Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
kytky nerostou co s tim?? - Klikni zde pro originální téma
5elhal
nevim co se deje mam zasazenych asi 5 kytek na zahradce a nejak se jim nechce vyrust ma nekdo te samy problem?? uz sou v zemi asi 3 tyden a nejak se jim nechce rust ci to je ze by jim chybela ta velka zarovka na nebi???
HooBr
nazdar, musíš napísať všetko o tej tvojej záhradke aby ti niekto poradil . . .
problém môže byť v pôde, svetle, hnojení, genetike, počasí a všeličom možnom . . .
5elhal
substrat na pelargonie svetlo je problem je tam prevazne stin ale na dve sviti slunko cely den a sou na tom stejne. hnojivo je tam zatim z te zeminy pry je nahnojena na 6 tydnu dopredu z genetyky nic moc sou to nejake no name seminka udajne z jamajkyno nevim no a to pocasi vsak sam vis jak to venku vypada!!!
Johnny Von Kris
malo svetla a zima... küör ted´
tam, kam sem to dal ja docela i frkaj divoky vetry, takze jesi to mas taky tak, tak vis co...
HooBr
skús to nejako vyriešiť s tým slnkom (okos stromy okolo ak môžeš alebo ich presaď niekde inde), nebude z toho nič ak ti tam nesvieti priame slnko aspoň pol dňa . . .
ak je to naozaj z Jamayky tak to je jedine na indoor, tu ti to nestihne dokvitnúť, napíš ešte keď bude vonku krajšie
5elhal
furt prsi a je zatazeno porad to vypada stejne
dlouhán
semínka je nejlepší nechat předklíčit v misce s hajzlákem. pak víš jak na tom jsou a navíc se naklíčené rozjedou daleko rychlejc než když je šoupneš přímo do substrátu - kor letos při tomhle počasí a teplotě.
další nevýhoda je to, že i když po delší době vylezou, hrozí jim napadení slimákem pokud to nemáš hned nějak pdchycený(piliny okolo stonku atd..). je docela možné že už vyjeli, ale posoužily jako pamlsek nějaký tý slizký potvoře, ale taky je možný, že čekaj na počasí..
já osobně ven nikdy nesázím nenaklíčené semínko, dokonce ani kytky mladší 3 týdnů. do země jdou až jejich kořenový bal proroste květníčkem, např kelímek od kafe. do dna vypálím drenážní dirky a dokud tam nevidim bílé ocásky, maj domácí vězení.
hodně zdaru!
5elhal
nemam je zasazeny primo v zemi mam je v kyblu od primalexu vetsina uz vylezla ale nerostou uz tam jsou asi 4 tyden a maji jen prvni listky ty kulate a prvni patro tech zubatych a sou asi 3cm vysoke nechapu co to je!!
tooth
Ja si vobjednal semena z hollandu a kámoš mi je předpěstil pod lampou.A jak sem je dal ven,tak začalo počasí dělat caviky a teď je to samej mrak a v noci zimy jako s..ně.Taky skoro nerostou :( bee beee
Polar
Zdarec, mam taky problem. Mam ted doma za oknem v kelimku od jogurtu 4 rizky, maji tak 12cm a pet pater. No a planuju to vysadit ven jen se bojim ze to na podzim nestihne dozrat. Mam tam 3 jacky herrery a jedu bilou vdovu.
Poradte pls...
Polar
Jo a taky bych potreboval poradit jaky byste mi doporucili hnojivo dik predem
sony_blue
citace:
Původní příspěvek od 5elhal
nemam je zasazeny primo v zemi mam je v kyblu od primalexu vetsina uz vylezla ale nerostou uz tam jsou asi 4 tyden a maji jen prvni listky ty kulate a prvni patro tech zubatych a sou asi 3cm vysoke nechapu co to je!!


ja mam venku zatim 1 shivu v qetinaci pod barelem od dobrý vody od půlky quetna a vyrostla sotva o 1cm.Zatim je jeste velka zima v noci u nas bejvaj i 3-4 stupne (vych.cechy) mysim si ze se nemusis obavat,jakmile se trocha otepli tak vyrazej jak F1.Az ti poroste od 10 cisel za den,tak ti kybl nebude stacit.Dle mejch zkusenosti prudky rust nastava v 2 pulce cervna a cervenci.Takze neboj a cekej
5elhal
no jen aby nebylo teplo jen nejakych 10 dnu a pak rovnou nezacalo snezit:D to bych asi presel na indoor:D
sony_blue
tak co,ted je 3 den po sobe hezky,zabralo to?nahod nejaky fotos
majkos
Je to svetlem a teplem ty kytky nemuzou mit moc velky vykyvy teplot ale tohleto v outdooru neovlivnis zkus je hodit do nejakyho improvizovanyho parniku nebo skleniku aby sen ti chytly koreny a pak to odkrej a zkoumej co to udela.pokud porad neporostou tak budou mit asi malo vody nebo to spis naopak prelejvas.neco proste zkus a kdyz to vyjde tak budes mit good kytky

peace
5elhal
jj uz rostou jako zbesile!!!!! zrovna vyklicily kdyz zaclo byt na chuja pocasi a pak nechtely rust vubec! ale ted uz sou pekne jen sem tam maji zdeformovany listy.
tooth
sem taky dneska byl na poli a jen začalo bejt hezky,tak valíjou jak zběsilý
5elhal
kdyz na tech kytkach chci udelat FIM ale nejdriv je chci presadit jak dlouho po presazeni s tim mam cekat?? staci tyden??
sony_blue
ja bych pockal po presazeni jestli trosku nezvadnou nebo nakej problem a pokud uvidis ze se chytly tak hned strihej,kolik mas vubec pater?ja bych ho udelal tak po 3 ale nekdo reze i driv i maly nazory jsou na to ruzny
5elhal
no ted mi teprve ruste 3 po tech destich se tomu moc nechtelo rust! v nejblizsi dobe to presazuju a striham
Kolom&n
jj az touto dobou se to rozfrčíííííí,taky uz se na to tesim jak budu cadit mezi mojema keřama zatim PEACE
5elhal
tak sem nejak nepochopil ty moje kytky jedna z nich nejak preskocila rust je asi 8cm vysoka a na druhem patre ma uz 5 listu mam to strihnout nebo pockat jeste na jedno patro??
sony_blue
citace:
Původní příspěvek od 5elhal
tak sem nejak nepochopil ty moje kytky jedna z nich nejak preskocila rust je asi 8cm vysoka a na druhem patre ma uz 5 listu mam to strihnout nebo pockat jeste na jedno patro??


jeste pockej to co vyroste nad tim druhym patrem ustrihni nejlip fimem a je to


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma