Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W BIO, 5xC99,4xGrep, 1x Satori - Klikni zde pro originální téma
kcb
Svetlo : 400 W GIB
Je to byvaly spajz 100*115*185, okno zazdeno a nechan jen pruduch na odtah.
O odtah se stara TD 250, o nasavani 2 PC vetraky 9*9 a o cirkulaci také PC vetrak 9*9
půda od Plagronu Royaltymix, kvetinace 15/15/20 cm. Vyska kytek 100 – 120 cm.
Hnojivo – prvni 2 tydny BNX-Cel od Bionovy 1 ml/l, pak od Plagronu na rust 2 ml/l, na kvet plagron bloom opet 2 ml/l, soubezne s nim od zacatku 4 tydne kvetu Green Sensation. Od zacatku 6 tydne kvetu prestavam hnojit a pridavam jen Green Sensation.
PH nemerim, voda z kohoutku 2 dny odstata, zalivka je cca ¾ litru na 1 kytku co 2 dny.
Zadne plisne, nebo musky ci podobnou havet v roomu nevlastnim :-)
Osazenstvo : vsecko 100% sativy ze semen od Female seeds : 5 x Cindy 99 /56 dnu kvet/, 4x Grapefruit /56-60/ a 1x Mandala Seeds Satori /65+/.
Nektere kytky jsou stipnute 1x FIM technikou a 3 jsem nestipal vubec abych si otestoval vyteznost proti prostoru, který kytka zabira a posleze zvolil vhodny pomer kytek při dalsim kole.
Velmi zajimava je stalost phena C99, vsechny 3 stipnute kytky jsou prakticky stejne rozvetvene i vysoke. U Grepu jsou 2 phena, jedno je vzrustem opravdu sativa jak si ji predstavuji, malo se vetvi, je ridka a nejvyssi.
Velmi zajimave vypada Satori, sice ma celkem pomaly start kvetu, ale ted dotahuje zajimavym tempem a vypada to, ze chlapci z Mandaly nekecali, když se chlubili mimoradnou vynosnosti.

Vsechny fotky jsou ze 41 dne kvetu. Pro Jahudku :-) tzn od prepnuti 12/12.
Kwjetoň
super, vyčerpávající info..
právě rozjíždim room, taky hlína a taky od plagronu, akorát levnější growmix.. :)

tak pak porovnáme rozdíl.. OK?
akorát bude jedno 6 kilo navíc, tak to asi nebude moc objektivní.. :D

chci se zeptat, jak dlouho jsi je měl na růstu?

dík a zatim czus Kwjetoň

:afro:
kcb
Doba rustu byla nekde na rozmezi 3-4 tydnu, klicivost semen byla 100%, za 3 dny vylezly vsechny. Female Seeds svou praci delaji dobre, jen u jedne C99 se objevily samci kvety, ale po tydennim hlidani a trpelivem otrhavani kouli se je podarilo eliminovat. Sice kytka nema takovou stavbu a vynos jako ostatni C99, ale lepsi nez dratem do oka.
kcb
Jeste mam jeden zajimavy rekneme problem, Cindy 99 od Female Seeds se nam nepodarilo narizkovat. Nechci tady prosim zadne rady proc tomu tak bylo, nebo co se s tim stalo. Rukama to neni, nezakorenilo to v Jiffy ani hydru, proste se nechyti. Zkousel jsem to ja, XMalcolm i Olik.
Mate jeste nekdo touhle odrudou podobny problem ? Fakt me neberou odpovedi typu - model mam od clena xy, ci xy rikal ze je to Cindy apod.
Zajimaji me jen odpovedi od clenu, kteri maji u sve C99 overeny puvod, nebo jeli ze semen.
diky
Hellboy
Feminizovanou cindy 999 od nirvany jedu tenhle rok venku jeste s jednim khamikem...urcite planuju testnout udelavku nejakeho schnitzlu, tak po tom dam urcite info....i kdyz matku bych s feminizovanejch devocek asi urco moc nedoporucoval :) radsi...
Zatim roste celkem v pohode a samici koule zatim nic...ale jestli bude problem s hermafroditenim, tak to zjistim urcite az nejdriv v srpnu ... ne ze bych to predpokladal, ale uz se mi to pred delsi dobou u nirvanove early misty stalo....
Tagze snad si vzpomenu ti dat echo...kdyztag mi tak za mesic pisni PMko at to riznu ...sem tam trochu zapominam :)
indicky-konopi
Hele Kácé-nebo-bé...já jel C99 ve skřini a normos se mi ji podařilo nařizovat...chces-li znát zdroj mile rad odpovim, jen pres PM hey?...nechci prezentovat, ale jestli ji chces, mozna ji sezenes
kcb
zdar, dalsi varka fotek, nyni z 52 dne kvetu, docela to pribralo na vaze a nekterym jedincum davam davam max 4 dny. Jedna C99 sla uz vcera pod nuz, protoze jsem chtel zkusit rozdil, podle doby sklizne. A hlavne me uz nebavilo chodit kolem pestirny jako mlsny pes :-)
Za kvalitu fotek vdecim Olikovi, cimz mu timto dekuji.










takhle nejak si prestavuji barvu podzimu ( SATORI )















Vlevo C99, uprostred a vpravo Grep.






















C 99, obe okolo 35 cm.


















Los salamos


indicky-konopi
taky musim popřat hezky pokouření a kor takhle hezky v létě třeba u vody či pod vodou...:frog: pěkny salamky chlape, jakej je ten GREP??:) K++
StoneBud
Citace indicke konopi: Hele Kácé-nebo-bé...já jel C99 ve skřini a normos se mi ji podařilo nařizovat...chces-li znát zdroj mile rad odpovim, jen pres PM hey?...nechci prezentovat, ale jestli ji chces, mozna ji sezenes

Hele to je sice fajn Kácé-nebo-bé, ale ja jsem z toho dostal takovej dojem, ze klusi mluvej o feminizovane C 99 a ne standartu....kterej tady koluje po Gcku od jednoho sikovneho clena, khamo... P.S. Jinak me prekvapuje, ze ta cindy 99 opravdu vypada uplne jako ta cindy 99 od toho nejmenovaneho clena :)
kcb
Presne jak pise Stonebud, zajima me zda jde narizkovat ze semen, ne z rizku ktery tady nekde koluje. Jinak se potvrdila stalost C99, 5 semen zasazenych, 5 stejnych kytek se stejnou chuti, ucinky i vynosem. Opravdu doporucuji vsem. Pokud chcete odrudy ktere maji kratkou dobu kvetu, vyborny vynos a snadno se pestuji, nezbyva nez doporucit C99 a AK-47.
Grapefruit je slabsi nez C99, chut je taky dobra i kdyz na sladkou C99 proste nema, ale znovu bych jej ze semen nechtel jet, kazda kytka jina, i kdyz s kvalitou jsem spokojen.
Pupiset
2kcb:mas to pekny K+;)
Ak-47,mam ted doma a radost pestovat.
2Hellboy:Taky sem mel tu prudu u EM od nirvany:(
imyta111
femaleseeds je dobre rozvijajuca sa spolocnost.. ma buducnost podla mna... dolezite je ze si zakladaju na serizonosti.. ja idem akurat Grapefruit, takze som zvedavy.. ale ma dobru uniformitu.. 4 rastliny, vsetky ako jednovajecne sestry :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma