Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W 8xICE SCROG - Klikni zde pro originální téma
err
Zdarec groweri,
timhle zacina moje prvni pesteni indoor, mam dost zkusenosti s outem ale tohle je mnohem zazivejsi, na grower to davam troch opozdene,jsem uz skoro na druhem tydnu kvetu. Dostal sem od kamosa 12 rizku Ice,ale prezilo jen 8, tedka sem rad za tech 8. Rizky na zacatku vubec nechteli rust, prvni byli pod zarivkou, pak pod sodikem a nic, nastesti pak vse zachranilo prirodni slunecni svetlo a 2/3 z nich se vzpamatovali. Skrin mam ve sklepe, v noci je tam asi 15 stupnu a vlkost kole 85% a pres den tak 25 stupnu a vlhkost od 50 do 65%. Cela skrin je udelana celkem po levnu, ale upgrady prichazi porad. Cele to vyslo tak na 4 tis.Kc, ale to se vyplati.
Jeck Herer
tak zatim to vypadá docela dobře! hele co tam máš u těch kytek to máš vokolo kytek karton nasáklej vodou kůli vlhkosti?? nebo co?
err
Tady uz obrazky tak z tretiho tydne rustu, Kytky maji od 15 do 30 cm, az budou ty nejmensi tak na 28 tak pepnem na kvet.Jinak pestebni substrat je z : 45% substrat,40% kokos, 15% pisek. Myslim ze vyborna kombinace.Pri presazovani jsem ji dodal stimulax a zjistl ze maji vyborne rozvinuty korenovy system,az tak jsem to necekal. K hnojeni pouzivame prozatim Plagro Phytamin a Start Up
err
Je to kvuli vlhkosti, kus umele hmoty a v tom mokry rucnik, funguje to docela dobre. No nic jdu se zkourit . . .
drtikol
servus,
co to takhle parkrat zastipnout, kdyz chces jet scrog... :bandit:

hi-tech zvlhcovacka? :D
peace
err
Ty kyti kyti zastipnute byly,byl problem ze rizky nevyrostly vsechny stejne, prvni vyrostla jedna velika, pak tri male a dalsi je ted dohaneji, ty ctyri velke jsou zastrihle.Jinak, bali sme se ze sodik tu skrin moc vysusi, tak sme tam dali tohle, a pomaha to celkem v poho
err
Male kytky uz zacinaji pekne valit.V pravo dole je ta kytka co vyrostla jako prvni a jeste sem musel ostrihat spoustu listu, kvuli nejake hnusne nemoci.:beer:
err
Foto z 6 dne na 12/12,nekamenujte me ze jsem je nechal tak prerust. Uvidime co z toho pak... Vetvicky tem kytickam vali hodne dobre. Rizky byly udajne z matky ktera mela pres sto vrchu. (Aj bych tomu veril).



















Tady jsou nejake rostline redbully.
:flamer: :smoker: :smoker: :smoker:
kubanecjam
je nějaký důvod proč několik starších témat není dojetých do konce , snad důvod pěstitele co? nezdařilo se, nebo jak to jé?

PS:
zbržděný pokus vyvolat pokračování dvouletého SCrogu :) :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma