to spíše prospívá,teplotu držím pod 30 stupňů,a vlhkost tak na 40-50 % další dotaz,teda pokud jsi už Jacka pěstoval,zajímalo by mě o kolik jack poroste přibližně po přepnutí na květ,a jaký má paldy jestli spíše tvrdý boule,nebo takový ty,,běžný,,pro upřesnění,křížený by to mělo bejt Jack Herer+silver haze+ silver jack+masterkush, díkec moc
Walhalla2000
pri pohledu na toto musi clovek proste smeknout, parkrat pokyvat hlavou, neco nesrozumitelne zabrucet, jeste jednou pokyvat hlavou a poslat strasne moc karmy... a presne v tomto poradi ja nyni vsechno provadim...

Klobouk dolu a karma!
Yaris
JO,tak to klobouk dolů,pánové.Jestli to chutná,tajak to vypadá!!!! Smíchat to s dobrým Marrocem,hhhmmm!
budvar
Tak teď sem se právje zakuckal a málem se udusil bramborem......K+
hh-top
Radostné pokoukání, kamaráde. To budou večery pod lampou!
Mr.Proper
Tak jestli tohle je WW pokusna, tak jak vypada ta na ktery nepokusujes...
Klobouk dolu, karma nahoru!!!
HoumBoj
Ta se ti teda Due fakt povedla.Moc pěkná.Karma letí
Hlava
Ahoj Deu .

Koukám pěkná palice :sun: :smoker: , krystalů na rozdávání , karma letí . :satan: přeji pekelné pohulení . :devil:

Čau
mott
Mas to moc hezkyyyy... neco o karibe ode mne...:

Kariba Surprise-Zimbabwe

Slunce zapadá nad mocnou rekou Zambezi, rybarící orli majestátne proplouvají nad hladinou, stádo slonu se pripojuje k buvolum u napajedla, z dosahu lvích drápu. Zde v Africe, v posledním ráji, žijí príslušníci kmene Butoku. Nedotcení civilizací, neovlivnení vládou pokracují po staletí ve své kulture pestování a kourení. Rostliny jsou silne rozvetvené, vysoké, s dlouhými cervenými a bílými vlasy v palicích až 60 cm dlouhých. S vysokým obsahem THC, bez CBD. Energické, elektrizující HIGH. Uprednostnuje horké venkovní podmínky s množstvím vody, je odolná plísním.

Doba kvetení venku 10-14 týdnu, podle podmínek
Výška 3-4m
Výnos 600 - 1000 g

K+

budvar
Stejně mě tak napadá že to musí být moc fine lehnout si něgde v Africe u řeky,pozorovat ty Slony a rybaříky nad řekou a pohulovat si......K+ pro africke kmeny a motta :wink:

2mott : taxe prý má podělit o karmu i s jinými lidmi.....máš jí u mě
Deu
Díky všem.
Koblihostrom > Kytky jdoucí na květ nestříhám, je to koneckonců SOG - co kytka to palice, je třeba to mít takhle jednotně zejména v době, kdy člověk vybírá nejlepší samice, aby se kytky daly srovnávat. Před přepnutím na květ většinou ostříhám dolní větve a výhonky, aby zůstal opravdu jen jeden stvol s maximální palicí. Jacka sem ještě nejel (ovšem brzo otestuji jeho křížence se sativou :smoker:), no můžu z vlastní zkušenosti říci že indiky vyrostou tak o 1/4, a sativy o 1/3 po přepnutí na květ (mluvím o jednom stvolu v SOG).
Ještě bych se rád zmínil o high kariby, je velmi jemné, čisté a nenarkotické, prostě dobrá sativa. Určitě zkusím nějaký ten cross s čistou indikou, mohlo by to být velmi zajímavé - vytypovaná samice totiž extrémně intenzivně kvete (milión bílých vlasů) a tvoří velmi těžké palice, a dalším kladem je čisté high. Bude však problém nalézt otce indiky, který tyto vlastnosti zachová, a naopak zkrátí délku květu a přidá vůni dle výběru... no uvidíme :smoker: :sun:, kdyby někdo takového samce měl, tak ať se ozve !
Fakt pekny pokoukanicko. Nebyla by tam este njaka fotecka? K+
Deu
Mám tu ještě záběr plodu druhé nejlepší Kariby. Tahle kvete vlastně neustále (po 3 měsících kvetu stále nové bílé vlasy a staré nehnědnou), a tvoří extrémně veliké palice.

Hlava
....tři měsíce ti to roste :eek: ?? Tak to je hroznej nářez :smoker: ´.
mott
Deu: Disponuju samcem K2 (75% indika) v květu, Hash Plant byly samý holky, pak semenama Afghani a master Kush (indiky), případně most indika Big Bud a Sensi Star. Pyl z těch co mám v semenech, pokud budou samci, tak v dubnu - květnu.
Tag to se da jenom pochvalit a pokejvat a poslat ti karmu
Jinak WW sem ted nedavno zkousel a ucinek.... destrukce tagze tag jak nadherne vypada tag i nadherne zabiji
Skunk.....
no comment.... fakt docela goooood fotečky:) K+++
ataner
Oooo!!! Coasinatomamrict... ...K4U
Aloo
Paráda, a ty tomu asi trochu kurva rozumíš, ne ???

kejplas

Aloo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma