Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Lymfaticky system - Klikni zde pro originální téma
Hepi
Zdravim. Mama podstoupila v lednu operaci rakoviny prsu. Vsechno probehlo v poradku. Od te doby vsak trpi nesnesitelnymi bolestmi v oblasti rukou-hands na hrbetu. Vytvorily se je tam velke boule, pry je to ucpanim lymfatickych cest. Zajimalo by mne jestli by ji treba nepomohlo huleni, ona experimentovat opravdu nechce, za cely zivot si nedala ani praska. Doufam ze s tim mate nekdo zkusenosti, i kdyz tomu moc neverim. Dik
Zkušeností s tím nemám, takže bych nejdřív doporučila zkusit lymfatickou drenáž (teda nebyla-li vyzkoušena a nepomohla :(), pokusím se sehnat nějaký info a napíšu sem.
Hepi
lymfaticka drenaz se provadi v laznich, pobyt v laznich stoji asi 10 000kc ale snad by ji to mohl napsat doktor. mama jde zitra na vysetreni do nemocnice, kde ji provedou dalsi testy tak se tam rovnou poradi. a na stredu jsem ji objednal k jednomu leciteli, ktery ji snad pomuze lymfatickou masazi.
koukla jsem na Seznam, mrkni na http://search.seznam.cz/searchScree...%A1%C5%BE&mod=f, lymfodrenáž se neprovádí jen v lázních, ovšem pokud bych k někomu šla, chtěla bych vidět nějakej papír, že by to měl(a) umět (teda to by mělo být první, co by mělo být viditelný, jakou mají kvalifikaci provádět tuhle masáž)
Hepi
tak na dalsim vysetreni se zmenila diagnoza- nejedna se o upcpane lymfaticke cesty, ale o zanet kapilarnich cev. mama je na zitra objednana k tomu leciteli. pokud vim tak zadnej papir nema, za to ma ale hodne zkusenosti, a podle toho co mi vypravel kamos co u nej byl tak i zvlastni schopnosti. byl tam s rukou ktera ho furt boli, protoze doktori mu pres rok neurcili presnou diagnozu. nejprve se domnivali ze to jsou nervy nebo slachy, pak zas ze to ma psychologickou pricinu- tak vic nez pul roku bral prasky na hlavu, ale ted vyvratili i tuto variantu. zasel si k tomu leciteli, vubec mu nerek co mu je, ten pan mu to rek sam. snazil se mu strucne vysvetlit sve schopnosti, vidi nemocne casti tela ruznymi barvami, tu ruku videl myslim zlute. jezdi kazdy rok do ciny, a do jizni ameriky mezi domorodce za samanama, kde si vymnenuji poznatky. kolem kamose taky ruzne maval rukama, rpicemz kamos zazil vsechny pocity od radosti po smutek, plus x dalsich pocitu co nikdy v zivote nezazil. ten clovek taky podle tecky v oku poznal neco, uz nevim co. ma opravdu velke zkusenosti. kdyz od nej odchazel pripadal si jak po lobotomii. byla tam s nim jeho teta, ktera se taky chtela objednat, protoze ji poboliva v podbrisku. on ji odpovedel: "ja vim, vy mate problem s pravym vajecnikem, ja to tam vidim hnede." jo uz si nepamatuju co presne rekl kamosovi na tu ruku, vim ze to bylo neco s bacilem nekde pod nejakou zlazou nebo tak, bylo to trochu slozitejsi. na jeho odstraneni mu doporucil nejaky pripravek z bylinek. na vysledky je jeste cas, byl tam nedavno. ale on si je po navsteve toho lecitele stoprocentne jisty ze to zabere. mimoto leceni dela take vselijake masaze, ktere verim ze mame pomuzou. ty masaze se uci v cine. uvidime zitra :)

mimochodem, dekuji za ochotu pomoct, moc si toho vazim. poslal jsem k+ ;)
jamika
Já bych se přikláněla k návštěvě léčitele.Alespoň co se týká diagnostiky.Ale váhala bych s těma masážema.Jsem po obdobné operaci a zjišťuji,že názory lékařů se různí.Ano masáží se odstraní problém,ale zároveň se rozeženou buňky /případné rakovinové/ do celého těla.Záleží na mnoha okolnostech,zda bylo vyoperováno více podpažních uzlin,zda nebyla zvýšená hladina márkrů a mnoho dalšího.Někteří lékaři skutečně zastávají názor masážím se vyhnout.Jinak ale je to zdarma na předpis lékaře /asi třítýdenní kůra/.
Green Fantom
Jestli má tvoje máma zánět tak bych se vůbec nebál použít klasickou mast podle Bushky, thc má proti zánětlivý účinky takže jí tím určitě neublížíš. Pokud je tvoje máma nedůvěřivá ke konopí jak ta moje tak jí řekni že je to radši z něčeho jinýho, páč kdo tomu nevěří a má k tomu odpor se uzdravit nemusí. Jinak přeju tvý mámě hodně štěstí


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma