Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
st.Jan 06 - Klikni zde pro originální téma
st.Jan
Zdrawim všechny v nové sezóně,hlavně Duduška,kterej to zase pekně rozjíždí:-) Já doufám, že se mi bude dařit minimalně stejně dobře jako minulý rok... Celkový počet mých kyti je 17.
Minulý rok jsem jel všechno NOname ze semínek,tento rok už jsem si trochu vybral:

Ze semínek mám 2x Mazar (od kamaráda,ala vypadá bledě)
a 4x durga mata od eastseeds, která se rozjela celkem slušně,tak jsem zvědav.

Dále jsem pak vsadil na jistotu pohlaví, takže z řízků mám
2x Superthai skunk,2xBurma berry,1xSomaskunk,3xWW,2xPM,
a 1x Apollo11xMTF,

Hlína je normální z obchodu za cca 100kč 70l...PH kolem 6-7
Začátek jsem hnojil lehce obyčejným krystalonem, za nedlouho nasadím Alga grow,Phitamin a na závěr Final S, či Green....
Slunce svítí od 8 hod. asi do 5,takže pohodička..Stejně to nakonec dopadne tak, že budu muset většinu přestěhovat na kopec, páč se do foliače vlezou tak 3 kytky po zkušenostech z min. roku...No uvidíme jak to půjde...Průběžně budu doplňovat.
Dudušek
Ahoj st.Jane, taky tě zdravím, ta kytka je velmi pěkná(ta velká), prozraď nám, co je to za model? Těším se na tvoje umělecké fotky a posílám K+. Jinak pěkné modely. Můžeš prozradit zdroj genetiky u Burmaberry a Apollo11xmtf? Jinak ten krystalon vyhoď co nejdřív do koše, vím, že po něm to roste pěkně, ale pak si každý stěžuje, že mu venek chutná po hnojkách:( a lidi pak mají špatné mínění o outdooru, ale přitom v outdooru se dají vypěstovat ty nejlepší chuťovečky....

GL
Jahudka!
Taky bych chtel Burmaberry.No jinak zatim pekny,moc pekny.Ja dal par kyticek do skleniku a zatim oproti tobe nic moc (myslim tu velkou krasavici).
st.Jan
Trochu se mi to při sazení pomýchalo, ale podle všeho ta největší je Peace maker...Ty ostatní ji už dorostly(todle je týden a půl staré foto)
Do neděle budou nové,ať je vidět ten pokrok.
Kristalon jsem použil jen 1x,jako takové malé poléčení po přesazení,takže neboj, vím že stojí za prd. Ty ostatni hnojky by mely byt v pohode ne? To jsem si vybral v growshopu v ostrave a čekam na to každym dnem..Burmaberry je od Nuggeta ze Zlína(ale ten ji dovezl tušim někde z hradce???) a Apollo mám od Indyckýho konopí, za což dík i tobě,protože jsi mi ho poradil...
st.Jan
Ta velká je tak velká,protože jsem ji jako 1 presadil z malého květníku. Asi o necelé 2 týdny dřív,takže hned jak ucítila prostor,tak se rozjela:-)
Jinak počkejte na aktuální photos,tam už to všechno je zase jiný:-))
Dudušek
jo, ostatní hnojky jsou ok, ale nenašel jsem tam hnojku na květ? Nic neplánuješ, nebo jsi zapomněl? Použil bych Plagron květ + PK13/14!! Hnojku na květ rozhodně nepodceňuj, je podle mě opravdu nejdůležitější. Jinak FS je dobrej na dojezd. A jak jsou staré květinky? Od řízku doteď?

P.S. ten Nuggeta ma matkárnu, nebo to dovezl jen době? sorry za out, pak smáznu...
st.Jan
Na květ si pořídím asi Alga bloom nebo to co říkáš,na to je ještě chvilku čas...Též si myslím že hnojeni květu se vyplatí nejvíc..Nugget nemá matkárnu, ale bral to od týpka, u kterýho je to možný, jede t o už po druhé nebo po tretí,zkusim se zeptat..stáří netuším..Všechny řízky mám už tak měsíc +,- ,ale jak byly starý ty kytky to netušim...
StrycekPompo
ehm Dušku kristalon je velmi dobře použitelný a.Chuť po chemiji ti zůstane když hnoujíš v posledních fázích květu.14 denním obdobím před sklizní by se kytkaa měla od živin pročistit.Chemická chuť není způsobena až tak hnojivem jako kytkou samotnou, je to způsobeno vysokým obsahem chlorofylu v květenství.Chlorofyl dává kuřivu hořkou pachuť.

Kristalon je vhodné hnojivo mám sním mnoho zkušeností ale pokud máš něco lepšího nechápu proč si to nepoužil už dávno.
Alga grow je dělaný přesně pro potřebu těchto rostlin a velikou býhodou je že je na přírodní bázi takže směle do něj
Jay-jay
čau st.jane,
pročítám si tak galerku a co nevidím,máš v plánu zopakovat loňský mistrovský venek.vidím,žes nenechal nic náhodě,kytky vypadají vážně hezky.taky mám durgu matu,tak jsem zvědav o to více.hodně zdaru do počátků ;)
st.Jan
Zdravim Jay-jayi,tobě též hodně štěstí,všichni ho budem kvuli zkurvenýmu počasí potřebovat...Ale snad bude léto hezčí než jak to vypadá teď...Hodně jsem u svých kyti pocítil absenci slunička..Nejely tak rychle jak od zacatku..Prikládám pár photos...
1. Z vrchu: MTFxApollo11, a 2x durga ze seminek...
2.Burma berry,superthai
3.PM (stále a porád největší ze všech),v pravém rohu fotky je trochu videt SomaSkunk
st.Jan
Foto z posledního víkendu(poprvé hnojeno alga grow+phit-amin)11.6.
st.Jan
MTF x A11



















PM















WW


st.Jan
Zajimlo by mne,cim je způsobena zmena tvaru listů..ze začátku růstu klasika 5 a více cástí listu,ale ted maji trochu nezvyklý tvar... Aspoň mi to tak prijde..kdyby nekdo vedel sem s tím...

oddaleny ppohled,at je to vsechno pekne videt...sice tam chybi druha pulka,ale ta pribude zase jindy










Nejak jsem smazl posledni prispevek s fotkou sestry,tak tto hodim sem s malou retusi...dik a sry
Jay-jay
píšu možná bezduchý a nic neříkající příspěk,ale...

kámo,ty jsi mistr.radost pohledět
lipi
Moc pěkný!!! Sestra je dost dobrý měřítko, ale možná by nebylo od věci jí na tý fotce trochu znetvořit obličejíček, bo by jí moh někdo poznat a nepříjemnost je na světě:eek: Jinak famózní keře!!!
st.Jan
Po krátké odmlce new photos, ale neni to ůplně ono...Jak bylo vedro,kyti mi ůplně přeschly, že každá ztratila min. 30 procent listu a silene oslabili oproti tomu jak měli našlápnutý...Ale už se to zbrchává,tak snad bude vše ok...Časem prihodím i jiné photos něž jen furt ty samý záběry stejných kytek, ale když ty jsou zatim moje nejoblibenější a vypadaj nejlíp:-))
Svahadji
Jak máš udělanou střechu toho foliového zákoutí?
st.Jan
Nečekaně taky z folie:-) Normalni agro folie za par korun
Svahadji
spíš by mě to zajímalo konstrukčně - nějakej rov jako na barácích, nebo nakloněná rovina? No prostě jak to máš ošetřený, aby se to třeba při dešti neprověšovalo a neprotrhlo - vypadá to totiž na celkem velkou plochu.
st.Jan
Jedna strana je trochu vyšší než druhá takže střecha je šikmá,uprosřed vystužená jednou příčkou a folie patřičně vypnutá,přibitá ještě příčkama z vrchu,takže je jištěná dřevem z obou stran...Jinak by to moh uškubnout vítr. Díky tomu že je vypnutá,voda plynule stéká,takže jako skleník,ale z folie:-)) Zkusim hodit photo z venku...
mlakak
mas to fakt pekne :) K
Ono
citace:
...takže jako skleník,ale z folie:-))...


Takže fóliovník.:D Ale žarty bokom, teraz vážne. Na fotkách z roku 2005 vo fóliovníku nevidím, či si nechal tie rastlinky v kýbloch, alebo si ich presadil do zeme??? Ak boli v kýbloch, aký mali objem?
Tento rok to plánuješ ako? Growu zdar and K4U!
mokie
čau,
máš to fuck good...
větší keře v tuhle chvíli na grouwru nejsou, nebo se pletu :wink:
Karma+ ... ja-man !!!
st.Jan
TO Ono: min. rok to bylo napul...NEco v kyblech (objem byl u některých od 5 až do 15l),ale co bylo jeste ve vetsich nádobách,jako je treba ted WW,ci PM ,tak mely k dispozici 70 l :-) Jinak min. rok tam byla jen jedna kytka,co byla nasazena primo v zemi...Bohuzel v mem sirokem okoli,i ve foliovniku je nekvalitni zem...Spousty kameni i jilu,což kytky nechcou:-) Proto jedu už jen ledajake nadoby a celkem spokojenost...Ikdyž mam kyti někde jinde, vždy to nechavam v nádobě.. Jasným důkazem je to, že se mi miin. rok z 5 kytek,ktere se z nadoby prosrostly do te hliny staly hermači,takže moc kysela hlina a prostě jsem s ni zkončil:-)
st.Jan
to mokie: Jsem poctěn tvou chválou:-) Doufám že budou ještě min. o 50 procent větší...Snad vše pujde dobre...Myslite, že pasti na medvědy(ty železné čelisti,co se zklapnou a nepusti:) jsou dobrou obranou proti zkurvenym zlodejum? Premyslim,že jich tam pár nastražím, jestli mi to schválíte:-)
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od st.Jan
to mokie: Jsem poctěn tvou chválou:-) Doufám že budou ještě min. o 50 procent větší...Snad vše pujde dobre...Myslite, že pasti na medvědy(ty železné čelisti,co se zklapnou a nepusti:) jsou dobrou obranou proti zkurvenym zlodejum? Premyslim,že jich tam pár nastražím, jestli mi to schválíte:-)

Ty woe, hlavne tam nedavej pasti na medvedy:D, ta ti prerazi nohu na sracku. Taky jsem o tom premejslel, kdyz jsem jeste pestoval out, ale pak jsem to videl a radsi jsem se na to vysral. Nevim jak by se Ti libilo prijit na pole a tam by lezel mrtvej myslivec:). Mno ja bych je tam tedy nedal;).
23
PS: delaj se i mensi na jeleny a tak, ty jsou celkove mensi a nemaj "zuby", jako ty na medvedy, tak zkus kdyztak ty mensi:D.
Svahadji
:D hmmm... mrtvej myslivec na políčku, to je teda představa :D

no, fakt bych jí tam nedával, co bys dělal se zmrzačenym čorkařem chyceným v pasti???
Kubííííík
Ty pasti na mědvědy jsou fakt extrem a podle mě blbost. Jak mu to tu nohu sklapne,tak po svych neodejde,tím padem zavola sanitku,nebo nějakyho znamyho a mužeš mit po kytkach. Chapu,že je to soukromej pozemek,ale vleze tam třeba zvědavy maly děcko,ktery to třeba ani ukrast nechce a nechtěl bych potom žít s vědomím,že jsem z něj udělal mrzaka. Neobhajuju tady čorkaře,ale co je moc to je moc. Si vem,že by tvoje segra přelezla k někomu za plot se mrknout na kytky a šlapla na tu past. Jediny co mužeš udělat je to hlavně nikomu neříkat a neukazovat,to je zaklad. Jinak ten drat by šel,to není takovej extrem jako je ta past na medvědy.
st.Jan
Kdyby bylo po mym,tak to zaminuju a je mi jedno jestli to utrhne tykadla motylkovi nebo ruku myslivcovi...Pěkně výstražná cedulka jako někde v bosně a je to:-) Ne...Jasně že si dělam prdel...Bude tam jen cedule : POZOR PASTI NA MEDVĚDY!!! :-))))) Asi zustanu jen u drátu,takových 220 taky nikoho nepotěší:-) Jinak diky za ohlasy, sam se nemůžu rozhodnout...
st.Jan
Je to jasný, bude tam hlídat babčin pes,těch posledních pár týdnů tam vydrží a je po starostech...60 kilový rotvik pořeší snad případné zájemce:-) už jen přemluviit babču,ať mi ho pujčí...Je to za plotem,takže pohodička...Myslim že nej řešení...hm?Jen doufám,že se nenechá oblbnout piškotama,ale co ho znám,nenechá:-) Další photos a tak až při sklizni...Zatjalko panove
Kubííííík
Pes - no vidiš dobrej napad a asi fakt nej řešení. Každopadně ti přeju,at si to v pohodě sklidiš a zhuliš.
Az4zeL
mas to krasne, moje co mam venku sou pekne chciple :P
st.Jan
Last week : SS,WW,PM krasně jedou, ale burma,mtfcxA11 a thai jsou nejaky chciply...snad to bude lepši..jinak nazacatku jsem psal o mazarovi,tak ten už nic:-) durga už je presazena daleko,společně s jinymi,takze photos budou jak to vyjde...
st.Jan
Po krátké odmlce pár novych fotecek: 5.foliovnik (2xpm,1xww)
4.foliovnik (superthai)
3.somaskunk
2.mala ww
1.burmaberry
st.Jan
Tak todle je cca 12 dni stara fotka,navic ve spatne kvalite,za coz se omlouvam,kazdopadne to co na ni je,je uz minulosti...Nejaky prase mi odneslo vse co je ode me na pravo,takze zustal jen peace na levo,pac je v neckach a je hodne tezky,takze to nemohli unest:-) Ale neuveritelne...takova drzost..
jsem o ww a superthai lehci..
nemam ted svuj fotak,takze s fotama j to spatny,ale hned jak to pujde prihodim nejake makra kvetu a par peknych celkovych pohledu..Snad uz se nic neztrati..To je proste tim,ze jsem se vysral na ty pasti..Jak rad bych se ted dival do xichtu zmrda,co by tam byl chycenej a cekal nez si ho vyzvednu:-))
Ale co uz...Jen mne to utvrdilo v presedlani z out na in...

A jeste jedna starsi fotka...Somaskunk jeste pred kvetem...takova zelena kompozice..Behem tydne uz snad prihodim kvetouci fotos..
Svahadji
Tak to je nářez... upřímnou soustrast.
To tam museli přijet minimálně dodávkou. Teď jen aby nevořezali peacemakera až bude dozrávat.... Přeji aby ti vklidu dozrál a sám si ho sklidil! Pokud se zadaří, tak z něho bude dost na celej rok.
Letos sou ty čorkaři fakt neskutečně drzí - dva tejdny sem byl mimo a teď jen zírám kolika lidem tady už zmizeli kytí....
dvojka-trojka
2st.Jan: jj uprimnou soustrast. Ten out je proste v tomhle na hovno:mad:. Ja kvuli tomu presel na in uz davno, a to jsem venku v ty dobe pestoval jen noname. Kdyby mi nekdo sebral jeste takovyhle dobry modely, tak jdu do indooru hned.
Pokud mas tu moznost je to nejlepsi reseni. Ja bydlim kousek za Prahou a uz nekolikrat jsem potkal skupinku treba 8mi lidi, jak procesavaj okoli, kam chodim se psem a co myslite, ze tam hledali;).
Proste je to narez jaky jsou lidi svine:(.
Preju at sklidis alespon ten zbytek;)....
23
st.Jan
to all:
Jsou to prostě svině..Taky jsem už párkrát treba ve vlaku potkal od pohledu propalene lidi s baglama a dalekohledama...Skautici to nebyli:-))Lidi kradou na co príjdou,ale todle je jako kdyz vám někdo ukradne dite...Vkladate do toho cas,usili,penize a hlavne lasku a pak todle..A jeste s takovou drzosti-ne ze by si pockali,az to bude zrale a pak mi to sekli..Radsi to odnesli cele at jim to dozraje nekde v klidu na jistotu...Doufam,ze jim to taky nekdo potahne...A vubec bych se nedivil,kdyby se to v pruběhu dvou mesicu dostalo zpatky ke me v te podobe,ze mi to nekdo narve do skla a rekne ze to nekde koupil..
Proste in to jisti..Uz se tesim,snad mi to vyjde..
st.Jan
Pár nových-cca 6 dni starých foto...1.MTFCxA11
2. malý PM
3. Soma skunk
st.Jan
Konečně se našla chvilka,abych prihodil nejake info...
Takze v podstate celou dobu od začáku květu hnojím alga bloom ...Obcas jeste postrik primo na vetve v podobe phytaminu.
Green Sensation posledních 4 - 6 týdnů.
Ted bych to videl tak,ze to bude chtít jestě 2 týdny,neco možná až do konce října...Uvidíme jak to bude spočasím_kvůli plísním.
Soma skunk,ww,durga mata a burmaberry jsou skrz plísně ůplně v pohodě, ovšem s peacemakerem je trosku problém..Ten je ohodně náchylnější a to nepršelo ani nepamatuju..
Jinak kdyby byly pripomínky, ci dotazi, sem s nimi...Nenapada me co bych moh jeste pripsat...




Todle je durga mata...Jedina kyti sazena tuto sezonu ze semínka..
Duhá byla samec:-) Jinak podle fotek je videt,že to ještě nějaký čas potrebuje...Hlavně to chce vyfotit ve dne a lepsim fotakem..Do tydne bych mel mit svuj,tak uvidime...
st.Jan
Tak takto dopadl velky PM...Z mnoha důvodů musel být sklizen predcasne...Vecna skoda...



Navíc seknut asi 4 dny po hnojení,takze jsem nestih ani pruplah,proste des. Jsem zvedavy jaky bude chutove a jestli bude aspon trosku zkurovat..
st.Jan
Tady jeste rostoucí malý pm(1.foto) a somaskunk,který se tváří zatím nejzraleji a nejkvalitnej:-))
st.Jan
Tak tady foto male ww co mi zbyla po te velke loupezi. Jeji velka sestra se musela zlodejum pekne vybarvit. Je moc pekna a vonava...Velice osobita vune:-))
st.Jan
A jeste soma skunk..
Kvuli plisni jsem ostrihal vsechny velky hlavni palice..A ze jich bylo...Na takovej kerik,jsem moc zvedavy na gramaz.
JInak vuně a ocukrovanost asi nej ze vsech modelu..Jsem zvedav na chut a stav. Ale to za tyden nejdriv.
Posledni fotku pred castecnou sklizni jsem bohuzel takto zprasil...Ale jsete jsem na nem nechal par mensich sisek dozrat,takze nejake makra budou..Popripade makra suchyho...
st.Jan
Posledni fotka somaskunku pred sklizni hlavnich palic se bohuzel vubec nepovedla,ale aspon pro predstavu ji sem dam. Somaskunk vypada zatim nejocukrovanej a nejvic smrdi..Skoro jako chciply ryby:-)
Makra prihodimz palicek ktere jsem nechal na dozrati. Z tech velkych budou az uschnou...
st.Jan
Hlavní palice peacemakera..
Telefon má presně 10cm..Takové malé měřítko..
Pm bohužel též sklizen predčasně..Už ho prudili mrazíky,tak jsem to rači sekl...Zrejme moc dlouha doba zrani a zacal mi vcelku pozde kvest,tak dopadl takto...
st.Jan
Tady ještě kyti,kterou jsem za celou sezonu zalil jen 2x a nechaval ji rust,jak priroda chtela...Byla hodne daleko,na velkym kopci,tak jsem ji nevenoval cas a krásně podzimně se vybarvila...Co ztrácí na výnosu (bude tak 5 g ze 3 vetvicek jak to uschne:-) dohání vůní..Neuvěřitelné..Nikdy jsem necítil nic podobného..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma